Günaydın kızlar.....
Bugün moralim çok bozuk.Hata hüngür hüngür ağlamak istiyorum.........
2 gün boyunca kahvaltılar hariç diğer öğünler hiç bozmadan ayran detoksunu uyguladım tek bir kaçamak bile yapmadım... 10-12 bardak suyumu içtim günde 3 bardak yeşil çayımı içtim.... Ve bu sabah tartıda sadece -300 gördüm.....55.5 ile başladım ve 55.2 ile bitirdim yani
Bunun nedeni ne olabilir bilmiyorum ama yıkıldım resmen normal diyetimi yapsaydımda ben bu sonucu alırdım hata daha fazla bile sonuç alabilirdim...
Neyse bidaha yapmayacağım kesin....
Belkide spor yapmadığım için öyle olmuştur. Bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm
Bildirimimi yapayım
geçen hafta 55.7
bu hafta 55.2
fark 0.50
yüzde 0,89
benden bu kadar kızlar.........
Kilo Bildirimi
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (4. Cuma): 81. 2 kg
Bugün (5. Cuma): 79.5 kg
Skor: -1.7 kg
Hedef: 55
NOT: Diyetisyenime Pazartesi gideceğim,
dolayısıyla kilo cetvelimi o zaman değiştireceğim.
Selam Kızlaaaarrr,
ya malesef çok güzel haberlerim yok, giremedim de sabahtan, toplantımız var, arada çıktım, hemen yazıp geri giricem toplantıya...
sabah tartıda 76.0 ve 75.9 arasında habire gidip geldi, hiç sabitlenmediiiii
hatta 2-3 kez denedim, yok yani hep aynı... bizim tartı önce bir 5 sn dengeliyor kiloyu yanıp sönüyor, sonra sabitleyip gösteriyor.. ama sabitleyemedi işte.. pili de yeni
bence biz bunu 75.9 kabul edelim, yazık bana , her yerim ağrı içinde walla
böyle okse,
başlangıç kilom: 78,6
geçen hafta : 76
bu hafta: 75,9
100gr eksideyim.
yüzdelik: 0,13
hmm bi de, 4-5 gün sonra regl olucam ben kızlar... belki ondandır hmm????
bugünkünden de a çıkarsın canım akşam yediğin çok fazla değil en azından:)
kızlar benim alerji ilacım bağırsakları deli gibi çalıştırıyo bugün 3 kere çıktım tuvalete karnım dümdüz oldubugün kıyafetle tartılmıştım yarın çıplak tartılcam
Burcu çilek sorunlu bi meyve değil demişti ayşe abla venüsde 15 tane yemişti ya ordan gelen bi cesaret oldu ama pogaçadan hala rahatsızım ya busi 2 günün mesaj sayılarını göndermedim sana yarın akşam sayabilirim ancak okuldan gelince saat 18 olmadan söylesem olurmu
Kızlar ben yarın öğlen için kendime hazır köfte hazırladım ama hazır olunca diyette sakıncalı olurmu diye düşünüyorum
Busim iyi geceler eğer okulda olmasam bildiğim kadarıyla yardım ederdim ama sabah bildirim yapıp çıkıcam sen uyu dinlen işin çok
günaydınnnnnnn kızlarrrr
ağrım hala devam ediyor geçmek bilmedi bu ay hafif de şişkinliği var ama gördüğüm kilodan geçen haftaya göre çok memnunum sonraki haftaya daha iyi olur inş.
başlangıç:76
geçen hafta :72
bu hafta :70.700
fark : 1.300
yüzde : 1.80
umarım doğru hesaplamışımdır öptüm hepiniziiiii kızlar sınavdan sonra arkadaşlarımla buluşcam söz şımarmıcam bu hafta kilo verdim dieakşamda gencayla(erkk arkadaşım) olcam geç gelirim öpüyorum hepinizi yarında ayran detoksu yapcam hadi bkalım muah muah
Günaydın kızlar :) bugün tartıma pil alicam ama bildirimimi eski tartıyla yapmak zorundayım
başlangıç :102.2
geçen hafta:99.9
bu hafta: 99
giden 900 gr
aslında 99 ve 98 arası ama böyle yazdım ki haftaya sorun olmasın diye
Kızlarrrr günaydınnn :))
Size sebnem ferahtan günaydın sevgilim şarkısını gönderiyorum akşam menümü ve mesaj sayımı yazıcam şimdi derse girmem lazım kocaman öpüyorummmmmmm :))
Çoooook mutluyum çoooooook :)))))
Baslangic 72
Gecen hafta 70,5
Bu hAfta 70,4
Giden 100 gr
Yuzde ?
Oyuzde nasil hesaplaniyor arkadaslar?
Günaydın kızlar.....
2 gün boyunca kahvaltılar hariç diğer öğünler hiç bozmadan ayran detoksunu uyguladım tek bir kaçamak bile yapmadım... 10-12 bardak suyumu içtim günde 3 bardak yeşil çayımı içtim.... Ve bu sabah tartıda sadece -300 gördüm.....55.5 ile başladım ve 55.2 ile bitirdim yani
Bunun nedeni ne olabilir bilmiyorum ama yıkıldım resmen normal diyetimi yapsaydımda ben bu sonucu alırdım hata daha fazla bile sonuç alabilirdim...
