Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebrucum senin kilon az olduğundan öyleolmuştur sonuçta yağla alakalı sende çok yokmuş :) + çıktığın haftalara göre 500 gr çok iyi bence :)

Kilo Bildirimi
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (4. Cuma): 81. 2 kg
Bugün (5. Cuma): 79.5 kg
Skor: -1.7 kg
Hedef: 55
NOT:
Diyetisyenime Pazartesi gideceğim,
dolayısıyla kilo cetvelimi o zaman değiştireceğim.

venüscüğüm süpersin 7li rakamları görmeye başladın :124::124:

100 gr 100 grdır canım sıkmaıcaksın canını 2 gün diyeti bozup kaçamak yapmamış mıydın sen onun sonucu bence ayrıca + çıkmadığın için ayrıca tebrik ediyorum canım :) haftaya çok daha güzel bir sonuç alacağına eminim

hmm bi de, 4-5 gün sonra regl olucam ben kızlar... belki ondandır hmm????

kaçamaktan o kaçamaktan

sonuuç?

bekliyorum zelişcim

Kızlar ben yarın öğlen için kendime hazır köfte hazırladım ama hazır olunca diyette sakıncalı olurmu diye düşünüyorum

Busim iyi geceler eğer okulda olmasam bildiğim kadarıyla yardım ederdim ama sabah bildirim yapıp çıkıcam sen uyu dinlen işin çok

canım içeriği ne %100 dana falansa olabilir bence, bir de yağ oranı mühim ama yine de elden geldiğince hazır işlenmiş gıda kullanma canım

harikasın canım tebrik ederim iyi gezmeler

güzel sonuç zelişcim, seni de tebrik ederim

günaydın canım hoş geldin, bekliyorum menünü ve mesaj sayılarını. ayrıca geçmişi de okuyorsun değil mi şarkı için teşekkürler rocker girl

Baslangic 72
Gecen hafta 70,5
Bu hAfta 70,4
Giden 100 gr
Yuzde ?
Oyuzde nasil hesaplaniyor arkadaslar?

sınav haftasında artıda çıkmadın en azından tubacım, pek verimli bir hafta olmamış ama tebrikler emoş açıklamış sana sorunun cevabını

moralini bozma hiç ebrucum, geçen sefer ben de 300 vermiştim detoks sonrası, hatta dünkü detokstan sonra 100 gr vermişim sadece, benimki cacıktı bir de fasulye yemiştim doymayınca tabi, ee haliyle olmadı tebrik ederim 500 gr gitmiş, cok iyi bencee

Kilo Bildirimi
NOT:

venüüss harikasın canım, tebrik ederim

canım bunun nedeni spora çok yüklendiğiniçin kas yapmış olman, kilo verdin yağ yaktın aslında ama kasların şişti böyle ağır sporların üzerinden 2-3 geçmeden kaslar inmiyor malesef, yani hiç moralini bozma sen. bir de kaçamakların oldu bu hafta iyice cozuttun bir ara, buna bile şükür bence. aynen devam et sen, harika gidiyorsun

kilo bildirimim:
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 65,4
Fark: 2,4
Yüzde:%3,54
:124::124::124::124::119::118:

vaay canına sayın seyircileeeeeeeeerrrrrrrrr

tü tü tüüüü maşallaaahhh harikasın emoşum harikasııınnnnnnnn

çoook tebrik ederim seni, müthiişş büyük ihtimal bireyselde dereceye gireceksin bu haftaaaaaa

kilo bildirimim:

geçen hafta: 51.6
bu hafta: 51.1
fark: -500
0,97

buna da şükür

bu hafta çok zorladım canım :) sonucumu da aldım nasıl mutluyum bi bilsen erkek arkadaşım bunun şerefine bugün bana beğendiğim elbiseyi alacakmış 38 beden 36 bedenini almayı düşünüyodum ama hemen giymek istiyorum

ben şükrettim senin için 1.81 olsun hadi

kilo bildirimim:

muhteşemsin emoşşşşşşşşşşşşşşş

kilo bildirimim:

0,97

buna da şükür

bencede busi çünkü yavaş gidio artık

Son düzenleme:
ben geldimmmm emoşşşş süpersin maşallahhh

geçen hafta
70,7
bugün
69,9

giden 800 gr

regl dönemindeyken diyet yaptığım zamanlarda 1 yada 1,5 kg + çıkan biri olarak bu sonuçtan mutluyum.

