Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ilk defa menü yazıyorum bakalım becerebilecem mi
sabah ılık sirkeli limonlu su - yarım saat sonra soğan- maydanoz - limon suyu( bunu hem yumurta gelişimi için hem de ödem attırdığı için yapıyorum ) small boy haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, bir kase yoğurt yulaf ezmeli bi de 8 sarma
bu yediklerim de zaten öğlen olmuştu
akşam bi tabak buğday çorbası bi tabak güveçte türlü ufacık ekmek
sonra dışarı çıktık bi kücük şeftali ve az öncede kağıt helva arası dondurma ((
kızlar biliyorum içinizden böyle diyet menüsü mü olur diyorsunuzdur ama ben ilk defa uyguluyorum
varsa tavsiyeleriniz her türlü dinlerim
sabah termal sauno şortla plates yaptım öğleden sonra da yürüyüş yaptım onu da ilave edeyim :))

Son düzenleme:
kızzzzzz sebzde bilmiyorum yaaaaa ne yesem sebze

Taze fasülye
Türlü
Patlıcan salatası
Yumurtalı taz fasülye
Kabak yemeği
semizotu yemeği-ıspanak
Kıymalı bezelye
Mantar sote
Fırında sebze kızartması
Brüksel lahanası
Bamya- bakla

Aklıma bunlar geldi şimdilik

canım az çok biz nası menü yazıyoruz görmüşsündür alt alta saatleriyle yazarsan daha okunaklı ve yorumlaması kolay olur

şimdi sabah ki sarmalar 1 2 tane olsa kabul edilir ama 8 fazla türlünün patateslerini yemediysen hiç problem değil ne kadar su içtin göremedim

biraz önce yediğin o kagıt helva arası dondurma ilerleyen saatlerde yağ olarak sana dönmüş olcak cnım

türlü mantıklı onnu yapıyım ertesi güne Allah kerim

şerife'cim bende burcu gibi sarmalara karısmak istiyorum
eger sarma yapacaksanda, bulgurlu veya kıymalı olsun,pirinçten yapmamaya özen göster
o kagıt helva arası dondurmayı yemeyeydin iyiydi ama bundan sonra daha dikkatli olursun...

zaten bu alıskanlıkları birden bırakamazsın.zamanla ögrendikçe, sana bi getirisi olmadıgını farkedince kendin bırakacaksın zaten.
türlü mantıklı onnu yapıyım ertesi güne Allah kerim

yap yap...
içine patlıcan,domates,fasülye,kabak,biber ,sarımsak
Allah ne verdiyse koy

Karnım aç ya, nasıl detaylara giriyorum

burcu kurular dışında güzel menü :) öğleyi geçiştirmişsin sanki dışarda olaman veriyorum :)

meleğim karbonhidrat patlaması yaşamışsın bugün biraz ekmekler göze batıyo afiyet olsun canım :)

canım menülerini bizim yazdığımız gibi yaz. okuması da yazması da kolay olur. sabahki 8 sarma çok olmuş. bulgur şişkinlik yapar yarın çıkar acısı :) dondurma benim zayıf noktam :) ama akşam yemeğinden sonra meyve ve dondurma tüketme. yağa dönüşüp kşlo olarak geri döner sana. suyunu toplam ne kadar içtin yazmalısın. bi de sporunu dk olarak yazarsan daha iyi olur ben onların hepssini not alıyorum cuma günleri kraliçeleri açıklayacağım su ve spor da buna dahil. ilk günün çok yüklenmedim inşallah :)

melekkkk herşeyi koyucam

emoş aslında dışarda değldim gezdiğimiz yere yakın akrabaları varmış gittim ama yani bilmiyorum ama mutfak filan biraz pisti o yüzden öle geçiştirdim aç değilim filan dedim öle oldu

ooo yarının menüsü çıktı közlenmiş patlıcan salatası olabilir, bi de barbunya var dolapta onu mu yapsam :26:

meleğim karbonhidrat patlaması yaşamışsın bugün biraz ekmekler göze batıyo afiyet olsun canım :)

ölem ben , ölem ben
Ekmeklerin her öğünde olduguna bakmayın ya, toplam 3 dilim

Emoşum öyle oldu ama bişi yiyemedim,hazırda corba mercimek vardı ona kaldım napim :44:

neyse telafi ederük

tşklr kızlar bu dediklerinizi dikkate alacam... sporu 40 45 dakika yapıyorum yürüyüş de yaklaşık pazar gezmesi ve temposuz olunca 2 saat falan olsa gerek suyu da 2 litre içmişimdir ama bundan sonra bende not alcammm!!!!!

burcuuu gel yarın semiz otu salatası yapalım beraber yiyelim cok almışım zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…