Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hayırlı geceler herkese...
Yarın görüşürüz..

iyi geceler kuzucummm

kızlar ben bugün 1.5 saat evi sildim süpürdüm yani egzersize egzersiz ekledim cilala parlat cilala parlat
bide bide kızlar geldiğinde onlara dondurma ikram ettim ama beeen yemediiim

ohhh ne güzel dondurmayı yemedin ama turtayı yediinnnn

ayy kuzum bakmadım ki izlerken... yrn bakar söölerim sana

tamam kuzucum yarın 1. sezondan başlıcam böle doktor filan olunca ilgimi çekio doğal olarak zaten fox da doktorlarda başlıyormuş bi daha bilgilerimin üstünden geçerim 4. yazım doktorlardan mezun olcam

ben kaçıyorum kızlaarr, biraz kocişle ilgileniyim.. yrn diyetisyenime bi gidiyim diyorum.. yağ-kas oranıma baktırıyım..
en son 20 nisanda gitmişim zaten paket bitsin, belki sonra almam..
ya da hamilelikte çok kilo almamak için gidebilirim, bilmiyorum

öpüldünüüüüzzz

iyi geceler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özlem napmışın bebegm yaaaaa reçeller börekler ekmekler piuuuuuuuuuuuuuuu

börek 2 parça dediğim toplamı bir avucumun içi kadar. Biberli ekmeklerde incecik ve küçük parçalar Bugün böyle cnm ya. kızlar benim çıkmam lazım.Yarın görüşürüz.kendinize iyi bakın

(Şu 5 kilo alıp veren arkadaşı bende merak ettim)

iyi geceler kızlar

Son düzenleme:

kızlar banada müsade yarın görüşürüzzzzzzzz

sizede iyi gecelerrr kızlaaarrrr!!!! ben bugün freeyim film indirdim onu izleyim bariiimmm

Kızlar 4. olmuşsunuz tebrik ederim.
Menümü verip ayrılacağım, çok yorgunum ve moralim vasat.

14.06.13

Sabah-09:00
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 yemek kaşığı ceviz
10 adet fındık
Şekersiz çay

13:30
1 adet muz

Öğle-16:00
5 adet ızgara köfte
3 kaşık çoban salata

19:00
1 kase sundae (karamel soslu)-nefsime yenik düştüm

Şuan bol kahveli, acı nescafe, şekersiz.

Egzersiz: Eve yeni girdim bütün gün çarşıda koşturdum (Haftaya pazar abimin düğünü var kızlar, o yüzden çok yoğunum, diyetimde ve sporumda aksaklıklar olabiliyor) Yine de geldiğim gibi 10 dk tempolu pedal çevirdim.

Ben ders çalışacağım kızlar, bana dua edin, geçmişe de bakamadım, zamanım yok, bu gidişle gruba alınamayacağım ama en azından 3 haftalık deneme sürecinin keyfini çıkarayım. Sizlere hesap verme bilinciyle yediklerime dikkat ediyorum. Pide, lahmacun, pizza vs. yememek için zor tuttum kendimi. Neyse bakalım, çok uzattım. Allah'a emanet olun güzeller

kpss mi çalışıyorsun canım ?? ben artık o konuda pes ettim bu arada sana da hayırlı geceler

kpss mi çalışıyorsun canım ?? ben artık o konuda pes ettim bu arada sana da hayırlı geceler

Evet ve son bir ay başladım çalışmaya memleketime atanmam lazım, hayırlısıyla, düğünden vakit mi kalıyor ki çalışmaya, isyan etmeyeyim ama, şükür halime, sen de kimya öğretmeniydin değil mi? Dershane de, Allah yardımcın olsun. Atama olmuyor mu :/

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugün kendimi pek enerjik,iyi hissetmiyorum

Hepinize az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum..

Son düzenleme:
ya kızlar bişi sorcam haftasonu menü bildiriminde bulunuyor muyuz??:44:

evet canım bildiriyoruzzzzz

canım afiyet olsun sen hatalarını biliyosun zaten belli olmaz alınırsın belkii

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugün kendimi pek enerjik,iyi hissetmiyorum

Hepinize az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum..

bende aynı öleyim özlem yaaaa

kızlar ben jillian yaptıktan sonra ertesi gün 1 kilo fazla çıkıyorum net ya

Selam kızlar bugun nasılız bakalımm??
Ben jillianı yaptım ogleden oncr, sonra evi temzledim, bugun kayınvalidemler gelicek, 1-2 saate gelirler.. Mumkun oldugunca dikkat edicem ins:)
Gorusuruuzzz ben hazırlıklara devam edeyim..
Optuuuummmmm

kolay gelsin görüşürüzzzz canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…