Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar...

Tatrıldım 79.6 cıktım
Sinir oluyorum ya.Hadi önceki haftalar kaçamak yapıyordum bu hafta niye böyle oldu ki
inş. cumaya kadar inerim biraz daha

iyi oldu cnm, henüz çalışmalara başlamadık, bekliyordum 1 hafta gecikmişti ama.. şişlik yapıyordu gereksiz yere

kuzuumm, hoşgeldin.. gözümüz aydın, artık sizin de başını şişirmem "bugünden ümitliyim diye"

Agustosta benimde gidecegim bir dugun var , esimin tarafının, kendimi gostermenin tam zamanı, surpriiiizzz yapmak lazım guzel bi:))
Gidicek gidicek kilolar canımcım

Hadi gOzun aydın cerencim:)

saol cnm..
hadi o zaman Bas gaza Tuba bas gazaaa

Gunayydııın hanımlarrr

Tartıldım bugun 71 cıktım 72 idim, son hız devam , birde yeni basladıgım icin bu hafta benden guzel sonuclar gelicel arkadaslar insallah.. Bu arada ben listedeolcakmıyım bu hafta?

kızlar şimdi tahmin yapıyoruz ya cuma için hedefinin üstüne çıkanada bişiler yapsakkk

olur wallaa... ama naapcass kiii?

mesajları, limonlubrokoli ye özel msj olarak atacaksın özlemcim..

kaç ile baslamıstın?inş. inersin

sonunda
gözün aydın ceren

saol cnm

semizotunun yapraklarını ayıklıosun çırptığın yoğurdun içine atıosun ben bide 2 diş filan sarımsak dövüp atıyorum ımmm miss oluo

offf, canım çekti beeaaa

sevmiyorsa sorun yok
yiyemedim daha ceren ya, teyzenlere söyle akşama onlardayım

olabilir ama ne yapabiliriz ki

ahhhaa, tamam söölüyorum

Günaydın kızlar...

Tatrıldım 79.6 cıktım
Sinir oluyorum ya.Hadi önceki haftalar kaçamak yapıyordum bu hafta niye böyle oldu ki

kız niye kii? hemen yeşil çay.. bugün ve yrn 2-3 saat aralıklarla 2-3 kupa iç.. su da 2,5LTnin altına düşme.. şişlik varsa insin cnm.. tuvalet durumun nasıl? belki ondandır??

Günaydın kızlar...

Tatrıldım 79.6 cıktım

melegim minnoşum hiç moralini bozma bak banada öle oldu 2 gün önce 65.6 çıktım dün sabah 64.9 çıktım bi günde 700 gr birden veremeyeceğime göre şişkinliktir o yani merak etme cumaya hoppp inersin benden bi yeşilçay iç sen benden olsun bana

pşştt, size bi şey diiyimm miii? belki haftasonu size resim çekip koyabiliriiiiimmmm.. bilmem anlatabildim miiiii??

(şimdi yeni arkadaşlar bilmez, kızlara sözüm vardı 69u göreyim, resim koyucam demiştim, 69,9a çok minik bi şey vaaarr, bu arada önceden foto koymuştum da, bu fark fotosu olcak :) )

süper sonuç canım tebrikler :) tatlım mesaj sayını bana mesaj olarak at gözden kaçabilir :)

Günaydııın Kızlaaaarrrr..

regl oldum ben sabaha karşı cumaya kadar da inerseeeemmm tamamdır

cereeeen hadi gözün aydın

anladım canım :) su konusunda baya iyiydin çünkü ondan sordum

Agustosta benimde gidecegim bir dugun var , esimin tarafının, kendimi gostermenin tam zamanı, surpriiiizzz yapmak lazım guzel bi:))
Gidicek gidicek kilolar canımcım

Hadi gOzun aydın cerencim:)

ayy bizimde deli gibi düğün var bu yaz boy gösterme zamanı

Gunayydııın hanımlarrr

Tartıldım bugun 71 cıktım 72 idim, son hız devam , birde yeni basladıgım icin bu hafta benden guzel sonuclar gelicel arkadaslar insallah.. Bu arada ben listedeolcakmıyım bu hafta?

listeye alıcam seni canım. 70 e düşersen takıma olumsuz etkin de olmayacak aynen devam edeceksin

kızlar şimdi tahmin yapıyoruz ya cuma için hedefinin üstüne çıkanada bişiler yapsakkk
ben şimdi 200 gr yazdım 300 çıkarsam dondurma yiyeyim

Günaydın kızlar...

Tatrıldım 79.6 cıktım

meleğim seninki bence şişkinlik yarına düzelir. çiğ köfte yemiştin şişkinliği 1 günde geçmiyo. ben geçen cumartesi yedim pazartesi neredeyse 1 kg fazla çıktım p.tesi düzelmişti. bol su iç düzelir bozma moralini

cereennnnnnnnnnnnnnnn merakla bekliyorum farkııııı bak heyecanlandımmm

Gunayydııın hanımlarrr

olacak inşallah.bende aynı şekilde eşimin tarafından bak kilomuzda aynı sayılır.boyun kaç? şöyle 38 beden olsak iyidir

Bir ödül olabilir çok sevdiği bir yemek,tatlı falan

mesajları, limonlubrokoli ye özel msj olarak atacaksın özlemcim..

