Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm hayırlısıyla en kısa zamanda Allah sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana ve tüm isteyenlere
inan aklıma geldikçe hep dua ederim

Ah ahhhhh bende bir zamanlar 45-50 kiloydum.5 yıl önce falan.Allahın verdiği güzelliklerin kıymetini bilmiyoruz valla çok aptalmışım çokkbazen kendimi çok yaşlı hissediyorum.Genç kız gibi olmamız gerekirken ne hallere düştüm o yaşta

Ağustosun son haftasında nişan var o zamana kilo verebilsem keşke aminnn

Son düzenleme:
Gunaydın hanımlar

Gecen hafta 70.5
Bu hafta 70.6

Cok uzgunum
bu hafta hepimiz kötüyüz ama haftaya düzelecek!!!

canım benim kemiklerim geniş iri duruyorum. ben 52 ye kadar düştüm ama hiç o kadar zayıf göstermiyodum. şimdi de 60 gibi değilim sanki hala 65lerdeyim. 1-2 kilo daha verirsem tam istediğim fiziğe kavuşcam :)

bu hafta herkes + da hadi hayırlısı bakalım

***13. TAKIM 315. ETAP ***

burcugncy (64/63.8/0.2/%0.31)
highchemist (62/62.3/-0.3/%-0.48)
limonlubrokoli (60.5/60.2/0.3/%0.50)
mavera87 (70.5/70.6/-0.1/%-0.14)
mutedeyyin (80.4/79.4/1/%1.24) izinli
0zlem (71/72/-1/%-1.41)

13.TAKIM ORTALAMASI: %0.02

listemiz budur.

Son düzenleme:

Ay Emoş ne kadar az kalmısız böyle

kızlar merhaba
listemizi kontrol edebilirmisiniz, teşekkürler

***4. TAKIM 314.ETAP***

topraks : (72,2/72,9/-0,7 /%-0,97)
Gerbera1987 90/// ) izinli
bahar2106 60,3/60,3/0/0 %)
kilosu sabit
zeynep_canan 59,5/58,3 /1,2/2,02% )
cimcimesude(65,0/63,6 /1,4 /2,15%)
gogo2405( 71,5/70,8 /0,7/%0,98)

4.TAKIM ORTALAMASI % 0,70

Kızlar ben izine ayrılmak istiyorum. Çok yoğunum ve psikolojim de bozuk. Bugün bildirim yapmam gerektiğini bile unutmuş durumdayım. Takımla ilgilenecek dsipline sahip değilim şuan. Sizlere karşı da kendimi çok kötü hissediyorum. İzine ayrılmam mümkün mü?

Ay Emoş ne kadar az kalmısız böyle
evet canım herkes izinde olunca böyle oldu durum da pek iyi değil hayırlısı bakalım
burcu yok bugün ben yardımcı olayım :)

listeniz doğru canım :)

Son listede görünmüyorum. Sanırım diskalifiye olmuşum?

canım diskalifiye olmadın ben geçen hafta izinli yazmıştım seni. durumlarını az çok bildiğim için bu şekilde düşündüm. geçen hafta hastalık durumun da olunca böyle uygun gördüm sıkıntı yok yani. düzelince dönersin takıma :)

Ay çok teşekkür ederim Emoş çoooook. Çok üzülürdüm diskalifiye olsam. Biraz kendime geleyim, bomba gibi döneceğim aranıza. Çok seviyorum çünkü burayı.

Selam arkadaslar
Pazartesi gunu baslayıp 5 gunluk bi sok diyet yapmayı dusunuyorum, 5 gunde 5 kilo diyeti.. Ya sok diyetleri hiç tasvip etmiyorum aslında ama mecburum, iyi bi kilo verip motive olmam lazım, sporla filan geri almamaya cok gayret gosyeririm diyorum..

Kızlar çok kötüyüz yaa.Özellikle ben kendimi çok berbat hissediyorum.+1deyim ne güzel bu hafta 69 lara düşerim diyordum yerimde saydım bugün +1deyim ilk zamanlar güzel gidiyordu:44::44:

24 mayıs 75.200

31 mayıs 74 200

7 haziran 72.500

14 haziran 71.200

diye gidiyordu sonra böyle oldu

Selam kızlar ben geldim Öyle cee deyip kaçmayacağım. Artık sürekli burdayım. Şuan minik cadı kucağımda mızmızlanıyor. Akşama detaylı yazarım. şimdilik öpüyorum hepinizi

kızlar bugün bilmiyorum ama karışık bi gündü öğlene kadar derse girdim öğleden sonra dedi ki 15 gün görüşemicez pikniğe gidelim kafamızı dinleyelim diye gittik ama çok yedim sanki bugün aslında fazla olarak yarım bazlama yedim. sabahta kızlarla kahvaltı yaptık ben evden biişiler götürdüm şu kahvaltılık tereyağ reçellerden simit sarayında verilenlerden ondan 1 tereyağ bi reçel yedim normal menümden fazla olarak neyse yazıcam menü. saat 3 gibi babam aradı annem hastanedeymiş oraya gittik daha yeni geldim serum filan dışkısında mikrop çıktı artık neyden oldu bulamadılar ama sanırım salgından yararlandı. öle bigün geçti gitti

Evet farkındasın çok yediğinin. Bide ticker ına baktım çok az kalmış hedefe. Böyle zamanlarda fazla olan herşey etkiler kilonu. Artık telafi edersin cumaya kadar. Annene geçmiş olsun Burcu cum umarım biran önce düzelir.

kaptancım hep böle boş yaaaa yeni kişiler almıştı emoş ama sorunları filan oldu ayrıldı sonra izne çıkanlar çok oldu öle
Zaten belli canım bu hafta onuncu olmuşuz. Gerçekten çok ama çok kötü bir derece. Emoş ulaşmış maşallah hedefine. İnşallah bundan sonra düzelecek. Ben buralarda olmaya çalışacağım.

sabah(08:15)
1 tam bugday roll ekmeğe sosis ve kaşarla tost
domates salatalık
4 zeytin
çok az az peynir
yarım roll ekmek tereyağ üstü reçel

öğle(14:00)
1 ince dilim karpuz

akşam(17:00)
2 çöp şiş et ızgara
yarım bazlama
2 bardak ayran
domates salatalık
közlenmiş biber domates
soğan

4 lt su
300 ml kayısılı yeşilçay
ağaca filan tırmandım vişne topladım birazda koştum ama kaç dk bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…