Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah Kahvaltısı:
Güne mutlaka bir bardak ılık su içine sıkılmış yarım limonlu su ile başlıyoruz.
Her sabah mutlaka meyve salatası yiyoruz bunu kahvaltıdan önce yiyoruz. Salatamızı Armut,
portakal, yeşil elma ve mandalinadan hazırlıyoruz.
Bu salatanın içine biraz yoğurt ekliyoruz
Eğer bu bizi doyurmadı ise bu menüden yaklaşık yarım saat sonra bir miktar peynir, 1 dilim
tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini çay ile beraber yiyoruz.

Öğle Yemeği:
Marul, domates, yumurta ve bir küçük patates haşlamasından salata yapıyoruz içine biraz
zeytinyağı ve bol bol limon sıkıp öğlenleri doyana kadar yalnız bundan yiyoruz.
Yanında isterseniz yarım kase yağsız yoğurtta yiyebilirsiniz.

Akşam Yemeği:
Öğlende yaptığımız salatanın bir miktar daha az olanını hazırlıyoruz.
Yağsız kırmızı et ızgarada yapılacak yaklaşık 200 gram kadar
Bir kase yağsız yoğurt

Not: Akşam yemeklerinde yağsız olmaz kaydıyla bir çok ürün yiyebilirsiniz. Asitli ve yağlı gıdalar
ayrıca şekerli ürünler yasak

Not: Şeker Krizi geldiğinde 3′ü birarada olan Nescafe’nin yarısını içebilirsiniz.

teşekkürler kaptan hiçmi fıstık yemeyim.Ben kuru yemişleri sağlıklı diye biliyordum 34:
oo ne her sabahı günde kaç defa tartıldığımı hatırlamıyorum bile.Zaten eşim sırf bu yüzden tartı almak istemiyordu bana
haklısın o bir haftayı düşünmek istemiyorum.Okadar abartmamam gerekiyordu her gün hergün hem cebe zarar hem mideye

evet aslında bildiğim şeyler eşim beni bekle kahvaltıya diyince onu bekleyene kadar yürüyüşe çıkim dedim.En azından salatalık,elma falan yeseydim daha iyi olurduişte evde olmayınca

özlemim poğaça olmamış tatlım bide sucuklu yumurta yağlı olmuştur sanki çok açmadı bu menü beni
aslında sabah poğaça akşam sucuklu yumurta pek dengelememiş Ama yağı az kullananlardanım

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? uyanın hadii tuba sabah 5:30da yürüyüşe gidecektin sanırım ne yaptın
Bugün hava çok güneşli hem bizimkide uyuyor anlaşılan bu sabah sahilde yürüyüş yapamicam neyse üşenmezsem ve cadıda rahat bırakırsa evde yaparım inşallahh bu arada tartıdaki rakamlarım çok güzel görünüyor inşallah bu şekilde devam eder
Herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmesini diliyorum
Hoşçakalın

Günaydın canlarım. Yeni bir ayın yeni bir haftasının ilk gününde bütün güzellikler bizimle beraber olsun inşallah. Hava çok güzel bu gün Konya da. Hafif serin bahar havası gibi. Güneş yok büyük ihtimal bi kaç saate kalmaz yağmur yağar. Son 4-5 gündür felaket sıcaktı. Arkasından yağmur geleceği belliydi ama uzun sürdü nedense. Geçmişi okuyup dönüyorum hemencecik.

günaydın Kızlaaaaaarrrr,
ben geldiiimmm

neler yaptınız ben yokken ?? dereceler çok iyi değilmiş galiba neyse allahtan ben bu hafta izinliyim, yoksa çok fena olurdu.. malesef tatilde kilo almışım ama bu sabah önlem paketini devrey aldım... hemen gidiyor bu kilolar... bu cuma izinliyim, normalde haftaya listede olacaktım ama duruma göre bilgilendiricem sizi.. bu haftaki listeye mi yazmak lazım izinden döneceğim zamanı? nasıl oluyor o işler?

