tünaydın ama çok geç uyanmışsın.erken uyanmalısın bence. kilo vermek istiyorsan prensiplerin olmalı bence.
Tabi hedefine ulaşmış veya yaklaşmak üzere olan tecrubeli arkadaşlarımız daha iyi bilgilendireceklerdir
Sanada günaydın Duygu cum. Ama çok geç uyanmışsın. Diyet yaptığın zaman daha erken uyanırsan kilo vermen daha kolay olur. Aklında olsun. Ayran içmende hiç bir sakınca yok canım. İçebilirsin. Oldukça sağlıklı bir içecek.
Özlem cim Tuba yla Ceren den fayda yok. Yarışalım dedim pek oralı olamadılar. Seninle de kilomuz çok yakın. Ne dersin yarışalım mı?
Ben burda Canan hocanın bir videosunu seyrettim. Doktorum programına katılmıştı. O gündür bugündür beyaz ekmek yemiyorum. Bir dilim beyaz ekmek yediğimiz zaman o büyüklükte bir kesme şeker yiyormuşuz gibi oluyormuş. Gerçekten faydalı bilgiler veriyor.
Canım arkadaşlar söylemiş. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne yazıyorsun katılmak istediğini ihtiyacı olan takım seni çağırıyor. Eğer hala yazmadınsa takımımızda boş yer var bizim takıma gelebilirsin.
İyi geceler canım görüşmek üzere.
Geçmiş olsun Emoş'cum. Yat dinlen biraz. Dikkat et kendine.
Alkış alkış alkış maşallahAllah nazarlardan korusun süper bir menü. Tebrik ediyorum. En ufak yorumlanacak olumsuz bir durum yok. Harika bir takımım var yaaa. Gurur duyuyorum sizinle.
bugünkü menüm
08:00
1 kase nesfit,süt
12:30
5 kaşık yoğurt, 5 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
14:40
400 ml yaseminli yeşil çay
15:30
2 dilim şeftalı
16:30
çeyrek salatalık
400ml yaseminli yeşil çay
18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
400ml ayran
toplam
800ml yeşil çay
3,5 litre su
egzersizler
17:00
20dk kondisyon bisikleti
(ekran 150cal gösterdi)
20:00
1 saat bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş
merhaba herkese burdan ayrılalı 1.5 ay oldu sanırım annemle tedaviye gittim geldim sınavlarım derken koptum internet bulamadım uzun süre burdan ayrılmak istemiyorum bizim eski kızlardan kim kaldı bilmiyorum ama ebru abla geri dönüş yapmış bu çok güzelsınav sonçlarım kötü geldi herşeyin hayırlısı ama ebru abla listede olmasamda yine buralarda olmak istiyorum iznin olursa tabi:26:
kizlar iyi geceler ben geldimbugun gec uynadıgım ıcın sanırım kalktıgım zaman canım bısey yemek ıstemedı.
uyandıgım gıbı bı paket form bisküvi yedim daha sonra bi seftali bol bol su içtim akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı kadar kıymayı karabiberle kavurup yedım(tuz eklemeden) daha sonra meyve olarak karpuz ve seftali tukettım.
Simdi evde harika yemek pisiyor yemeyi oyle cok istiyorum ki
ben de bu takımdayım deneme sürecindeyiiiim :)
nesfit kilo aldırır diyenler oluyordu öyle bi sorun oluyor mu sizce nasıl, sabahları iyi midir?
ben yarın başlıyorum, şöyle bi listem var, çeşitli yemekler vs
mecitefendi lahana yağı streç film ile sar spor yap
sabah limonlu ılık su
beyaz omlet / maydonoz/ çavdar
1 dilim çavdara peynir + domates salatalık maydonoz
sebzeli omlet
türlü yemeği +yoğurt taze fasulye+yoğurt
tavuk sote + yoğurt tavuklu salata
ıspanak yoğurt yoğurt çorbası
patlıcan salatası
içecek=== sade türk kahvesi / yeşil çay / bitki çayı / 2,5 lt su
salatalık, yeşil elma
Arkadaslar yarından itibaren telefonum srviste oldugu için gelemicem, ama her fırsatta, annemlere gittiğimde filan gelip paylasımda bulunu ru m, cuma gunleride bildirimimi kardesime yaptırırım, telefonum en gec 20 iş gununde verilirmiş bana. İnsallah okadar uzun surmez, daha bir ay olmadı alalı, telefonla konusurken ortasında kesiliyor gorusme.. Cok gıcık bir durum.. İşte bakalım hallolsunda su sorun insalallah..
merhabalar. adım burcu . az önce grubunuza dahil oldum. 26 yaşındayım. bir şirketin ön muhasebesinde çalışıyorum. hamile kalmadan önce yine burda cuma zayıflama yarışmalarıyla 7 kilo vermiştim. şuan 18 aylık bir oğlum var. kıştan beri kendi çabamla kilo vermeye çalışıyorum fakat iki ileri bir geri hiçbirşey elde edemedim. inşallah sizlerle kilo verip kendimi daha iyi hissedebilirim.
bu arada sabahki menümden başlamalıyım bende sanırım.
bu sabah 7,30 da 1 dilim tava ekmeği (yani büyük dilim ekmekle)
1 bardak şekersiz çay
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin
çeyrek salatalık ile kahvaltı yaptım.
aslında bunlar bi insanı doyurur ama saat 10 oldu ve ben acıktımbenim iştahımı kapatacak bişeyere ihtiyacım var. normalde gidip bir poğça alır yada yarım pk bisküviyi götürdüm ama artık yapmayacağım.
