- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Günaydın şeker :)) Regl olman iyi mi oldu kötü mü oldu ben konuyu bilmediğimden kestiremedim de :))) Şey bu arada cuma günkü hedefim 63 tü ama şuan 62.8 kiloyum :)))
Bir de şu mesaj sayılarını her gün mü vereceğiz, toplam mı?
günaydın kızlarrrr hemen geçmişe daldımnasılsınız bugünnnn
hadi inş. can yoldaşım senin adına çok sevindimmmmmmmmmmmm
yettim cerooşşşşş kuzucum sonunda regl oldun rahatladın artık senden bu hafta muhteşem bi sonuç bekliyrum
evet canım hergün sayıp sölüceksin
Agustosta benimde gidecegim bir dugun var , esimin tarafının, kendimi gostermenin tam zamanı, surpriiiizzz yapmak lazım guzel bi:))
Gidicek gidicek kilolar canımcım
Hadi gOzun aydın cerencim:)
Gunayydııın hanımlarrr
Tartıldım bugun 71 cıktım 72 idim, son hız devam , birde yeni basladıgım icin bu hafta benden guzel sonuclar gelicel arkadaslar insallah.. Bu arada ben listedeolcakmıyım bu hafta?
kızlar şimdi tahmin yapıyoruz ya cuma için hedefinin üstüne çıkanada bişiler yapsakkk
mesajları, limonlubrokoli ye özel msj olarak atacaksın özlemcim..
kaç ile baslamıstın?inş. inersin
sonunda
gözün aydın ceren
semizotunun yapraklarını ayıklıosun çırptığın yoğurdun içine atıosun ben bide 2 diş filan sarımsak dövüp atıyorum ımmm miss oluo
sevmiyorsa sorun yok
yiyemedim daha ceren ya, teyzenlere söyle akşama onlardayım
olabilir ama ne yapabiliriz ki
Günaydın kızlar...
Tatrıldım 79.6 cıktım
Sinir oluyorum ya.Hadi önceki haftalar kaçamak yapıyordum bu hafta niye böyle oldu ki
inş. cumaya kadar inerim biraz daha
Günaydın kızlar...
Tatrıldım 79.6 cıktım
Sinir oluyorum ya.Hadi önceki haftalar kaçamak yapıyordum bu hafta niye böyle oldu ki
Günaydın kızlar;
az önce tartıldım 71.900 çıktım inşallah cumaya kadar 71.500 olurum.Sanki göbek ve bel cevremdede ilcelmeler var metre ile ölçtüm mezura olsaydı daha iyi ölçerdim:))) ay şu göbiş çevremi 90 cmin altında görmek kısmet olur inşallah en kısa zamandaGöbecikler atıcam valla. Ağustosta nişanımız var o zamana kadar fit bir görüntüye kavuşmam lazım böyle uçacam
Bu arada dünkü mesaj sayım 12..
Kızlar kusura bakmayın dün gece bilgisayar dondu kaldı.tekrar bağlanamadım..:44:
Günaydııın Kızlaaaarrrr..
regl oldum ben sabaha karşıcumaya kadar da inerseeeemmm tamamdır
cnm ya, regl şişkinliğinden sanırım su içemiyorum fazla, ptesi de dışardaydık diye içemedim.. bugün artırıcam söz..
spora devam ediyorum cnm hoca salı-cuma-pazar dedi... pazar gittim, dün karnım ağrıyordu ve eşim çok hasta olduğu için gidemedim cnm.. işten eve dönüp onunla ilgilendim...
kuzuuumm, suyu açıkladım Emoş'a yukarda.. ne güzel 3lerdeydim di mi.. tamam artırıcam yine.. söz
Burcuuu, özledim seni heee, dün karşılaşamadık
cnm eşim kuru dolma sevmiyor, yemez... ee zaten diyetlik yaptımsadece ben yedim
ona ayrı yemek yapmıştım, tavuk patates :26:
kurular hariç güzel Burcuumm.. kız bu kurular yüzünden sen kuruyamıcan hee
ayy, :26::26: hala yemedin mi?? aklımda kalır kız, teyzemler bursada benim, sööliim de yapsın, seni yemeğe çağırsın, içimizde kalmasın
aslında menü fena diil de, protein mi eksik? arada kaldım :26::26:
sarma ve helvalı dondurma olmamış şeker... kızlar zaten çok detaylı yorum yapmış, benden bu kadar
bravo Özlem
Agustosta benimde gidecegim bir dugun var , esimin tarafının, kendimi gostermenin tam zamanı, surpriiiizzz yapmak lazım guzel bi:))
Gidicek gidicek kilolar canımcım
Hadi gOzun aydın cerencim:)
Gunayydııın hanımlarrr
Tartıldım bugun 71 cıktım 72 idim, son hız devam , birde yeni basladıgım icin bu hafta benden guzel sonuclar gelicel arkadaslar insallah.. Bu arada ben listedeolcakmıyım bu hafta?
ben şimdi 200 gr yazdım 300 çıkarsam dondurma yiyeyimkızlar şimdi tahmin yapıyoruz ya cuma için hedefinin üstüne çıkanada bişiler yapsakkk
Günaydın kızlar...