hepinizi öpüyoruuuuummmm çok özledim beee

Bu mesaja özellikle ayrı cevap yazmak istedim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki burda anlatmam bile zor. Tek bildiğim şey hayatımda hiç istemediğim yaklaşık bir 25 kiloyu bu takım sayesinde bir çırpıda verdim. O nedenle mezun olduğum halde, çok meşgul olduğum halde sırf takımım kapanmasın diye kaptanlık yaptım. Bu hali bile beni üzüyor çünkü eskiyi hatırladıkça. Bu takım sayesinde kendime olan güvenim yerine geldi. Eğer istersem yapamayacağım hiç bir şey olmadığını burası sayesinde öğrendim. Dünde söylemiştim. Senin takıma geldiğini hatırlıyorum. Hatta kalabalık bir şekilde çağırmıştım sizi. Senden ümidim yok derken bir süre sonra bırakıp gideceğini düşünmüştüm. Ama yanılttın beni. Bu da beni çok mutlu etti. Çünkü bir süre sonra burda insan sarrafı oluyorsun. Kim kalır kim gider kestirebiliyorsun. Dediğim gibi beni yanıltan ender insanlardansın. Bunun içinde ayrıca tebrik ediyorum seni. Ve eminim ki ideal kilona ulaştığın zaman çok daha mutlu olacaksın. Ve bişeyler başarmanın büyük gururunu yaşayacaksın. Çünkü burda başardığımızı herkes başaramaz. Burda olup, ben yokken takıma göz kulak olduğun içinde çok çok teşekkür ediyorum. Bende seni seviyorum

canım hoşgeldin ben burcu 21 yaşımdayım sözlüyüm hemşirelik öğrencisiyim bu grupla mart 13 ten beri 12 kilo verdim umarım sende hemen verirsin kiloları

bence hiç dengelememişşşş özlem

günaydın kaptişşşşş ankarada öle hafiif serin ve ben gezmeye gitcem bugünnn

ceren gelmiş hoşgelmiş ley ley tey tey tey tey tey can dostum güzellll insan nasılsınnnn

Günaydın cerendi dimi adın doğru hatırlıyorum hoşgeldin asıl sen ne yaptın tatilde haberleer sende

ay kaptancımmmmm benim yaaaa gerçekten ortam iyi olmasaydı bırakıp gidebilirdim ama siz o kadar güzel insanlarsınız kiii iyi ki varsınızzzzzzzzz

Menün süper olmuş Burcu cum tebrikler. Su ve sporda öyle

Yürüyüş benim en sevdiğim ve en faydalı spor türü. Bol bol yürümek lazım.

Özlem'cim ben sadece poğaçaya takıldım. Sucuklu yumurtadan bişey olmaz. Yağ konusunda ben menülerden yağı çıkartmanın veya azaltmanın taraftarı değilim. Çünkü diyet işi bittikten sonra bu konuda çok zorlanırız. Önemli olan vaktinde ve gereken şeyleri yemek. Yağ işini düşünmeyin diyette. Normal zamanda yemekleri nasıl yapıyorsanız öyle yapın. Benim düşüncem böyle. Yürüyüşün süper maşallah. Su da öyle

Öncelikle aramıza hoş geldin diyorum. Sana takım kurallarımızı yazıyorum. Okuduktan sonra kurallara uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

Dukan diyeti oldukça zor bir diyet. Ya da bana göre olmadığını düşünüyorum. Bence sağlıklı beslenmek böyle diyetlere bağlı kalmaktan çok iyidir. Hem karatay hem dukan ikisinden de kendime yararlı olanları alıyorum. Gerisi kalıyor. Şunu hiç bir zaman unutma canım biz burda diyet yapmıyoruz. Sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Bu şekilde verdiğimiz kilolar ömür boyu geri gelmiyor.

Güzel bir menü ama biz menülerde patatesin haşlaması bile olsa glisemik indeksi yüksek olduğu için tercih etmiyoruz. Birde nescafe üçü bir arada çok sağlıksız bir içecek. Onun yerine tatlı krizlerinde bir bardak sütün içine kabuk tarçın atıp içmeyi dene. Daha sağlıklı ve daha faydalı.

Özlem'cim kuruyemişler sağlıklı ama diyetteyken bazılarından uzak durmamız lazım. Özellikle antep fıstığından. Dikkat ettiysen cevize bişey demedim. Ayrıca kuruyemişlerin kavrulmamışlarını yemek lazım aklında olsun. Onun haricinde sen o kötü haftayı unut önümüzdeki haftaya bak. Bu hafta herşey daha güzel olacak inşallah.

Günaydın canım sana da bakıyorum yine tartılmışsın

Ceren'cim hoş geldin. Tatil sana yaramamış anlaşılan. Sen gel bakalım bi takıma listeye nasıl gireceğini biz ayarlarız.

ay kaptancımmmmm benim yaaaa gerçekten ortam iyi olmasaydı bırakıp gidebilirdim ama siz o kadar güzel insanlarsınız kiii iyi ki varsınızzzzzzzzz
Sende iyi ki varsın canım benim

