Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben uni.e giderken giyinirim. ama dügünlerdede giyilir cok zarif elbise. pantol üstü bu tarz elbiseler cok giyiniyorum hosuma gidiyor, kilo versem fikstik gibi olurum

ben normal hayatta elbise sevmem ya pantolon tişört her zaman

ya kızlar kimse personal trainer ile ilgili bir tecrübe sahibi değil mi?? naapsam kii?? kimse bi şey yazmamış...

valla canım hiç bi bigim yok ya

akşamki ekmek dışında iyi bir menü olmuş canım. afiyet olsun :) pilates çok iyi fikir grupça pilates yapalım

link vermiştim geçmişte diyecektim ki burcu söylemiş zaten

burcuuuuu Allah canını almasın yoldan çıkarma milleti

burda hava çok güzel biraz bahçede oturduk arkadaşlarla.birazdan da yemek yapmaya kalkacağım.

ayy dünde burda hava çok güzeldi fırsat bu fırsat eğirdire gidip bi göl havası alalım dedik biz de yaz gelsin haftada 1 gün giderim artık :)

ooo bebeğim bu hafta 1.lik m geliyo yoksa

o zamaaaan hemen zayıflayıp aldırıyosun burciii çok güzelmiş bayıldım

canım alıntıyla cevaplanın yanında küçük bi işaret var onu işaretle o zman çoklu alıntı yapabiliyosun hızlı cevabı bnde bilmiyorum.
sabah erken kalktım koşuya gittim öğlen dneme sınavım vardı sınavdan sonra koştur koştur okula gittim bitirme projesinin toplantısı vardı yordu bugün beni baya dünden de kalma bi yorgunluk var üzerimde
:18:

bilmiorum emoş 1. lik mi geliyor ama verdiğimi hissediyorum inatla tartılmıyorum şu an yarın sabah kahvaltı yapmadan tartılcam elbise çok iyi ya bnde çok beğendim istiyorum yani

ben normal hayatta elbise sevmem ya pantolon tişört her zaman

ben cok severim, evde leggins üstü eblise disarida tesettürlü oldugum icin pantolon üstü elbise giyinirim.
evde bile tek pantolon giyinmem, basenlerimin masallahi var
zeyiflayinca evde rahat rahat pantolon giyicem insallah

ben cok severim, evde leggins üstü eblise disarida tesettürlü oldugum icin pantolon üstü elbise giyinirim.
evde bile tek pantolon giyinmem, basenlerimin masallahi var
zeyiflayinca evde rahat rahat pantolon giyicem insallah

anladım cnm tesettürrlüysen olay başka tabi nasıl rahat ediosan öle giyiniosun zayıfla daha rahat giyin

cok iyi yapmissin hareket iyidir.
bende lesliele yürüdm 30 dk.
proje dedinde bir ooof cektim, 2 tane sonucu henüz belli olmayan projelerim var :18::18:

anladım cnm tesettürrlüysen olay başka tabi nasıl rahat ediosan öle giyiniosun zayıfla daha rahat giyin

aynen aynen oram cikti burak cikti derdi olmaz insanin zayiflayinca

yemek yerken veya tabagima yemek koyarken kendime zayiflayacaksin haline bak diyorum otamatikmen daha az koyuyorum

birde tvde veya burada kkda bazen reklamlar geliyor ya zayif bayanlar daha dogrusu onlar manken ama onlara bakincada motive oluyorum bende zayif olcam diye

nuuuur yeşimnur sen misin biri yazmıştı geçmişte aklıma geldi

hayir canim, ben diyet yarismasina ilk defa katiliyorum. KK'de üye olali fazla olmadi,
online forum takipten sürekli görüyordum diyet hakkindaki konulari, görmemzlikden geliyordum
en son kendi senelerdir ayni kilom haricinde troidden dolayi kilo alinca kendimi buraya attim

Dünkü Menüm

sabah08:30)

5 zeytin
yarım orta boy domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek

ara11:20)

1 kivi

öğle14:00)

1 porsiyon ezogelin çorbası
1 kase salata
1 kase yoğurt

ara16:30)

1 activia sade

akşam19:00)

1 porsiyon ızgara göl levreği
1 kase salata
2 şer dilim portakal, elma, kivi

3 lt su,3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe, 3 bardak şekersiz çay

30 dk bisiklet sürdüm, 45 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?

bence 1. cilik sende bu hafta busiii nerelerde ya hiç gözükmüo bende bitki çay demlicem şimdi ders çalışırken içecem 3 bardak filan

Selam kardes takimin citir kizlariiiiii
Busecim tebrik ederim tatlim 51,1 olmussuuuuun vuuuuuuuuuuu canim benim oyle sevindim ki az kaldi bile diyemiyorum bitti resmen Buseeeem cok opuyorum seni

Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.

diyetin başında çok kilo vermen normal canım genelde su kaybı oluyo zaten yediklerine dikkat ettin mi ya da ne yedin bugün?
bence 1. cilik sende bu hafta busiii nerelerde ya hiç gözükmüo bende bitki çay demlicem şimdi ders çalışırken içecem 3 bardak filan

ben kilo veririm de 1. olcak kadar değil burcum ya kilo verdikçe verdiğin kilo da düşüyo her hafta 2 kilo versem 1 ay sonra fıstık gibi olurum
buseyi bende merak ettim dün hiç uğramamış bugünde gelmemiş nerdeki bu kız ya :44:

bunları alıntılamıştım ama evden çıktım aniden dün kızlar, komşumuz kapıda bekliyordu pazara gittik birliktee sonra da arkadaşımda kaldım, öğrenci evi, vınn kullanıyorlarmış ama vınn ı şansa oda arkadaşı götürmüş dün gelemedm bir türlüü anca yemeğimi yedim, biraz soluklandım. anca geldim geçmişe bakcam şimdii

Selam kardes takimin citir kizlariiiiii
Busecim tebrik ederim tatlim 51,1 olmussuuuuun vuuuuuuuuuuu canim benim oyle sevindim ki az kaldi bile diyemiyorum bitti resmen Buseeeem cok opuyorum seni

emineem dukandaşııım cansııın senin de çook az kaldıı, yolun sonuna doğru geliyoruz artık şüküürr tabi bir evre daha var ama zor kısımı atlatıyoruz ben de seni çook öpüyorum, çok mutlu oldum senin mesajını görünce

kızlarrr geldim beni merak etmişsiniz, tahmin etmiştim. geçmişe bakayım hemen

canım suyu az içiyo olabilirsin protein alımına da dikkat et.geçmiş olsun

canım menün güzel olmuş meyve olmasa daha iyiymiş ama sporda yapmışsın çok güzel

valla bilinçli değil ayşe abla içimden geldiği gbi yedim karatay mı olmuş

aynnen öyle olmuş canım bugünü baya doyurucu geçirmişsindir,fark etttin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…