kaç ile baslamıstın?inş. inersin

özel mesaj atamıyordum mesaj sayım az olduğu için

7.takıma başladığımda 25 mayısta tartıldığımda 75.200 'dü.
31 mayıs 74.200
7 haziran 72.500
25 mayıstan öncede dikkat etmeye başlamıştım zaten beslenmeme,sporuma.birkaç kilocuk daha gitmişti

Geçen yıl en son 83.200 gördüm.eşim evde spor yapmam için koşubandı aldı evlilik yıl dönümüzde.Bir ayda 5-6 kg verdim.sonra sıcaklar basınca kendimi bıraktım.öyle geçti 1 yıl.bazen aralarda yine spor yaptım ama sürekli değil.öyle böyle 1 yıl geçti.neyseki tekrar 83 olmadım.Sonra dank etti yine bana eski fotolarıma bakıp üzüldüm.Birazda kırmızı balığın hikayesine benziyor benimki.oda çok zayıfmış:sKilo alarak Allah'ın lutfettiği güzelliğimizin,sağlığımızın içine ettik

Son düzenleme:
semizotunun yapraklarını ayıklıosun çırptığın yoğurdun içine atıosun ben bide 2 diş filan sarımsak dövüp atıyorum ımmm miss oluo

Ben içine salatalık da ekliyorum, çok güzel oluyor :))

Günaydın kızlar...

Tatrıldım 79.6 cıktım

Kabız mı oldun acaba ki, şişliktir o şeker :) Şişlik gidince birden iner kilon, daha zevkli oluyor birden azalma görünce hihihi

iyi oldu cnm, henüz çalışmalara başlamadık, bekliyordum 1 hafta gecikmişti ama.. şişlik yapıyordu gereksiz yere

O zaman süper :))

Ben bir yeni gelen olarak merak ettim, biz de görebilecek miyiz :)))

Son düzenleme:
akşama yemekte limonlubrokoli var kızlarrrrr bide türlüüü emoşşşşş sen duy bunuuuuuu ben bi markete gidiyim geliyim sonra spora vercem kendimi bugün 1 saat leslie 30 dk jillian sonra kaırşık egzersiz yapcam inş.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...

Tatrıldım 79.6 cıktım

Belkide vücudunun kaçamağa ihtiyacı vardır

olabilir cnm üzme kendini.Geçen hafta aç karnına tartıldım.73 çıktım.sonra kahvaltı ettim ve yürüyüşe çıktım.Geldim birdaha tartıldım 72.500 hem şaşırdım hem sevindim hava serindi hiçte terlemedim yürüyüşte

Son düzenleme:
Kızlar mesaj sayım 100'ün altında olduğu için özel mesaj gönderemiyormuşum :))

Mesaj sayısını buradan yazmak zorundayım. Gerçi ben yeni geldim, benimkiler de sayılacak mı bilmiyorum tabi :)
10.06.13 - 10 mesaj
11.06.13 - 19 mesaj

burcuuuuu önümüzdeki ay senin kilonda olurum inşallahhhh aminn

cereennnnnnnnnnnnnnnn merakla bekliyorum farkııııı bak heyecanlandımmm

aahhahhaaa , ben de wallaaa

evet cnm, arkadaş olarak ekleyin beni, görürsünüz.. ekleyince haber vericem, daha var..

sporda uzaydın Kankaammm..

Belkide vücudunun kaçamağa ihtiyacı vardır
yok kız, kaçamak yüzünden belki de bunlar... Meeleeekkk sakın başka kaçamak yapma hee...

cereeeeen merakla bekliyorummmmm

yeaaaaaa nerden buldun brokoliyiiii ölecem hasretimden

not aldım canım listeye girebilmen için paylaşım sayısı ve zamanında göndermen önemli canım

burcuuuuu önümüzdeki ay senin kilonda olurum inşallahhhh aminn

inş. kuzucummmmm bende emoşun kilosunda olmak istiyorum

sporun dibine vurucammmm inş... kuruların acısını çıkarmam lazım ceren bu arada attığın mesaja marketin ortasında kahkaha attım manavdaki oğlanlar bana bakıo napıo bu diye

cereeeeen merakla bekliyorummmmm

yeaaaaaa nerden buldun brokoliyiiii ölecem hasretimden

not aldım canım listeye girebilmen için paylaşım sayısı ve zamanında göndermen önemli canım

annemlerin iş yerinde yemek menüsünde bugün diyet ve vejeteryanlar için brokoli varmş anama dedim kap gel

şu an alışveriş yaptığım marketle gurur duyuyorum şu an bilinmeyen bi yer yani ankaraya has bi bölge marketi ama manavı filan çok ucuzzz tarla malı ama diğer ürünlerde çeşit çok azdı mesela light yoğurt yoktu form çaylarından kayısılı meyveliler filan yoktu hep düz bende geçen hafta dilek şikayet kutusuna yazdım attım bu hafta light yoğurt peynr filan getirmişler çay reyonu genişlemiş filannnnnn bide fiyatları diğer marketlere göre 50 krş filan daha az dedim tuttum sizi

Ayyy hadi bakalımm cok merak ediyorum:)) benimde ilk istegim 69 u gorrmekk:))

Benim boyum 169 canım, bu arada eski resimlere bakıpda uzulme işini ben iyi bilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…