Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ben çok tembeliiiiiiimmmmm
Hey maşşallaaaah nazar değmesin bebeğime
Canım önceki haftaların kaçamakları yeni yeni oturmaya başlıyor olabilir, bu bir gerçek diyetisyenim söyledi. Besinin kiloyu hemen de oturabilirmiş yada 1 hafta içerisinde de kendini gösterebilirmiş. Kimyasına bağlı demişti. Çünkü bende de kaçamak haftaları sonrasında düzgün diyet yapmama rağmen kilo verememe durumu olmuştu. Diyet düşündüğümüzden daha komplike bir şey. Hiç takılma yoluna bak, düzene girecek 1 haftaya

Kabız mı oldun acaba ki, şişliktir o şeker :) Şişlik gidince birden iner kilon, daha zevkli oluyor birden azalma görünce hihihi

inş. şişliktir kızlar.. sagolun destek için :))

bende 1.5 u vurdum herhalde bugün 4 yapıcam
hey maşşallah

Günaydın fıstıklaaar! Bir sigara içip geçmişe bakayım.
sigara mı

slm kızlar nasılsınızzz??/
iyidir şekerim sen nasılsın?

Hoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))
selam sööleseydin bizden

bebişlerim ben kursa gidiyorum akşama görüşürüz öpüldünüz

ahhhaaa, alemsin venüss...

tembel değilsin kzucum sadece sporu sevmiosun sanırım ve spor yapmamana ragmen benden fazla kilo verdn haa çok kıskanıyorum diomuşum şimdi ahh bebegim kilo verelimde nası olursa olsun

şey kem küm ben durmadan yıkamıyorum kurutuyom giyiyorum

havalandırmanız yeterli kuzularım

hey maşşallah

sigara mı

iyidir şekerim sen nasılsın?

selam sööleseydin bizden

ahhhaaa, alemsin venüss...

ahahah ceren bende jillianla beraberdim şimdi onunda sana selamı var

kızlar, ben birazdan çıkıcam, işlerim var, akşam eve giderim.. haberiniz olsuuunn , mucukks

görüşürüzzz bebeğim

12.06.13

Sabah-09:00
1 normal haşlanmış yumurta, dikkat kayısı kıvamı :)
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz
1 adet orta boy muz (muz bana kabızlık yapmıyor, günlük şeker ihtiyacımı almış oldum)
1 çay bardağı şekersiz çay

Öğle-13:00
8 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği (Yarın yemeğimi 7 kaşık yiyeceğim
1 bardak yoğurt suyu

Akşam-18:00
1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt
1 kase domates salatası (zeytinyağını pek sevmiyorum, o yüzden bir gıdım tat versin diye normal yağ kullandım, ayrıca yemekleri pişirirken KAYA TUZU, daha sonra soğuk ekleyeceksem HİMALAYA TUZU kullanıyorum. Tavsiye ederim kızlar :)

2 fincan yeşil çay
1,5 litre su, 3'e tamamlayacağım (inşallah)

Egzersiz: 30 Day Shred, Jillian Michaels (level1-2.gün-27dk)
10 dk hızlı tempo (25km/sa) pedal çevirme
Rutin ev işleri :)

Bugünlük böyle kızlar, bu akşam kendimi derse vermem gerekiyor (KPSS) Yarın görüşürüz inşallah, Allah'a emanet olun :)

öncelikle afiyet olsun canım kaya tuzu ve himalaya tuzu bende kullanıyorum tiroidim için akşam yoğurtlu çorba ve yoğurt ikisi bi arada zor olmadı mı ben yiyemem de bide jillian da ben 30 dk tamamlıyorum hani kardiyo hareketleri var ya 3 dk da ondan yapıyorum 30 dk oluo tam suyuda 3 tamamlarsan 4 4lük bi menü canım benm

sanki biz sporla daşş gibiyizzzzz venüsüm yaaaa sana bacaklarımın fotosunu atsam var ya emin ol sen daha sıksıındır
Ay çok merak ettim bebeğim mail atsana bana ya ben hiç anlamıyorum bu sıkılık gevşeklik işlerinden

Afiyet olsun canım menün çok güzel ama bence zeytinyağına alışmalısın

venüs ya güldürdün beni bu arada 69,5 için ayrıca tebrikler sonunda 6lar gelmeye başladı

hadi kızlar oturmuyoruzzzz :118::118::122::122:

gidiyimde zilli jillianla bi 30 dk takılayım bari

jilliana başlatcaksınız yine beni

suyunu 3 yaparsan mükemmel menü beğendim bennnn afiyet olsun pınarcım :)

Kızlar ev işleriyle doşu bir gunde daha son gorevimi yerine getiriyoruö ve ufaklıgı Uyutuorum, sporumuda yaptım içim rahat ohh

Ay çok merak ettim bebeğim mail atsana bana ya ben hiç anlamıyorum bu sıkılık gevşeklik işlerinden

Afiyet olsun canım menün çok güzel ama bence zeytinyağına alışmalısın

canım şimdi çekemem bacaklarım temiz değil ama oturur pozisyonda dizini bük baldırına basenine hafif vur dalgalanıosa gevşeksin demektir

Zilli jillian :)))))) cok guldumm:))

ahahahha

başlaaaa emoş başlaaaa

Kızlar ev işleriyle doşu bir gunde daha son gorevimi yerine getiriyoruö ve ufaklıgı Uyutuorum, sporumuda yaptım içim rahat ohh

ohhhh misss

kızlar ben temizliğe devam ediyorum yarın kardeşim geliyo azcık titizdir tribini çekmiyim şimdi onun uğrarım arada öpüldünüz

kolay gelsin canım

sabah(10:30)
1 peynirli dukan gözleme
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:15)
bir kaseden biraz az mercimek çorba
1 kase yoğurtlu semiz
1 dilim kavun(küçük)

akşam(19:30)
1 kaseden fazla limonlubrokoli
3 yk türlü(patates yemedim)
1/2 kase yoğurtlu semiz

4 lt su
500 ml yeşilçay

1 saat leslie
30 dk jillian
20 dk bacak base egzersizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…