Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

doğru hesaplamışsın canım bireysele bakmamıştım ben :)

selam kizlar,
nasilsiniz?

2-3 gündür gecmise bakamiyordum.
sööööyle bir bakayim.
biraz uzun sürcek galiba pcde biraz yavasladi.

hoşgeldin canım

buse ödev için yapmıştım ama baktım liste hazırlamaya da uyuyo denedim oldu sonuçları da worde kopyaladım göndereyim sana uğraşma :)

buse gönderemedim dosyayı kopyala yapıştır yapıyorum

[TABLE="width: 445"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]13.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]1,27
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]6.Takım Ortalama
[/TD]
[TD]0,92
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]4.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]0,89
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]0,56
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]2.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]0,44
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]3. Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]0,4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]7. Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]0,11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]8. Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]0,07
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]9.Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]-0,03
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]1.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]-0,52
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bireysellerin de ilk 3 ünü yazayım:

1)limonlubrokoli(%3.54) 13. Takım
2) chentiq(%3.02) 5. Takım
3)concept (%2.99) 6. Takım

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, Laydcimden haber var mı acaba? Doğum işi güzelce sonuçlanmıştır umarım..

Sonuç listeleri hazırlama sırası sizde.. Sorun çıkarsa haber verin lütfen. Nasıl olsa yarın öğlene kadar vakit var.

merhaba kizlar,ben kardes takim(4.takim) kaptaniyim,Layd dogumdan dolayi yok galiba,liste hazirlama sirasi sizin,eger hazirlayacak arkadas yoksa ben hazirlayabilirim,ayrica 1. olmussunuz tebrikler

Son düzenleme:

ebruya sorarım canım bunu, kaptana sormadan bir şey diyemem.

yetkim sınırlı

yaptım canım ben de, çook teşekkürler

merhaba püslüüt'cüm kaptanımız dün doğum yaptı, sağlığı yerinde, bebeğin de sağlığı yerindeü her şey güzel

ben hazırlıyorum listeyi şuan

merhaba kizlar,ben kardes takim(4.takim) kaptaniyim,Layd dogumdan dolayi yok galiba,liste hazirlama sirasi sizin,eger hazirlayacak arkadas yoksa ben hazirlayabilirim,ayrica 1. olmussunuz tebrikler

ben hazırlıyorum tatlım, teşekkür ederim biz de sizi tebrik ederiz

Emoooooşş, takım olarak harikayız, sen bireyselde de muhteşemsin :) iyi ki bizim takımdasın Emoooşş

Kızlar, bugünkü Menüm:

sabah (09:30)
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin (4 siyah 4 yeşil)
KK beyaz peynir
salatalık-roka

öğlen(12:45)
1/2kase mercimek çorbası
haşlanmış tavuk - yarım patates + yoğurt

ara(15:00)
light sütlü kahve

akşam(20:00)
ton balıklı salata+2 dilim kepek ekmeği

1,5lt su
spor yok (yrn PT var :) )

kızlar bu arada benim başım çok ağrıyor... çıkıyorum , akşam düzelirsem gelirim, uzanıcam bira... yrn da kardeşimle doktora gidicez (bi şey yok cilt için kontrol) akşama doğru gelirim sanırım... mucukkksss

akşam yediğin ekmekler çok olmuş canım patatesi de mümkün olduğunca yememeye çalış afiyet olsun :)

Bugünkü menüm (05.04.2013)

Sabah: 1 yumurta
1 domates
1salatalık
1 yağsız üçgen pınar peynir
Ara : Yeşilçay
Öğle 12.00 : 1 kase çorba
1 kase salata
Ara 15.00 :1 kase salata
1 kase çorba
Akşam 20.00 : Tavuk sote
1 adet karnıyarık
Ara 21.00 : 1 elma
1 portakal

afiyet olsun tatlım akşam yediğin meyveler biraz fazla olmuş sadece akşam yediğimiz meyvelerin şekeri vücuda depolanıyo çünkü :)

Bugün ki Menüm

8:00
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 tatli kasigi bal
2 hurma

9:30
3 hurma

13:00
3 hurma
+ 1 dilim ispanakli böre (biliyorum cok kötüüü ama annem sinavdan sonra mutlaka benimle disari cikmami ve arnavut spesialleri olan cafe gibi bir yere gitmemizi istedi bende 1 dilim incecikte olsa arnavut böregi yedim; peceteyle yagsini almaya calistim ama olmadi, cünkü börek cok ince ve yagsizdi.

19:00
1 salatalik
1 domates
1 baharatli tavuk budu (firinda)

2litre su + 1 bardak mate fit cayi

45dk. yürüyüs ve bolca merdiven cikma
bacaklarim agiriyor
merdiven cok etkili anlasilan

Son düzenleme:
hosgeldin canim, epey yorulmussundur

hoşbuldum canım :) Gerçekten yorucu bi dönemden geçtim..

Hemen bahsedeyim kısaca, beni uzun süredir tanıyanlar var, az çok tanıyanlar ve bi de benim de onları tanımadığım gibi, hiç tanımayanlar var :)

Ben İstanbul'da yaşıyorum, ismim Tuğba, 21 yaşındayım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim, Okulöncesi Öğretmenliği bölümünde okuyorum. Ocak ayının başından beri bu takımdayım. 2 haftalık bi ayrılık dönemi oldu takımdan. Annemler umreye gittiğinden dolayı evde kalmadık, anneannemlerde de internetim yoktu. Sonra annemler geldi ama eve bi misafir akını oldu bu sefer.. Aynı zamanda sınav haftama da denk gelince

Öyle işte.. Çok özledim burayı, eksikliğinden kaynaklanan sorunlar yaşadığım da oldu ama şimdi yine aranızdayım. Takımla ilgili çok güzel şeyler duydum. Ben gittiğimden beri biçok yeni arkadaş gelmiş ve gidişat da çok iyi bildiğim kadarıyla. Ne diyim harikasınız :13: Hep beraber devam edicez aynı şekilde inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…