Ay ben çok tembeliiiiiiimmmmmbakma burcu bende 1 ay yapacağıma inanmamıştımminşallah şimdiki programıda bitiririm
kızlar şimdilik görüşürüz. boş durmayın spor spor sporyatarak eritemeyiz yağlarımızı dimi
Bebişi olanlar açın müziği göbek atın zıplayın birlikte
Hey maşşallaaaah nazar değmesin bebeğimevenüscüüüm mezroyu alıp ölçmedim ama bütün kumaş pantolonlarımı daralttım gören basenlerin gitmiş diyo eee tabi bende çooook mutlu oluyorumama termal sauno şortun faydası olduğunu düşünüyorum bunu plates yaparken giyiyorum üzerimde sürekli bulundurmuyorum!!!
Canım önceki haftaların kaçamakları yeni yeni oturmaya başlıyor olabilir, bu bir gerçek diyetisyenim söyledi. Besinin kiloyu hemen de oturabilirmiş yada 1 hafta içerisinde de kendini gösterebilirmiş. Kimyasına bağlı demişti. Çünkü bende de kaçamak haftaları sonrasında düzgün diyet yapmama rağmen kilo verememe durumu olmuştu. Diyet düşündüğümüzden daha komplike bir şey. Hiç takılma yoluna bak, düzene girecek 1 haftayatuvalette sorun yok...
ama acaba diyorum hala çiğköftenin şişliğimi?
dünde iki tabak mercimek içtim ondan mı diyorum..
pazar günü 79.5 cıkmıstım halbuki :44:
CUMAYA 79 OLURUM DİYORDUM
tmm form çayı içiyordum,yeşilçay içeyim.
Tuzuda azaltayım...
Yarın inş. evde olursam sırf protein alayım ya...
meleğim seninki bence şişkinlik yarına düzelir. çiğ köfte yemiştin şişkinliği 1 günde geçmiyo. ben geçen cumartesi yedim pazartesi neredeyse 1 kg fazla çıktım p.tesi düzelmişti. bol su iç düzelir bozma moralini
Kabız mı oldun acaba ki, şişliktir o şeker :) Şişlik gidince birden iner kilon, daha zevkli oluyor birden azalma görünce hihihi
Belkide vücudunun kaçamağa ihtiyacı vardır
olabilir cnm üzme kendini.Geçen hafta aç karnına tartıldım.73 çıktım.sonra kahvaltı ettim ve yürüyüşe çıktım.Geldim birdaha tartıldım 72.500hem şaşırdım hem sevindim hava serindi hiçte terlemedim yürüyüşte
O şorttan bende de var, gerçekten harika ya, sanki yaptığım sporu 3'e katlıyor, ne biçim terliyorum. ama üşendiğimden giymiyorum, yıkamak zor geliyor kihkihkih
hey maşşallahbende 1.5 u vurdum herhalde bugün 4 yapıcam
sigara mıGünaydın fıstıklaaar! Bir sigara içip geçmişe bakayım.
iyidir şekerim sen nasılsın?slm kızlar nasılsınızzz??/
selam sööleseydin bizdenHoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))
bebişlerim ben kursa gidiyorum akşama görüşürüz öpüldünüz
ahhhaaa, alemsin venüss...
Diyete 3 hafta ara verip sürekli kaçamak vs. sonra bir anda diyete dönüş olunca bünye şaşırdı o yüzden canım. Teşekkür ederim yinede hihih
1 de değil 2 kilo Pazar'dan bugüne. Ama asıl kaç kilo gitmiş yağdan önemli olan o... Diyetisyende öğrenceğim. Aslında polisten kaçarken baya efor sarf ediyor insan. Bir de biber gazı yağ yakıyormuş hahahahahah
Nihhihihihahahahsigara mı
Görüşürüz bibişimkızlar, ben birazdan çıkıcam, işlerim var, akşam eve giderim.. haberiniz olsuuunn , mucukks
şey kem küm ben durmadan yıkamıyorumkurutuyom giyiyorum
selam sööleseydin bizden
Ay ben çok tembeliiiiiiimmmmm
Hey maşşallaaaah nazar değmesin bebeğime
Canım önceki haftaların kaçamakları yeni yeni oturmaya başlıyor olabilir, bu bir gerçek diyetisyenim söyledi. Besinin kiloyu hemen de oturabilirmiş yada 1 hafta içerisinde de kendini gösterebilirmiş. Kimyasına bağlı demişti. Çünkü bende de kaçamak haftaları sonrasında düzgün diyet yapmama rağmen kilo verememe durumu olmuştu. Diyet düşündüğümüzden daha komplike bir şey. Hiç takılma yoluna bak, düzene girecek 1 haftaya
şey kem küm ben durmadan yıkamıyorumkurutuyom giyiyorum
hey maşşallah
sigara mı
iyidir şekerim sen nasılsın?
