ne bilim :26: hiç bu kadar sıkı bi diyete girmemiştimben bugün karar verdim bu sabah gözleme yedim mutfağa gidip gelip sarma atıyom ağzıma ama tabi yedim ama plateste yaptım kan ter içinde kaldım benim asıl diyet yarın başlıyo
kızlar yulaf kepeğini ne marka alıyorsunuz?
teşekkürler cnmben doğalsan kullanıyorum canım carrefour ve migros da var
burcu bişi sorcam alttaki kilo ile ilgili bölümü nasıl yapıyoruz şuan ki kilo hedef kilo falan bana bi yardımcı olsan sekerim
kızlar yulaf kepeğini ne marka alıyorsunuz?
teşekkürler cnmakşam görüşürüz.arkadaşlar hoşgeldiniz.kusura bakmayın çıkmam lazım
özlem ben etininkini aldım pek bi tatsız tuzsuz ama yoğurtla iyi gidiyo bide üstüne pekmez gezdiriyorum azıcıkçayı şekersiz içerim yogurdu pekmezli :))
afiyet olsun tatlım saatlerini de yaz bi dahakine
Tımım cınımlar tişikürlerafiyet olsunn minnoşum iyi güzel hoş
Hadi bakalım. Canım diyet zaten böyle yapılır. Sıkı diyet dediğin İsveç gibi falan olur bence.ne bilim :26: hiç bu kadar sıkı bi diyete girmemiştimben bugün karar verdim bu sabah gözleme yedim mutfağa gidip gelip sarma atıyom ağzıma ama tabi yedim ama plateste yaptım kan ter içinde kaldım benim asıl diyet yarın başlıyo
Tımım cınımlar tişikürler
Hadi bakalım. Canım diyet zaten böyle yapılır. Sıkı diyet dediğin İsveç gibi falan olur bence.
Ona istinaden dedim zaten nihihihihahahahah venüs yaaa tişikkirler sipirmın geldi aklıma bak katıla katıla güldüm
Ahahahah hemen de nereden buluyorsun böyle fotoğrafları yaaa
Ahahahah hemen de nereden buluyorsun böyle fotoğrafları yaaaBen karikatürü biliyorum da mesela nereden bulup da çıkaracağım yani
Ay Burcum ya alemsin!google emmim sağolsun bi kelime yazıyorum hepsi çıkıobunlar benim pc de vardı hatta sipirmın masaüstü yani her açtığımda bi gülüyorummm
Ay Burcum ya alemsin!
O değil de bugün benim gibi bir içi buruk olan var mı? Havadan mıdır nedir? Çok gri..
anladıııımm :18:ama tırstım biraz sankim
ne bilim :26: hiç bu kadar sıkı bi diyete girmemiştimben bugün karar verdim bu sabah gözleme yedim mutfağa gidip gelip sarma atıyom ağzıma ama tabi yedim ama plateste yaptım kan ter içinde kaldım benim asıl diyet yarın başlıyo
Kızlar ilk menümü paylaşıyorum :) 2 haftadır ne yediğimi tek tek yazıyordum zaten, bugünkü de böyleydi. Kaçamaklarım varAh bu ben Kızabilirsiniz bana ahaha
10.06.13
Sabah-09:00
1 adet normal gözleme (Annem yapmış, yemesem ayıp olurdu bak :) Yememeliydim
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç fındık
Öğle-15:00
1 normal porsiyon nohut yemeği
Akşam-18:00
4 çorba kaşığı nohut yemeği
2 KASE PİLAV!! Pilav olmaz ki ama yaYEDİM.
Egzersiz: Toplam 2 saat ev temizliği + 70 dk ütü yapmak :))
3 LİTRE SU, hala içmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?