bence devam et jilliana.Kası fazla olanlar daha fazla kalori yakıyormuş ve daha kızlı kilo veriyormuş.Yağ yakımı çok oluyor.yapcam bende ama diorum ya jillian bende felaket kas şişkinliği yapıo moralim bozuluo
neysee ben bi leslie ile dedikodu yapıyım geliyorum
kızlar dün ben farketmeden telefonum kapanmış internete giremedim şarj aletim de arkadaşımda kalmıştı baya bekledim akşama. neyseki boşuna üzülmüşüm herkes kutladı doğum günümü :):) hatta esad öyle bi şaka yaptı ki için için ağladım. bana yine yüzük almış. 3. tektaşım olduzaten yüzük almasa burnundan getirirdim şimdi ingilizce çalışıyorum kurs var 5te 2 gündür yattığım için bütün ödevler kaldı onları yetiştiriyorum. arada uğramaya çalışıcam öpüyorum hepinizi
selam arkadaşlar
dün berbat bir gün geçirdim ve hala öyle
kızımın boğazı iltihaplanmış ateşi var düşmüyor akşam acile götürdük
benimde boğazım iltihaplanmış
eşimin çok fena sırtı tutuldu kızım için acilden geldikten sonra babası geldi onu götürdü. oturamıyordu bile . neyse hasta halimle 2 hastaya bakıyorum. giremediğim için çok üzgünüm. lütfen kusura bakmayın.
haftasonuda tatile gideceğim sanırım takıma girme işini bir süre ertelemek benim için dha doğru olur, bu günlerde katılımım az olacağından sizinde motivasyonunuzu bozmayalım, başka arkadaşların yerini haksız yere doldurmayayım.
tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.
selam arkadaşlar
eşimin çok fena sırtı tutuldu kızım için acilden geldikten sonra babası geldi onu götürdü. oturamıyordu bile . neyse hasta halimle 2 hastaya bakıyorum. giremediğim için çok üzgünüm. lütfen kusura bakmayın.
haftasonuda tatile gideceğim sanırım takıma girme işini bir süre ertelemek benim için dha doğru olur, bu günlerde katılımım az olacağından sizinde motivasyonunuzu bozmayalım, başka arkadaşların yerini haksız yere doldurmayayım.
Kızlar 30 dk leslie ve 15 dk jillian abs tamamdır!! :))
Cocuklar bıraksaydı devam ederdşm valla iyi gidiyordu:)
Simdi sıra ev işi ve yemek yapımında
oo ayıp ettin 20 dk zumbaaaa !! hemen arkasından 40 ebrucumla platesssevet canım link bu
tünaydın canım bende kalktım da girmek nasip olmadı bende birazdan leslie yapcam
aysın o tün artık şerifeeee hop 1 2 3 hop hop hop
ne diktin şekerim bende geleyim beraber dikelimmmSelamm kızlarr
Ben de ancak geldim, dikişlerle ugrasıyorum, birazdan kızımı uyutunca spora baslayayım diyorum..
gızzz evim temiz olduğu için evle uğraşmıyooom gecen cumartesi baya bi temizlemiştim evde benden başka dağıtacak adam yok hep ben dağıtıyoommHer yerimde ağrı vardı acaba yapmasammı dedim bugün jiilian sonra yapabildiğin kadar yap dedim kendi kendime.Neyse rippedin yaptım hepsini.Ağrım hafifledi sanki yapıncasix packide akşam yaparım
Ya 1 hafta ara verdim diye yada bu programda farklı hareketler var o yüzden ağrım oldu:44: Dayak yemiş gibiyim
bencede tünün aysın artıkSenmiydin hiç ev işi yapmak istemiyorum,üşeniyorum diyen karıştırdımda:44: Hareket et, egzersiz yap inan enerji doluyorsun ve bütün evin altını üstene getiresin geliyor
Ssaat ilerlediği zaman yapmaya üşeniyorum zaman zaman.O yüzden hazır modumdayken yapim aradan çıksın dedim.
Bebiş uyurken daha rahat yapsrsın aslındaBenimki peşimden koşturdu şimdiden hevesleniyor cadı
bak o kadar üzülmüştünnn ne güzel süpriz olmuş sanaakızlar dün ben farketmeden telefonum kapanmış internete giremedim şarj aletim de arkadaşımda kalmıştı baya bekledim akşama. neyseki boşuna üzülmüşüm herkes kutladı doğum günümü :):) hatta esad öyle bi şaka yaptı ki için için ağladım. bana yine yüzük almış. 3. tektaşım olduzaten yüzük almasa burnundan getirirdim şimdi ingilizce çalışıyorum kurs var 5te 2 gündür yattığım için bütün ödevler kaldı onları yetiştiriyorum. arada uğramaya çalışıcam öpüyorum hepinizi
allah acil şifa versin önce sağlık sonra zayıflama çalışmalarııı !!! sağlığın yerinde olmazsa zaten yapamazsın istediğin şeylerii:26:selam arkadaşlar
sporun muhteşem kuzucummm bu kadarı bile yeterrrr kolay gelsin
Bugünkü menüm
08:00
2 kk beyaz peynir
6 siyah zeytin
yarım dilim ekmek
1 salatalık
yarım domates
2 fincan şekersiz çay
12:00
1 salatalık
14:00
1 kaşık bulgur pilavı
tepside et
(içinde maydonoz,biber,soğan,sarımsak var)
200gr yemişimdir
salata
2 dilim kadar ekmek
16:15
1 sade soda
18:00
1 limonlu soda
19:00
2 dilim karpuz
20:00
1 parça ekmek arası tepside et
3litre su
Egzersizler
10:30
35 dakika Jillian Michaels - Ripped In 30 egzersiz programı
16:00
1,5 saat dışarıda hafif tempoda yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?