Uzun bir aradan sonra ilk menümü yazıyorum. Öncelikle bir açıklama yapayım. Diyete başlamadan önce bir sürü abur cubur yiyordum. Akşamları arada bir hamburger menü, arada bir pizza gibi sağlıksız besleniyordum ve genelde akşam yemeklerim 20:30-21:00 gibi oluyordu. Bazen geçiyordu bile. Tatlılar, dondurmalar vs gibi nerde sağlıksız şey var onları yiyordum. Emziriyordum yaaa canım ne çekerse yiyordum. Ona rağmen allaha şükür çok kilo almadım. Metabolizmam şuan çok hızlı maşallah. Şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Öğün miktarlarını sınırlamıyorum. Karnım doyana kadar yiyorum ama zamanında ve gerekli şeyleri yiyorum. Şimdiden miktarları azaltırsam eğer hedefe ulaşmakta zorlanırım. Çünkü asıl hedefim 60 değil 55. Onun için menülerime miktar yazmıyorum. Sadece yediklerimi yazacağım. Bi süre sonra miktarları da düzenleyip yazarım.
MENÜM
Sabah (09:00)
Peynir, zeytin, domates, salatalık
Haşlanmış yumurta ve 200 ml süt
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle (14:00)
1 kase şehriye çorbası
Domates, salatalık, yoğurt
Akşam (18:45)
Kızarmış köfte
Suyu 3 litreye tamamlayacağım
35 dk tempolu yürüyüş (saat 20:00 gibi çıkacağım.)
Yağlı canım ama ben diyet yaparken yağı çıkartmıyorum menülerimden. Çok yağlı değildi zaten. Tabii ki de yorum yapacaksın menülerime. Onun için burdayım. Açıklama yaptım yaaa gerçekten çok sağlıksız besleniyordum. Bu yediklerime göre şuan 1,3 kilo vermiş görünüyorum. Çünkü o kadar çok abur cubur yiyordum ki sorma. Onun için ilk bir iki hafta sadece gözümü doyuracağım. Kasmadan yapmam lazım. Birden bire tam diyet moduna geçersem son kilolarımda çok zorlanırım. Belki diyorum şimdi onların yerine böyle beslenseydim sütüm kesilmezdi. Ayy bu süt olayı beni çok sarstı. Çok istedim emzirmeyi ama sadece 3 ay emzirebildim. Acaba tekrar sütüm gelir mi?kaptiş menü iyide kızarmış köfte yağlı olmadı mı?senin menünede yorum yapınca bi tuhaf oldum şimdi
Yağlı canım ama ben diyet yaparken yağı çıkartmıyorum menülerimden. Çok yağlı değildi zaten. Tabii ki de yorum yapacaksın menülerime. Onun için burdayım. Açıklama yaptım yaaa gerçekten çok sağlıksız besleniyordum. Bu yediklerime göre şuan 1,3 kilo vermiş görünüyorum. Çünkü o kadar çok abur cubur yiyordum ki sorma. Onun için ilk bir iki hafta sadece gözümü doyuracağım. Kasmadan yapmam lazım. Birden bire tam diyet moduna geçersem son kilolarımda çok zorlanırım. Belki diyorum şimdi onların yerine böyle beslenseydim sütüm kesilmezdi. Ayy bu süt olayı beni çok sarstı. Çok istedim emzirmeyi ama sadece 3 ay emzirebildim. Acaba tekrar sütüm gelir mi?
Az önce denedim canım. Uyuyordu belki uyku arasında emer diye düşündüm ama almıyor ağlıyorsanmıyorum kaptiş eğer bebiş emerse süt bezlerin uyarılır ama oda bi ihtimal sadece
Az önce denedim canım. Uyuyordu belki uyku arasında emer diye düşündüm ama almıyor ağlıyorBu süt olayı beni çok sarstı. Belki de çok taktığım için kesildi.
Zorlamadım zaten canım, ağlayınca bıraktım hemen.olabilir kaptancım ama zorlama bence
Zorlamadım zaten canım, ağlayınca bıraktım hemen.
Bugün bütün gruplarda bi durgunluk var. Sanırım yaz ayları olduğu için.:44:
Hadi bakalım sana iyi gezmeler. Bende yürüyüşe çıkacağım birazdan. Ama minik prenses uyuyor onun uyanmasını beklemem lazım.ben biraz kaçıyorum canlar geziyim çarşıya doğru az
Haklısın kaptancım, bu hafta cok iyi olmalıyız, ben bu hafta 5 gunluk bi şok diyet yapıcam, boylesini hiç tasvip etmesemde buna ihtiyacım var. Soyle bi kilo verip basta onun ustune devam edicem motive olmus olarak.. Bakalım, kararlıyım***13. TAKIM 315. ETAP *** ONUNCU
burcugncy (64/63.8/0.2/%0.31)
highchemist (62/62.3/-0.3/%-0.48)
limonlubrokoli (60.5/60.2/0.3/%0.50)
mavera87 (70.5/70.6/-0.1/%-0.14)
mutedeyyin (80.4/79.4/1/%1.24) izinli
0zlem (71/72/-1/%-1.41)
13.TAKIM ORTALAMASI: %0.02
Bu hafta sonuncu olmuşuz.Çok kötü bir durum. Telafi edemezsek sarı kart alacağız. Bu hafta mutlaka daha iyi olması lazım ortalamamızın. Sen varsın. Ben gireceğim listeye. Tuba ve Özlem var. Ama Özlem in bu haftaki durumunu hiç beğenmedim. +1 çok kötü bir rakam. T akımda kilo alanlar olmasaymış ortalama böyle olmazmış. Allahtan Melek 1 kilo vermiş ama oda yok şimdi. Bu hafta kimseden + görmek istemiyorum. Yeni üyelerde çağırmamız lazım. Oooooooo çok işimiz var çokkkkkk
Tuba yı gördüm aşağıda ama çıkmış hemen nedense:44:
Hadi bakalım sana iyi gezmeler. Bende yürüyüşe çıkacağım birazdan. Ama minik prenses uyuyor onun uyanmasını beklemem lazım.
