Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hadi az spor yappp o zamannnn hop bir iki üç :122::122::122::122:

karnım acıktı yaa aç karnına yapmiyim sabahleyinde aç karnına çıktım yürüyüşe.akşamda çıkarım muhtemelen çok işimiz var çokkkk kilo vermek için

O halde hoş geldin..
Terslik olmamasına sevindim açıkçası.. Kiloalara misafir gözüyle bakıp, yerleşmeden göndermek en güzeli..

Sana inancım tam.. Hedeflediğin kiloya, hedeflediğin sürede ve sağlıkla ulaşacağından eminim.

Teşekkür ederim, bitti bu iş.. Şimdi koru(yama)ma dönemindeyim.. Ay bu da diyet yapmak kadar zormuş yahu.. Tek farkı stres yok artık..

kızlar 6 marttan beri diyetteyim 13 marttan beri burdayım ve 12 kilo verdim yani size bu duygularımı nasıl anlatcam bilmiyorum ama çocukken çok zayıftım ergenliğe girdikten sonra bide çalışan anne çocuğu fast food dan değil ama ekmek arası makarna yumurta yapıp ekmeği abartı yemekten kilo aldım hep erkek arkadaşlarım çevremdeki arkadaşlarıma alay konusu oldum takmıyordum ama ne bilim hep erkek arkadaşlarım çıtır hatunlara bakıyordu. sonra gencayla çıkmaya başladım oda göbekli bi türk erkeği olduğu için çok umursamıyordu ama sonra evlilik lafı filan açılmaya başlayınca gelinlik bakmaya başladım o zaman dank etti çünkü basit bi elbisede bile beğendiğimde beden bulamıyordum. mesela geçen sene arkadaşımın ablasının düğününde bi abiye blamadım kendime ya kapanmadı ya olduğumdan daha çok şişman gsterdi filan sonra buraya ilk başladığımda yılbaşı zamanıydı ama ailevi problemlerden iletişimim kesildi. sonra gencayla yıl dönümümüzde bi foto çekindik var burda o foto siyah pantolon pembe kazak olan topuklu botlarımı giydim aynada bi baktım kendime adeta fok balığı gibi duruyordum o zamanlar karar verdim ama nefsime çok yenildim. 6 martta ta karar verdim veee 13 ünde buraya başladım. kaptancığım başta bana çok kızıyordu çünkü hep kaçamaktı filan ama hemen oturttum düzenimi veee şimdi aynada kendime hayranlıkla bakıyorum ve hedefimi daha da çekmeyi düşünüyorum çünkü giydiğim şeylerin üzerime yakışıo olması gittiği yerlerde 44 bedenler değil 38-40 almak çok hoşuma gidiyor.

iyi ki varsınız kızlar sizi çok seviyorum

sabah(10:30)

şekersiz çay ve resim

öğle(15:15)
5 yk semiz
üzerine 3 yk yoğurt
domates biber

ara(17:30)
2 tane kornişondan az büyük salatalık

akşam(18:45)
1.5 su bardağı mercimek çorba
3 tane normal boyutta köfte
(yemeğin içinden aldım yemek tepsi kebabıydı)
salata
çatalın ucuyla tavuk

3.5 litre su
1 saat 40 dk leslie
30 dk egzersiz
600 ml yeşilçay

oy oy oy oy duygulamış bende seni çok iyi anlıyorum cnm.Tekrardan tebrik ediyorum.inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

afiyet olsun cnm ekmek yememişsin kahvaltıda.kyısılı form çayıda içmemişsin bugün
sporun çok güzel 1saat 40 dakika leslie iyi sıkılmadan yapmışsın hep aynı hareket var sanırım lesliede yürüme hareketi o yüzden dedim.

ay nası duygulandım bugün özlem yaaa dün kaptiş form çaylarına karşıyım dedim bıraktım bende zaten bitmişşş almaya da üşendim ekmek yerine sosis yedim o yüzden canım. leslie şöle eğer film izlerken yaparsam kaptırıp gidiyorum yapıyorum ama izlicek bişi yoksa sıkılıyorum

Selam canlarim gelemedim bugün şimdide cepten yazıyorum eve gidince geçmişi okurum. Burcu cum senden gerçekten hiç umudum yoktu utandirdin beni.

Selam canlarim gelemedim bugün şimdide cepten yazıyorum eve gidince geçmişi okurum. Burcu cum senden gerçekten hiç umudum yoktu utandirdin beni.

ayyy niye umudun yoktu kaptiş ya bak üzüldüm şimdi aslında tuttğunu koparan bi insanım ama sanırım kilomdan rahatsız olmak bana göre değildi ama artık rahatsız oluyordum her yanım taşıyordu gögüslerim sanki hamileymişim gibi dolu doluydu bende kendimden umutlu değildim ama sizin sayenizde kaptancım bunuda bil yani

Canım benim ilk menülerin kötüydü heran bırakıp gidecek gibiydin o yüzden dedim. Gurur duy kendinle. O yüzden dedim. Maşallah sana. Smile yapamıyorum

