Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarından itibaren senin için yeni bigün canım veee hemen senden 4 4lük menü beklemiyoruz zaten zamanla düzelcek benm menüleri görseydin aynı bende öleydim bi sarmadan nolcak filan ama kilo veremeyince hırslandım sende yapabilirsinn

burcu bişi sorcam alttaki kilo ile ilgili bölümü nasıl yapıyoruz şuan ki kilo hedef kilo falan bana bi yardımcı olsan sekerim

özlem ben etininkini aldım pek bi tatsız tuzsuz ama yoğurtla iyi gidiyo bide üstüne pekmez gezdiriyorum azıcık çayı şekersiz içerim yogurdu pekmezli :))

canım etinin ki yulaf ezmesi onu biliyorum bende yulaf kepeğini dukkan diyeti yapanlar hamurişi için kllanıyorlar bizde gözleme krep filan isteyince ondan yapıyoruz

afiyet olsun tatlım saatlerini de yaz bi dahakine

afiyet olsunn minnoşum iyi güzel hoş
Tımım cınımlar tişikürler
Hadi bakalım. Canım diyet zaten böyle yapılır. Sıkı diyet dediğin İsveç gibi falan olur bence.

Ahahahah hemen de nereden buluyorsun böyle fotoğrafları yaaa Ben karikatürü biliyorum da mesela nereden bulup da çıkaracağım yani

google emmim sağolsun bi kelime yazıyorum hepsi çıkıo bunlar benim pc de vardı hatta sipirmın masaüstü yani her açtığımda bi gülüyorummm

Ay Burcum ya alemsin!
O değil de bugün benim gibi bir içi buruk olan var mı? Havadan mıdır nedir? Çok gri..

ben şu an kıskançlıktan kudurma durumum var gencay ın saçını başını yolmak o sakalını cımbızla tek tek yolmak istiyorum adam tatile gidicek ben gidemiyorum o niye gidiyo yaaa offf valla sinir oldum ha

anladıııımm :18:ama tırstım biraz sankim

tırsılcak çok bişey yok canım :) zamanla alışıyosun kural gibi gelmiyo gündelik alı9şkanlık oluyo :)

zamanla olacak şeyler canım bunlar. 1-2 hafta sonra farkı görürsün

Kızlar ilk menümü paylaşıyorum :) 2 haftadır ne yediğimi tek tek yazıyordum zaten, bugünkü de böyleydi. Kaçamaklarım var Ah bu ben Kızabilirsiniz bana ahaha

10.06.13
Sabah-09:00
1 adet normal gözleme (Annem yapmış, yemesem ayıp olurdu bak :) Yememeliydim
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç fındık
Öğle-15:00
1 normal porsiyon nohut yemeği
Akşam-18:00
4 çorba kaşığı nohut yemeği
2 KASE PİLAV!! Pilav olmaz ki ama ya YEDİM.

Egzersiz: Toplam 2 saat ev temizliği + 70 dk ütü yapmak :))

3 LİTRE SU, hala içmekteyim.

canım pilavdan uzak durmalısın pilav doyurmaz aksine hızlı acıktırır. ve baya da yemişsin kilo olarak geri döner sana. gözlemei de yarım yiyerek dengeleyebilirsin :) afiyet olsun canım ilk güne göre menün fena değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…