Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcu bittimi? Aslında kaslanmaktan korkmasan diyorum bence.Vücutta kas çoğaldıkça yağ yakımı daha çok ve daha hızlı oluyormuş. Sonuçta erkekler gibi kaslanamayız onlar saatlarce vücut geliştirme sporları yapıyorlar o hale gelmek için

Son düzenleme:

bitti kuşum 1 saat yaptım akşama 30 dk daha egzersiz yaparım tamam adımsayar yükledim telefonuma günde en az 10 bin adım yapıyorum bi sağlıkçı olarak artık leslie ile 8000 attım

hmm güzel bölüm tebrik ederim canım :) kaç kilo verdin toplamda ? sayfayı tam olarak okuyamadım baya ilerlemişsiniz :)

bitti kuşum 1 saat yaptım akşama 30 dk daha egzersiz yaparım tamam adımsayar yükledim telefonuma günde en az 10 bin adım yapıyorum bi sağlıkçı olarak artık leslie ile 8000 attım
sürekli aynı tempodamı adım atıyorsunuz o programda:44:hep adım hareketi var sanırım iyi valla sıkılmıyorsun.Benimde her yerimde ağrı var 1 hafta ara verince böyle oldu sanırım
sabah 1 saat yürüdüm.az önce 1 saat 10dk jillian yaptım.Akşamada yürüsem çokmu olur sence?

sürekli aynı tempodamı adım atıyorsunuz o programda:44:hep adım hareketi var sanırım iyi valla sıkılmıyorsun.Benimde her yerimde ağrı var 1 hafta ara verince böyle oldu sanırım
sabah 1 saat yürüdüm.az önce 1 saat 10dk jillian yaptım.Akşamada yürüsem çokmu olur sence? tabi üşenmezsem
2,5 litre suyu devirmek üzereyim belki 4 litreyi bulur bugün

yürüyüşün zararı olmaz kuzucum yok bebegim ya bu program hızına göre hesap yapıo filan ama bende saydım attığım adımı onunla paralel çıktı yani çok sapma olmadı hıza görede mesafe değişio bende akşam 30 dk daha leslie yapıyım diorum bi 30 dk da egzersiz ama ben bugün öğğle yemeği yemeyi unutmuşum birazdan yemek yicem

tickerım gözükmüyo sana sanırım ben 76 ile başladım şu an 64 üm yani cuma 64 çıktım şu an 63.600 filanımdır sabah tartılmadım

Evet canım ya görünmüyo nedense. o yüzden sormuştum bende. maşallah iyi vermişsin sen canım. kaç kilo olmak istiyosun peki. boyun kaç birde. çok soru sordum demi kusura bakma :)

Evet canım ya görünmüyo nedense. o yüzden sormuştum bende. maşallah iyi vermişsin sen canım. kaç kilo olmak istiyosun peki. boyun kaç birde. çok soru sordum demi kusura bakma :)

şu an için hedefim 60 ama 55 e kadar düşmek istiyorum boyum 1.61 benim kısayım ben yaşımdan haddinden büyük gösteriodum kimse 20 21 olduğuma inanmıodu şimdi şükür 18 19 filan diolar

ben 3 ü devirdim özlem şu an ya çok sıcak devamlı susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…