Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada ben çok yorgunum, Buse'ye mesaj sayımı atıp kaçıyorum, çok öptüm hepinizi...
yrn sabah için heyecanlıyım, umarım eksi 100-200 bişey yapabilirim de üzülmeyiz...

iyi geceler fıstıklar...

afiyet olsun burcu menülerin çok güzel

afiyet olsun emoşum yine çk iyi
2 kilo süper emoş darısı başıma inşallah senin gibi menülerim olmadan zor tabi
bugün menüm

12 gibi

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
2 incir

akşam 6 da

kıymalı kabak
salata
yoğurt
1 tane hurma

3,5 lt su

biraz hazmedeyim bisiklete bineceğim

afiyet olsun ayşe abla
hoşgeldin karamel tekrar aramıza hapları kullanmamanın bir zararı yoktur umarım seni çok iyi anlıyorum aynısnı yaşadım çünkü inşallah verirsin o aldığın 6 kiloyuda en kısa zamanda
hoşgeldin cnm arkadaşlık isteğimi kabul et yavrum
hoşbulduuuk edecem burcim yeni geçtim bilgisayara
hoşgeldin bebeeeeem
yerim ben seni emoşşşş hoşbulduk
Bugunku menum

Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin

Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba

Aksam 17:00
Dolma
Yogurt

Su
1,5 lt

su az gibi ama benimde suyum istediğim gibi değil bu gün afiyet olsun

cerencim karatayda ara öğün yok öğünlerin arası 4-5 saat olmalı.sağlıklı olan 2 öğün diyor.yapılan aralar kan şkerini yükseltiyor insilün direncini arttırıyor. su da elimde değil çok susuyorum,diyetten önce 1 bardakla günü bitirdiğimi biliyorum şimdi durduramıyorum kendimi

Son düzenleme:
burcuu bunun bi de hamburgerli olanı vardı
o bende vardı onuda ben paylaşıym bari
Eki Görüntüle 676674

:26::26::26::26::26::26::26::26:
burcuuuu süper şeyler buluyorsun ya
zelişcim hoşgeldin
hoşbulduk ayşe ablam

hoşgeldin ceren ne güzel ya ben spor yapamıyorum
tatlım hoşgeldin, ben hala senin resmini göremiyorum, arkadaş olarak ekledim seni, kabul etmeni bekliyorum :)

kabul ettim istekleri ceren bakabilirsin ama zaten çok çirkin bişeyim

içmedim ya 3 te bıraktım sağol canım.

sağol zelişcim seninde düzeliyorrrr

kızlaaar

bugün saat 20.15 de kaptanımız aradıııııııı saat 13.00 da doğum yapmış, size müjdeyi vermemi istedi. sesi iyi geliyordu, biraz ağrıları varmış. 4-5 güne anca toparlarım dediiiiii gülce 4 kilo 100 gr hayata gelmiiş, boyu da 51 cm Allah anne babasına bağışlasın

geçmişe bakıp geliyorum hemen

oyyy çok sevindim ya çok merak ediyordum busim sağol ebru abla inşallah kısa sürede toparlanır gülcenin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi beni çok rahatlattı allah analı babalı büyütsün

harika Allah analı babalı büyütsün.gülceye de maşallah

yaa burda da olsa keşke bende giderdim çok güzel canım çok özendim vallahi :)

zelişim tebrik ederim süpersiiinnnn :)

sporum tavan bu ara senin de aşağı kalır yanın yok hani süper gidiyosun canım :)

olucak bebeğim senin de olucak yavaş yavaş :) seni zayıf görücem eylüle kadar o kadar

ayyyyyyyyyyyyyyyyy gülce doğmuşşşşşşşşş bugünün en gzel haberiiii

oooyyy maşallah ya Allah analı babalı büyütsün çok sevindim gülcenin kilosu falan baya iyi maşaallah maşallah eneeeem nasıl sevindim ya teyze olduk biz

menüm

sabah 8:00

1 poğaça :26: çok geç uyandım zar zor giyindim kahvaltı yapamadım aç kalmak istemedim çünkü öyle olunca akşam yiyorum

öğlen 12:30
1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran

ara 18:00
10 çilek
3 kuru kayısı

akşam 19:00
tavuk sote
yoğurt
domates
tere

ara 21:00
maden suyu

su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş

poğaça cıs olmuş cnm çilek fazla deil mi ya :26:

hatanı kendinde biliyosun canım. burcu çilek çok demiş ama aç karnına yediğin çileğin çok faydası varmış bi yerde okudum antioksidan, kolesterolü düşürüyormuş ayrıca en önemlisi bizim için tabi sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlıyormuş. sindirimi uzun sürdüğü için de geneelde önerilen meyve oluyo :)

bilmiyordum canım ama 10 taneyi görünce

burcuuu benim diyetisyenin verdiği listeye göre 10 çilek 1 orta boy elma yerine geçiyo ama tabi çilekler çok büyük olmayacak :)

