ii madem öyle daha lezzetli olur
güzel oldu tarif için teşekkürler canım
saol cnm, walla tam hastalandı bizimki :26:geçmiş olsun canım iyi gecelerrr
evet canım valla ölçüne göre değişio netten bak istersen ben çok büyük yapıyorum bi tane çıkıo
8 HAZİRAN mesaj sayım; 10.
Melekciğimmm yoldaş mı olduk biz enem
Ben böyle diyetleri pek sağlıklı bulmuyorum canım ya dikkatli uygulamak gerek. :44:
Tamamdır ortak
Aynısını ben de yaşadım. Nasıl kötü bir şeydir iyi bilirim. Fakat bunu düşünmek seni sürekli geriye iter. Sürekli önüne bak canım.
Teşekkür ederim CerenciğimUmuyorum bir kaç aya büyük gelişmeler göstereceğiz.
Afiyet olsun ortakcığım menünü beğendim. 1 paket diyet kraker hangisi?
Ay bunları yapmayı öğrenmek istiyorum. Çok leziz duruyorlar.
Ebegümeci ney?
Afiyet olsun Burcumm
Öğle yemeğin çok dolu dolu olmuş ama ilerleyen saatlerde dengelemişsin canım. Sporunu da yapınca süper olmuş. Afiyet olsun. :13:
Afiyet olsun canım. Salata yağına dikkat et. Diyetisyenim ekletmiyor benim. Eğer alışabilirsen sen de deneyebilirsin. :13:
Günaydııınnn! Çok teşekkür ederim canım, umarım senin de günün böyle güzel geçer.
kızlar günaydın ben +300 çıktım yaaaa
ama yılmak yok kendime dün meleğin verdiği dukan gözlemden yaptım ay çok güzel olduuuu
günaydın kuzucuklarıminterneti kapattırmıştım cuma günü pazartesi kapanır dediler cumadan kapattılar sinir oldum. başka bi firmadan alıcaz ttnet fazla fazla fatura yollamaya başladı kafam attı bende kapattırdım telefonu modem olarak kullanıp giriyorum şimdilik biraz yavaş sadece :)
eşleşme yapmışsınız kızlar o ney yaaa bende istiyorum
bi de esad geldi cumartesi günü hemen kilo aldım +200 çıktım bugün. artık zayıfladın ye diyo anlatamıyorum bi türlü koruma dönemi diye bişey olduğunu
kızlar mmesaj sayıları için kura çektim
10-16 Haziran haftası-----> limonlubrokoli
17-23 Haziran haftası-----> venuskadini
24-30 Haziran haftası-----> mutedeyyin
temmuz için tekrar kura yapıcam kızlar
tamam o zaman canım ben 64.5 diyorum. hoş şu an +300 deyim ama veririm inş.
cereninde 69.5 tu sanırım canım
kızlar bu cuma bildiriminde kaç kilo olmak istediğinizi yazın. yeni uygulamamız bu hedef kilonun %80ine ulaşamayan diğer takımlara gider pişmanlığını belirtir :) hadi bakalım yeni kuralımız hayırlı olsun
ayy kızlar kendimden bi utandım resmen mutfak batmış ya gören evde hiç kadın yaşamıo zannetcek haaa o kadar mı pis olur ama şimdi çamaşır suyu kokuo
kızlar bu arada bi arkadaşım bana sende temizlik hastalığı olmuş dediev kızı sendromuna mı yakalıandım ne ahahahahah annem postayı koyduktan sonra evlenene kadar her iş sende dedi sanki bende değildi de kimdeydi bazen diorum tek çocuk olmak zor anasını satıyım diyorum neyse kızlar akşama ne yemek yapım ya
çok fena kızlar çok şimdi duşakabini filan ciflicem valla daha temizliğe girişemedim bugün baya işim var neyse spor yerine geçerrr işte bugünnn hadi öptüm hepinizi
bu arada ceren şirket dışı aktivitedeymiş akşama kadar giremeyecekmiş kızlarrrrr haberiniz ola
Selaaam kızlarr., yaklasık ii aylık bir aradan sonra tekrar sizlerleyim.. Hatırlarsanız iphonumu ufaklık suya attıgı için telefonsuz kalıp izne ayrılmak zorunda kalmıstım.. Ancak yeni bir telefon alabildim ve artık internetim var, insallah bu yaz boyunca bol bol paylasım yapabilicem, ben bu izne ayrıldıgım donemde iki kilo aldımsizin motivasyonunuz olmadan saldım gitti yaa
Ee siz ne durumdasınız, mezun olan , olmaya yaklasanlar filan... Hadi bakalım , bu yaz okul yokken hazır bol bol spor yapmak isityorum.. İnsallah bir an once saglıklı bir sekilde hedefllere ulasırııızzz:))
Bu arada hatırlayamayanlar-tanımayanlar icin adım tuba, 26 yasındayım iki kızım var ogrenciyim. Suan 72 kiloyum boyum 169 hedefim ise 63
mrb kızlar ben 170 boyunda 64 kiloda 31 yaşında evli mutlu çocuksuz( kimya öğretmeniyim,dershanede çalışıyorum bu hafta tatile girdik :) bu ayın sonuna kadar verebildiğim kadar vermeyi düşünüyorum! burcu kendime hedef koyuyorum inmeyi istediğim kilo 58 cik :))) daha fazla inemem sanırsam galiba yanılmıyosam
Eki Görüntüle 731945 İnce bel sevdalısı kadın, 3 yıl korse takarak belini inceltti.
