anım reglden dolayışişkinlik olduğunu biliyoruz ve hastaydın yediklerine dikkat edemedin doğal olarak üzülme tatlım. İzinli ol buhafta kendini toparla gel sonra.
melisciğim tebrik ederim bhrcığım üzülme haftaya bütün şişin gider canım kilo veren diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum yeni gelenler taıma renk kattı resmen yahu:)
bu arada ben dün akşam zayıflamışken bu sabah kilo almış olarak uyandım aslında benim akşamları tartılmam gerektiğine karar verdim sabah ödemim resmen 2-3 kilo oluyor ve ben suda içsem atamıyorum of of
Günaydın arkadaşlar.a.s.Tardıldım bende şimdi 66 kiloyum.Çoooook Mutluyum:lepi: 4 kiloyu vermişim.Zaten çevremdekilerde kalçandan gitti diyordu.Demekki vermişim.hihoyyyt
Evet 1 haftada.:lepi:guzelimm bir haftadamı 4kilo verdin anlayamadım ben
saol hayaım işin kötü yani regl olamadım hala şişkinliğim üzerimde yediklerime de dikkat edemedim canım en kısa sürede bi randevu ayarlamam gerekiyo jinekologtan mafoldumben
Regl döneminde en az 2 kilo fazlalık oluyor arkadaşlar..Bir an önce jinekologa git bencede.
bir haftada mı verdin canım süpermişşşş
ferdacım az önce lavaboya gitmeden tartılmıştım
şimdi düzeltiyorum kilo 63,60 oran:1,54 tam 1 kilo vermişim:dance:
Günaydın arkadaşlar.a.s.Tardıldım bende şimdi 66 kiloyum.Çoooook Mutluyum:lepi: 4 kiloyu vermişim.Zaten çevremdekilerde kalçandan gitti diyordu.Demekki vermişim.hihoyyyt
vallahi süper vermişsin 4 kilo demek bir beden küçülmek demek şu yaptığın egzersiz programını nerden indirdin bizimlede paylaşırsan sevnirim bende uzun zamandır arıyorm akşam bende indiriyem
senigidi seni:mymeka::1shok:klava::umursamaz: lmaz::tomato:süprizzzzzÇok üzgünüm çoook lmaz::dilcikar::roflol:
ferdacım az önce lavaboya gitmeden tartılmıştım
şimdi düzeltiyorum kilo 63,60 oran:1,54 tam 1 kilo vermişim:dance:
melisciğim tebrik ederim bhrcığım üzülme haftaya bütün şişin gider canım kilo veren diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum yeni gelenler taıma renk kattı resmen yahu:)
bu arada ben dün akşam zayıflamışken bu sabah kilo almış olarak uyandım aslında benim akşamları tartılmam gerektiğine karar verdim sabah ödemim resmen 2-3 kilo oluyor ve ben suda içsem atamıyorum of of
lülülülülülü ne cabuk verdin ya niye ben veremiyorum uff bisey yememe ramemn 1 kilo eremedim.:tomato::teytey:alkisalkisalkis
güzelim tebrik ederim canım harikasın ama lütfen dikkatli ol ben senin kadar hızlı vermeme rağmen saçlarımdan oldum yada destek vitamin falan al canım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ben öyle oldum :hooray:
Canım ben eskiden hiç spor yapmazdım taki 70 kilo olana kadar.Pantolon giydiğimde yanlardan sarkan bir yağ yığını oluşana kadar.Şimdi o yağ sarkmalarından eser yok.Bide basenden eridim biraz,ama daha basen sorunum var.Ben callentes egzersizlerini yapıyorum 1 haftadır.Birde ne kadar yapabilirsem mekik,hayalet oturma,kalça egzersizlerinin tümü,Yan tekme,geri tekme bunların hepsini yapıyrum.Hem vücudum şekle girdi.Bu beni çok memnun ediyor ve dahada azimleniyorum.Bu arada pcim açık buralardayım,kayınvalidem gelcek ortalığı topluyayım biraz.Ara sıra bakarım.
kızlar acibiber aradı kilosu aynıymış 61 kiloymuş şimdi kuzulukta annemlerin yanında tatil yapıyor selemı var sizlere
kızlar geldim ama hemen çıkacağım.meliscim beni bu hafta aynı geçersen sevinirm tartılamadım.öğleden sonra gelmeye çalışacağım.hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?