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Benim prenses mızmızlanmaya başladı. Gelirimi yine öpüyorum kocaman

aheyye aheyye aheyye

kız geldim ama beni takıma almıcaksınız sanırım

Günaydın cerendi dimi adın doğru hatırlıyorum hoşgeldin asıl sen ne yaptın tatilde haberleer sende

günaydın cnm, hoşbuldum, evet ceren
ay tatilde yedim içtim yattım yani yüzdüm bol bol ama yeteri kadar yüzememişim
kilo aldım... :26::26::26: vericem hemen ama

ben de sizleri çok seviyorum kızlaaarr, iyi ki varıızzz

kızlar ben gidiyorum arkadaşlarımla buluşcmm akşama görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

burcum çok geçmiş olsun annen nasıl şimdi iyidir inşallah :26:

ebrucum ulaştım ama hala ulaşmış gibi değilim. kilo veriyorum ama sıkıntılı bir dönem geçirdim ve spor yapamadım o yüzden sarkmışım biraz göbeğim de gitmek bilmiyo dün denize gittiğimizde daha iyi anladım bunu utandım biraz daha sıkı olabilirdim. sıkı olmadığım için daha kilolu duruyorum

hoşgeldin kaptancım iyi ki geldin :) bize çok iyi geliyosun sayende çok daha iyi olacağız inşallah

çok teşekkür ederim ebrucum bütün bunlar senin sayendde

<strong><em>bu arada bu hafta mesaj sayıları noldu venüse atılcaktı ama ses çıkmadı nolacak????*</em></strong>

venüsten kaynaklı bi sorun oldu bugünden itibaren bana atın olmazsa haftaya için ebruyla bi düzenleme yaparız
Anladım.Geçen yıl değiştirebiliyorduk o yüzden benmi beceremedim diye sormak istedim

tatlım tickerı oluşturduktan sonra böyle Weight Loss - Diet Ticker bir link oluşuyo onu kaydet sonra altta edit update var ordan düzenleyebilirsin :)

Emine nerde? O damı izinde?

yok kaptişş ben çok az girebiliyorum. interneti kapattırmıştım. telefonla idare ediyorum bi de okul sıkıntısı vardı. yanında yüksek lisans yapacağım hocanın bi projesi var ona yardım ediyorum. bazen sabah 8 de okula gidip gece 10 a kadar okulda kalıyorum. bu hafta hoca tatile gitti bende rahatladım :)

1 ay oldu canım taşınalı. yerleşmek düzeni oturtmak baya zamanımızı aldı. bi de bitirme projesi,sınavlar derken kafamı kaşıycak zamanım kalmadı. çok stresliydim bi ara ama neyseki düzelttim her şeyi
İyi yolculuklar Emoş cum. Bol bol eğlen.

teşekkür ederim kaptişş :) eğlendik baya güzel oldu iyi geldi bana :) yıllar sonra rahatça bikini giyebilmek süper duyguymuş

o kadar hesaplama yaptım yine de yanlış olmuş :26:

kaptişş gayet güzel menün çok beğendim ben de yazamıyorum ne zamandır. bugün dünkünü yazarak başlıyorum :)

sınavda başarılar canım :) kolay gelsin öpüyorum

ayy bebeğim ya sen de iyi ki varsın ne güzel de yazmışsın çok duygulandım ben de mezun olunca yazıcam enine boyuna

hoş geldin canım :) ben emoş. 24 yaşındayım. bilgisayar müh. okuyorum. marttan beri 13. takımla kilo veriyorum. inşallah sen de çabucak kurtulursun kilolarından :) kendini tanıtır mısın bize?

günaydınn kaptişşş :) ay seni sabahları burda görmek ne güzel duyguymuş çok mutlu oldum

cereeeeen hoş geldin bebeğim :) bu cuma değil de bi sonraki cuma listede olacaksın tatlım :) çok mu kilo aldın kuzucum? sıkı bir programla kolayca verirsin canım

kızlar geldim direk geçmişi okumaya başladım. dün gece döndük fethiyeden çok güzel bi haftasonu geçirdim beni 4-5 aydır görmeyen arkadaşlarımla görüştük. herkes şok oldu saçımı da boyatmıştım bi de gözlük taktım. olcay abi var esadın arkadaşı, esadın yanına gelip esad yeni manita yapmışın hayırlı olsun dedi benden tekmeyi yiyince kendine geldi tebrikler havada uçuştu :) gelin ben miyim nazire mi karıştı baya herkes sordu naptın nasıl verdin falan diye azmettim başardım diyorum biraz alışveriş yaptım. artık 36 beden giyebiliyorum o ayrı bi mutlu etti zaten :) bazı kalıplar çok dar oluyo ama dar mar aldım 1-2 kilo daha verince süper olacak bugün de spora tekrar başlıyorum jillian ve ebruyla randevulara başlıyorum :) ayy ne yazmışım öyle neyse ben videoları bulup indireyim geliyorum birazdan

Seni burda görmekte çok güzel Emoş'cum Mezun olunca bırakıp gitme sakın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…