şu an alışveriş yaptığım marketle gurur duyuyorum şu an bilinmeyen bi yer yani ankaraya has bi bölge marketi ama manavı filan çok ucuzzz tarla malı ama diğer ürünlerde çeşit çok azdı mesela light yoğurt yoktu form çaylarından kayısılı meyveliler filan yoktu hep düz bende geçen hafta dilek şikayet kutusuna yazdım attım bu hafta light yoğurt peynr filan getirmişler çay reyonu genişlemiş filannnnnn bide fiyatları diğer marketlere göre 50 krş filan daha az dedim tuttum sizi
ben spor yapcam kuzularımmmm
Karman çorman bir noktaya geldik. Yarın Hülya Avşar'a danışmak istiyorum bu konuyu.. Ama üstada gitmeden önce burada düşüncelerimi dile getireyim.
Amaç; Takım ortalaması %30 un altında olan takımların sayıca çoğalmış olmaları neticesinde bu durumu takip etmek ve iyileştirmek.
Bu amaçla ben, bir fikir attım ortaya.. Sonra sizler de fikirlet ürettiniz. Öneriler çoğaldı ve biz bugüne kadar yaptığımız oylama sisteminin dışına çıktık, bütün fikirleri aynı anda oylamaya sunduk. Elde ettiğimiz sonuç ise tam bir çoban salatası oldu.
Bu nedenle de başa dönüyorum.
Her takımın sinerjisi farklıdır. Bu sinerjiyi o takımı oluşturan üyelerin alışkanlıkları, tutumları belirler. Birçok kaptanın kendi takımlarına özel kurallar geliştirerek motivasyon sağlamak adına yeterince çaba harcadıklarını düşünüyorum. Dolayısı ile kaptana ayrı bir sorumluluk, ayrı bir takip çıkmasından yana değilim.
Başa göre bir avantajımız var. Elimizde birçok farklı zihin yapısının yarattığı öneriler var. İsteyen kaptan dilediği öneriyi o listeden alır ve takım içinde uygular.
Konuyu netleştirelim ve standart oylamamıza geri dönelim. Öneriyi hazırlarken "genel" olmasına dikkat ediyorum. Konuyla ilgili yaptırımlar tamamen kaptanlara aittir. İster en düşük ortalamaı üyeye bir yaptırım uygularlar, isterse takım olarak izne ayrılırlar vs.
ÖNERİ:
Takım ortalaması %30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
1. Takım : Evet / Hayır
2. Takım : Evet / Hayır
3. Takım : Evet / Hayır
4. Takım : Evet / Hayır
5. Takım : Evet / Hayır
6. Takım : Evet / Hayır
8. Takım : Evet / Hayır
9. Takım : Evet / Hayır
10. Takım : Evet / Hayır
13. Takım : Evet / Hayır
Oylama Kuralı: 6 evet ya da 6 hayır öneri sonucunu belirler. Oylama 16 Haziran Pazar akşamı bitecektir. Her takımın katılması zorunludur. Oylamaya katılmayan takımlar ceza puanı alacaktır.
Ayyy ne yapsakkiiii
Tamam ozaman deneyeyim bende, insallah cocuklarda severr
oooo süper marketmiş orası bizim eve yakın market yok ya 10 dk yürümem gerekiyo her sabah git gel 20 dk spor oluyoama yine de çeşit çok az ya migrosa ya da kipaya gitmem gerek onlara da otobüsle gitmek lazım sıkıntılı yani :)
ohhh süper bende şimdi spor niyetine temizlik yapıcam
kızlar ben şimdi çıkıyorum yarın sabah denizliden kardeşim gelicek temizlik yapıcam öpüyorum hepinizi
kızlar püsküüütün hazırladığı yeni kurallarda bazı sıkıntılar çıktı. onun için yeni bir öneri ortaya atıldı. diğer kabul edilen önerilerin birleşimi gibi. ben evet olarak düşünüyorum sizde fikirlerinizi beliritirseniz ona göre takım olarak evet ya da hayır oyunu yayınlayacağım.
kızlar püsküüütün hazırladığı yeni kurallarda bazı sıkıntılar çıktı. onun için yeni bir öneri ortaya atıldı. diğer kabul edilen önerilerin birleşimi gibi. ben evet olarak düşünüyorum sizde fikirlerinizi beliritirseniz ona göre takım olarak evet ya da hayır oyunu yayınlayacağım.
Kızlaaarr, sabahtan beri 1 LTyi devirdim.. hızlanmam lazım
slm kızlar nasılsınızzz??/
Günaydın fıstıklaaar! Bir sigara içip geçmişe bakayım.
Günaydın fıstıklaaar! Bir sigara içip geçmişe bakayım.
Hoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))
ya bende jillian ı açayım dedim video bi türlü tam yüklenmedi bende ebruccuuuumlaaa plates yaptım :))
slm kızlar nasılsınızzz??/
sen sigara mı içiosun venüssGünaydın fıstıklaaar! Bir sigara içip geçmişe bakayım.
Hoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))
Oylamaya bende evet diyorum burcucum
ben jillian yapmadım bugün hiç içimden gelmedilevel 2 deyim en son 6. günü yaptım ordan devam etcem
Aaa ben de sizden ilham alıyoruuumm ama :)))
cnm videoları bilgisayara indirebilirsin.elinin altında bulunmuş olur müsait olduğun her an internetin olmasa bile yaparsın.ya bende jillian ı açayım dedim video bi türlü tam yüklenmedi bende ebruccuuuumlaaa plates yaptım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?