Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun cnm. rahatsız etmiştir kesin dürüm fazla gelmiştir sana.İnsan az yemeye alışınca
sizin orada dürüm nasıl nasıl oluyor ince açılmış uzun kebap ekmeğinemi sarıyorlar.:44:

lavaş canım. daha doğrusu yufka baklava yufkası mübarek çok ince hemde ne fazla geldi özlemim ya yedim ama sonrasında midem kocaman oldu :)

Son düzenleme:
kuşum kraker biraz geç olmuş ama sporun yne harikaaaaa
Evet farkındayım aslında akşam bişey yemek aklımda yoktu markette alışveriş yaparken aldım dayanamadım ve yedim 120 kalori sanırım

bebegim sırf meyve bozmasın seni
Belki işe yarar dedim şu ara kilo veremiyorum

kızlar2 sayfa önce bi oylama paylaşmıştım onu okuyup bildirim yaparsanız iyi olcak pazartesi akşama kadar cevap vermeyen takım ceza puanı alcakmış

bence okey

lavaş canım. daha doğrusu yufka baklava yufkası mübarek çok ince hemde ne fazla geldi özlemim ya yedim ama sonrasında midem kocaman oldu :)

Her şehirde aynı olmuyor dürüm.Kimi yerlerde lavaş bile yok somunun arasına koyuyorlar döneri
Yani ince değil ekmek
1 tane büyük lavaş afiyet olsun cnm.Bende çok severim döneri

ben 60 kalori diye biliyorum canım o krakerin paketini bu inceydi canım ya hazımsızlık yapmadı ama tuvalet saatim şaştığı için kabızım çok fena umarım sabah yaparım

ben 60 kalori diye biliyorum canım o krakerin paketini bu inceydi canım ya hazımsızlık yapmadı ama tuvalet saatim şaştığı için kabızım çok fena umarım sabah yaparım

Bende öyle biliyordum cnm üzerine büyük büyük 60 kalori yazmışlar.Ama 1 porsiyonu 60 kaloriymiş yani yarısı 15 gr

cereeen çoooook güzel eğlen tadını çıkar seneye durmlara göre gidemeyebilirsin

evet canım not alıyorum :) o yüzden yazın herşeyi

kızlar ben kuaföre gidiyorum bi ağda yaptırayım artık

ayy benim de gitmem lazım yarın mutlaka gitmeliyim. bi de cumartesi denize gidicez mutlaka gitmeliyim :)

çok geçmiş olsun canım benim. inşallah ülser değildir ya. bende de vardı 2 yıl önce iyileştim. erkenden farkettiğimiz için küçüktü. yemek yemek sıkıntı oluyo. o dönem baya kilo vermiştim. ama 2 yıl önce ilaçları bırakınca aniden aldım kiloları. hastalık sonrası çok dikkat etmek gerekiyo

Kızlar,dünkü utançtan sonra,takıma girmeye cesaret edemedim...
Bundan sonra cok veremesemde almayacagıma söz veriyorum..
Kendimi cok suçlu hissediyorum ya

Hepinizden özür dilerim...

melekcim saçmalama ya hepimizde oluyo bu tarz durumlar. geçici bir dönem. atlatıp güzelce kilo vermeye devam edeceksin ben sana inanıyorum

o duygu ne güzeel bir duygudur ya benim de giymek istediğim 36 beden bi elbisem var inşallah yakın zamanda giyebileceğim

Ayyy bu arada, bugun kacamaklatım oldu
Yarından itibaren duzenli dikkat etme baslicak insallah, simdi bu gece kızım iyi uyurss sabah spors cıkıcam insallah

kzının doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşalrı olsun :) yaş gününde olur kaçamak çnemli oan telafi edebilmek :)

Günaydın kızlaaar! Doktordan randevu aldık bu hafta içi gideceğiz. Sanırım babamdaki gibi ülser çıkacak. Sizler nasılsınız?

canım sonuç nedir? gittinmi doktora?

kızlar haftasonu hayvan gibi yememe rağmen sabah tartıda 63.600 çıktım çok şaşkınım

bünyeye şok etkisi olmuştur bence canım :) süper gidiyosun bence canım :)

ayy burcu ne güzel bişey bu :):)) bugün bende yaşadım aynı şeyi :) tezgahtar illa 40 dene dedi ben 38 olur dedim. 40ı denedim büyük geldi 38 i verdi. bu seferde 38 in koltuk altları büyük durdu poflaya poflaya kız 36 getirdi :) ben de bi mutluluk bi mutluluk sorma

yaaaa ben 1,9 kilo mu vermişim 2 aydır çok kötü çok 1-2 kilom kaldı toparlanmam lazım hemen !!!