hım hım hım bnde geçen yemedim ya bak şimdi içime oturdu bi dahakine yicem kuşluk ikindi ama 10 tane yiyemem çilekte çilek tadı yok nerde o eski çilekler

ay ben sana kıyamam kuzum yaaa

meyve bozmuş menüyü, çünkü saati olmamış. depolanmıştır o şeker :26: suyu da biraz daha arttırmalısın, az olmuş

afiyet olsun canım

karatayda zeytin serbest çok tuzlu olmayacak

süper yaa annem zeytin delisi, karatay yapabilir bence o. bir konuşayım bunu onunla

akşamki meyveyi yemediğini yazmışsın sonradan, çok sevindim canım doğru karar vermişsin sabah da labne yerine normal beyaz peynir tercih et derim afiyet olsuun

busecim benim dünkü msj sayım 30 unuttum göndermeyi sanırım

tamam ayşecim şimdi aldım notumu ama unuttuğunda bana özel mesaj at ki gözümden falan kaçmasın canım

feci bir şey :18:

güzel menü burcucum, afiyet olsun

inş. cnm benim akşama kadar bildirim yapabilioruz dmi sabah tartılcam bilgisayar başına hemen geçip yazamayabilirim

kızlar doğru söylemiş bu konuda. 11.30 a kadar yapman gerek bildirimi, özellikle yarın kimse gecikmemeli çünkü takım listesi haricinde genel listeyi de ben hazırlayıp yayınlayacağım kızlar

çook güzel emoşum, afiyet olsun

harika bir haber maşallah yaaaaaaaa

bugün menüm

12 gibi

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
2 incir

akşam 6 da

kıymalı kabak
salata
yoğurt
1 tane hurma

3,5 lt su

biraz hazmedeyim bisiklete bineceğim

afiyet olsun ayşecim, güzel olmuş

doğru demişsin emoşum

canım bilmiyorum doğru yapmamışsın sanki kafana göre ilaç bırakarak. bir de resmen deli gibi yemişsin yani, bu kadar iştah coşmasına şaşırdım, kendini firenleseydin biraz sonuç böyle olmazdı alabileceğin en fazla kiloyu almışsın 2,5 hafta gibi bir sürede ama üzülme aynen geri verirsin, kilon fazla olduğu için bu şekilde oldu ve vermen de zor olmayacak

tekrar aramıza hoş geldin. 3 hafta deneme süreni bugün başlatıyorum. bugünkü mesaj sayılarını bana yollayacaksın, ya da mesaj atamıyorsan burdan sayıp yayınlayacaksın 00.00 dan 23.59 a kadar yazığın mesajlar bugüne ait oluyor. nasıl sayacağını sana daha önce anlatmıştık. her gün menülerini paylaşacaksın ve en az günde 5 mesaj kuralına uyacaksın. kurallarımız bunlar. ben tekrar sana kural listemizi denk geldiğimizde yazacağım tabi

bayıldım yaaaaaa öyle valla doğru yani

Suyumu 3 lt ye tamamladım daha da içiyorum ha Sanırım su zehirlenmesi yaşıcam

amann burcu abartma yaa :26:

Bugunku menum

Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin

Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba

Aksam 17:00
Dolma
Yogurt

Su
1,5 lt

Selam kizlar
Menumu yazmaya geldim gecmise simdi bakamicam, yarin gorusuuzz
Bu arada busecim , dun ben menumu paylastim, kacirdin herhalde..
Opuyorumm

dolmaları pek gözüm tutmadı tubacım, onun harici su da olmamış pek. ama saatlerini beğendim dün okudum mutlaka ama kafa kalmadı hatırlayamadım, hala da hatırlamıyorum burda çene çalmaktan herkese yetişmekten olsa gerek kusura bakma tatlım

vay canına ceronimooooo

uzun alıntı yapmışsın beğendim, aferin zeliş demek ki 3 şişe alcaksın bundan sonra yanına

sen elinden geleni yaptın canım ya, çok teşekkür ederim bu yüzden sana. ötesini dert etme

iyi geceler tatlım

oyyy çok sevindim ya çok merak ediyordum busim sağol ebru abla inşallah kısa sürede toparlanır gülcenin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi beni çok rahatlattı allah analı babalı büyütsün

harika Allah analı babalı büyütsün.gülceye de maşallah

oooyyy maşallah ya Allah analı babalı büyütsün çok sevindim gülcenin kilosu falan baya iyi maşaallah maşallah eneeeem nasıl sevindim ya teyze olduk biz

amiiiiiiiinnnnnnnnn

canım güzel olmuş menün beğendim, poğaça olmamış sadece. bak onun yerine yağsız tost yaptırsaydın kendine, inan daha iyi olurdu bir de 1 parça tavuk az olmuş, şunu arttır diyorum sana yahu, bir çimdik yemek mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…