Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zelihanın suyla imtihanı içmeye çalışıyorum artık ya alıştırıcam kendimi

Ben bazı menülere yorum yapmıyorum çünkü uzun oluyo hata veriyor telefonum o yüzden şimdi çıkıyorum bende iyi geceler herkese

Ecem yaa ben tanistik diye hatirliyorum amaa... :) tanisalim ozaman tanismadiysak
Tuba ben 26 yasindayim 2 kizim var ogrenciyim istanbuldayim.. Ilk dogumdan sonra eski halime rahatca donmustum ama ikinciden sonra kilolar kaldi, boyum 169 , kilom 75ti suan 70,5 :) hedefim dee 62 insallah

Bu arada kizlar haftasonu misafirim vardi, onlarla 1,5 aydir gorusmemistim hic, bu hafta beni gorunce ikisi de cok zayiflamissin , baya zayiflamissin dediler:) cok sevindiimmmm 4,5 kilo baya farketmis demekki yanii:)

Derslerden daha dunku menumu yazmamisim yaa simid farkettim

Sabah 9:15
1 yumurta
Peynir
Kahvaltilik sos
Zeytin

Aksam 19:00
Mantali pilav 4-5 kasik
Nohut suyunu almadim 2-3 kasik
2 kasik kereviz yemegi

Su 2 lt

iimiş kuzum bu yarın başlıorum buna walk at home dan sonra

yap canım ama halka falan varsa onunlaa yap bende tam set var rahat oluyo :) bi de kol hareketlerini yapma kas yapıyo o şimdilik yapmıyorum ben :)
Zelihanın suyla imtihanı içmeye çalışıyorum artık ya alıştırıcam kendimi

iç canım iç su iyidir :) sen 1 litre içtim diyosun ben uyanıyorum kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan sonra 1 litrelik şişem bitmiş oluyo :) hem yaktığın yağlar idrarla atılıyo ne kadar çok su içip idrara çıkarsan kilo verme o kadar iyi oluyo :)

Derslerden daha dunku menumu yazmamisim yaa simid farkettim

Sabah 9:15
1 yumurta
Peynir
Kahvaltilik sos
Zeytin

Aksam 19:00
Mantali pilav 4-5 kasik
Nohut suyunu almadim 2-3 kasik
2 kasik kereviz yemegi

Su 2 lt

canım sabah akşam arası çok fazla öğlen bişey yemedin mi? akşam pilav hiç yemeseydin ya da 2 kaşık yiyip kerevizi biraz fazla yiyeblirdin afiyet olsun canım

Busecim eger yarında Ebru dan ses seda cıkmazsa arar yada mesaj atarım durumu bildirirm sizee

Yokk ben cok yazdım kmse cevap vermedi :)) memnun oldum Tubacım heh böyle daha samimi oldu :)) masallaaah adım adım hedefe gidiyorsun hadi bakalım sabırlaaa gelsin 62 :)

bendede var sanırım set ya ama nerelerde teyzem vermşti al kullanırsın belki diye onu bulup yaparm

Bende cok memnun oldummmm:))

Günaydın uykucular uyanın
Gunsydin zeliscim:))

Gunaydinlar kizlaarr:) haftaya vizelerim var bu donem mesajlarim azalabilir, firsat buldukca yine gelmeye calisicam, bana dua edin kizlar su vizeleri bi atlatayim:)

cnm, benim dünkü(27mart) mesaj sayım: 6

henüz özelden atamadığım için bu şekilde bildiriyordum Ebru'ya da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…