Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende regl oldum ya çok ağrıo melek ya
Yaa gecmiş olsun
tubicim menün güzel duruo ama pilavı geçtim artık bezelye glisemik indeksi en yüksek olan sebze ve çok tehlikeli su bi tık az olmuş ama güzel daha güzel olabilir
Ben bezelyenin oyle oldugunu bilmiyordum yaaa, iyiki soylediniz
Guzel menu canım, spor olsaymış dahada guzel olucakmıs, afiyet olsuuuunnn:))

Kızlar yarın sabah için Yine sozlestik arkadasla, bu sefer 5;30 da insallah, cıkıp yuruycez tempolu, eve gelincede jillian yaparım diyorum hazır 45 dk ısınmısken:)

selam kızlaaarrr...
cnm aslında menüde kötü bi şey yok ama protein de pek yok.. atıştırma gibi olmuş hep...

akşam bi şey yemedin mi cnm?
evet cnm ya bu hafta böyle oldu.Dengesiz besleniyorum biraz.Eşim izinde her bulunduğumuz ortamda kendime uygun şeyler bulamıyorum.bir tek bebiş için sağlıklı yiyecekler taşıyorum çantamda

canım çok az değil mi yaaaaa

Döner çok tok tuttu burcucum.Birde yatmadan önce baklava yedim birazcıkk

kızlar 2 yeni foto ekledim muazzam fark var
Resimlerin çok güzel.Kıyafetin çok yakışmış

Son düzenleme:

teşekkürler canım benim baklava mı hiiiiiiiiiiiiiih

teşekkürler canım benim baklava mı hiiiiiiiiiiiiiih

Eşimin bir an önce işe başlaması lazım(aman duymasın) çok fena şişkinliğim var,kabızım.
Yarım saat önce 400ml kayısılı form çayı içmiştim şuan yine 400ml içiyorum.

Eşimin bir an önce işe başlaması lazım(aman duymasın) çok fena şişkinliğim var,kabızım.
Yarım saat önce 400ml kayısılı form çayı içmiştim şuan yine 400ml içiyorum.

canım form çayını çok içme barsak tembelliği yapar

çok kötüyüm.ilkdefa böyle arka arkaya içiyorum.Toplam 4 poşet ediyor
2 kilo fazla çıkıyorum tartıda
İsterseniz beni izinli gösterin bu hafta

canım mesela ben 300 ml 1 poşetten demliyorum hepsi 1 poşet bende etkisi azalmıyo hem daha fazla sıvı oluyor

arkadaşlar iyi akşamlar sabah benim için takımda yer olup olmadıını sormuştum, konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba beni bilgilendirmenizi rica ederim, olumlu olumsuz

2 kilo falan fazla çıkıyorum tartıdaİnşallah şişkinliğim ve kabızlığım yarın geçer Kızlar bu ara hem uğrayamıyorum hem çok dengesiz besleniyorum.
Eşimin izni hafta sonu bitiyor.Haftaya bomba gibi başlıyacağım.
Dediğim gibi isterseniz beni izinli gösterin bu hafta bildirimde.
Herkese iyi gecelerr

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi akşamlar sabah benim için takımda yer olup olmadıını sormuştum, konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba beni bilgilendirmenizi rica ederim, olumlu olumsuz

canım takım kaptanımız ve yardımcımız uğramadılar 1 kişilik yer açıldı ama karar vermek bize düşmez sanırım istiyorsan buralarda takıl yada katılmak isteyenle kısmına yaz bi takım mutlaka alır seni

teşekkür ederim canım. açıkçası sizin takıma girmeyi isterim takımlar arasındabiraz inceleme yaptım , kaptanınızı beklersek sanırım daha iyi olacak

teşekkür ederim canım. açıkçası sizin takıma girmeyi isterim takımlar arasındabiraz inceleme yaptım , kaptanınızı beklersek sanırım daha iyi olacak

takılabilirsin canım buralardaaaaa sıkıntı olmaz kaptan gelince halledecektir

Günaydın Kııızzzzllaaaaaarrrr

bugün kaç çıktım tartıdaaaaa 69,7

Burcuuuuuu, cumaya halay çekeliiimm, ama hemen çekmeyelim, şimdi şişlik olur falan, 1 kez görmüştüm demeyelim sonra...
ama dayanamadım sööliim dedim 69lu bir rakamı heralde 12-15 senedir görmemiştim ben

ayy dur azcık çekeyim, içimde kalmasın azz ama devamı 69,5un altına inince

tamam azz çekiyoruumm, azzz..

minnoşum menün çok güzelllll kayısıdan bişi olmaz merak etmeeeeee

tamam tatlım ,

Yaa gecmiş olsun

Ben bezelyenin oyle oldugunu bilmiyordum yaaa, iyiki soylediniz

Guzel menu canım, spor olsaymış dahada guzel olucakmıs, afiyet olsuuuunnn:))

bezelye çok lezzetli ama işte cıss
evet yaa, sporu boşladım biraz, haklısınız walla.... :26:

çok kötüyüm.ilkdefa böyle arka arkaya içiyorum.Toplam 4 poşet ediyor
2 kilo fazla çıkıyorum tartıda
İsterseniz beni izinli gösterin bu hafta

Özlemcim yani sen istersen izinli olursun tabi ama, önemli olan devam etmek.. sen o motivasyonu görüyorsan kendinde, varsın bu hafta böyle olsun.. önemli değil... ama ısrarla devam etmelisin... şişlik iner mutlaka.. bu hafta olmasa, haftaya inecek, o zaman da 2kg fark edecek...

bu arada sen listeye girmiş miydin ki cnm? :26: listeye girmeden izin istersen girmen zorlaşabilir... hazır bebiş için bi şeyler taşıyorsan, kendine at bi şeyler be cnm... tabi bizde yok ya, söölemesi kolay

merhaba cnm, sen takıl buralarda bence Burcu'nun dediği gibi.. kaptanımız ya da emoş gelince son kararı verebilirler.. umarım çok güzel kilo veririz birlikteeee :)

Son düzenleme:

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tey tey lorke lorke lorke lorke

kızlar ben haftayadan itibaren perşembe cumaları yokum yine annemin izni bayramdan sonraya kalınca tatilde kaldı bende bu sene alacağım derslerden birini yaz okulnda alcam seneye derslerim azalmış olcak filan o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…