- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
bebegim k,hidrat fazla diosun ama bakliyat grekirse et yerine geçr bunuda unutma özellkle mercmek nohut
kızzzzzz sebzde bilmiyorum yaaaaa ne yesem sebze
ilk defa menü yazıyorum bakalım becerebilecem mi
sabah ılık sirkeli limonlu su - yarım saat sonra soğan- maydanoz - limon suyu( bunu hem yumurta gelişimi için hem de ödem attırdığı için yapıyorum ) small boy haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, bir kase yoğurt yulaf ezmeli bi de 8 sarma
bu yediklerim de zaten öğlen olmuştu
akşam bi tabak buğday çorbası bi tabak güveçte türlü ufacık ekmek
sonra dışarı çıktık bi kücük şeftali ve az öncede kağıt helva arası dondurma((
kızlar biliyorum içinizden böyle diyet menüsü mü olur diyorsunuzdur ama ben ilk defa uyguluyorum
varsa tavsiyeleriniz her türlü dinlerim
sabah termal sauno şortla plates yaptım öğleden sonra da yürüyüş yaptım onu da ilave edeyim :))
Taze fasülye
Türlü
Patlıcan salatası
Yumurtalı taz fasülye
Kabak yemeği
semizotu yemeği-ıspanak
Kıymalı bezelye
Mantar sote
Fırında sebze kızartması
Brüksel lahanası
Bamya- bakla
Aklıma bunlar geldi şimdilik
şerife'cim bende burcu gibi sarmalara karısmak istiyorumilk defa menü yazıyorum bakalım becerebilecem mi
sabah ılık sirkeli limonlu su - yarım saat sonra soğan- maydanoz - limon suyu( bunu hem yumurta gelişimi için hem de ödem attırdığı için yapıyorum ) small boy haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, bir kase yoğurt yulaf ezmeli bi de 8 sarma
kızlar biliyorum içinizden böyle diyet menüsü mü olur diyorsunuzdur ama ben ilk defa uyguluyorum
sabah termal sauno şortla plates yaptım öğleden sonra da yürüyüş yaptım onu da ilave edeyim :))
türlü mantıklı onnu yapıyım ertesi güne Allah kerim
sabah(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim tam bugday
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(15:30)
5 tane beypazarı kurusu(tanesi 35 kalori bunun yerine yarın 1 saat leslie yapcam kızlar söz )
2 kayısı
3 4 kiraz
akşam(19:00)
1 kaseden biraz az mercimek çorba
salata
fırında tavuk biber soğan domates
1 kaseden az cacık
2.3 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
bol yürüyüş
10 dk basen hareketi
Menüm:
Sabah: 11.00
1.5 dilim ekmek
2 yumurtadan salata
2 çatal peynir ve çay
Öğle:15.00
1/2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Akşam:18.30
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 elma
3.5 lt su + 500 ml form çayı
1 saat zumba
Bol bol ev temizliği
Kızlar, cok sacma saftirik bi menü oldu farkındayım.
Akşama aslında yumurtalı fasülye yapıp,yogurtla yiyecektim ama canım istemedi.
Acıkmayayım diye corba içtim.Püff bugünüm iğrenç ya
ilk defa menü yazıyorum bakalım becerebilecem mi
şerife'cim bende burcu gibi sarmalara karısmak istiyorum
eger sarma yapacaksanda, bulgurlu veya kıymalı olsun,pirinçten yapmamaya özen göster
o kagıt helva arası dondurmayı yemeyeydin iyiydi ama bundan sonra daha dikkatli olursun...
zaten bu alıskanlıkları birden bırakamazsın.zamanla ögrendikçe, sana bi getirisi olmadıgını farkedince kendin bırakacaksın zaten.
yap yap...
içine patlıcan,domates,fasülye,kabak,biber ,sarımsak
Allah ne verdiyse koy
Karnım aç ya, nasıl detaylara giriyorum
burcu kurular dışında güzel menü :) öğleyi geçiştirmişsin sanki dışarda olaman veriyorum :)
meleğim karbonhidrat patlaması yaşamışsın bugünbiraz ekmekler göze batıyo afiyet olsun canım :)
canım menülerini bizim yazdığımız gibi yaz. okuması da yazması da kolay olur. sabahki 8 sarma çok olmuş. bulgur şişkinlik yapar yarın çıkar acısı :) dondurma benim zayıf noktam :) ama akşam yemeğinden sonra meyve ve dondurma tüketme. yağa dönüşüp kşlo olarak geri döner sana. suyunu toplam ne kadar içtin yazmalısın. bi de sporunu dk olarak yazarsan daha iyi olur ben onların hepssini not alıyorum cuma günleri kraliçeleri açıklayacağım su ve spor da buna dahil. ilk günün çok yüklenmedim inşallah :)
Taze fasülye
Türlü
Patlıcan salatası
Yumurtalı taz fasülye
Kabak yemeği
semizotu yemeği-ıspanak
Kıymalı bezelye
Mantar sote
Fırında sebze kızartması
Brüksel lahanası
Bamya- bakla
Aklıma bunlar geldi şimdilik
meleğim karbonhidrat patlaması yaşamışsın bugünbiraz ekmekler göze batıyo afiyet olsun canım :)
ooo yarının menüsü çıktıközlenmiş patlıcan salatası olabilir, bi de barbunya var dolapta onu mu yapsam :26:
ooo yarının menüsü çıktıközlenmiş patlıcan salatası olabilir, bi de barbunya var dolapta onu mu yapsam :26:
tşklr kızlar bu dediklerinizi dikkate alacam... sporu 40 45 dakika yapıyorum yürüyüş de yaklaşık pazar gezmesi ve temposuz olunca 2 saat falan olsa gerekburcu kurular dışında güzel menü :) öğleyi geçiştirmişsin sanki dışarda olaman veriyorum :)
canım menülerini bizim yazdığımız gibi yaz. okuması da yazması da kolay olur. sabahki 8 sarma çok olmuş. bulgur şişkinlik yapar yarın çıkar acısı :) dondurma benim zayıf noktam :) ama akşam yemeğinden sonra meyve ve dondurma tüketme. yağa dönüşüp kşlo olarak geri döner sana. suyunu toplam ne kadar içtin yazmalısın. bi de sporunu dk olarak yazarsan daha iyi olur ben onların hepssini not alıyorum cuma günleri kraliçeleri açıklayacağım su ve spor da buna dahil. ilk günün çok yüklenmedim inşallah :)
bende semiz salatası istiyorum ya
burcuuu gel yarın semiz otu salatası yapalım beraber yiyelim cok almışım zaten :)))
burcuuu gel yarın semiz otu salatası yapalım beraber yiyelim cok almışım zaten :)))
Evde varsa yarın yap Burcu'm
Kızlar ii geceler.Çıkıyorum ben...
Kızlar ii geceler.Çıkıyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?