Canım bence kadın da erkek de sevdiği kişinin ailesini nasıl hissederse hissetsin manipüle etmek ile sorumludur. Bence sen de onun ailesine bir projeymiş gibi bakmalısın. Bence kesin halledersiniz.
Canım ben de pes etmiyorum ama kendime de gelemiyorum. Motivasyonum düşük, azmimi kaybettim. Sabah düzgün, akşam berbat diyet yapıyorum. Taaa Mayıs ayında 73 kiloydum, 2 ay geçti resmen 3 - 4 kilo anca verebildim. Hedeflerime ulaşamayacağım diye korkuyorum.
Hadi hayırlısı olsun canımay bilmiyorum venüsüm nolcak merak ediyorummm artık kısmet nasip önümüzdeki günler bize ne göstercek
Haklısın canım düşünmek beni daha kötü etkiliyor. 3 haftalık ara öncesi, sonrası derken baya zaman kaybettim.Hayır, korkma..Tabiki hedeflerine ulasacaksın...
Düzeni oturtamadıgın,ara verdigin için böyle düşünüyorsun.
OLSUN 2 AYDA 4 KİLO VEREMEYENLER VAR...
Bunları düşün pes etme
Hadi hayırlısı olsun canım
Haklısın canım düşünmek beni daha kötü etkiliyor. 3 haftalık ara öncesi, sonrası derken baya zaman kaybettim.
Bugün ilk günümmüş gibi diyetime başlıyorum. Ve diğer bir çok konuda düzene gireceğim!
Hayırlısı benim için de...:18:işte venüs buuuuuu
​kızlar topik yine durulmaya başladı yaaaaa
Kız ne durulması bi baktım aşağıda beş kişi var
ahahaha hilal gelmiş hoş gelmiş ley ley lümü lümü leykız yeni geldiler daha ya
Hoşbulduk bebişim.Bende diyorum ne diyor bu kız
Bu arada azıcık boşluk yakaladım dedikoduya geldim hemen.
Tsatilde diyetimi bozmak istesemde inanın Aylin beş dakika masada oturmamamıza izin vermediği için yemeği ağzımızlamı yedik burnumuzla mı yedik bilemedik
Ehhhhhhhhh birde dünya mutfağı zengin..Hepsini beğenmem mümkün olmadığı için bol köfte ve et yedim.Kola yada benzeri şekerli şeyler yerine hep soda içtim.Ama hak verirsiniz ki restoranın ortasında akan çikolata şelalesine kim olsa hayır demezdi.
Döndükten sonra aynı venüsün bahsettiği gibi boz başla boz başla bir denge tutturamadım.zaten giderkende biraz ayarım kaçmıştı biliyorsunuz.kg olarak pek fark yok ama sağ ayağımda çok şiddetli bir ağrı var.Sabah doktora gittim tendom zedelenmesi vs dedi.Yani şişmansın ayakların ezildi demek istedi
Akşam bir yürüyüş ayakkabısı alıp ayaklarımı biraz dinlendirmem lazım.Kaç gündür yürüyemiyorumÇok zor durumda kaldım.Ofise döndüm bu arada.Normal hayat başladı.Verdiği ilaç ve kremle kısa sürede geçer dedi.
Tsatilde diyetimi bozmak istesemde inanın Aylin beş dakika masada oturmamamıza izin vermediği için yemeği ağzımızlamı yedik burnumuzla mı yedik bilemedik
Ehhhhhhhhh birde dünya mutfağı zengin..Hepsini beğenmem mümkün olmadığı için bol köfte ve et yedim.Kola yada benzeri şekerli şeyler yerine hep soda içtim.Ama hak verirsiniz ki restoranın ortasında akan çikolata şelalesine kim olsa hayır demezdi.
Döndükten sonra aynı venüsün bahsettiği gibi boz başla boz başla bir denge tutturamadım.zaten giderkende biraz ayarım kaçmıştı biliyorsunuz.kg olarak pek fark yok ama sağ ayağımda çok şiddetli bir ağrı var.Sabah doktora gittim tendom zedelenmesi vs dedi.Yani şişmansın ayakların ezildi demek istedi
Akşam bir yürüyüş ayakkabısı alıp ayaklarımı biraz dinlendirmem lazım.Kaç gündür yürüyemiyorumÇok zor durumda kaldım.Ofise döndüm bu arada.Normal hayat başladı.Verdiği ilaç ve kremle kısa sürede geçer dedi.
Günaydın kızlaaar! Bu aralar ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum, ne spor, ne başka bir şey. Tatile kadar önümde 6 hafta var ve 60 kiloya düşmem gerek. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardıma ihtiyacım var...
afiyet olsun cerencim...
ya veremeseydin, alsaydın.. ööle düşün.. bu şekilde devam ederek 2 ay sonra bir 3 kilo daha mı vermek istersin? yoksa 60a inmek mi?
