iyiiiiiiiiiiiii gecelerrrrrrrrrrrr güzellerrrrrrrrrr
MENÜM
sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
hindi füme
1 çay bardağı süt
saat 18.00 e kadar 2 saat arayla cacık içtim
akşam 19.45
3 yk zeytinyağlı fasulye yemeği
1 bardak ayran
mevsim salatası
akşam misafirlikteydik ve tüm gün cacıkla geçtiğinden açtım. dukana uygun yemeklerden yedim ama z.yağı fazlaydı fasulyenin suyunu süzdüm bende ve az yedim, salatayı bol yedim. bugün tartıda 51.200 çıkmıştım, umarım yarın daha yüksek bir rakam görmem
3 kupa yeşil çay
3,5 lt su
15 dk egzersiz
DÜNKÜ MENÜM
sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
1 adet çeri domates
1 çay bardağı süt
ara 12.00
dukan puding
öğle 14.00
brokoli
yoğurt
akşam 18.30
kereviz yemeği
yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 lt su
15 dk egzersiz
bugün liste işimi yine halledemedim, yarın bildirim günü yoğun olacağım ve saat 13.00 de komşuya davetliyiz. çok fena bi gün olacak yarın benim açımdan
güzel olmuş busecim. hergün tartılmamak lazım işte yarın ben de çok merak ediyorum ne olacak bakalım
buseeeeeeee inadına mı yapıyosun yaa brokoliyi özledim beeeennnnafiyet olsun tatlım
busiiii kızların bildirimlerini not alırım istersen hizmetinizdeyim :)
ay burda mıydınız sizben de herkes uyudu sandım
ayşecim ben de çok merak ediyorum :26: fasulyeyi az yedim ama yağlı olduğu için hiç içime sinmedi, fakat açtım resmen, cacık hiç tok tutmadı bu kez beni, geçen sefer daha iyiydim. ama onda evdeydim ve brokolim vardı hem de limonluö yüzden onu yemiştim ve 300 gr eksilmiştim. bu kez evde olmadığımdan yemek zorunda kaldım fasulyeyi, umarım tartıya yansımaz bu durum
emoooş valla senin inadına değil ama yarın da menümde brokoli var
burdaysan iyi olur emoşcum, her türlü desteğe yardıma açığım
esada söyliyimde migrostan alıp gelsin bari burnumda tütüyo yaa
kursum da bitti canım yarın tüm gün boşum yani ne yapacağımı söyle yeter :)
busecim bence hiç yapma bu cacık işini.- çıksandan yağdan kaybettirmez sana ve daha çok acıkıyorsun,kendine işkence etme normal dukanına devam et.diğer arkadaşlarınki doyurucu bakliyat var içinde
ay aldır tabi ne duruyorsun emooşş
tamam tatlım yarın burda olacağına sevindim, aslında pek yapılacak bir şey yok ama yine de kontrol edersin yaptıklarımı, belki ikilende kalacağım bir işlem olabilir genel işlem esnasında, onları falan danışım sana ve ayşeye
haklısın ayşecim, ben de bu kez böyle düşündüm. 1 gün yapıyorum ben zaten ama yok yani, fasulye içime oturdu vallahiaz yedim ama yine de yağlı bir yemekti, bir yandan da düşündüm ben 2 haftadır falan z.yağı bile kullanmadım, aklıma gelmiyor. hep haşlama ya da ızgara yediğim için :26: helva yaparken kullanıyorum sadece, onu da işte bayaadır yapmıyorum, belki bu açıdan z.yağı almam iyi bile olmuş olabilir diye düşünüyorum
yarın tartıda + falan çıkmamayım da o bana yetergeçen haftaya göre + çıkmam ama işte yine de daha da ekside çıkmak istiyorum yarın, kilom az olduğundan benim yüzdem çok etkiliyor çünkü listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?