slm kızlarhaftaya cumartesi falan ankara gideceğim,,ankaraya gidince internet olmadığından giremem de
sanırım takıma da alınmayacağımgeçen hafta elimden geldiğince sizlere ayak uydurmaya çalıştım :26: alınmadığım için menümü bildirsem de bildirmesem de dikkate alınmayacağımı düşünüyorum :44: olmazsa ben yine kendi çapımda yememe içmeme dikkat ederim arada sırada mesajlarınıza katılırım
kız hasta olursun,öyle demekızlar bu arada 2 gündür bir iştahsızlık var bende, süper walla
heralde ptesi 71i görünce kapandı, neyse bugün hallettik ama hala içimden bi şey yemek gelmio... inşallah tatilde de böyle devam eder..
aman nazar değmesin, bu durum geçmesin, iştah açılmasın
sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir
5 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
domates
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 tavuklu karnıyarık
salata
akşam(18:30)
1 kaseden az mercimek çorba
5 yk semiz yemeği
salata
3.5 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çay
spor yok
slm kızlarhaftaya cumartesi falan ankara gideceğim,,ankaraya gidince internet olmadığından giremem de
sanırım takıma da alınmayacağımgeçen hafta elimden geldiğince sizlere ayak uydurmaya çalıştım :26: alınmadığım için menümü bildirsem de bildirmesem de dikkate alınmayacağımı düşünüyorum :44: olmazsa ben yine kendi çapımda yememe içmeme dikkat ederim arada sırada mesajlarınıza katılırım
kız hasta olursun,öyle deme
afiyet olsun burcumm
ya ben bu kızı dövecem
ya niye öyle diyorsun?tabiki takıma alınırsın.. paylasımlar önemli,sende ii gidiyordun..
öyle düşünme
kız iştahsızlık iyi bişi değil bak anoreksiya olursun filan mazallah
sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir
5 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
domates
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 tavuklu karnıyarık
salata
1 kaseden az mercimek çorba
5 yk semiz yemeği
salata
3.5 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çay
spor yok
kız hasta olursun,öyle deme
pek bişi olmadıGünaydın kızlaaaaarr,
ay dün akşam eve gittikten sonra hiç girmedim yaa.. bakiim neler olmuş dün akşam...
menümü de yazcam... öpüyoruuumm..
valla yanımda olsan bi
dövemez ki dövemez kii
afiyet olsun cerencim...dünkü menüm:
sabah(08:00)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Salatalık – Maydonoz - çay
öğlen(12:00)
½ kase ezogelin çorba
Haşlanmış tavuk but
yoğurt
ara(16:00)
2 kayısı
2 ceviz
1 kase cacık
1 tabak salata
(cnm başka bi şey yemek istemedi)
ara(20:30)
6 kiraz -3 kayısı
Bir de eşime yaptığım tavuk ızgaradan 1 lokma
2,6LT su
Yeşil çay ve spor yok
Günaydın kızlaaar! Bu aralar ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum, ne spor, ne başka bir şey. Tatile kadar önümde 6 hafta var ve 60 kiloya düşmem gerek. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Canım ben de pes etmiyorum ama kendime de gelemiyorum. Motivasyonum düşük, azmimi kaybettim. Sabah düzgün, akşam berbat diyet yapıyorum. Taaa Mayıs ayında 73 kiloydum, 2 ay geçti resmen 3 - 4 kilo anca verebildim. Hedeflerime ulaşamayacağım diye korkuyorum.canım,ara verdigin için böyle hissetmen normal..
benimde motivasyon yerlerde resmen..
ama pes etmek yok
bu işi bir an önce bitirip, fit bi görünüme kavusmak biizim elimizde
Günaydın kızlaaaaarr,
ay dün akşam eve gittikten sonra hiç girmedim yaa.. bakiim neler olmuş dün akşam...
menümü de yazcam... öpüyoruuumm..
