Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladım bebeğim
venüs ve highchemist mesaj sayılarını sayıp gönderirimisiniz düzenli olarak sadece sizinkiler eksik
Şimdi mesaj atıyorum. Son 2 gün eksik sanırım değil mi?
spor bugün yapamıcam ya dün toptan yaptım hepsini
Oh yavrum beniiiiim

dünkünü gönderememiştim (
sabah(11.00)
1 bardak ılık su içinde az bi sirke ve bi ince limon
1 bardak soğan suyu maydanoz ve bir parça limon
1 bardak bitki çayı
40 dk ebru şallı ile plates

öğle(13.00)
menemen ekmek yerine yulaf ezmesi kattım içine :))
4 çatal peynir
5 zeytin
şekersiz çay ( çayı diyete özel değil her zaman şekersiz içerim :) )
ara öğün (16.00)
iki küçük şeftali
marekete gidince eşim gofret aldı yemiyom diyemedim
akşam(20.15)
1 tabak yoğurt çorbası
yarım tabak semiz otu yemeği
üç köfte ( çoook geldiğinden yemekten sonra hemen bi şişe sade soda içtim ( )

ilerleyen saatlerde

eşimin ısrarı üzerine çekirdek ve 1 bardak gazoz ( inanın dün kendimi çok kötü hissettim bi an olsun ben diyet yapamam diye kendime kızdım ((((((
tam yatacaz eşim gitti kiraz getirdi
yatarken yine bitki çayı ile soğan suyunu içtim yattım yatarken midem ağzıma geliyodu (

bu sabah tartıldım o kadar yedim içtim 63,6 cıktım (tabi gece 3 kere lavaboya kalktım)

Son düzenleme:
günaydın kuzucuklarım bugün çok mutlu ve enerjiğim kardeşim geliyoooo nisandan beri görmüyodum çok özledim valla gelsin de bi hasret giderelim :) ben bi geçmişi okuyayım

Gözün aydın diyelim sana şimdiden.

kızlar sabah 71.5 çıktığımı söylemiştim size üzerimdeki elbiseyi çıkarınca 71'e yakın çıktım çok inceydi bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim

Umarım bu halsizliğim,hareket edince başım dönecek gibi hissediyorum kilo vermemden,diyetten kaynaklanmıyordur

Ama pes etmek yok.. tam gaz devam kızlarr

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...astik-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.html

kızlar kilo koruma dönmei için yeni topiğimiz :) mezun olduktan sonra da buralarda olmak isteyenlere
Ay süper ya buraya yazacağımız günleri de görelim inşalla

Canım insanlara hayır demeye başladıkça bir süre sonra alışacaklar. Hiç merak etme. Menün çok güzelmiş akşam olmasaymış afiyet olsun.:13:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-zayiflama-yarismasi-14107.html#post30769181

buradan bakabilirsin canım

pazartesi den düne 3 gün canım yani ayın 10undan itibaren
1 gün eksik atmışım hemen yazıyorum

Ben çıkıyorum kızlarr bebiş uyuyorken ev işi yapim.Şimdilik hoşçakalın.:))

11.6.13
Sabah:
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı diyabetik çilek reçeli
Ara:
3 kuru kayısı
5 fındık
Öğle:
1/2 porsiyon közlenmiş biber
1/2 porsiyon közlenmiş patlıcan
1 kutu yoğurt
1 porsiyon mevsim salata
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
8 yabanmersini
5 fındık
1 paket çikolata kaplı etiform
*2 lt su

12.6.13
Bruch:
1 yemek kaşığı diyabetik çilek reçeli
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ara:
1 ceviz
2 kuru kayısı
5 fındık
Akşam:
1 ceviz
1 tatlı kaşığı diyabetik çilek reçeli
2 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
6 siyah zeytin
Ara:
1 kuru kayısı
1 ceviz
*2 lt su

Merhaba kızlar.. Nasılız bugün?
Dün evde degildim,şimdi geldim.
Ama birazdan cıkacagım.Çıkmadan bi selam vereyim dedim

tatlım her günü sayman gerekiyo her gün düzenli sayarsan rahat oluyo. sen pazartesi geldin topiğe pazartesi den sonraki günleri
10 haziran=
11 haziran=
12 haziran=

şeklinde yaz buraya mesaj atma hakkın yok sanırım canım daha. ben burdan not alırım tatlım :)

10 haziran : 11
11 haziran : 8
12 haziran : 6 bunlar sadece benim yazdığım yazılar doğrusu bu dimi

günaydın kuzucuklarım bugün çok mutlu ve enerjiğim kardeşim geliyoooo nisandan beri görmüyodum çok özledim valla gelsin de bi hasret giderelim :) ben bi geçmişi okuyayım

gözün aydın cnm

dert etme bu kadar tatlım :) 69,9 u da kabul ederim bebeeğiiiimmmmm
aahhhaaa tamam Emooşş ama ben yine bugünü çok iyi kullanacağım.. şimdiye kadar çok iyi gittim, bi kıpırdanma olabilir yani yrn

spor bugün yapamıcam ya dün toptan yaptım hepsini

vardır ceren 69 u görcen yarın bak

sporumu toplan yaptım diyorsun yani cnm , iyi hadi bakalım.. Anneciğinin güzel haberlerini ver bize inşallah
ay inşallah inerim Burcuuumm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...astik-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.html

kızlar kilo koruma dönmei için yeni topiğimiz :) mezun olduktan sonra da buralarda olmak isteyenlere

Emooşş, buraya yazacak günleri görebilecek miyiim?? görcem evet!!!

sabah bi şey yememişsin kiii, akşam da olmamış , bence bu menü çok iyi değil tatlım

daha iyileri olacak Venüs'üm, bu da idare eder, seni biliyoruzzz hemen toplarsın sen bu durumları...

Merhaba kızlar.. Nasılız bugün?
Dün evde degildim,şimdi geldim.
Ama birazdan cıkacagım.Çıkmadan bi selam vereyim dedim

merhaba ve görüşürüüzz Melek

Ya kızlaarr, Nur nerdeeeee?? benim bu haftaki eşim Nur'du ama hiç karşılaşamadık kiiii?
ben mi farketmedim acaba :44::44::44::44:

Nur'cuuuumm, nerelerdesin tatlım

kızlar spor yaparken sadece kardio plates yapmak bana doğru gelmiyo ben bugün 35 dk esneme uzama hakeretleri yaptım ebru şallı ile cooook iyi geldi herkese tavsiye ederim :) birde sıvıyı çok tükettiğim için durmadan tuvalet ihtiyacına gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…