Günaydın Kııızzzzllaaaaaarrrr
bugün kaç çıktım tartıdaaaaa69,7
Burcuuuuuu, cumaya halay çekeliiimm, ama hemen çekmeyelim, şimdi şişlik olur falan, 1 kez görmüştüm demeyelim sonra...
ama dayanamadım sööliim dedim 69lu bir rakamı heralde 12-15 senedir görmemiştim ben
gunaydıııınnn kızlarrrr
bugun de gune bomba gibi basladım, sabah saat 5:30 da cıkıp tam 1 saat tempolu yurudum, arada da kostum, bir de 10 dk kadar egzersizler yaptım.. kendimi cok iyi hissediyorum, spor super oluyor yaa, cok iyi hissettiriyor insana kendini..
kahvaltıda ama tost yedim yaa, sporuma guvendim biraz herhalde.. neyse bu tost beni uzun sure tutar..
kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum ya karnımda çok ağrıo ama oturunca daha çok ağrıo yavaş yavaş hareket ediyim bari karnım çok şiş çok fenayım bugün arada uğrarım öptüm hepinizi
hoooollllleeeyeyyyyyyyyyyyy
ayyyy darısı basıma yaaaaa, insallah insallaaahhhh
kızlar ben haftayadan itibaren perşembe cumaları yokum yine annemin izni bayramdan sonraya kalınca tatilde kaldı bende bu sene alacağım derslerden birini yaz okulnda alcam seneye derslerim azalmış olcak filan o yüzden
gunaydıııınnn kızlarrrr
bugun de gune bomba gibi basladım, sabah saat 5:30 da cıkıp tam 1 saat tempolu yurudum, arada da kostum, bir de 10 dk kadar egzersizler yaptım.. kendimi cok iyi hissediyorum, spor super oluyor yaa, cok iyi hissettiriyor insana kendini..
kahvaltıda ama tost yedim yaa, sporuma guvendim biraz herhalde.. neyse bu tost beni uzun sure tutar..
geçmiş olsun tatlımkızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum ya karnımda çok ağrıo ama oturunca daha çok ağrıo yavaş yavaş hareket ediyim bari karnım çok şiş çok fenayım bugün arada uğrarım öptüm hepinizi
kolay gelsiiiinnkızlar simdi babama aldıgım pantolonu degiştirmeye gitmem lazım, yani en az 2 saatlik avm yuruyusu yapıcam yine:) evde de yemek yok, temizlenmesi lazım, ayyy hemen gidip geleyim de su işleri bitireyim eşim gelmeden ... hadi baklaım kızlar, gorusuruzzzz
yaaa canım benim yaa, gecmiş olsun , beline kalın birsey sar, sıcak tut belini...
inşallah cnm
ben haftaya yokum zaten güzeller.. perş cuma akşamları da mı giremezsin kuzuuuum?neyse beee, idare ederiz 2 güncük..
bravooo
geçmiş olsun tatlım
kolay gelsiiiinn
Kızlaarrr, bu hafta mesaj sayılarını kime yazıyorduk yaa?
ben bu hafta venüs sonra melek diye not almışım ama sanki melek bu hafta bana atın demiştiaklım karıştııı...
neyse ben saydım, cvp gelince atarım özelden yine
17/06/2013--> 8
Kızlaarrr, bu hafta mesaj sayılarını kime yazıyorduk yaa?
ben bu hafta venüs sonra melek diye not almışım ama sanki melek bu hafta bana atın demiştiaklım karıştııı...
neyse ben saydım, cvp gelince atarım özelden yine
17/06/2013--> 8
kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum ya karnımda çok ağrıo ama oturunca daha çok ağrıo yavaş yavaş hareket ediyim bari karnım çok şiş çok fenayım bugün arada uğrarım öptüm hepinizi
kızlar nasılsınız napıyosunuz? interneti kapattırmıştım telefonun internet paketi de bitti kaldım ortada ev arkadaşlarım olmadığından yeni interneti salladım :) en kısa zamanda gelcek inşallah :) şu an okuldayım hocamla proje yetiştiriyoruz. bugün bu derdim de bitecek inşallah :) şimdilik çıkmam lazım hepinizi öpüyorum. görüşürüz bebişlerim
kızlar nasılsınız napıyosunuz? interneti kapattırmıştım telefonun internet paketi de bitti kaldım ortada ev arkadaşlarım olmadığından yeni interneti salladım :) en kısa zamanda gelcek inşallah :) şu an okuldayım hocamla proje yetiştiriyoruz. bugün bu derdim de bitecek inşallah :) şimdilik çıkmam lazım hepinizi öpüyorum. görüşürüz bebişlerim
ay hiç bişi kar etmio tubi ya
akşamlarıda erken giremiyoru kuzum zaten dersim şu an 08:30-16:30 gözüküo bakalım akşamda laptopu bizimkiler alıo ellerinden kurtarırsam girerim
meleğe atıyoruz canım bu hafta venüsle yer değiştirdiler
Bana atıyorsunuz cnm ,not aldım tekrar atmana gerek yok
kızlar bu arada 2 gündür bir iştahsızlık var bende, süper walla
heralde ptesi 71i görünce kapandı, neyse bugün hallettik ama hala içimden bi şey yemek gelmio... inşallah tatilde de böyle devam eder..
aman nazar değmesin, bu durum geçmesin, iştah açılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?