Rica ederim fıstık. Bu tablo yüzlerimize dan diye çarptı sanırım Bu arada Emoş nerede?
geldim beeennnn :)
malesef canım hiç bi iletişim numarası yok cma telefonunu isticektim ama unutmuşum
canım ben sana atayım özelden.

İyi doğdun emoş,iyiki varsın.sevdiklerinle sağlıklı,mutlu yıllar geçirmeni temenni ediyorum

çok teşekkür ederim canım :)

neresine gelceksiniz canım eşin ne iş yapıo

bebeğimmmm belki bi bildikleri vardır karamsarlaşma

doğum günün kutlu olsun emoşummmmmmmmmmmmmm

çok sağol bebeğim :)

kilon şimdi 60.5 mu emoş? sen nekadar sürede vermiştin?

evet canım 60,5 tu geçen hafta bu hafta hiç tartılmadım yarın ne çıkacak bakalım :) 27 şubatta başladım ben 76 kiloydum o zman 15,5 kilo vermişim yani :)

canım misafir olarak takılabilirsin burada. en azından yediklerine dikkat edersin :)

Hedef kilonuz :60 kg.

Hangi tarihe kadar? : 22.08.2014

Hedefinize göre günlük almanız gereken kalori : 1073 kal.

Hedefinizi tamamlamanız için 58 gün

inşallah inşallah

ben şu anda 1100 kalori alıyorum. bu çok az bence doyulmaz ya :26:

canm bana bırakmışsın ama sen bilirsin. izine ayrılınca kilo almayacağım diyorsan ayrıl. yok kesin alırım diyosan 1 mesaj yazsan bile kafi. başın çok kalabalık. cumadan cumaya bildirim de yapabilirsin benden yana sıkıntı yok

ellerine sağlık canım :)

sağol venüscüğüm :) hatırladılar da sırf ben kızayım diye yapmışlar. önemsediğimi biliyolar :)

teşekkürleer canım benim :)

kızlar oylama hakkındaki yorumunuzu söyleyin çok geç olmadan paylaşalım. ben evet diyorum.

Kızlar 30 dk leslie ve 15 dk jillian abs tamamdır!! :))
Cocuklar bıraksaydı devam ederdşm valla iyi gidiyordu:)

Simdi sıra ev işi ve yemek yapımında

kuzucum menülerini göremedim senin. bu şekilde olunca gözden kaçırabilirim. kraliçeler için not almam lazım

aynen canım koleksiyonum tamalanacak yakında ama hala pırlanta seviyesine geçemedik 14 şubatta pırlanta bekliyorum artık

kızlar ben yarın yokum okul var üstten ders aldım o başlıo haftada 2 gün perşembe cuma herkese iyi gecelr öpüldünüz

burcucum bildirim yapabilecek misin peki?

slm kızlar artık doğru dürüst kimse gelmiyo bende yarından sonra giremeyebilirim :26:

ankaraya mı gidiyosun canım? arada uğrasan iyi olur. listedesin çünkü

merhaba kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Bugün meyve diyeti yapıyorum Sadece meyve ile beslendim bugün
Herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler diliyorum

şeker komasına girme kız

burcu ya o elbiseyi giyemicem sanırım esad pek beğenmedi bi de onun giyecekleriyle uyumlu olmayacak diye yarın birlikte başka elbise alalım dedi. bulabilirsek yeni alıcam bulamazsam dediğin gibi ayakkabı bulmam lazım. ısprtada da çok yer yok alabileceğim. bakıcam artık bi çaresine

dürümü iyi toparlamışsın canım afiyet olsn :) su biraz fazla ama dikkat et böbreklere zarar bu kadar su
kızlar gerçekten topik bomboş yaaaaaaaaaaaa menüme yorum yapan bile yok
ben yaptım ki :)

özlemcim menüne bişey demiyorum da senin şu sporlarına hayranım ya

hayırdır canım şu bebek tedavisi mi

bebegim sırf meyve bozmasın seni
evet canım onun için gitcezz:)) kızlar çok dua edin benim için

kızlar laptopu götürüyoruz ve orda net sınırsızmışş girerim ama tedaviden dolayı sporları uygulayabilir miyim bilmiyorum :26:

Emoş,izne ayrılsam daha ii olacak..
Çünkü giremeyecegim biliyorum.Buraya giremeyincede rahatsız ve mahcup oluyorum size karsı...

Kilo almam inş.
Bu cuma son bildirimi yaparım.
Hatta şimdiden yapayım da, yarın giremeyebilirim...