Canim bence senin kilon az oldugu icin digerlrindeki gibi etki etmedi.. Sonucta zaten etin ne budun ne bide iki gunde iki kilo versen:)) oyuzdendir.. Ama ne bileyim 70-80 lerde olsan ayni sekilde yappsan ozaman giderdi bence daha cok.. Sen hic canini sikma, kilon gayet iyi aceleye gerek yok:)

kilo bildirimim:

0,97

buna da şükür
gayet iyi canım tebrik ederim

Kilo Bildirimi
NOT:

canım çok güzel vermişsin tebrikler

3 gün fena bozmuştun sonradan toparlandın,haftaya daha iyi olacaksın canım

kilo bildirimim:

süperrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnn

ben çok mutluyum 6 lı rakamlara çok az kaldı sınavlarımda bitti bu ay yardırıorum kızlarrrrr kaçamak yok spor tam gaz devam yarından itibaren şımarmak yok disiplin tavannn bu arada erkek arkadaşım sarıldıında ilk dediği aşkım belin incelmiş dedi bugünnn çok mutluyum inş. takımda iyi olurrrrrrr

ebrucum üzülme sende normal diyetine devam et.herkeste aynı etkiyi yapmıyor bu detokslar kg vermiş olsan bile sonraki hafta vereme ihtimalin yüksek olacaktı.bazen sadece su atılmasına sebep oldukları için verilen kg aldatıcı olabiliyor

Son düzenleme:

yapmaaaaaaa geleceği düşüüüün 36 aaaallllllll elbise ziyan olur bak, ben hep 36 aldım, iyi ki de öyle yapmışım cünkü her şeyim ziyan oldu 38 ler büyük bana terziye gittim kotları o kadar küçültemeyiz arka cepler birbirine yapışır dedi levis kotlarım yandı gitti, çok üzgünüm bu duruma

ben şükrettim senin için 1.81 olsun hadi

muhteşemsin emoşşşşşşşşşşşşşşş

bencede busi çünkü yavaş gidio artık

evet sağlık olsun ama bu hafta 50 leri görücem

ben geldimmmm emoşşşş süpersin maşallahhh

geçen hafta
70,7
bugün
69,9

giden 800 gr

regl dönemindeyken diyet yaptığım zamanlarda 1 yada 1,5 kg + çıkan biri olarak bu sonuçtan mutluyum.

canım tebrik ederim, her şekilde güzel bir sonuç olmuş bence

gayet iyi canım tebrik ederim

canım çok güzel vermişsin tebrikler

3 gün fena bozmuştun sonradan toparlandın,haftaya daha iyi olacaksın canım

süperrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnn

kilo azaldığı için yine de iyi tabi. 200 gr verdiğim haftalarda oldu teşekkür ederim

ay harika bir şey buuuuuuuu bir bayanın duymayı isteyeceği en güzel şeylerden biri olmalıııııı

aynen busi ya bana yeşil çay filan alck bugün

buse ben 52-53 ken 36 giyebiliyorum dar giyemiyorum. elbise yine sııkıntı değil 38i dapdar oldu çünkü. biraz verince tam istediğim gibi olucak :)

kızlar meraktan duramadım yüzdeyi hesapladım 1,18888888888888888888 diye gidiyo geçen haftaya göre süperiz

kaptanımıza süper bi hediye olacak bu :124::124:

tuba'yı arayıp öğrendim kızlar, bugün önemli bir sınavı varmış o yüzden tartılmayı unutmuş ama dün tartılmış onu bildirdi.

tuba'nın kilo bildirimi:

geçen hafta: 103,2
bu hafta: 102,5
fark: -700

katılım yapamadığı ve sürekli misafir ağırladıkları halde sonucu çok iyi benceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…