Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bebişlerim uyku düzenimi bozmadan bende yatışlara geçeyim yarın bizim günümüz olsun kaptanımız ve gülcemiz için en iyi sonuçlar gelsin :) öpücükler en kocamanından takımım için gelsin seviyorum hepinizi tattlı rüyalarr

günaydınnnnnnn kızlarrrr

ağrım hala devam ediyor geçmek bilmedi bu ay hafif de şişkinliği var ama gördüğüm kilodan geçen haftaya göre çok memnunum sonraki haftaya daha iyi olur inş.

başlangıç:76

geçen hafta :72

bu hafta :70.700

fark : 1.300

yüzde : 1.80

umarım doğru hesaplamışımdır öptüm hepiniziiiii kızlar sınavdan sonra arkadaşlarımla buluşcam söz şımarmıcam bu hafta kilo verdim die akşamda gencayla(erkk arkadaşım) olcam geç gelirim öpüyorum hepinizi yarında ayran detoksu yapcam hadi bkalım muah muah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :) bugün tartıma pil alicam ama bildirimimi eski tartıyla yapmak zorundayım

başlangıç :102.2
geçen hafta:99.9
bu hafta: 99
giden 900 gr

aslında 99 ve 98 arası ama böyle yazdım ki haftaya sorun olmasın diye

Hoşbuldukkkkk :))))

Kızlarrrr günaydınnn :))
Size sebnem ferahtan günaydın sevgilim şarkısını gönderiyorum akşam menümü ve mesaj sayımı yazıcam şimdi derse girmem lazım kocaman öpüyorummmmmmm :))
Çoooook mutluyum çoooooook :)))))

Heeeyyy cok guzel bi habeeerrrrr!!! Kaptacima bayirli olsun cok sevindiiimmm, hosgeldin gulce bebeeeekkkk:))

Baslangic 72
Gecen hafta 70,5
Bu hAfta 70,4
Giden 100 gr
Yuzde ?
Oyuzde nasil hesaplaniyor arkadaslar?

günaaaaydıııınnnnn canlarum :) bomba gibi uyandım çok mutluyum siz de iiyisiniz inşallah hobaaaa çılgın cuma olcak bugün

gelsin bildirimler gelsin 1.lik :124::124:

burcuuuu çok iyi çok sevindim :) 1,81 yüzden yuvarlamamışsın.
iyi yapmışsın canım :) soucun da hiç fena değil :):) haftaya baya fark çıkıcak ben eminim :)
günaydın canım :) bu şarkı benim alarmım enerji dolu kıpır kıpır uyanıyorum iyi dersler tatlım

Günaydın kızlar.....

Bugün moralim çok bozuk. Hata hüngür hüngür ağlamak istiyorum.........
2 gün boyunca kahvaltılar hariç diğer öğünler hiç bozmadan ayran detoksunu uyguladım tek bir kaçamak bile yapmadım... 10-12 bardak suyumu içtim günde 3 bardak yeşil çayımı içtim.... Ve bu sabah tartıda sadece -300 gördüm..... 55.5 ile başladım ve 55.2 ile bitirdim yani
Bunun nedeni ne olabilir bilmiyorum ama yıkıldım resmen normal diyetimi yapsaydımda ben bu sonucu alırdım hata daha fazla bile sonuç alabilirdim...
Neyse bidaha yapmayacağım kesin....
Belkide spor yapmadığım için öyle olmuştur. Bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm

Bildirimimi yapayım
geçen hafta 55.7
bu hafta 55.2
fark 0.50

yüzde 0,89

benden bu kadar kızlar.........

Benimde öleydi bu şarkıyı dinlemeden kendime gelemiyorum :):))

merhaba prenses.. ben 5. takımda yarışıyorum. gezinirken bu yazına rastladım biraz konuşmak istedim. Umarım kederini bir nebze olsun giderebilirim.

canım, detoks denilen şeyin bir garantisi yok ve herkeste aynı etkiyi vermiyor malesef. meşhur lahana vardır ya hani kilo verdirir, sağlıklıdır. benim hayattaki ilk ve son detoksum o idi. geçen haftalarda yaptım hatta. ve o çorbanın içinde maydonozundan havucuna lahanasından patatesine yok yoktu. blendirdan geçirip üstüne bir de pulbiber karabiber ektiğini düşün. ben o kötü tadı olan şeyi içtim. su topladım, tuvalete çıkamadım ve + olarak döndüm sahalara.. sen kaldı ki ayran içmişsin mis gibi..

kilo vermeyi hayatının odağı olarak düşünmezsen, gereksiz yere üzmezsin kendini. bir günde insan 2 kilo alabilir, bir haftada 5 kilo verebilir. bunlar ölçü değildir. sen sağlıklı yaşamaya bak, gerisi zaten gelir. unutma şu an içinde bulunduğun durum ELBET GEÇECEK..

sevgiler...

Kilo Bildirimi
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (4. Cuma): 81. 2 kg
Bugün (5. Cuma): 79.5 kg
Skor: -1.7 kg
Hedef: 55
NOT:
Diyetisyenime Pazartesi gideceğim,
dolayısıyla kilo cetvelimi o zaman değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Kızlaaaarrr,

ya malesef çok güzel haberlerim yok, giremedim de sabahtan, toplantımız var, arada çıktım, hemen yazıp geri giricem toplantıya...
sabah tartıda 76.0 ve 75.9 arasında habire gidip geldi, hiç sabitlenmediiiii
hatta 2-3 kez denedim, yok yani hep aynı... bizim tartı önce bir 5 sn dengeliyor kiloyu yanıp sönüyor, sonra sabitleyip gösteriyor.. ama sabitleyemedi işte.. pili de yeni

bence biz bunu 75.9 kabul edelim, yazık bana , her yerim ağrı içinde walla

böyle okse,
başlangıç kilom: 78,6
geçen hafta : 76
bu hafta: 75,9
100gr eksideyim.
yüzdelik: 0,13

sağol canım yardımın için ve ilgilendiğin için....
Bende bundan 2-3 sene evvel lahana çorbası diyeti yapmıştım ve hiç etkisini görememiştimm... O zamanda çok kızmıştım kendime....
Sonra elma sirkesini denedim 1 ay boyunca ve yine hüsranla sonuçlanmıştı.....
şimdide ayran detoksunu denedim ama buna çok güvenmiştim nerdeyse herkes memnun kalmıştı çok araştırıp başladım ve inan hiç bozmadım ama sonuç yine yine hüseran oldu..... şunu anladım bende detoks uygulamaları iyi sonuç vermiyo galiba vücudumda hiç toksin yok

Neyse yine yardımın için çok teşekkür ederim.

Bidaha detoks falan yok aldım ağzımın payını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…