Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada kızlar gittim o elbiseye baktım neyse genelde elbiselerim batiktir hep licralı kumaşta large düz kumaşta xl giyiyordum gittim baktım düz kumaşmış seçtim aradan xl buldum ne akla hizmetse annem dedi ki büyük gelir large al dedi neyse large aldım bi giydim oda büyük ilk defa bi yerde bu bana büyük geldi medium verin bana demenin büyük hazzını yaşadım direk mutluluk hormonu salgılandı vucütta

hoş geldin
bende 24,5 yaşındayım evliyim,1 bebişim var.Umarım hep birlikte güzel güzel kilolarımızdan kurtuluruz
hoş bu aralar eşimin izninden dolayı kendimi salmıştım ama tekrar toplamaya çalışıyorum

Çok sevindim cnm
darısı başımıza
kendimi çabucak toplamam lazım burcuu yine tatlı yedim az önceki mesajı okumuşsundurr

Son düzenleme:

bebegim üzülme yaaa yaptığın sporla kaç tane tatlı yersin bilio musun jillian la kanka olmuşsun ressmennn bende leslie yapcam yarın gaza gelirsem yada işim çıkmazsa

bebegim üzülme yaaa yaptığın sporla kaç tane tatlı yersin bilio musun jillian la kanka olmuşsun ressmennn bende leslie yapcam yarın gaza gelirsem yada işim çıkmazsa

dün yediğimden pişman olmamıştım ama bugün yediğimden pişman oldum
1 haftayı geçmiştir yapmıyordum jillianı.Bugün tekrar başladım.İnsan rahatladığını hissediyor spor yapınca
bugün kimsecikler yoktu herkes izinlimi?:44:
Neyse herkese iyi geceler

valla topik bomboş anam. ben jillian yapınca kaslar kocaman oluyor inmio bide şişlik 48 saate anca inio o yüzden bıraktım onun kardio hareketleri ile kendim 5 dk kardio yapıom yetio ip atlamaya başlıcam sanırım tekrar bakalım yarın nasip kısmet ya

iyi geceler canım

Günaydın arkadaşlar uyanın hadi sabah olduuu

Hazır hava kapalıylen bebişle yürüyüşe çıkıp gelelim

Hepinize az kalorili,bol,sporlu,sağlıklı ve mutlu günler diliyorum

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı.
Şimdi onları tamamlıyorum.

Takım analiziniz:

Açıklama:
  • İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.

Günaydın kızlaaar!
Teşekkür ederim canım umarım..

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, sporun da süper
Aaaaayyyyyyyyyyyyyyy çok güzel yaaaa

Günaydın canım ben de sana güzel bir gün diliyorummm
Ay 2 aydır yerimde sayıyorum resmen

günaydın kuzucummmmmmmmmmmm

ayy 2 aydır çok az vermişim yaaaa teşekkürler püsküüt eline sağlık

sağol canım bnm

Aayyyy burcuuu supermişşşş:))

Selam kızlar

Dün gelemedim hiç, dısarılardaydım epilasyona gidiyorum da, yollarda gecti gunum, sonrada annemlere gidip anneme yemek yaptım annem orucluydu diye. Bugun de kızımı doktora goturdum simdide uyudu, bende geldim:)

hoşgeldin canım benceeee kızın uyurken spor yap işin yoksa bu arada kızın nası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…