- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
selam kızlaaar,
ay bugün geçmek bilmedi.. bir huysuzum, bir mutsuzum, bir tatsızım anlatamam... neyse akşam oldu, bakayım neler olmuş ben sıkkın-bıkkın-bezgin çalışırken
tatlım topladım kalorisini hepsinin 780 kcal ediyo zaten sonuydu dil peyniri yazık olmasın dedim su içmem lazım ama kahve çay içiyorum ama suyun yeri başka
süper vermişsin, bu şekilde devam edersen verebileceğine eminim cnm :)
sana da cnm :)
anladım Hilal'cim.. ben zehirlendiğimde vermişlerdi, çok iyi geliyordu, 3 gün haftanede kaldım, serum veriyorlardı sürekli değişim zamanı 15dk falan dinlendiriyorlardı, 10.dkdan sonra enerjim düşüyordu walla
ay acaba az mı yedin diicem ama havadan da olabilir, bugün bi garip..
güzel olmuş cnm, benim de canım akşam bi şey yemek istemedi yaa...
güzel olmuş Venüs'cüm..
cnm, dil peyniri yağlı, onu sabah da yazmıştım, sonra öğlen ve akşam arası hem 2 ara meyve olmş hem de araları az .. sonra burçak da masum gibi görünse de yağlı ve şekerli
daha iyi menülerin olacak
Slm kızlar,nasılsınız?
Burcucum bugün ben diyetten sınıfta kaldım, meyve akşama doğru yenince kilo yapıyomuş hiç bilmiyodum. ne güzel öğreniyoruz birbirimizden baya bişiler
selam canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
iyiyim ya,faturayı hala ödemedim,giremiyorum
yarın ödeyecegim inş... ondan sonra buraya daha sık girerim..
mahcup oluyorum sizede,
zaten birbirimizden bişiler öğrenmek ve destek olmak için varız ama menülerinde mutlaka protein olsun canım özellikleri sabahları bi yumurta mesela evde kahvaltı yapabiliosan teflonu kızdır yagsız yap çılbır biliosan onu yap haşla bi çok seçenek var yani
Yeni bir arkadaş var sanırım.. Hoşgeldin..
dukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor.
hoşbulduk canım, ben özlem senin adın ne?
dukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor.
Dukan zor biraz ya, taviz vermemen lazım.birde yeni başladın bence yapma.. yavas yavas alısırsın
evet dukan zor o nedenle bence herşeyden yemek ama az yemek lazım ben bu şekilde üniversite yıllarında 10 kilo filan vermiştim.
bende gecen sene 68 e inmiştim ,dikkat etmeyince geri aldım
kızlar 2 haftanın mesaj sayılarını düzenledim. düzenli göndermeye çalışın mesaj sayılarınızı
Eki Görüntüle 717334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?