mesaj sayıları nedir??
Anladım bebeğimcanım jillian kilo vermede çok etkili. ben çok faydasını gördüm. inceltiyo mu dersen orasını bilemem ben hiç ölçü almadım. platesle beraber yaptığım için de tam olarak şu farkı gördüm diyemem.
Şimdi mesaj atıyorum. Son 2 gün eksik sanırım değil mi?venüs ve highchemist mesaj sayılarını sayıp gönderirimisiniz düzenli olarak sadece sizinkiler eksik
Oh yavrum beniiiiimspor bugün yapamıcam ya dün toptan yaptım hepsini
mesaj sayıları nedir??
Anladım bebeğim
Şimdi mesaj atıyorum. Son 2 gün eksik sanırım değil mi?
Oh yavrum beniiiiim
günaydın kuzucuklarımbugün çok mutlu ve enerjiğim kardeşim geliyoooo nisandan beri görmüyodum çok özledim valla gelsin de bi hasret giderelim :) ben bi geçmişi okuyayım
Ay süper ya buraya yazacağımız günleri de görelim inşallahttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...astik-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.html
kızlar kilo koruma dönmei için yeni topiğimiz :) mezun olduktan sonra da buralarda olmak isteyenlere
Canım insanlara hayır demeye başladıkça bir süre sonra alışacaklar. Hiç merak etme. Menün çok güzelmiş akşam olmasaymış afiyet olsun.:13:dünkünü gönderememiştim(
sabah(11.00)
1 bardak ılık su içinde az bi sirke ve bi ince limon
1 bardak soğan suyu maydanoz ve bir parça limon
1 bardak bitki çayı
40 dk ebru şallı ile plates
öğle(13.00)
menemen ekmek yerine yulaf ezmesi kattım içine :))
4 çatal peynir
5 zeytin
şekersiz çay ( çayı diyete özel değil her zaman şekersiz içerim :) )
ara öğün (16.00)
iki küçük şeftali
marekete gidince eşim gofret aldı yemiyom diyemedim
akşam(20.15)
1 tabak yoğurt çorbası
yarım tabak semiz otu yemeği
üç köfte ( çoook geldiğinden yemekten sonra hemen bi şişe sade soda içtim( )
ilerleyen saatlerde
eşimin ısrarı üzerine çekirdek ve 1 bardak gazoz ( inanın dün kendimi çok kötü hissettim bi an olsun ben diyet yapamam diye kendime kızdım((((((
tam yatacaz eşim gitti kiraz getirdi
yatarken yine bitki çayı ile soğan suyunu içtim yattım yatarken midem ağzıma geliyodu(
bu sabah tartıldım o kadar yedim içtim 63,6 cıktım (tabi gece 3 kere lavaboya kalktım)
1 gün eksik atmışım hemen yazıyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-zayiflama-yarismasi-14107.html#post30769181
buradan bakabilirsin canım
pazartesi den düne 3 gün canım yani ayın 10undan itibaren
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-zayiflama-yarismasi-14107.html#post30769181
canım ya kafama bişey takıldı dünkü msj ların sayısını mı saymamız gerekiyo?sana nerden bildireceğiz ben özelden msj atıp atamadığımı anlamadım burcuya göndereyim bi dedim bana uyarı geldi msj sayınız 50 olması gerekiyo başka isimleri gösterdi onlara gönderebilirsiniz die yazıyordu(
[http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-zayiflama-yarismasi-14107.html#post30769181
canım ya kafama bişey takıldı dünkü msj ların sayısını mı saymamız gerekiyo?sana nerden bildireceğiz ben özelden msj atıp atamadığımı anlamadım burcuya göndereyim bi dedim bana uyarı geldi msj sayınız 50 olması gerekiyo başka isimleri gösterdi onlara gönderebilirsiniz die yazıyordu(
eğer burdan bildirmemiz gerekiyosa saydım 7 tane msj sayısı
Ortaaaak yemekteydim denk gelemedik hemen kaçmışsıııınMerhaba kızlar.. Nasılız bugün?
Dün evde degildim,şimdi geldim.
Ama birazdan cıkacagım.Çıkmadan bi selam vereyim dedim
tatlım her günü sayman gerekiyo her gün düzenli sayarsan rahat oluyo. sen pazartesi geldin topiğe pazartesi den sonraki günleri
saol canım hemen gönderiyorum
10 haziran=75
11 haziran=27
12 haziran=54 ama sanırım ben sadece kendim yazdığım msjları mı saymalıydım!!! ben bana o günlerde gelen bütün bildirimleri yazdım :)
günaydın kuzucuklarımbugün çok mutlu ve enerjiğim kardeşim geliyoooo nisandan beri görmüyodum çok özledim valla gelsin de bi hasret giderelim :) ben bi geçmişi okuyayım
aahhhaaa tamam Emooşşdert etme bu kadar tatlım :) 69,9 u da kabul ederim bebeeğiiiimmmmm
spor bugün yapamıcam ya dün toptan yaptım hepsini
vardır ceren 69 u görcen yarın bak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...astik-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.html
kızlar kilo koruma dönmei için yeni topiğimiz :) mezun olduktan sonra da buralarda olmak isteyenlere
dünkünü gönderememiştim(
sabah(11.00)
1 bardak ılık su içinde az bi sirke ve bi ince limon
1 bardak soğan suyu maydanoz ve bir parça limon
1 bardak bitki çayı
40 dk ebru şallı ile plates
öğle(13.00)
menemen ekmek yerine yulaf ezmesi kattım içine :))
4 çatal peynir
5 zeytin
şekersiz çay ( çayı diyete özel değil her zaman şekersiz içerim :) )
ara öğün (16.00)
iki küçük şeftali
marekete gidince eşim gofret aldı yemiyom diyemedim
akşam(20.15)
1 tabak yoğurt çorbası
yarım tabak semiz otu yemeği
üç köfte ( çoook geldiğinden yemekten sonra hemen bi şişe sade soda içtim( )
ilerleyen saatlerde
eşimin ısrarı üzerine çekirdek ve 1 bardak gazoz ( inanın dün kendimi çok kötü hissettim bi an olsun ben diyet yapamam diye kendime kızdım((((((
tam yatacaz eşim gitti kiraz getirdi
yatarken yine bitki çayı ile soğan suyunu içtim yattım yatarken midem ağzıma geliyodu(
bu sabah tartıldım o kadar yedim içtim 63,6 cıktım (tabi gece 3 kere lavaboya kalktım)
11.6.13
Sabah:
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı diyabetik çilek reçeli
Ara:
3 kuru kayısı
5 fındık
Öğle:
1/2 porsiyon közlenmiş biber
1/2 porsiyon közlenmiş patlıcan
1 kutu yoğurt
1 porsiyon mevsim salata
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
8 yabanmersini
5 fındık
1 paket çikolata kaplı etiform
*2 lt su
12.6.13
Bruch:
1 yemek kaşığı diyabetik çilek reçeli
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ara:
1 ceviz
2 kuru kayısı
5 fındık
Akşam:
1 ceviz
1 tatlı kaşığı diyabetik çilek reçeli
2 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
6 siyah zeytin
Ara:
1 kuru kayısı
1 ceviz
*2 lt su
Merhaba kızlar.. Nasılız bugün?
Dün evde degildim,şimdi geldim.
Ama birazdan cıkacagım.Çıkmadan bi selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?