Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bence kadın da erkek de sevdiği kişinin ailesini nasıl hissederse hissetsin manipüle etmek ile sorumludur. Bence sen de onun ailesine bir projeymiş gibi bakmalısın. Bence kesin halledersiniz.

ay bilmiyorum venüsüm nolcak merak ediyorummm artık kısmet nasip önümüzdeki günler bize ne göstercek

Hayır, korkma..Tabiki hedeflerine ulasacaksın...
Düzeni oturtamadıgın,ara verdigin için böyle düşünüyorsun.

OLSUN 2 AYDA 4 KİLO VEREMEYENLER VAR...
Bunları düşün pes etme

ay bilmiyorum venüsüm nolcak merak ediyorummm artık kısmet nasip önümüzdeki günler bize ne göstercek
Hadi hayırlısı olsun canım
Hayır, korkma..Tabiki hedeflerine ulasacaksın...
Düzeni oturtamadıgın,ara verdigin için böyle düşünüyorsun.

OLSUN 2 AYDA 4 KİLO VEREMEYENLER VAR...
Bunları düşün pes etme
Haklısın canım düşünmek beni daha kötü etkiliyor. 3 haftalık ara öncesi, sonrası derken baya zaman kaybettim.
Bugün ilk günümmüş gibi diyetime başlıyorum. Ve diğer bir çok konuda düzene gireceğim!

işte venüs buuuuuu

Bebeyimler ben ofisteyim, ara ara yine bakacağım. Hepinizi çok öpüyorum. Bu akşam eve dönünce spor yapacağım, onu de söylemeden çıkmayayım. Hihi

ahahaha hilal gelmiş hoş gelmiş ley ley lümü lümü ley kız yeni geldiler daha ya

Hoşbulduk bebişim.Bende diyorum ne diyor bu kız

Bu arada azıcık boşluk yakaladım dedikoduya geldim hemen.
Tsatilde diyetimi bozmak istesemde inanın Aylin beş dakika masada oturmamamıza izin vermediği için yemeği ağzımızlamı yedik burnumuzla mı yedik bilemedik
Ehhhhhhhhh birde dünya mutfağı zengin..Hepsini beğenmem mümkün olmadığı için bol köfte ve et yedim.Kola yada benzeri şekerli şeyler yerine hep soda içtim.Ama hak verirsiniz ki restoranın ortasında akan çikolata şelalesine kim olsa hayır demezdi.
Döndükten sonra aynı venüsün bahsettiği gibi boz başla boz başla bir denge tutturamadım.zaten giderkende biraz ayarım kaçmıştı biliyorsunuz.kg olarak pek fark yok ama sağ ayağımda çok şiddetli bir ağrı var.Sabah doktora gittim tendom zedelenmesi vs dedi.Yani şişmansın ayakların ezildi demek istedi
Akşam bir yürüyüş ayakkabısı alıp ayaklarımı biraz dinlendirmem lazım.Kaç gündür yürüyemiyorumÇok zor durumda kaldım.Ofise döndüm bu arada.Normal hayat başladı.Verdiği ilaç ve kremle kısa sürede geçer dedi.

tendon zedelenmesinin kiloyla alakası yok canım ters hareket yaptığın için olmuştur sadece kilo biraz iyileşmesini geciktirir ama merak etme tendon çabuk iyileşirrr

tendon zedelenmesinin kiloyla alakası yok canım ters hareket yaptığın için olmuştur sadece kilo biraz iyileşmesini geciktirir ama merak etme tendon çabuk iyileşirrr
bu hafta listedesin dimi sen

60a da düşeceksin Venüs'cümm, nerede başladın bir düşünsene.. arada motivasyonun düşebilir, bozabilirsin, belki kilo bile alabilirsin önemli olan farkedip düzelmen cnm.. kız senin boyun da uzun, fıstık gibisindir 69 kiloda... daha ne motivasyonu istiosun, git aynaya bak biraz

afiyet olsun cerencim...

ya veremeseydin, alsaydın.. ööle düşün.. bu şekilde devam ederek 2 ay sonra bir 3 kilo daha mı vermek istersin? yoksa 60a inmek mi?

ya kızım yiyorum işte, yemezsem zaten sonra veremem diye düşünüyorum ama istekle değil yani... bi meyveleri istekle yiyorum bugün geçio zaten

ayy kuzum çok geçmiş olsun..

Gencay'la halledersiniz inşallah durumları, evlenmeden önce aileyle ilgili şeyler olabliyor, detayları bilmiyoruz tabi ama kökten farklar yoksa ve birbirinizi anlayabiliyorsanız evlenince sorun kalmıyor pek.. inşallah her şey çok düzgün devam eder tatlım...

uyurgezerlik ne kızz, ayy çok tehlikeli heee

Bebeyimler ben ofisteyim, ara ara yine bakacağım. Hepinizi çok öpüyorum. Bu akşam eve dönünce spor yapacağım, onu de söylemeden çıkmayayım. Hihi
vuhuuu, sportif venüs

tatilde kilo almamış olman süper cnm... ayağın için de geçmiş olsun Hilal'cim .. inşallah düzelir biran önce ...

bakalım ben naapcam tatilde almıcam diyorum ama :26:

canım bendeeeeee uyuzgzerlik varrrrrrrrrrrrrrr kalkıp geziyorummmmm

bu arada kıssslaaaarr, ben toplantıya giricem birazdan, 5e kadar sürebilir.. akşam haberleşiriiiizzz.. mucuuuukkks

kolay gelsin canım

İnşallah bebişim hiç yürüyemiyorum
Bu arada gencayla ne oldu durumlara kızlar benim hiçbirşeyden haberim yok ama halledersiniz siz biliyorum ben.

Tatilde kilo almamak aslında çok kolay gerisi pisboğazlık..
Leylek gibi rusların nasıl kusursuz güzel olduklarını anlamaya çalışırken iştah fln kalmadı bende

gencayla biişi olmadı canım fak çaplı maddiyat kavgaları işte ruslar yaaa sanki onlar kadın biz neyizzzzz

Ha şöyle...
işte venüs bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…