Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler çıtırlarım bugünlük benden bu kadar :) hepinizi tek tek tek öpüyorum

mesaj sayılarınızı göndermeyi unutmayın :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar;
az önce tartıldım 71.900 çıktım inşallah cumaya kadar 71.500 olurum.Sanki göbek ve bel cevremdede ilcelmeler var metre ile ölçtüm mezura olsaydı daha iyi ölçerdim:))) ay şu göbiş çevremi 90 cmin altında görmek kısmet olur inşallah en kısa zamanda Göbecikler atıcam valla.Ağustosta nişanımız var o zamana kadar fit bir görüntüye kavuşmam lazım böyle uçacam

Bu arada dünkü mesaj sayım 12..

Kızlar kusura bakmayın dün gece bilgisayar dondu kaldı.tekrar bağlanamadım..:44:

Son düzenleme:
cereeeen suyun neden bu kadar az senin düzene sokmuştun su olayını noldu yaa. sporu da mı bıraktın? dün de yoktu yanlış hatırlamıyosam?

cnm ya, regl şişkinliğinden sanırım su içemiyorum fazla, ptesi de dışardaydık diye içemedim.. bugün artırıcam söz..
spora devam ediyorum cnm hoca salı-cuma-pazar dedi... pazar gittim, dün karnım ağrıyordu ve eşim çok hasta olduğu için gidemedim cnm.. işten eve dönüp onunla ilgilendim...

özlemcim menünü beğendim afiyet olsun :)

iyi geceler tatlım öpüldün

kuzuuumm, suyu açıkladım Emoş'a yukarda.. ne güzel 3lerdeydim di mi.. tamam artırıcam yine.. söz
Burcuuu, özledim seni heee, dün karşılaşamadık

bende bakayım kızlar...

kız bu dolmalardan hiç kocana yedirmiyormusun sen
bitmedi hala...
ama eve gelince hazır yemek ii oluyordur senin için..

cnm eşim kuru dolma sevmiyor, yemez... ee zaten diyetlik yaptım sadece ben yedim
ona ayrı yemek yapmıştım, tavuk patates :26:

kurular hariç güzel Burcuumm.. kız bu kurular yüzünden sen kuruyamıcan hee

ayy, :26::26: hala yemedin mi?? aklımda kalır kız, teyzemler bursada benim, sööliim de yapsın, seni yemeğe çağırsın, içimizde kalmasın

aslında menü fena diil de, protein mi eksik? arada kaldım :26::26:

sarma ve helvalı dondurma olmamış şeker... kızlar zaten çok detaylı yorum yapmış, benden bu kadar

bravo Özlem

Harikasın :)) İnşallah o göbişler gideceeekk :))))

günaydın kızlarrrr hemen geçmişe daldım nasılsınız bugünnnn

hadi inş. can yoldaşım senin adına çok sevindimmmmmmmmmmmm

Günaydııın Kızlaaaarrrr..

regl oldum ben sabaha karşı cumaya kadar da inerseeeemmm tamamdır

pşşşttt, herkes nerdeeee

yettim cerooşşşşş kuzucum sonunda regl oldun rahatladın artık senden bu hafta muhteşem bi sonuç bekliyrum

evet canım hergün sayıp sölüceksin

Agustosta benimde gidecegim bir dugun var , esimin tarafının, kendimi gostermenin tam zamanı, surpriiiizzz yapmak lazım guzel bi:))
Gidicek gidicek kilolar canımcım

Hadi gOzun aydın cerencim:)

Gunayydııın hanımlarrr

Tartıldım bugun 71 cıktım 72 idim, son hız devam , birde yeni basladıgım icin bu hafta benden guzel sonuclar gelicel arkadaslar insallah.. Bu arada ben listedeolcakmıyım bu hafta?

Gunayydııın hanımlarrr

Tartıldım bugun 71 cıktım 72 idim, son hız devam , birde yeni basladıgım icin bu hafta benden guzel sonuclar gelicel arkadaslar insallah.. Bu arada ben listedeolcakmıyım bu hafta?

olcaksın canım sanırım ama kilon olmadığın etaplara bölünecek

kızlar şimdi tahmin yapıyoruz ya cuma için hedefinin üstüne çıkanada bişiler yapsakkk

mesajları, limonlubrokoli ye özel msj olarak atacaksın özlemcim..

kaç ile baslamıstın?inş. inersin

sonunda
gözün aydın ceren

Evet evet ende cok etkili buluyorum jillianı

Bence gayet guzel olmus burcum:)

bende almamışım bu pazar. yarın üretici pazarından gidip alayım. yoğurdun içinde çok seviyorum ben semizi
Tam olarak nasıl yapıyorsunuz semizotunu? Bende yapayımmhmmm anladım canımcım
olcaksın canım sanırım ama kilon olmadığın etaplara bölünecek

sevmiyorsa sorun yok
yiyemedim daha ceren ya, teyzenlere söyle akşama onlardayım
kızlar şimdi tahmin yapıyoruz ya cuma için hedefinin üstüne çıkanada bişiler yapsakkk

olabilir ama ne yapabiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…