Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlarr.ebrucum dönmüşsün takıma canım inş. hedefine ulaşırsın.burcum Allah kavuştursun canım.ben de annemlerdeyim hala son 2 günüm,burdan kayınvalideme geçeceğim 3 gün de orda kalıp evime döneceğim.cumartesi kpss sınavım var.sonrasında ev taşıyacağız inş. ramazanda buradayım.kg sabit almadım vermedim de.arada kaçırsam da dengeliyorum tatil de anne evin de diyet yapılmıyor arkadaş

Gel gel ramazanda burda olmana cok sevindim, kilo almaman da superr valla:))

Günaydın kızlar şimdi uyandım.bugün bebişinde kalkası gelmemiş uyuor hala aslında o benim çalar saatimdi neyse bugün sahile yürüyüşe çıkamıyacağızdiyordum ki uyanddı şimdi sandalyesini sürükleyerek anne diye diye buraya geliyor

neyse tartıdaki rakamlarım çok iyi görünüyor kızlar.Artık o günkü meyve diyeti şoklamasımı iyi geldi,yürüyüşler mi,burcu sen kas şişkinliği falan diyordun 2 gündür jillian yapamadım o dediğindenmi oldu bilmiyorum:44::44:

dün 71.800 çıkmıştım,bugün akşam çok yememe rağmen 71,500 dün gece 12de bağırsaklarımda iyi çalıştıama yatmadan önce 73 çıkmıştım sanırım tartıda

neyse çok konuştum bugün pazar herkes uyuyordur zaten iyi pazarlarrr

Son düzenleme:
cumaya kadar bir hedefin varmı burcu?

canım cumaya kadar hedefim aslında 62 li bi rakama düşmek ama bugün 64.1 çıktım bi şişliğim var yüzüğüm yine yapışmış parmağıma bugün biraz karbonhidrattan yoksun beslencem bakalım birazda yeşilçayı fazla içicem umarım geçer

ayşemde geliomuş ya şenlenio artık topik inşllah almaman çok iyi kuzucum ya :

günaydın kuzucum büyük ihtimal jilliandandır çünkü ben denedim onu bak bi gün yapıyordum nerdeyse tartıda 1 kilodan fazla çıkıodum ve kol kaslarım bacak kaslarım böle kas yapmış insanlar gibi duruodu. bebiş demek ki yorulmuş kıyamam ben ona

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrr bugün böle bi hareketlilik var üstümde eğer sıkılmazsan baya bi leslie yapım ddiorum birazda plates ama bakalım evdeki işlerimi filan halledeyim bi

kaptancım sabah yumurta tyedim haşlama öğlen köfte mi yiyim semiz mi yiyim sırasına bi türlü karar veremedim sen söleeee

bende kilo olarak 70 altını,göbek çevremdede 90nın altını görmneye başlarsam inşallah kendimi çokk çookk iyi hissedeceğimi düşünüyorum.
okadar kilo vermişssin cnmm maşallah diyelimm artık eskiki kadar hızlı ve çok verme olmaz sanırım.

bilmiyorum ya yapsammı yapmasammı jillianı karar veremedim.2 gün yapamayınca bir üşengeçlik geldi sanki yapasım gelmiyor
eşim izindeyken çok karbonhidrat ağırlıklı,bol kalorili yiyeceklerle beslendim dürümler,hamburgerler ve abarttım sanki ozaman bu şekilde yemeyi.o yüzden belki duraksadı kilo vermem.
neyse zamanla deneme yanılma yöntemiyle ve buradaki arkadaşların tecrubeleriyle öğrenecez

Bende kahvaltıda poğaça,domates salatalık yedim saat 10:30. Ne pişirserm diye düşünüyorum.fazla acıkmazsam yulaf ezmesi-yoğurt yerim muhtemelen

Son düzenleme:

valla canım bu hafta iyi bi rakam görmek istiyorum o nedenle yardırcam biraz bence leslienin 70 dk lık var onu yap bide öle dene canım

valla canım bu hafta iyi bi rakam görmek istiyorum o nedenle yardırcam biraz bence leslienin 70 dk lık var onu yap bide öle dene canım

Bebiş rahat dururmu bilmiyorum 70 dakikajiilian yaptığım zaman oda benimle yapıyor cadııı

Son düzenleme:
Gunaydın millettt
Yok yok yeni kalkmadım, işlerime ara verip geldim şimdi, dolap duuzenlemelerim devam ediyor, yarın sok diyetime baslıcam bakalım:)

Gunaydın millettt
Yok yok yeni kalkmadım, işlerime ara verip geldim şimdi, dolap duuzenlemelerim devam ediyor, yarın sok diyetime baslıcam bakalım:)

kolay gelsinnn

burcu mesaj sayılarını ne yapacağız?

hiç ölçüm yaptırdın mı burcu? verdiğin kilonun ne kadarı yağ,kas su v.b diye? aslında AVM'lerde var bir ara ölçülelim tabi nekadar doğru sonuç veriyor orası meçhul:44:
özel hastanenin diyetisyenlerinde var o cihazdan.
Bizim burada bir eczanede vardı bir zamanlar oda kapandı

Son düzenleme:

canım en son 6 kilo verdiğimde yaptırmıştım 6 kilonun 4.5 kilosu yağdan gitmişti sonrada hiç gitmedim diyetisyene bizim burdakinde vardı bi süreliğine filan demişti diyetsyen ama şimdi noldu bilmiyorum ama kastan gitmediğine eminim çünkü gencay dio ki kasların belli oluo ağırlıkla mı spor yapıosun dio yooo dedim o zaman anladım bende mesela gencayında kol ve bacak kasları çok belli oluo aslında fit b vücuda sahip ama göbeği var kocamannnn kastan gitse zaten ağır kaldıramam şu an aksine daha ağır şeyler kaldırıyorum

Günaydın takımımın şeker hatunları Keyifli bir pazar diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…