Tatrıldım 79.6 cıktım
pşştt, size bi şey diiyimm miii? belki haftasonu size resim çekip koyabiliriiiiimmmm.. bilmem anlatabildim miiiii??
(şimdi yeni arkadaşlar bilmez, kızlara sözüm vardı 69u göreyim, resim koyucam demiştim, 69,9a çok minik bi şey vaaarr, bu arada önceden foto koymuştum da, bu fark fotosu olcak :) )
olacak inşallah.bende aynı şekilde eşimin tarafındanGunayydııın hanımlarrr
kızlar şimdi tahmin yapıyoruz ya cuma için hedefinin üstüne çıkanada bişiler yapsakkk
özel mesaj atamıyordum mesaj sayım az olduğu için
mesajları, limonlubrokoli ye özel msj olarak atacaksın özlemcim..
kaç ile baslamıstın?inş. inersin
semizotunun yapraklarını ayıklıosun çırptığın yoğurdun içine atıosun ben bide 2 diş filan sarımsak dövüp atıyorum ımmm miss oluo
Günaydın kızlar...
Tatrıldım 79.6 cıktım
iyi oldu cnm, henüz çalışmalara başlamadık, bekliyordum 1 hafta gecikmişti ama.. şişlik yapıyordu gereksiz yere
pşştt, size bi şey diiyimm miii? belki haftasonu size resim çekip koyabiliriiiiimmmm.. bilmem anlatabildim miiiii??
(şimdi yeni arkadaşlar bilmez, kızlara sözüm vardı 69u göreyim, resim koyucam demiştim, 69,9a çok minik bi şey vaaarr, bu arada önceden foto koymuştum da, bu fark fotosu olcak :) )
Günaydın kızlar...
Tatrıldım 79.6 cıktım
cereennnnnnnnnnnnnnnn merakla bekliyorum farkııııı bak heyecanlandımmm
Ben içine salatalık da ekliyorum, çok güzel oluyor :))
Kabız mı oldun acaba ki, şişliktir o şeker :) Şişlik gidince birden iner kilon, daha zevkli oluyor birden azalma görünce hihihi
O zaman süper :))
Ben bir yeni gelen olarak merak ettim, biz de görebilecek miyiz :)))
akşama yemekte limonlubrokoli var kızlarrrrr bide türlüüüemoşşşşş sen duy bunuuuuuu ben bi markete gidiyim geliyim sonra spora vercem kendimi bugün 1 saat leslie 30 dk jillian sonra kaırşık egzersiz yapcam inş.
yok kız, kaçamak yüzünden belki de bunlar...Belkide vücudunun kaçamağa ihtiyacı vardır
akşama yemekte limonlubrokoli var kızlarrrrr bide türlüüüemoşşşşş sen duy bunuuuuuu ben bi markete gidiyim geliyim sonra spora vercem kendimi bugün 1 saat leslie 30 dk jillian sonra kaırşık egzersiz yapcam inş.
Kızlar mesaj sayım 100'ün altında olduğu için özel mesaj gönderemiyormuşum :))
Mesaj sayısını buradan yazmak zorundayım. Gerçi ben yeni geldim, benimkiler de sayılacak mı bilmiyorum tabi :)
10.06.13 - 10 mesaj
11.06.13 - 19 mesaj
burcuuuuu önümüzdeki ay senin kilonda olurum inşallahhhhaminn
aahhahhaaa , ben de wallaaa
evet cnm, arkadaş olarak ekleyin beni, görürsünüz.. ekleyince haber vericem, daha var..
sporda uzaydın Kankaammm..
yok kız, kaçamak yüzünden belki de bunlar...Meeleeekkk sakın başka kaçamak yapma hee...
cereeeeen merakla bekliyorummmmm
yeaaaaaa nerden buldun brokoliyiiii ölecem hasretimden
not aldım canımlisteye girebilmen için paylaşım sayısı ve zamanında göndermen önemli canım
olacak inşallah.bende aynı şekilde eşimin tarafındanbak kilomuzda aynı sayılır.boyun kaç? şöyle 38 beden olsak iyidir
Bir ödül olabilirçok sevdiği bir yemek,tatlı falan
özel mesaj atamıyordum mesaj sayım az olduğu için
7.takıma başladığımda 25 mayısta tartıldığımda 75.200 'dü.
31 mayıs 74.200
7 haziran 72.500
25 mayıstan öncede dikkat etmeye başlamıştım zaten beslenmeme,sporuma.birkaç kilocuk daha gitmişti
Geçen yıl en son 83.200 gördüm.eşim evde spor yapmam için koşubandı aldı evlilik yıl dönümüzde.Bir ayda 5-6 kg verdim.sonra sıcaklar basınca kendimi bıraktım.öyle geçti 1 yıl.bazen aralarda yine spor yaptım ama sürekli değil.öyle böyle 1 yıl geçti.neyseki tekrar 83 olmadım.Sonra dank etti yine bana eski fotolarıma bakıp üzüldüm.Birazda kırmızı balığın hikayesine benziyor benimki.oda çok zayıfmış:sKilo alarak Allah'ın lutfettiği güzelliğimizin,sağlığımızın içine ettik
ben spor yapcam kuzularımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?