Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet evet katılıyorum sana canım :) Aslında diyetimin ilk günü bugün değil. 2 hafta geçti ve ben sarsılmaya başladım. İlk günkü tempoma dönmeliyim.

canım öncelikle afiyet olsun ama o pilav ne yaw 2 kase neyse canım gözlemyi yarım ye bencede eğer illa yiyeceksen nohutta çok şişkinlik yapar dikkat et ama ilk güne göre iyi ve dürüst olduğun için teşekkrler

sabah(11:00)
2/3 dukan gözleme peynirli
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
2 dilim tam bugdaydan peynirli domatesli yağsız tost
3 yk yoğurt

akşam(19:30)
1 porsiyon et döner
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1/4 kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık

4 lt su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
38 dk spor(10 dk kardiyo, 10 dk basen ,1o dk bacak ,8 dk karın )
1.5 saat ev temzliği

bugün fazla yemişim kızlar sanki ya

Değişik bir menü sanki kahvaltıyı akşam yapmışsın :) Yeşil çay ben de içerdim bir aralar, bir de form çayının işlevini merak ediyorum? Arkadaşım da demişti ama hiç denemedim, sindirime iyi mi geliyor?
Bugün aslında yazmayacaktım ama iyi mi de kötü mü de görün, bana destek olun diye paylaştım menümü :)

sabah öğle çok güzel bence akşam döner ya da yumurtadan birini tercih etseydin :) afiyet olsun kuzucum

burcucum yok yok yediklerinde dönerler gözlemelerrr ohh yarasın ama şifa olarak :))

canım form çayı bana çok iyi geldi düzenli tuvalete çıkıyorum bağırsak tembelliğide yapmadı. benim kabızlık sıkıntım var canım 4 gün bile çıkmadığımı biliyorum o nedenle bana çok iyi geliyo

sabah öğle çok güzel bence akşam döner ya da yumurtadan birini tercih etseydin :) afiyet olsun kuzucum

ayy emoş ya annem şu yumurta kalmasın ağlar dedi ondan yedim small boydu zaten bi lokmada gitti akşam proteinin dibine vrdum emoş

burcucum yok yok yediklerinde dönerler gözlemelerrr ohh yarasın ama şifa olarak :))

sağol canım gözleme yulaf kepeğinden dönerde ekmeksiz et döner canım

kızlar kiraz sapıyla bi dilim limon kaynattım ve yeşil çayla birlikte bi bardak içtim şimdi de gece platesi yapcam :)))

Hmm ben sabahları aç karnına ılık suya limon sıkıp içiyorum. Denedin mi ? :)

Hosbulduum canımcım, gidicek insallah kilolar bu yaz

Merhaba serifecim memnum oldum hosgeldin takıma, ben tuba 169 boyum 72 kilom var :)

İiigghhh cok cirkin bee:))

ayy cok çirkin olmuş ne o öyle diş macununu ortadan sıkmış gibi duruyo :)))))

Super benzetmeee:))

Hosbuldum emoşcuumm, ne kadar kilo vermişsin oyle masallah yaa, ben de vericem insalllah, bu iki ayda cok salladım ama insallah simdi dur demenin vakti geldi, yardımlarınızla zayıflıcam

Hmm ben sabahları aç karnına ılık suya limon sıkıp içiyorum. Denedin mi ? :)

canım neler denedim kayısılar filan tık demedi artık buna sardırdım arada bi bırakıyorum

kadın manyak tubi ya

Kızlaaaarr merhaba,
bugün hiç giremedim.. çünkü bugün şirketle ofis dışı aktivitemiz vardı.. sapancaya gittik, süper bir gün geçirdim..
9da eve geldim.. söylemiş miydim hatırlamıyorum ama 2 gündür eşimin boğazı ağrıyordu.. bugün sabah ben evden çıkarken, o işe gidemicem kötüyüm demişti.. eve geldim, bir öptüm ki ateşler içinde.. hemen ateşini ölçtüm, 38i geçiyor
çıktım nöbetçi eczane buldum, ilaç aldım, içti.. o arada leş gibiyim tabii, tüm gün çayır çimen mangal.. hemen bir duşa girdim..
anca oturdum bilgisayar başına... geçmişe bakarım heralde...
bu arada diyeti hiç bozmadım, panik yok.. tek kusurum su içememek oldu dışardayız diye.. 1 lt bile içememiş olabilirim

evet venüs'cüm yoldasım,gardaşım benim

ayy çok kötü bişi kilo verip geri almak

special k nın krakerlerinden

cok lezzzetliler,tarif verdim denemen laızım
kızlar günaydın ben +300 çıktım yaaaa

ama yılmak yok kendime dün meleğin verdiği dukan gözlemden yaptım ay çok güzel olduuuu
evet, krebi ince yapabilirsen cok güzel oluyor
Eki Görüntüle 731556 Eki Görüntüle 731557

ıspanak gibi kuzum her türlüsü yapılıyor. ananemlerin bahçede çok bende getirip yiyorum idrar yolu ve böbreklere çok yararlıymış
ebe gümecini cok seviyorumda buralarda pek bulamıyorum ya
iyi cok almamıssın
sen cok online degilsin diye bi şeettiydik :26:
arkadaşlar mesaj sayılarını bu hafta yine bana atıosunuz

nası olsa oturuorum evde atın gitsin
tmm canım
kızlar mmesaj sayıları için kura çektim
10-16 Haziran haftası-----> limonlubrokoli
17-23 Haziran haftası-----> venuskadini
24-30 Haziran haftası-----> mutedeyyin

temmuz için tekrar kura yapıcam kızlar

emoş, bu hafta sana atıcaz o zaman.
ben venüsle yer degiştirsem olurmu?

benim haftamda yaz kursu baslamıs oluyorda yogun olurum :44:

olsun olsun telafi edersin. eşinede çok geçmiş olsun canım benim

valla bi ince yapmışım melek arkasına gazeteyi koy oku yani öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…