Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

AY GEÇMİŞİ OKU OKU ANCA BİTTİ!!!
bende plates diye duymuştum ama hiç yapmadım :44:

tmm canım görüşürüz.. dikkat et kendine..
abur cubur yeme ona göre
Hiç yemedim ortak. Bir tek form çikolata kaplı diyet bisküvi yedim akşam yemeği niyetine.
acayipçılgınım venüs çıldırıorum hatta

minnoşum dikkat et kendineeeee
Hihihi :) Ettim ettim bebeğim. Sağ salim evime döndüm.
Tamam ortak

Hiçbir şey bizi yıldıramaz !!

Slogan gibi oldu buda
Hihihi geceye uygun oldu
Venüs msj sayımlarını önümüzdkei hafta sen alacaksın ya, sanada uygun olursa ben alabilir miyim?
Ondan sonraki hafta benim yaz kursum baslıyor,yogun olacagım...
Bana mı atıyoruz? Öyle bir sistem mi geldi? Peki o halde canım yer değiştirebiliriz sırada.
Çok güzel çok güzel canım. Kararlısın bu çok iyi.
Plates yaparken cm olarak incelme olmuş muydu? Ölçmüş müydün canım?
tam yaticam bebiş sağolsun yatırmadı zatensabaha karşı uyudum 1-2 saat falan.Gece 3te bir acıktım biraz kavun yedim artık
Oooh oooh götürmüşüz hihihi
süper emoşş

cnm matematik kadar kesin değil bu durum aslında.. cardio zayıflatır ama pilates de çok sıkılaştırıyor bildiğim kadarıyla..
Ay kurtulmak istiyorum şu bacaklarımdaki yağlardan bir an önce...

Benim bu sabah 69.5 kg olduuuu! hihihih
tabikide incelirsin canım bende ilk böyle başladım şimdi sadece açık havada yürüyüş ve karın egzersizleri yapıyorum

dikkat et canım kendine öpüyorum #direnVenüs :)
Ay Emoş okuyunca nasıl güldüm ya #direnvenüs Şu incelme olayını da çok taktım kafama, yapacağım ya!
toplam iki saat egzersiz diyeceğiz yani.bence etkisi olur,sıkılaşırsın.
Ay inşallaaah bir yapayım da :)
Afiyet olsun canım bence iyi görünüyor :)
Afiyet olsun Cerençiiim hihih

Afiyet olsun canım çok iyi görünüyor :)

Bol yürüyüş? kaç dekka bana dekkayla gel

Afiyet olsun canım. Gayet sağlıklı menün
Kağıt helva dondurmayı öğlen saatlerinde yesen aslında göze batmayabilirdi. Benim diyetisyenim haftada 2 kez dondurma veriyor. Sabah ki 8 sarma da pek olmamış Yavaş yavaş alışırsın sende tatlım takılma hiç :)
Bence olor
Hoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))
Hoşbulduk fıstıkçım
Sanada gunaydinnn, hadi bakta gel
Ay anca bittiiiiii

ilham al bebegim de benden değil ben çok azimliyidir ama aynı şeyi üst üste yapamıyorum bence özlemi örnek al bak azimle gidio o

Uuuuu vay canına, ben tembel mişim :)))) Özlem seni örnek alacak mışım saygılar efenim, bebişe selamlar :)

sana dakkayla nası geliyim kızım 5 saat filan gezdik işte bi aşağı bi yukarı

Uuuuu vay canına, ben tembel mişim :)))) Özlem seni örnek alacak mışım saygılar efenim, bebişe selamlar :)

özlem jillian konusunda bi profesör

sana dakkayla nası geliyim kızım 5 saat filan gezdik işte bi aşağı bi yukarı

özlem jillian konusunda bi profesör
Ohhh süpermiş
bebişlerim ben kursa gidiyorum akşama görüşürüz öpüldünüz
Görüşürüz Emoşumm
Tabloda güncel kilon 72.5 görünüyor.sen şuanda 69.5sun. 1 hafta bitmeden 3 kilomu verdin.:44:
Canım ben 3 hafta bildirimde bulunmadım. 3 hafta önce bildirimde bulunduğumda 72.5 kg çıktım. Daha sonra o 3 hafta boyunca finaller, Gezi Park'ında çadır yaşamı falan derken diyete ara verdim. Bu Pazar tartıldığımda 71.3 yada 71.5 çıkmıştım. Bu sabah tartıldığımda da 69.5 çıktım. Bu Pazar diyete yeniden başladım.

4 gün falan olmuş harika

yine 1 kilo vermiş oluyosunnn bence gayet iyi

bakma burcu bende 1 ay yapacağıma inanmamıştımm inşallah şimdiki programıda bitiririm
kızlar şimdilik görüşürüz. boş durmayın spor spor spor yatarak eritemeyiz yağlarımızı dimi
Bebişi olanlar açın müziği göbek atın zıplayın birlikte

Son düzenleme:
4 gün falan olmuş harika
Diyete 3 hafta ara verip sürekli kaçamak vs. sonra bir anda diyete dönüş olunca bünye şaşırdı o yüzden canım. Teşekkür ederim yinede hihih
yine 1 kilo vermiş oluyosunnn bence gayet iyi
1 de değil 2 kilo Pazar'dan bugüne. Ama asıl kaç kilo gitmiş yağdan önemli olan o... Diyetisyende öğrenceğim. Aslında polisten kaçarken baya efor sarf ediyor insan. Bir de biber gazı yağ yakıyormuş hahahahahah

venüscüüüm mezroyu alıp ölçmedim ama bütün kumaş pantolonlarımı daralttım gören basenlerin gitmiş diyo eee tabi bende çooook mutlu oluyorum ama termal sauno şortun faydası olduğunu düşünüyorum bunu plates yaparken giyiyorum üzerimde sürekli bulundurmuyorum!!!

i

kız niye kii? hemen yeşil çay.. bugün ve yrn 2-3 saat aralıklarla 2-3 kupa iç.. su da 2,5LTnin altına düşme.. şişlik varsa insin cnm.. tuvalet durumun nasıl? belki ondandır??
tuvalette sorun yok...
ama acaba diyorum hala çiğköftenin şişliğimi?
dünde iki tabak mercimek içtim ondan mı diyorum..
pazar günü 79.5 cıkmıstım halbuki :44:
CUMAYA 79 OLURUM DİYORDUM

tmm form çayı içiyordum,yeşilçay içeyim.
Tuzuda azaltayım...

Yarın inş. evde olursam sırf protein alayım ya...

Son düzenleme:

hadi kızlar oturmuyoruzzzz :118::118::122::122:

gidiyimde zilli jillianla bi 30 dk takılayım bari

cnm videoları bilgisayara indirebilirsin.elinin altında bulunmuş olur müsait olduğun her an internetin olmasa bile yaparsın.
Bende Ebru'yu seviyorum ama çok konuşuyor.

canım ya bu videoyu nasıl bilgisayara indiriyoruz bana bi yardımcı olsan durmadan yüklemek zorunda kalmayayım evet haklısın ebru çooook konuşuyo

Son düzenleme:

O şorttan bende de var, gerçekten harika ya, sanki yaptığım sporu 3'e katlıyor, ne biçim terliyorum. ama üşendiğimden giymiyorum, yıkamak zor geliyor kihkihkih

melek çigköftedendir o bende 3 gün sürdü şişlik yeşilçay form çayı farketmio hiç karnım davul gibiydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…