Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoooollllleeeyeyyyyyyyyyyyy

ayyyy darısı basıma yaaaaa, insallah insallaaahhhh

gunaydıııınnn kızlarrrr

bugun de gune bomba gibi basladım, sabah saat 5:30 da cıkıp tam 1 saat tempolu yurudum, arada da kostum, bir de 10 dk kadar egzersizler yaptım.. kendimi cok iyi hissediyorum, spor super oluyor yaa, cok iyi hissettiriyor insana kendini..
kahvaltıda ama tost yedim yaa , sporuma guvendim biraz herhalde.. neyse bu tost beni uzun sure tutar..

günaydın canım afiyet olsun akşama telafi edersin sakın o spor bugün kaçamak yapıp heba etme bak

kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum ya karnımda çok ağrıo ama oturunca daha çok ağrıo yavaş yavaş hareket ediyim bari karnım çok şiş çok fenayım bugün arada uğrarım öptüm hepinizi

kızlar simdi babama aldıgım pantolonu degiştirmeye gitmem lazım, yani en az 2 saatlik avm yuruyusu yapıcam yine:) evde de yemek yok, temizlenmesi lazım, ayyy hemen gidip geleyim de su işleri bitireyim eşim gelmeden ... hadi baklaım kızlar, gorusuruzzzz

kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum ya karnımda çok ağrıo ama oturunca daha çok ağrıo yavaş yavaş hareket ediyim bari karnım çok şiş çok fenayım bugün arada uğrarım öptüm hepinizi

yaaa canım benim yaa, gecmiş olsun , beline kalın birsey sar, sıcak tut belini...

hoooollllleeeyeyyyyyyyyyyyy

ayyyy darısı basıma yaaaaa, insallah insallaaahhhh

inşallah cnm

kızlar ben haftayadan itibaren perşembe cumaları yokum yine annemin izni bayramdan sonraya kalınca tatilde kaldı bende bu sene alacağım derslerden birini yaz okulnda alcam seneye derslerim azalmış olcak filan o yüzden

ben haftaya yokum zaten güzeller.. perş cuma akşamları da mı giremezsin kuzuuuum? neyse beee, idare ederiz 2 güncük..

bravooo

geçmiş olsun tatlım

kolay gelsiiiinn

Kızlaarrr, bu hafta mesaj sayılarını kime yazıyorduk yaa?

ben bu hafta venüs sonra melek diye not almışım ama sanki melek bu hafta bana atın demişti aklım karıştııı...
neyse ben saydım, cvp gelince atarım özelden yine

17/06/2013--> 8

yaaa canım benim yaa, gecmiş olsun , beline kalın birsey sar, sıcak tut belini...

ay hiç bişi kar etmio tubi ya

inşallah cnm

ben haftaya yokum zaten güzeller.. perş cuma akşamları da mı giremezsin kuzuuuum? neyse beee, idare ederiz 2 güncük..

bravooo

geçmiş olsun tatlım

kolay gelsiiiinn

akşamlarıda erken giremiyoru kuzum zaten dersim şu an 08:30-16:30 gözüküo bakalım akşamda laptopu bizimkiler alıo ellerinden kurtarırsam girerim

meleğe atıyoruz canım bu hafta venüsle yer değiştirdiler

Bana atıyorsunuz cnm ,not aldım tekrar atmana gerek yok

dikkat et, cok yorma kendini..
geçmiş olsun

kızlar nasılsınız napıyosunuz? interneti kapattırmıştım telefonun internet paketi de bitti kaldım ortada ev arkadaşlarım olmadığından yeni interneti salladım :) en kısa zamanda gelcek inşallah :) şu an okuldayım hocamla proje yetiştiriyoruz. bugün bu derdim de bitecek inşallah :) şimdilik çıkmam lazım hepinizi öpüyorum. görüşürüz bebişlerim

kolay gelsin canım görüşürüz emoş

Hoşgeldin Emoş,kolay gelsin...
Görüşürüz

saol kuzumm

Bana atıyorsunuz cnm ,not aldım tekrar atmana gerek yok

tamam Melek'çim, sonrakileri atarım cnm

kolay gelsin Emoooşşşş... ararsan, biz burdayız

kızlar bu arada 2 gündür bir iştahsızlık var bende, süper walla
heralde ptesi 71i görünce kapandı, neyse bugün hallettik ama hala içimden bi şey yemek gelmio... inşallah tatilde de böyle devam eder..

aman nazar değmesin, bu durum geçmesin, iştah açılmasın

kız iştahsızlık iyi bişi değil bak anoreksiya olursun filan mazallah

sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir
5 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
domates
şekersiz çay

öğle(15:30)
1 tavuklu karnıyarık
salata

akşam(18:30)
1 kaseden az mercimek çorba
5 yk semiz yemeği
salata

3.5 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çay
spor yok

slm kızlar haftaya cumartesi falan ankara gideceğim,,ankaraya gidince internet olmadığından giremem de

sanırım takıma da alınmayacağım geçen hafta elimden geldiğince sizlere ayak uydurmaya çalıştım :26: alınmadığım için menümü bildirsem de bildirmesem de dikkate alınmayacağımı düşünüyorum :44: olmazsa ben yine kendi çapımda yememe içmeme dikkat ederim arada sırada mesajlarınıza katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…