Canım ben de pes etmiyorum ama kendime de gelemiyorum. Motivasyonum düşük, azmimi kaybettim. Sabah düzgün, akşam berbat diyet yapıyorum. Taaa Mayıs ayında 73 kiloydum, 2 ay geçti resmen 3 - 4 kilo anca verebildim. Hedeflerime ulaşamayacağım diye korkuyorum.
günaydın kuzucummmm
ahahaha aynı bende öleyim yaaaaa anoreksiya ve ben tırt yanı olmaz o iş
bu cerenin iştahının olmamış haliiayyy ceren ayyy afiyet olsunnn
canım burada az takılıyosun bide direniş filan vaktin olmuo ama bence salma hedeflerini düşün lütfen
kzlar çok kötü bi gece geçirdim gece 3 e kadar gencayla kavga ettik halledemedğimiz sorunlarımız var sonra regl ağrım çok arttı midem filan bulanmaya başladı ayakta duramıodum artık acile gittim acilde ateşimde olduğu anlaşıldı enfeksiyon kapmışım sanırım dışarlarda dolaşırken girdiğim tuvaletlerden oldum stresle birlikte açığa çıkmış sonra eve geldim uyudum saat 5 te uyusgezerliğim ttmuş kalkıp gidiyomuşum yine annem uyanmasa çıkıp giderdim evden sanırım yapmadığım bişi değil
öle işte kızlar
vuhuuu, sportif venüsBebeyimler ben ofisteyim, ara ara yine bakacağım. Hepinizi çok öpüyorum. Bu akşam eve dönünce spor yapacağım, onu de söylemeden çıkmayayım. Hihi
60a da düşeceksin Venüs'cümm, nerede başladın bir düşünsene.. arada motivasyonun düşebilir, bozabilirsin, belki kilo bile alabilirsin önemli olan farkedip düzelmen cnm.. kız senin boyun da uzun, fıstık gibisindir 69 kiloda... daha ne motivasyonu istiosun, git aynaya bak biraz
ya veremeseydin, alsaydın.. ööle düşün.. bu şekilde devam ederek 2 ay sonra bir 3 kilo daha mı vermek istersin? yoksa 60a inmek mi?
ya kızım yiyorum işte, yemezsem zaten sonra veremem diye düşünüyorum ama istekle değil yani... bi meyveleri istekle yiyorum bugün geçio zaten
ayy kuzum çok geçmiş olsun..
Gencay'la halledersiniz inşallah durumları, evlenmeden önce aileyle ilgili şeyler olabliyor, detayları bilmiyoruz tabi ama kökten farklar yoksa ve birbirinizi anlayabiliyorsanız evlenince sorun kalmıyor pek.. inşallah her şey çok düzgün devam eder tatlım...
uyurgezerlik ne kızz, ayy çok tehlikeli heee
vuhuuu, sportif venüs
tatilde kilo almamış olman süper cnm...ayağın için de geçmiş olsun Hilal'cim .. inşallah düzelir biran önce ...
bakalım ben naapcam tatildealmıcam diyorum ama :26:
bu arada kıssslaaaarr, ben toplantıya giricem birazdan, 5e kadar sürebilir.. akşam haberleşiriiiizzz.. mucuuuukkks
İnşallah bebişim hiç yürüyemiyorumtendon zedelenmesinin kiloyla alakası yok canım ters hareket yaptığın için olmuştur sadece kilo biraz iyileşmesini geciktirir ama merak etme tendon çabuk iyileşirrr
Bu arada gencayla ne oldu durumlara kızlar benim hiçbirşeyden haberim yok ama halledersiniz siz biliyorum ben.60a da düşeceksin Venüs'cümm, nerede başladın bir düşünsene.. arada motivasyonun düşebilir, bozabilirsin, belki kilo bile alabilirsin önemli olan farkedip düzelmen cnm.. kız senin boyun da uzun, fıstık gibisindir 69 kiloda... daha ne motivasyonu istiosun, git aynaya bak biraz
ya kızım yiyorum işte, yemezsem zaten sonra veremem diye düşünüyorum ama istekle değil yani... bi meyveleri istekle yiyorum bugün geçio zaten
ayy kuzum çok geçmiş olsun..
Gencay'la halledersiniz inşallah durumları, evlenmeden önce aileyle ilgili şeyler olabliyor, detayları bilmiyoruz tabi ama kökten farklar yoksa ve birbirinizi anlayabiliyorsanız evlenince sorun kalmıyor pek.. inşallah her şey çok düzgün devam eder tatlım...
uyurgezerlik ne kızz, ayy çok tehlikeli heee
vuhuuu, sportif venüs
tatilde kilo almamış olman süper cnm...ayağın için de geçmiş olsun Hilal'cim .. inşallah düzelir biran önce ...
bakalım ben naapcam tatildealmıcam diyorum ama :26:
İnşallah bebişim hiç yürüyemiyorum
Bu arada gencayla ne oldu durumlara kızlar benim hiçbirşeyden haberim yok ama halledersiniz siz biliyorum ben.
Tatilde kilo almamak aslında çok kolay gerisi pisboğazlık..
Leylek gibi rusların nasıl kusursuz güzel olduklarını anlamaya çalışırken iştah fln kalmadı bende
Hadi hayırlısı olsun canım
Haklısın canım düşünmek beni daha kötü etkiliyor. 3 haftalık ara öncesi, sonrası derken baya zaman kaybettim.
Bugün ilk günümmüş gibi diyetime başlıyorum. Ve diğer bir çok konuda düzene gireceğim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?