Bende bugun kayonvalidemdeydim, simdi evde biraz dolap duzenlemesine girişeyim diyorum, hadi bana kolay gelsinn:)
Sagol burcum, dolap tamam, kızımıda uyuttum, keyif zamanı:)
Bugünkü menüm
07:00
bol maydonozlu naneli 1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 zeytin
yarım domates 1 fincan şekersiz çay
09.30
2 dilim elma
11:30
1 dilim ekmek arasına tepside et
2 salatalık,yarım domates,1 biber,maydonoz ve naneden oluşan yağsız salata
400 ml ayrn
14:30
12 küçük yeşil elma
15:30
2 ceviz,15 tane antep fıstığı
17:00
400ml yaseminli yeşil çay
18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık fırınlanmış sebze
2 kaşık kadar yoğurtlu yağsız makarna
biraz salata
3 litre su
birazdan sade türk kahcvesi içecem
Egzersizler
08:00
1 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
19:30
1 saat 45 dakika sahilde hafif tempoda yürüyüş
Bebiş demişken? Sende kendinden bahsetsene biraz?
evet uzak kalmak iyi gelebilir.İnsan uzaklaşınca sevdiğinin kıymateni daha çok anlıyor.Hem arada bir uzaklaşmak özlemek iyi gelir benceay keşke bi hafta olsa 12 gün yok bide düğün filan var izmirde oraya gidecekler filannn amannn şu an düşünmemeye çalışıyorum hem biraz kafamı dinlerim burda 1 aydır zaten olanları az çok biliyosunuz uzaklık iyi gelir belki
Uzun bir aradan sonra ilk menümü yazıyorum. Öncelikle bir açıklama yapayım. Diyete başlamadan önce bir sürü abur cubur yiyordum. Akşamları arada bir hamburger menü, arada bir pizza gibi sağlıksız besleniyordum ve genelde akşam yemeklerim 20:30-21:00 gibi oluyordu. Bazen geçiyordu bile. Tatlılar, dondurmalar vs gibi nerde sağlıksız şey var onları yiyordum. Emziriyordum yaaa canım ne çekerse yiyordum. Ona rağmen allaha şükür çok kilo almadım. Metabolizmam şuan çok hızlı maşallah. Şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Öğün miktarlarını sınırlamıyorum. Karnım doyana kadar yiyorum ama zamanında ve gerekli şeyleri yiyorum. Şimdiden miktarları azaltırsam eğer hedefe ulaşmakta zorlanırım. Çünkü asıl hedefim 60 değil 55. Onun için menülerime miktar yazmıyorum. Sadece yediklerimi yazacağım. Bi süre sonra miktarları da düzenleyip yazarım.
cnm bende bir süre emziremedim ememezdi çok zorlık çektik alışana kadar.Ama sütüm kesilmesin diye pompayla sağdım.1 ay kadarda mama takviyesi yapmak zorunda kaldık.Sütüm azdı.Kafaya takma taktıkça olmuyor inan sonra bir baktım çok şükür süt yetmeye başladı doktorumuz mamayı kes dedi.inşallah seninde sütün çoğalır
MENÜM
Sabah (09:00)
Peynir, zeytin, domates, salatalık
Haşlanmış yumurta ve 200 ml süt
Öğle (14:00)
1 kase şehriye çorbası
Akşam (18:45)
Kızarmış köfte
Suyu 3 litreye tamamlayacağım
35 dk tempolu yürüyüş (saat 20:00 gibi çıkacağım.)
Afiyet olsun cnm.Öğlen aç kalmadınmı sade karpuz yemişsin:44:sabah(11:30)
2 yumurtadan omlet
biraz peynir
5 zeytin
1 tam bugday roll ekmek
şekersiz çay
öğle(14:00)
1 parça karpuz
akşam(17:45)
1 su bardağı mercimek çorba
5 yk semiz yemeği
semiz üzeri 3 yk sarımsaklı yoğurt
salata
3.5 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çayı
1 saat walk at home
30 dk egzersiz
Burcucum o 12 değil 1 elma.Elim değmiş sanırımbebegim fınfık fıstık bide elmalar fazla olmş sanki ama sporun güzelllll bide akşam makarna olmamış 2 kaşık yerine hiç yemeseydin keşke afiyet olsun kuzucum
24,5 yaşındayım.evliyim 20 aylık bebişim var bütün gün onunla ilgileniyorum.Kilolarıma sinir oluyorum
evet uzak kalmak iyi gelebilir.İnsan uzaklaşınca sevdiğinin kıymateni daha çok anlıyor.Hem arada bir uzaklaşmak özlemek iyi gelir bencebu açıdan düşün.O gelene kadar daha çok hırslan ve yeni bir sen yarat
Menün güzel ve sağlıklı görünüyor.Tabiki mezun olmuş biri olarak sen daha iyi bilirsin
Afiyet olsun cnm.Öğlen aç kalmadınmı sade karpuz yemişsin:44:
bende önceki gün full meyve yemiştim bütün gün
yeni bir egzersizemi başladın.Bende 2 gündür jillian yapamadım
Burcucum o 12 değil 1 elma.Elim değmiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?