selam sööleseydin bizden
kızlar, ben birazdan çıkıcam, işlerim var, akşam eve giderim.. haberiniz olsuuunn , mucukks
Ay öyle deme bebeğim sporsuz gide gide jöle gibi olacak her yerim:18:tembel değilsin kzucum sadece sporu sevmiosun sanırımve spor yapmamana ragmen benden fazla kilo verdn haa çok kıskanıyorum diomuşum şimdi ahh bebegim kilo verelimde nası olursa olsun
Ay öyle deme bebeğim sporsuz gide gide jöle gibi olacak her yerim:18:
12.06.13
Sabah-09:00
1 normal haşlanmış yumurta, dikkat kayısı kıvamı :)
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz
1 adet orta boy muz (muz bana kabızlık yapmıyor, günlük şeker ihtiyacımı almış oldum)
1 çay bardağı şekersiz çay
Öğle-13:00
8 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği (Yarın yemeğimi 7 kaşık yiyeceğim
1 bardak yoğurt suyu
Akşam-18:00
1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt
1 kase domates salatası (zeytinyağını pek sevmiyorum, o yüzden bir gıdım tat versin diye normal yağ kullandım, ayrıca yemekleri pişirirken KAYA TUZU, daha sonra soğuk ekleyeceksem HİMALAYA TUZU kullanıyorum. Tavsiye ederim kızlar :)
2 fincan yeşil çay
1,5 litre su, 3'e tamamlayacağım (inşallah)
Egzersiz: 30 Day Shred, Jillian Michaels (level1-2.gün-27dk)
10 dk hızlı tempo (25km/sa) pedal çevirme
Rutin ev işleri :)
Bugünlük böyle kızlar, bu akşam kendimi derse vermem gerekiyor (KPSS) Yarın görüşürüz inşallah, Allah'a emanet olun :)
Ay çok merak ettim bebeğim mail atsana bana ya ben hiç anlamıyorum bu sıkılık gevşeklik işlerindensanki biz sporla daşş gibiyizzzzz venüsüm yaaaasana bacaklarımın fotosunu atsam var ya emin ol sen daha sıksıındır
Afiyet olsun canım menün çok güzel ama bence zeytinyağına alışmalısın12.06.13
Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz
1 adet orta boy muz (muz bana kabızlık yapmıyor, günlük şeker ihtiyacımı almış oldum)
1 bardak yoğurt suyu
1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt
1 kase domates salatası (zeytinyağını pek sevmiyorum, o yüzden bir gıdım tat versin diye normal yağ kullandım, ayrıca yemekleri pişirirken KAYA TUZU, daha sonra soğuk ekleyeceksem HİMALAYA TUZU kullanıyorum. Tavsiye ederim kızlar :)
2 fincan yeşil çay
Bugünlük böyle kızlar, bu akşam kendimi derse vermem gerekiyor (KPSS) Yarın görüşürüz inşallah, Allah'a emanet olun :)
hadi kızlar oturmuyoruzzzz:118::118::122::122:
gidiyimde zilli jillianla bi 30 dk takılayım bari
Diyete 3 hafta ara verip sürekli kaçamak vs. sonra bir anda diyete dönüş olunca bünye şaşırdı o yüzden canım. Teşekkür ederim yinede hihih
1 de değil 2 kilo Pazar'dan bugüne. Ama asıl kaç kilo gitmiş yağdan önemli olan o... Diyetisyende öğrenceğim. Aslında polisten kaçarken baya efor sarf ediyor insan. Bir de biber gazı yağ yakıyormuş hahahahahah
hadi kızlar oturmuyoruzzzz:118::118::122::122:
gidiyimde zilli jillianla bi 30 dk takılayım bari
12.06.13
Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz
1 bardak yoğurt suyu
1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt
2 fincan yeşil çay
Ay çok merak ettim bebeğim mail atsana bana ya ben hiç anlamıyorum bu sıkılık gevşeklik işlerinden
Afiyet olsun canım menün çok güzel ama bence zeytinyağına alışmalısın
Zilli jillian :)))))) cok guldumm:))
venüs ya güldürdün benibu arada 69,5 için ayrıca tebrikler sonunda 6lar gelmeye başladı
jilliana başlatcaksınız yine beni
suyunu 3 yaparsan mükemmel menü beğendim bennnnafiyet olsun pınarcım :)
Kızlar ev işleriyle doşu bir gunde daha son gorevimi yerine getiriyoruö ve ufaklıgı Uyutuorum, sporumuda yaptım içim rahat ohh
kızlar ben temizliğe devam ediyorum yarın kardeşim geliyo azcık titizdir tribini çekmiyim şimdi onunuğrarım arada öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?