Evet farkındasın çok yediğinin. Bide ticker ına baktım çok az kalmış hedefe. Böyle zamanlarda fazla olan herşey etkiler kilonu. Artık telafi edersin cumaya kadar. Annene geçmiş olsun Burcu cum umarım biran önce düzelir.
Zaten belli canım bu hafta onuncu olmuşuz. Gerçekten çok ama çok kötü bir derece. Emoş ulaşmış maşallah hedefine. İnşallah bundan sonra düzelecek. Ben buralarda olmaya çalışacağım.
sabah(08:15)
1 tam bugday roll ekmeğe sosis ve kaşarla tost
domates salatalık
4 zeytin
çok az az peynir
yarım roll ekmek tereyağ üstü reçel
öğle(14:00)
1 ince dilim karpuz
akşam(17:00)
2 çöp şiş et ızgara
yarım bazlama
2 bardak ayran
domates salatalık
közlenmiş biber domates
soğan
4 lt su
300 ml kayısılı yeşilçay
ağaca filan tırmandım vişne topladım birazda koştum ama kaç dk bilmiyorum
Kızlar bende hemen neden döndüğümü kısaca açıklayayım. Aslında doğum iznimin bitmesine çok az kaldı. 2 Temmuz da bitiyor ama rapor ve izinlerle Eylül e kadar uzatmaya çalışacağım. Bebişim ayın 4 ünde 3. ayını bitirecek inşallah. Yeni yeni alışmaya başladık birbirimize. Uyku düzeni sağlamaya çalışıyorum. Gaz sancılarıyla başımız dertte. Bide emzirme problemimiz vardı. Ama maalesef ki artık o problem kalmadı. İlk ayından itibaren anne sütü yetmediği için mama ya başladım. Doktor tavsiyesiyle. İlk ay kaşıkla yedirdim. İkinci ayın başında doktor kaşıklada olmuyor biberona başla dedi. Biberona başladım. Buna rağmen yine çok az kilo aldı. Anlayacağınız bebişe kilo aldıramıyorum. Doğumdan sonra 69,5 kiloya kadar inmiştim. Sonra sütümde problem olmasın diye ne bulursam yemeye başladım. Süt olsun diye çaylar felan kullandım ama nafile bikaç gün önce anladım ki sütün damlası bile kalmamış. Çok üzüldüm ama maalesef ki ancak bu kadar emzirebildim. Dün tartıldım 73,7 kiloyum. Doğuma 83 kiloyla gitmiştim. Artık sütümde kalmadığı için diyete başladım ve bugün döndüm buralara. Minik cadıdan fırsat bulduğum tüm zamanlarda burdayım inşallah. İlk hedefim 60 ondan sonrası ise allah büyük. Haftaya listedeyim inşallah.
Menünde öyle abartı bişey yok ama olmaması gerekenler var. Onu da zaten açık havada yakmışındır.
Benim için sorun değil kilo alıp almaması ama normal gelişim için kilo alması şart. Maşallah hiç bir sorunumuz yok. Sadece gaz problemimiz vardı oda bu ayın sonuna doğru iyice azaldı. Yakında tamamen biter inşallah. En son yaptırdığım tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Kilo almamasına sebep oluyormuş bu enfeksiyon. Bir hafta antibiyotik kullandık ama sanırım yine tekrarladı. Bu ayda gereken kiloyu alamazsa artık bulacağız bi çaresini.ay kaptişim ya bebekte sıkıntı olmasna çok üzüldüm ama zorlamamak lazım sanki sonrasında tombikleşir merak etme
inş. kaptancım okul düzenimi bozdu sabah kabızdım saat 11 gibi okulda çıktım tuvalete rahatlamıştım ama şu an hala kabız gibiyim sbaha blli olur olmadı saat 6 buçuğa alıştırcam biyolojik saatimi artık
Teşekkür ederim tatlım. Hemen hazırlıyorum tickerımı
Benim için sorun değil kilo alıp almaması ama normal gelişim için kilo alması şart. Maşallah hiç bir sorunumuz yok. Sadece gaz problemimiz vardı oda bu ayın sonuna doğru iyice azaldı. Yakında tamamen biter inşallah. En son yaptırdığım tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Kilo almamasına sebep oluyormuş bu enfeksiyon. Bir hafta antibiyotik kullandık ama sanırım yine tekrarladı. Bu ayda gereken kiloyu alamazsa artık bulacağız bi çaresini.