ay benden sonra çok bi şey yapmamışsınız, iyi kaçırmadım
anoreksiya ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız.. bu ilişki yürümez bebeeemm
desem anlatabildim mi Burcuuuu
afiyet şeker bal olsun güzelim (lafın gelişi dedim, şeker-bal-yağ olmasın)
süper menü
aaaa, niye ööle diosun.. bence gireceksin bu hafta takıma... ankarada giremez misin cnm yaa, günde 30-40dk ayırsan yeter walla... tlfdan falan da mı olmaz :26::26::26: ne güzel yazışıyoruz kız... birbirimizi gaza getiriyoruz, yanlışları düzeltiyoruzz..
ay yok bee, o kadar da az yemiyorum zatenyazcam menümü şimdi..
dünkü menüm:
sabah(08:00)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Salatalık Maydonoz - çay
öğlen(12:00)
½ kase ezogelin çorba
Haşlanmış tavuk but
yoğurt
ara(16:00)
2 kayısı
2 ceviz
1 kase cacık
1 tabak salata
(cnm başka bi şey yemek istemedi)
ara(20:30)
6 kiraz -3 kayısı
Bir de eşime yaptığım tavuk ızgaradan 1 lokma
2,6LT su
Yeşil çay ve spor yok
canım burada az takılıyosun bide direniş filan vaktin olmuo ama bence salma hedeflerini düşün lütfenGünaydın kızlaaar! Bu aralar ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum, ne spor, ne başka bir şey. Tatile kadar önümde 6 hafta var ve 60 kiloya düşmem gerek. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Evet canım ya, bu hafta kendime geleceğim ya. Yeter artık..canım burada az takılıyosun bide direniş filan vaktin olmuo ama bence salma hedeflerini düşün lütfen
Geçmiş olsun canım. Hala bir ağrın sızın var mı? Erkek arkadaşın ile konuşmanız bir yere vardı mı?kzlar çok kötü bi gece geçirdim gece 3 e kadar gencayla kavga ettik halledemedğimiz sorunlarımız var sonra regl ağrım çok arttı midem filan bulanmaya başladı ayakta duramıodum artık acile gittim acilde ateşimde olduğu anlaşıldı enfeksiyon kapmışım sanırım dışarlarda dolaşırken girdiğim tuvaletlerden oldum stresle birlikte açığa çıkmış sonra eve geldim uyudum saat 5 te uyusgezerliğim ttmuş kalkıp gidiyomuşum yine annem uyanmasa çıkıp giderdim evden sanırım yapmadığım bişi değil
öle işte kızlar
Geçmiş olsun canım. Hala bir ağrın sızın var mı? Erkek arkadaşın ile konuşmanız bir yere vardı mı?
Hımmm. Evliliği bir erkeğe dayatmak çok büyük hatadır, kendi kendine istemesini, suyun yolunu bulmasını sağlamak gerekir. Eminim sen de böyle yapmaya çalışıyorsundur. Arada sevgi bağı varsa bir şekilde uyumu bulursunuz. Karamsarlığa düşüp yanlış iletişimler kurmadığınız sürece.ağrım biraz var canım ağrı kesici aldım şimdi konuşmamız bi yere varmadı varması için evlenmemiz lazım yada başka şeyler olmalı yani şöle diyim aile yapıları çok farklı maddiyat bakımından ondan oluo bunlar
Hımmm. Evliliği bir erkeğe dayatmak çok büyük hatadır, kendi kendine istemesini, suyun yolunu bulmasını sağlamak gerekir. Eminim sen de böyle yapmaya çalışıyorsundur. Arada sevgi bağı varsa bir şekilde uyumu bulursunuz. Karamsarlığa düşüp yanlış iletişimler kurmadığınız sürece.
Canım bence kadın da erkek de sevdiği kişinin ailesini nasıl hissederse hissetsin manipüle etmek ile sorumludur. Bence sen de onun ailesine bir projeymiş gibi bakmalısın. Bence kesin halledersiniz.evliliği ben ona değil o bana dayatıo evlenelim dio evliykende okursun dio benim babasıyla bazı konularda kafam uyuşmuo arada geliolar işte bana ben bi laf edince oda susmuo doğal olarak uzuo gidio Allahtan sabaha aynı konuyu taşımıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?