Selam hanımlar, bugun yine bos kalmıs burası, haftasonu oldugu için herhalde... Yarın sabah yuruyuse cıkmaya tekrar baslayayayım insallah, ramazana kadar cıkarsam cok iyi olucak, onun için erken yatıp uykumu almam lazım, yoksa 5:30 da cıkamam uykul uykulu:)

bugünkü menüm

10:30
poğaça
salatalık,domates
şekersiz çay

15:30
1 elma

18:30
sucuklu yumurta
peynir,3 zeytin
salatalık,domates
şekersiz çay
1 dilim kadar pide ekmek

19:30
sade türk kahvesi

3 litre su

egzersizler

08:30
1 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Canım benim şok diyetleri hiç tavsiye etmiyorum. Sağlıksız bir şekilde kilo vermek ardından verdiğin kiloyu yeniden alman demek. Hemde vücudunun dengesini bozarak. Lütfen normal ve sağlıklı beslen. Şok diyet istemiyorum. 100 gr bile gitsin sağlıklı gitsin

Gecmişi bitirdim simdi, sadwce kaptancımşa burcum basbasa takılmıssınoz yaa, topik bombos ama zaten hafta sonları boyşe olmasına alısıgız
Eeeee sen gelmezsen, ben gelmezsem topik boş kalır tabii ki. Artık alışkanlıkları bozacağız. Daha sık gelmeye çalışacağız. Olur dimi?

Menün gayet güzel. Sabah kahvaltısının saatine bayıldım. Çok güzel. Sadece 15 antep fıstığına takıldım. Antep fıstığı yememelisin. Onun haricinde süper olmuş. Afiyet olsun.

Geldim Ayşe'cim. Sanada kolay gelsin. İnşallah sınavın güzel geçerde biran önce dönersin aramıza.

Özlem cim sende her sabah tartılanlardansın galiba. Çok ama çok sinir bozucu bir durum. Bence ilk fırsatta tartıyı ulaşamayacağın bir yere kaldır ve sadece cuma dan cuma ya tartıl. Olur mu? Her gün tartılmak motivasyonunu azaltır.

Poğaça demişsin. Olmamış oooo. Ayrıca diyete ara verdiğinde kötü beslenmişsin. Hiç mi düşünmedin ben bu kadar kilo verdim yeniden alacağım onları diye

hiç bilmiyorum ki kuzucum ya ben sormuştum ama cevap gelmedi
Burcu cum zaten iki üç kişiyiz. Mesajları ben görebiliyorum. Şuan için mesaj saymaya gerek yok. Ben zaten bi kaç gün içinde gereken uyarıları yaparım. Kimin sık gelip gelmediği çok belli oluyor az kişi olunca. Takım toparlanınca yeniden saymaya başlarız.

karnım acıktı yaa aç karnına yapmiyim sabahleyinde aç karnına çıktım yürüyüşe.akşamda çıkarım muhtemelen çok işimiz var çokkkk kilo vermek için
Aç karnına yürüyüşe çıkma zaten Özlem cim. Aç karnına spor yapılmaz. Yemeklerden en az bir saat sonra spor yapmak gerekiyor. Hem aç hem tok karnına yapılmıyor. O zaman daha çok acıkırsın.

Aynen Püsküüt'çüm bende senin gibi düşündüm. Zaten aynaya bile bakamaz oldum. Kilolar eskisinden daha çok batmaya başladı. İnşallah en kısa zamanda hedefe ulaşmaya çalışacağım. Şimdilik çok iyi gidiyor hatta bu hafta birincilikle girebilirim listeye Bu arada gördüm yeni topiğini. En kısa zamanda aranıza katılmaya çalışacağım. Korumak daha zor emin ol.

Kızlar kalan mesajlara sabah bakacağım. Geç oldu biraz. Menümü de sabah yazarım. Öpüyorum hepinizi

Canım benim ilk menülerin kötüydü heran bırakıp gidecek gibiydin o yüzden dedim. Gurur duy kendinle. O yüzden dedim. Maşallah sana. Smile yapamıyorum

dayanamıcam sandım ama brayıda bırakamadım dostluk arkadaşlık çok iyiydi gaza geldim

özlemim poğaça olmamış tatlım bide sucuklu yumurta yağlı olmuştur sanki çok açmadı bu menü beni

anladım kaptancım kalabalıklaşınca sayarızzzz

henüz yeni cagirildim burayaaa
3 gün önce aldim bu karari zayiflicam diye 3 gün öncede 110 kilodan 80e dusen bi arkadasımla gorustum bana sabahları 1 dılım kepeklı ekmek, yağsız tuzsuz bır dılım peynir öğlenleri yoğurt ya da meyve akşamları lapa pılav haşlanmış patates tavuk gögsü onerdi ilk gün sabah ve oglenı uyguladım ama akşam krallara layık bı yemek yedım ıkıncı gun yanı dun sabah ve ogleyı uyguladım akşam yıne bıraz bozmus olabılırım :18: bugunde sabah kalktıgımda kahvaltıma 4 tane daha zeytın ekledım bol bol su içtim forumun diyet urunlerınden tukettım akşam közlenmiş sade patlıcan yedim yine su yine su neredeyse hiç açlık hissetmedim diyebilirim:)) ama sadece ılk gun yurumeye cıkabıldım malesef. ama şimdiden kalçamdaki kemiklerin belirginleştiğini görebiliyorum ya da bilmiyorum ben zayıflamakla kafayı yemişte olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…