Teşekkür ederim tatlım. Hemen hazırlıyorum tickerımı
Genelde kız çocuklarında hep görülüyormuş. Öyle söyledi doktor. Sebebini sormadım. Ama kontrolü yakındır mutlaka sorarım. Primanın ıslak mendilini kullanıyorum. üzerinde ph yazmıyor. Ilık sabunlu bezi nasıl kullanıyordunuz? Olmazsa bende öyle yapayım. Diğer kızımda hiç böyle bir sorun yaşamadığım için bunda acemi oldum iyice.kaptiş idrar yolu enfeksiyonu için sebeb ne dediler genelde bebeklerde bez bulaşı yada asit oranı azaldığı için olur mesela ph sı 7 nin çok üstünde ıslak mendil kullnmak ki ben yenidoğnda staj yaparken bildiğn ılık sabunlu bez kullnıoduk yatkınlığı olanlara
mutlaka bi nedeni vardır yani yenidoğanda idrar yolu enfeksiyonunun
Genelde kız çocuklarında hep görülüyormuş. Öyle söyledi doktor. Sebebini sormadım. Ama kontrolü yakındır mutlaka sorarım. Primanın ıslak mendilini kullanıyorum. üzerinde ph yazmıyor. Ilık sabunlu bezi nasıl kullanıyordunuz? Olmazsa bende öyle yapayım. Diğer kızımda hiç böyle bir sorun yaşamadığım için bunda acemi oldum iyice.
Teşekkürler Burcu cum bende bez kullanayım bundan sonra. Sabunlu nasıl olur bilmem ama sadece suyla temizlemekte yeterli olur sanırım olmazsa zaten yaz ayındayız direkt yıkarım o daha mantıklı olur gibi. Netten araştırıyorum da gerçekten önemli bir hastalık bu idrar yolu enfeksiyonu. İnşallah şimdi yine yoktur.annem hep der ki ilk çocukta çok ustasındır da 2. çocukta tüm acemilikler yaşanır diye. gazlı bezleri ılık suya batırıp kullanıoduk hemşire sabunlu diodu ama pek sabun filan görmedik bizo şeyden dolayı oluyor bizim idrar yolumuz erkeklere göre daha kısa olduğu için bide anüs ve idrar yolu açıklığı yakın olduğu için genelde kadınlarda sistit de fazladır bide bebeklerde şimdi bez olduğu için bekleme süresi filan çok önemli yani kaptancım.
Teşekkürler Burcu cum bende bez kullanayım bundan sonra. Sabunlu nasıl olur bilmem ama sadece suyla temizlemekte yeterli olur sanırım olmazsa zaten yaz ayındayız direkt yıkarım o daha mantıklı olur gibi. Netten araştırıyorum da gerçekten önemli bir hastalık bu idrar yolu enfeksiyonu. İnşallah şimdi yine yoktur.
Alalım canım alalım. Baktım az önce bekleyen kimse yok. Ben geldim yaaa hareketlenir burası merak etme. Melek neden izne ayrıldı?kaptiş takıma yeni kişiler mi alsak :26:
Alalım canım alalım. Baktım az önce bekleyen kimse yok. Ben geldim yaaa hareketlenir burası merak etme. Melek neden izne ayrıldı?
Yeni kan lazım yani takıma. Gerçi sen ve Emoş olunca gözüm hiç arkada kalmadı. Maşallah ikinizde süpersiniz. İyi ki çağırmışım sizi takıma.ben orayı tam yakalayamadım kaptancım okulda olduğum için ama şey Kuran kursu başlamış çok fazla verimli olmam giremem diye izne ayrıldı. venüsde son zamanlarda çok ilgiszdi emoş geçen hafta bildirimde bulunmayınca venüsü izne ayırdı.. nur da internetinde sıkıntı var izinde. ceren ve hilal de senelik izinde. bide derya abla vardı oda taşınma filan izinde ayşede taşınıodu iznde.
yani izinde
melek
venüs
nur
ceren
hilal
derya
ayşe
var kaptiş
Yeni kan lazım yani takıma. Gerçi sen ve Emoş olunca gözüm hiç arkada kalmadı. Maşallah ikinizde süpersiniz. İyi ki çağırmışım sizi takıma.Yavaş yavaş eski halimize döneriz inşallah. Haftaya bende iyi bir dereceyle girmek istiyorum takıma. İnşallah ilk üçe girerim
Burcu'cum ben bugünlük kaçıyorum canım. Yarın ilk fırsatta uğrarım. İyi geceler, kocaman öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?