Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selaaam kızlar, nasılız bakalımmm?? Simdi kızımı uyutuyorum sonra dogggrruuu jilliana!!! Randevumuz vaaarr:)

günaydın canımmmmmm ekmeği nası unuttuysam bende şaşırdım

yok kuzum haftaya başlıo derslerim bu hafta evdeyim

hee, tamam kuzum...

süper süper...

Selaaam kızlar, nasılız bakalımmm?? Simdi kızımı uyutuyorum sonra dogggrruuu jilliana!!! Randevumuz vaaarr:)

benden de selam sööle jilian'a

bu takım çok boş motivasyonum düşüo bak canım poğaça filan çekmeye başladıııı haaa

Kızlar, ben iş çıkışı bir arkadaşımı ziyarete gidicem hastaneye, bugün doğum yaptı...

sonra da alışverişe gidicem hemen.. 2 şort alıcam kendime, tatil için.. evdekiler artık 2 beden büyük de

çok bi şey almıcam ama, tamamen zayıfliim, tüm dolabı değiştiricem inşallah

akşama beni beklemeyin yaniiiii

bu takım çok boş motivasyonum düşüo bak canım poğaça filan çekmeye başladıııı haaa

kimse duymasın ama benim deeeee..

Aaaaa Burcu çok ayipp, poğaca ne demek

bu arada ben dün 69,5 çıkmıştım, bu sabah 69,9 çıktım yaa... bu ne yaa... neyse bu akşam hafif geçiricem, yrna 69,5 görmem lazım en fazla

Allah analı babalı byütsün canımmmm

Hopp dediikkk!!! Ne pogacası burcuu kendine geell:)))

wuhuuu 3 kişiyiz topikteee.. Burcuuuu, Tubaaaaa hellooooooo

ya kızlar valla çok motivasyonum düşük yaaaa

inşaalah cerenim yaaaa rabbim boy vermemiş ki babam 1.86 annem 1.57 az ortalama bi boy olsaymış
senin boy kaçtı ki kuzum? amaaaan aramızda 3ün 5in lafı mı olur
hem şööle düşün, minyon olursan daha ince görünürsün.. uzun boylular daha iri durabiliyor
ben de çok ortayım be anam.. ne uzunum ne kısa.. 1,66

Guzel motivasyon olmus burcuya:))
di mi ama

Bu arada kızlarrrr jillian tamamdırrrrr!!!

bravoo

Guzel motivasyon olmus burcuya:))

aynen öle oldu
Bu arada kızlarrrr jillian tamamdırrrrr!!!

bende leslie yi bitirdim

ben 1.61 im canım yani anneye daha yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…