Haber : Korseyle belini 40 cm'e düşürdü | 10 Haziran 2013, Pazartesi 12:22 Haber Seninle - Haber - Güncel Haberler
deli olmalı
ayycok çirkin olmuş ne o öyle diş macununu ortadan sıkmış gibi duruyo :)))))
2 yeni foto ekledim kızlarrr bakın
ben şu an kıskançlıktan kudurma durumum var gencay ın saçını başını yolmak o sakalını cımbızla tek tek yolmak istiyorumadam tatile gidicek ben gidemiyorum o niye gidiyo yaaa offf valla sinir oldum ha
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-429.html#post30756596
kızçeler püsküüt yeni kuralları açıklamış bi bakın isterseniz
cerenimo gelmişşşşşşş
olsun olsun telafi edersin. eşinede çok geçmiş olsun canım benim
Menüm:
Sabah: 10.30
2 dilim ekmek
Peynirli yumurta
2 közlenmiş biber,doamates ve salatalık
Öğle: 15.30
6 sıkım çiğköfte
2 bardak ayran
Bol yeşilllik ve domates
1 saat yürüdüm
2 kupa çilekli yeşilçay
3 lt su
Kızlaaaarr merhaba,
bugün hiç giremedim.. çünkü bugün şirketle ofis dışı aktivitemiz vardı.. sapancaya gittik, süper bir gün geçirdim..
9da eve geldim.. söylemiş miydim hatırlamıyorum ama 2 gündür eşimin boğazı ağrıyordu.. bugün sabah ben evden çıkarken, o işe gidemicem kötüyüm demişti.. eve geldim, bir öptüm ki ateşler içinde.. hemen ateşini ölçtüm, 38i geçiyor
çıktım nöbetçi eczane buldum, ilaç aldım, içti.. o arada leş gibiyim tabii, tüm gün çayır çimen mangal.. hemen bir duşa girdim..
anca oturdum bilgisayar başına... geçmişe bakarım heralde...
bu arada diyeti hiç bozmadım, panik yok.. tek kusurum su içememek oldu dışardayız diye.. 1 lt bile içememiş olabilirim
kızlaaarr, yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruumm..
kısaca kendimi tanıtayım, ceren ben
30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, bilgisayar mühendisiyim, zayıflayınca bebiş yapmaya karar verdik eşimle
saol cnm, walla tam hastalandı bizimki :26:
cnm ben de yrn artı çıkıcam galiba, şimdi tartıldım 72 diyor, sabah akşam 1 kio fark ediyor ama anlamadım :26::26: bi şey de yemedim bugün.. ama hala hastalanmadım.. eğer bu alşam da olmazsam drdan randevu alıcam yrnbir sorun mu var kiii... 33.gün bugün yaa... benim normalde 26-28maks olurdu....
ayy Emoş'umm hedefina ne kadar yaklaştın... harikasınha gayret...
ok kuzucum, temmuz ilk hafta ben gönüllüyüm, senin için de uygunsa.. çünkü son hafta ve ağustosta 10 gün yokum cnm...
beni de düşünürmüş kuzuumm..
69,5 :18::18::18::18::18:
saol tatlımm
hoşgeldin canıımmm, ama aramızda 1-2 kilonun lafı mı oluurrsen gel de verirsin hemen
siz de mi çocuk istiosunuz şerifecim? biz de istemeye başladık yavaştan ama biraz daha kilo veriyim, çalışmalara ööle başlıcaz.. gerçi eşim bu ay sonuna kadar beklerim diyo ama ben bi yolunu buluruumm
kötü beee...
hahhaaa, bayıldım bu yoruma
bakıcam kuşum hemen...
:26::26: olsun kuzucum, şööle düşün, sensiz gidebileceği son bikaç tatili
bakıcam cnm şimdi...
saol cnm...
Burcuuuuuu, harikasın cnm...
inanılmaz fark var, hele o kotu zaten yandan tutmuşsun ya.. iş bitmiş
aynen devam, 60a ulaşıyorsun ve yeni bomba resimler koyuyorsun
Kuralları okudum kızlaarr, inşallah hiç o kuralları uygulayacak duruma düşmeyiiizzzz :26::26::26::26::26:
60 ı göreyim bi varya off off
çigköfte yedin diye akşam yemek yemedin mi acıkmadın mı çigköfte niye var ceza var mı melek böle çigköfte yemeyi nerden öğrendi
şaka bi yana kuzucum keşke çigköfte 1 2 hadi 3 tane olsa iyimiş de 6 çok fazla olmuş sanki ama diğerleri gayet güzel keşke akşamda bi yoğurt filan yseydin bea meleğim
bugünkü menüm:
sabah(10:30)
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
domates-salatalık-maydonoz
çay
öğle-akşam (17:00)
2 kaşık patates salatası
1/2 tabak çoban salata
4-5 köfte kadar et
su malesef çok az, 1 LT kadar
yeşil çay yok
spor yok ama tüm gün açık hava, yürüyüş, top oynama vs...
kuzum tabi ki göreceksin.. sen göremezsen kim görecekkk
fıstıklar, biliyorum çok az takıldım ama benim kaçmam lazım.. eşim kötü... onunla ilgileniyim, sonra yatarız zaten...
öptüüüm güzellerr..
ya cok acıkmıştım.biraz fazla oldugu için akşam yemedim artık..
1 saat yürüdüm işte.
inş. telafi olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?