Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm:

Sabah: 10.30
2 dilim ekmek
Peynirli yumurta
2 közlenmiş biber,doamates ve salatalık

Öğle: 15.30
6 sıkım çiğköfte
2 bardak ayran
Bol yeşilllik ve domates

1 saat yürüdüm
2 kupa çilekli yeşilçay
3 lt su

Öğlen arkadasımdaydım,çiğköfte yaptık.
Sonra eritelim diye bi saat yürüdük

kızlaaarr, yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruumm..
kısaca kendimi tanıtayım, ceren ben
30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim , bilgisayar mühendisiyim, zayıflayınca bebiş yapmaya karar verdik eşimle

geçmiş olsun canım iyi gecelerrr

evet canım valla ölçüne göre değişio netten bak istersen ben çok büyük yapıyorum bi tane çıkıo
saol cnm, walla tam hastalandı bizimki :26:

kızlar günaydın ben +300 çıktım yaaaa

ama yılmak yok kendime dün meleğin verdiği dukan gözlemden yaptım ay çok güzel olduuuu

cnm ben de yrn artı çıkıcam galiba, şimdi tartıldım 72 diyor, sabah akşam 1 kio fark ediyor ama anlamadım :26::26: bi şey de yemedim bugün.. ama hala hastalanmadım.. eğer bu alşam da olmazsam drdan randevu alıcam yrn bir sorun mu var kiii... 33.gün bugün yaa... benim normalde 26-28maks olurdu....

ayy Emoş'umm hedefina ne kadar yaklaştın... harikasın ha gayret...

kızlar mmesaj sayıları için kura çektim
10-16 Haziran haftası-----> limonlubrokoli
17-23 Haziran haftası-----> venuskadini
24-30 Haziran haftası-----> mutedeyyin

temmuz için tekrar kura yapıcam kızlar

ok kuzucum, temmuz ilk hafta ben gönüllüyüm, senin için de uygunsa.. çünkü son hafta ve ağustosta 10 gün yokum cnm...

tamam o zaman canım ben 64.5 diyorum. hoş şu an +300 deyim ama veririm inş.

cereninde 69.5 tu sanırım canım
beni de düşünürmüş kuzuumm..

69,5 :18::18::18::18::18:

saol tatlımm

hoşgeldin canıımmm, ama aramızda 1-2 kilonun lafı mı oluurr sen gel de verirsin hemen

siz de mi çocuk istiosunuz şerifecim? biz de istemeye başladık yavaştan ama biraz daha kilo veriyim, çalışmalara ööle başlıcaz.. gerçi eşim bu ay sonuna kadar beklerim diyo ama ben bi yolunu buluruumm

kötü beee...

ayy cok çirkin olmuş ne o öyle diş macununu ortadan sıkmış gibi duruyo :)))))

hahhaaa, bayıldım bu yoruma

2 yeni foto ekledim kızlarrr bakın

bakıcam kuşum hemen...

ben şu an kıskançlıktan kudurma durumum var gencay ın saçını başını yolmak o sakalını cımbızla tek tek yolmak istiyorum adam tatile gidicek ben gidemiyorum o niye gidiyo yaaa offf valla sinir oldum ha

:26::26: olsun kuzucum, şööle düşün, sensiz gidebileceği son bikaç tatili

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-429.html#post30756596

kızçeler püsküüt yeni kuralları açıklamış bi bakın isterseniz

bakıcam cnm şimdi...

cerenimo gelmişşşşşşş

olsun olsun telafi edersin. eşinede çok geçmiş olsun canım benim

saol cnm...

çigköfte yedin diye akşam yemek yemedin mi acıkmadın mı çigköfte niye var ceza var mı melek böle çigköfte yemeyi nerden öğrendi

şaka bi yana kuzucum keşke çigköfte 1 2 hadi 3 tane olsa iyimiş de 6 çok fazla olmuş sanki ama diğerleri gayet güzel keşke akşamda bi yoğurt filan yseydin bea meleğim

Burcuuuuuu, harikasın cnm...
inanılmaz fark var, hele o kotu zaten yandan tutmuşsun ya.. iş bitmiş
aynen devam, 60a ulaşıyorsun ve yeni bomba resimler koyuyorsun

Geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin

bensiz filan yok ceren ya geçen sene ben onun için gitmemiştim. 3 günlük de olsa ordu ya gidip gelecektim mırın kırın etti şimdi kendi gidio neymiş efendim düğün varmış ordanda 7 8 gün tatil yapıp gelcekmiş oldu ya valla

neyse bebeğim ya bugünde öle geçti

bugünkü menüm:

sabah(10:30)
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
domates-salatalık-maydonoz
çay

öğle-akşam (17:00)
2 kaşık patates salatası
1/2 tabak çoban salata
4-5 köfte kadar et

su malesef çok az, 1 LT kadar
yeşil çay yok
spor yok ama tüm gün açık hava, yürüyüş, top oynama vs...

pşşşşttt, Nur nerdeeee??
Nurcuuuumm, bu haftaki eşim sensiinn.. nasıl gidiyor diyet kuzuuumm?
aman haa bozmayasın... şişliğin indi mi bari?? sen geç giriyorsun nete, haber ver kuzum bana...
hadi bu hafta eş eş bomba patlatalım, tamam mı gerçi ben regl olmazsam bomba değil, kendim patlicam ama neyse

fıstıklar, biliyorum çok az takıldım ama benim kaçmam lazım.. eşim kötü... onunla ilgileniyim, sonra yatarız zaten...
öptüüüm güzellerr..

ya cok acıkmıştım.biraz fazla oldugu için akşam yemedim artık..
1 saat yürüdüm işte.
inş. telafi olmuştur

patates salatasını ve suyu görmezsek iyi

kuzum tabi ki göreceksin.. sen göremezsen kim görecekkk

ay yok ceren ye takılıyrum bi kilo verdikten sonra sıkıldım artık

fıstıklar, biliyorum çok az takıldım ama benim kaçmam lazım.. eşim kötü... onunla ilgileniyim, sonra yatarız zaten...
öptüüüm güzellerr..

iyi geceler kuzum tekrar geçmiş olsun

ya cok acıkmıştım.biraz fazla oldugu için akşam yemedim artık..
1 saat yürüdüm işte.
inş. telafi olmuştur

melekcim şimdi etli çigköfte 60 etsiz 50 kalori 1 saat yürüyüş sana ortalama 250 kalori yaktırıo yani az çok karşılamış oluyorsun

kızlar yediğimiz yemeklerin yanı sıra internetten ebru şallı plates videolarıyla spor yapın özellikle mayıs ayında yaptıkları çooook güzell :)) ben şimdi kendime elektrik veriyorum eşim fizik tedavi aleti almıştı basenlerime pedlerini yapıştırdım veriyom coşkuyu veriyom coşkuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…