Yaabende regl oldum ya çok ağrıo melek ya
Ben bezelyenin oyle oldugunu bilmiyordum yaaa, iyiki soylediniztubicim menün güzel duruo ama pilavı geçtim artık bezelye glisemik indeksi en yüksek olan sebze ve çok tehlikeli su bi tık az olmuş ama güzel daha güzel olabilir
Guzel menu canım, spor olsaymış dahada guzel olucakmıs, afiyet olsuuuunnn:))bugünkü menüm:
sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
maydonoz-nane-salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
çay
öğlen(12:00)
ızgara tavuk-haşlanmış brokoli/karnıbahar-salata
ara(16:00)
2 ceviz-2 kayısı
ara(18:00)
1 activia
akşam(20:00)
ızgara balık-salata
ara(22:00)
3 kayısı
yeşilçay ve spor yok
3 LT su
Kızlar yarın sabah için Yine sozlestik arkadasla, bu sefer 5;30 da insallah, cıkıp yuruycez tempolu, eve gelincede jillian yaparım diyorum hazır 45 dk ısınmısken:)
evet cnm ya bu hafta böyle oldu.Dengesiz besleniyorum biraz.Eşim izinde her bulunduğumuz ortamda kendime uygun şeyler bulamıyorum.bir tek bebiş için sağlıklı yiyecekler taşıyorum çantamdaselam kızlaaarrr...
cnm aslında menüde kötü bi şey yok ama protein de pek yok.. atıştırma gibi olmuş hep...
akşam bi şey yemedin mi cnm?
canım çok az değil mi yaaaaa
Resimlerin çok güzel.Kıyafetin çok yakışmışkızlar 2 yeni foto ekledim muazzam fark var
evet cnm ya bu hafta böyle oldu.Dengesiz besleniyorum biraz.Eşim izinde her bulunduğumuz ortamda kendime uygun şeyler bulamıyorum.bir tek bebiş için sağlıklı yiyecekler taşıyorum çantamda
Döner çok to tuttu burcucum.Birde yatmadan önce baklava yedim birazcıkk
Resimlerin çok güzel.Kıyafetin çok yakışmış
teşekkürler canım benim baklava mı hiiiiiiiiiiiiiih
Eşimin bir an önce işe başlaması lazım(aman duymasın ) çok fena şişkinliğim var,kabızım.
Yarım saat önce 400ml kayısılı form çayı içmiştim şuan yine 400ml içiyorum.
çok kötüyüm.ilkdefa böyle arka arkaya içiyorum.Toplam 4 poşet ediyorcanım form çayını çok içme barsak tembelliği yapar
çok kötüyüm.ilkdefa böyle arka arkaya içiyorum.Toplam 4 poşet ediyor
2 kilo fazla çıkıyorum tartıda
İsterseniz beni izinli gösterin bu hafta
waowww çok iyi tubiiiiiiiiiii
arkadaşlar iyi akşamlar sabah benim için takımda yer olup olmadıını sormuştum, konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba beni bilgilendirmenizi rica ederim, olumlu olumsuz
canım takım kaptanımız ve yardımcımız uğramadılar 1 kişilik yer açıldı ama karar vermek bize düşmez sanırım istiyorsan buralarda takıl yada katılmak isteyenle kısmına yaz bi takım mutlaka alır seni
teşekkür ederim canım. açıkçası sizin takıma girmeyi isterim takımlar arasındabiraz inceleme yaptım, kaptanınızı beklersek sanırım daha iyi olacak
Günaydın Kııızzzzllaaaaaarrrr
bugün kaç çıktım tartıdaaaaa69,7
Burcuuuuuu, cumaya halay çekeliiimm, ama hemen çekmeyelim, şimdi şişlik olur falan, 1 kez görmüştüm demeyelim sonra...
ama dayanamadım sööliim dedim 69lu bir rakamı heralde 12-15 senedir görmemiştim ben
minnoşum menün çok güzelllll kayısıdan bişi olmaz merak etmeeeeee
Yaagecmiş olsun
Ben bezelyenin oyle oldugunu bilmiyordum yaaa, iyiki soylediniz
Guzel menu canım, spor olsaymış dahada guzel olucakmıs, afiyet olsuuuunnn:))
çok kötüyüm.ilkdefa böyle arka arkaya içiyorum.Toplam 4 poşet ediyor
2 kilo fazla çıkıyorum tartıda
İsterseniz beni izinli gösterin bu hafta
arkadaşlar iyi akşamlar sabah benim için takımda yer olup olmadıını sormuştum, konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba beni bilgilendirmenizi rica ederim, olumlu olumsuz
Günaydın Kııızzzzllaaaaaarrrr
bugün kaç çıktım tartıdaaaaa69,7
Burcuuuuuu, cumaya halay çekeliiimm, ama hemen çekmeyelim, şimdi şişlik olur falan, 1 kez görmüştüm demeyelim sonra...
ama dayanamadım sööliim dedim 69lu bir rakamı heralde 12-15 senedir görmemiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?