79.4

geçen hafta 64

bu hafta 63.8

okula gidiorum kızlar ve çok fenaaa kabızımmm

Ben cuma zayıflama yarışmasına başladığımda 1 ay önce kilom 75.200 dü.Tabloda 72.500 yazıyor:44:

Benim tartı takıntımda var.Hergün tartılıyorum.Hemde kaçdefa sayısını bilmiyorum

Tam 4 ay olmuş bravoo Neler yapıyorsun?Benimle paylaşsan rica etsem. Boyun kaç?Göbeğin,belin,kolun,bacağın kaç cm?15 kiloda neler değişti yani çok soru sordum.

Kalori hesabıylamı besleniyorsun?

kızlar laptopu götürüyoruz ve orda net sınırsızmışş girerim ama tedaviden dolayı sporları uygulayabilir miyim bilmiyorum :26:

Cnm geçmiş olsun.Gerçi bilmiyorum sanırım bebek tedavisi.İnşallah en kısa zamanda olur inşallah

ha bu arada saçlarımı boyattım ve kestirdim yüklüyorum bi ara göz atın

çok güzel olmuş saçların hayırlı olsun Bende boyatmayı düşünüp sonra vazgeçenlerdenim

Keratinde yaptırsaydın sürekli düz kalırdı saçların Gerçi tedavi aşamasında sağlıklı olmayabilir:44::44:

Son düzenleme:

spor yapamazsın zaten canım. gerek de yok :) işin ucunda bebek var :):)

ha bu arada saçlarımı boyattım ve kestirdim yüklüyorum bi ara göz atın

güzel olmuş saçın canım güle güle kullan :)

tamam canım bu haftadan itibaren izinli yazıyorum o zaman.

geçen hafta 64

bu hafta 63.8

okula gidiorum kızlar ve çok fenaaa kabızımmm

tebrikler canımcımmmm :)

canım ben hiç tartılmıyorum. bi ara tartılıyodum fazla çıkınca moralim bozuluyo diye bıraktım. cumadan cumaya belki 1 kere daha tartılıyorum. ben hiç kalori hesabı yapmadım. diyetisyene gittim ama onun menüsünü uygulamadım. verdiği liste üzerinden burdaki arkadaşların önerileriyle listemi şekillendirdim. benimki diyet değil sağlıklı beslenme oluyo biraz. ben hiç kaçamak yapmadım. yediklerime çok dikkat ediyorum. her gün mutlaka 1 öğünümde protein olur. bu ara düzenim bozuldu menülerimi paylaşmıyorum ama burcu falan bilir benim menülerimi :) sporumu da çok abartmadan yapıyorum canım en az 30 dk.

ben hiç ölçü almadım eve gidince anneme aldırıcam :) 15 kiloda ne değişti dersen herşey diyebilirim. mesela 39 numara ayakkabılar artık büyük geliyo 38 tam oluyo :):):) ayaklarım bile farketti. ben bundan 2 yaz önce zayıf olduğum için çok uzak değil. o zamanki kıyafetlerimi giymeye başladım tabi hala giyemediklerim var .:) 55 kilo olduğum zamanlardı o zmanlar. bu arada boyum 1.70 canım böyle işte canım :)

***13. TAKIM 314. ETAP ***

burcugncy (64/63.8/0.2/%0.31)
highchemist (62/)
limonlubrokoli (60.5/60.2/0.3/%0.50)
mavera87 (70.5)
mutedeyyin (80.4/79.4/1/%1.24) izinli
0zlem (71/)

13.TAKIM ORTALAMASI:

kızlar listeyi yazdım. ben hastaneye gidiyorum tahlil yaptırcam. kan sayımı vs. ilaçlarım bitiyo ilaç yazdırıcam falan. 11-12 ye doğru dönerim öpüyorum hepinizi

Reglim yaklastıgında cok sacmalayabiliyorum, ne olduysa dun oldu, aslınnda hafta içi tartıldıgımda 70.1 cıkmıstım.. Ufff butun hevesim kırılıyo boyle artı cıkınca...

evet canım tüp bebek tedavisi için :)

canımcım biz senle aynı boydaymışızz:)))ama sen artık olmuşsuunn bence daha fazla verme zayıf görünürsün 58 kilo iken nişanlanmıştım kayınvalidemler tarafı gelininiz zayfmış diye söylerlermişti evlendim kilo aldım gelininiz tavlanmış dedilerrr ben 60 ve altına düşsem oldukça iyi görüneceğime inaniyorum

kızlar bu hafta son iki gün spor yapamadım leyla gibiyim kilom inişli çıkışlı seyretti bu hafta! ama en azından kilom öyle çooook uçmadı kilom şuan 62.3 ama kabızlığım var çok az çıkabildim (( şimdi limonlu suyumu içiyorum gelin beraber içelim
ha bu arada ben valiz hazırlayacam bi sürü işim var akşama hazır olmam gerekiyo görrşrzz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…