Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oooo süper marketmiş orası bizim eve yakın market yok ya 10 dk yürümem gerekiyo her sabah git gel 20 dk spor oluyo ama yine de çeşit çok az ya migrosa ya da kipaya gitmem gerek onlara da otobüsle gitmek lazım sıkıntılı yani :)

ben spor yapcam kuzularımmmm

ohhh süper bende şimdi spor niyetine temizlik yapıcam

kızlar püsküüütün hazırladığı yeni kurallarda bazı sıkıntılar çıktı. onun için yeni bir öneri ortaya atıldı. diğer kabul edilen önerilerin birleşimi gibi. ben evet olarak düşünüyorum sizde fikirlerinizi beliritirseniz ona göre takım olarak evet ya da hayır oyunu yayınlayacağım.

Ayyy ne yapsakkiiii

Tamam ozaman deneyeyim bende, insallah cocuklarda severr

bilemedim ki ya ne yapsak

benim evin etrafında 6 tane market var cnm

kızlar ben şimdi çıkıyorum yarın sabah denizliden kardeşim gelicek temizlik yapıcam öpüyorum hepinizi

görüşürüz kolay gelsin cnm

bende evet diorum bebegim

bence de uygun cnm..

slm kızlar nasılsınızzz??/

iyiyiz kuzucum sen nasılsın ?

Günaydın fıstıklaaar! Bir sigara içip geçmişe bakayım.
sen sigara mı içiosun venüss

Hoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))

ben jillian yapmadım bugün hiç içimden gelmedi level 2 deyim en son 6. günü yaptım ordan devam etcem

Oylamaya bende evet diyorum burcucum

tamam tubimmm

slm kızlar bende az önce jillian 6week6pack'in 2.gününü yaptım. ripped'ide yapicaktım ama dünden beri bir haller oldu bana halim yok,başımı oynatınca dönecek gibi oluyor :44: Ama yine kendimi bırakmadım.1 saat bebişimle oynadık.sonra jiilian yaptım.bugünün bitmesine daha çooooook var çıtırlar oturmak yok,yatmak yook

Son düzenleme:
ya bende jillian ı açayım dedim video bi türlü tam yüklenmedi bende ebruccuuuumlaaa plates yaptım :))
cnm videoları bilgisayara indirebilirsin.elinin altında bulunmuş olur müsait olduğun her an internetin olmasa bile yaparsın.
Bende Ebru'yu seviyorum ama çok konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…