Belkide spor yapmadığım için öyle olmuştur. Bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm
Bildirimimi yapayım
geçen hafta 55.7
bu hafta 55.2
fark 0.50
yüzde 0,89
Kilo Bildirimi
Selam Kızlaaaarrr,
ya malesef çok güzel haberlerim yok, giremedim de sabahtan, toplantımız var, arada çıktım, hemen yazıp geri giricem toplantıya...
hatta 2-3 kez denedim, yok yani hep aynı... bizim tartı önce bir 5 sn dengeliyor kiloyu yanıp sönüyor, sonra sabitleyip gösteriyor.. ama sabitleyemedi işte.. pili de yeni
böyle okse,
100gr eksideyim.
kilo bildirimim:
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 65,4
Fark: 2,4
Yüzde:%3,54
:124::124::124::124::119::118:
vaay canına sayın seyircileeeeeeeeerrrrrrrrr
tü tü tüüüü maşallaaahhhharikasın emoşum harikasııınnnnnnnn
çoook tebrik ederim seni, müthiişşbüyük ihtimal bireyselde dereceye gireceksin bu haftaaaaaa
burcuuuu çok iyi çok sevindim :) 1,81 yüzden yuvarlamamışsın.
iyi yapmışsın canım :) soucun da hiç fena değil :):) haftaya baya fark çıkıcak ben eminim :)
günaydın canım :) bu şarkı benim alarmımenerji dolu kıpır kıpır uyanıyorum iyi dersler tatlım
kilo bildirimim:
kilo bildirimim:
geçen hafta: 51.6
bu hafta: 51.1
fark: -500
0,97
buna da şükür
Günaydın kızlar.....
Bildirimimi yapayım
geçen hafta 55.7
bu hafta 55.2
fark 0.50
yüzde 0,89
gayet iyi canım tebrik ederimkilo bildirimim:
geçen hafta: 51.6
bu hafta: 51.1
fark: -500
0,97
buna da şükür
Kilo Bildirimi
Selam Kızlaaaarrr,
böyle okse,
100gr eksideyim.
kilo bildirimim:
bu hafta çok zorladım canım :) sonucumu da aldım nasıl mutluyum bi bilsen erkek arkadaşım bunun şerefine bugün bana beğendiğim elbiseyi alacakmış 38 beden36 bedenini almayı düşünüyodum ama hemen giymek istiyorum
ben şükrettimsenin için 1.81 olsun hadi
muhteşemsin emoşşşşşşşşşşşşşşş
bencede busi çünkü yavaş gidio artık
ben geldimmmm emoşşşş süpersin maşallahhh
geçen hafta
70,7
bugün
69,9
giden 800 gr
regl dönemindeyken diyet yaptığım zamanlarda 1 yada 1,5 kg + çıkan biri olarak bu sonuçtan mutluyum.
gayet iyi canım tebrik ederim
canım çok güzel vermişsin tebrikler
3 gün fena bozmuştun sonradan toparlandın,haftaya daha iyi olacaksın canım
süperrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnn
ben çok mutluyum 6 lı rakamlara çok az kaldı sınavlarımda bitti bu ay yardırıorum kızlarrrrr kaçamak yok spor tam gaz devam yarından itibaren şımarmak yok disiplin tavannn bu arada erkek arkadaşım sarıldıında ilk dediği aşkım belin incelmiş dedibugünnn çok mutluyum inş. takımda iyi olurrrrrrr
yapmaaaaaaageleceği düşüüüün 36 aaaallllllll elbise ziyan olur bak, ben hep 36 aldım, iyi ki de öyle yapmışım cünkü her şeyim ziyan oldu 38 ler büyük bana terziye gittim kotları o kadar küçültemeyiz arka cepler birbirine yapışır dedi levis kotlarım yandı gitti, çok üzgünüm bu duruma
evet sağlık olsunama bu hafta 50 leri görücem
canım tebrik ederim, her şekilde güzel bir sonuç olmuş bence
kilo azaldığı için yine de iyi tabi. 200 gr verdiğim haftalarda olduteşekkür ederim
ay harika bir şey buuuuuuuubir bayanın duymayı isteyeceği en güzel şeylerden biri olmalıııııı
yapmaaaaaaageleceği düşüüüün 36 aaaallllllll elbise ziyan olur bak, ben hep 36 aldım, iyi ki de öyle yapmışım cünkü her şeyim ziyan oldu 38 ler büyük bana terziye gittim kotları o kadar küçültemeyiz arka cepler birbirine yapışır dedi levis kotlarım yandı gitti, çok üzgünüm bu duruma
evet sağlık olsunama bu hafta 50 leri görücem
canım tebrik ederim, her şekilde güzel bir sonuç olmuş bence
kilo azaldığı için yine de iyi tabi. 200 gr verdiğim haftalarda olduteşekkür ederim
ay harika bir şey buuuuuuuubir bayanın duymayı isteyeceği en güzel şeylerden biri olmalıııııı
buse ben 52-53 ken 36 giyebiliyorum dar giyemiyorum. elbise yine sııkıntı değil 38i dapdar oldu çünkü. biraz verince tam istediğim gibi olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?