Günaydın kızlar
eski takımımdan burcu ve emoş kalmış galiba :)
burcu sınavım o kadar kötü değildi tercih yapıyorum ama istediğim gibi değil hiç calisamadm ikinci sınava doğal olarak da kötü geldi sonuçlar annem çok daha iyi kemoterapi almamaya karar verdik şimdi çok iyi :)
22 yaşındayım iktisat mezunu olacağım inşallah tek ders sınavının sonucunu bekliyorum dün girdim sınava, geçemezsem yaz okuluna gideceğim.
saat olarak sabahları 9da kalkacağım ama dün sınav yüzünden sadece 2 saat uyuduğum için feci yorgundum ve bugün 12de uyandım alarmı duyamamışım kapatmışım galibasabah 9 gibi kahvaltı, öğle 1 gibi yemek, sonra 4 gibi spor, spordan sonra elma falan, akşam 6 7 gibi de akşam yemeği planlıyorum.
kalkınca 1 büyük bardak su içtim, bir şeyler yemem lazım sonra dışarı çıkacağım, gelince akşam için yemek yapıcam buraya yazarım gün içinde
Günaydın kızlar yarım saat kadar önce uyandım. Bugün kahvaltimin yanında ayran ıcmek istiyorum sade sizce icmelimiyim?
tünaydın emoş ellerine sağlık ve şimdiden iyi tatiller
Ailenden uzakta oturuyorsun galiba.evlimsin sen esat adı geçmişti sanırım bir ara o aklımda kalmış
büroda tost makınemız var. olmadı kepe ekmeği ile peynirli tost yaparımcanım senin iş biraz karışıkmış o zaman şöle yaparsın sandviç taşırsın yanında yani en şeyi bu patronada bi şekilde anlat bunu sabah mesela ekmek yeme öğlen kendine 2 dilim bugday ekmeğinden sandviç yap dolu dolu onu götür yani ben mesela okulda yemeği beğenmezsem eğer ki çok yemek seçmem ama yemekhaneleri biliosundur az çok çay termosum var 0.5 litre çorba koyup götürdüğüm oldu zeytinyağlı filanda götürüyorum yani kavanozda yani onu patronuna bi şekilde anlatcan yada gizli yicen patron yemek dediğinde hafif bişiler sölücen mesela salata. kahveyi akşam içecekseniz mmkün olduğunca sade için çünkü akşam içilen süt direk yağ olarak depolanmakta.
canım çok gerek kalmadıkça ara öğün ben yapmıyorum canan karatayı takip ediyrum bu konuda o dio ki kilo vermek istiosanız yemeklern arasında en az 4 saat olcak ki yağları yakan leptin hormonu harekete geçsin ara öğün yapınca insülin seviyen hep yüksek olduğu için kilo verimi mümkün olmuo dio bence karatayı biraz oku kafana mutlaka yatcaktır. iştah kapatmak için bişi tercih etmiyorm sadece kendime tabak oluşturuorum ailcek yesek bile az alıyorum. canım çok tatlı isterse süt ve kabuk tarçını karıştırıp tüketiyorum. tartı sinbo kullanıyorum 25 liraya mı ne aldım canavar gibi valla. canım ben evli değilim ama mesela annem sulu yemek yapan bi yerde çalışıyo ve eve envayi çeşit tatlı gelio canım çekerse 1 yada 2 kaşık yiyip alın önümden yoksa yicem diyorum onlarda anlayıp alıyorlar ki ben sütlaç hastası bi insanım. iştah kontrolü sadece beyinde bitio canım
yeniden hoşbulduk. daha önce yarıştığım takımdan hamile kalmaya karar verdiğim için isteyerek ayrıldım. kısa süre sonra da hamile kaldım. zaten yarışmaya katılma amacım da daha düşük kilo ile hamile kalmak istememdi. ama tarihi hatırlamıyorum. hatta acaba 13. takımmıydı yoksa 14. takımmıydı diye tereddütte bile kaldım :/ oğlum 18 aylık + 9 ay hamilelik 27 ay eder. 28-29 ay öncedir en fazla.Burcu cum yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşındayım. Konya da yaşıyorum. İki tane kızım var. Çalışıyorum ama şuan doğum iznindeyim. Daha doğrusu bugün doğum iznim bitti. Bir aylık rapor aldım. Şuan ki kilonu ve hedef kilonu not almam lazım. Bide boyunu yazarsan sevinirim. Ayrıca daha önce yarıştığın takımdan nasıl ayrılmıştın? Ayrıldığın tarihi hatırlıyor musun kabaca?
Kızlarda söylemiş menülerimizi toplu şekilde yazıyoruz. Sanırım sen evde internete giremeyeceksin. O zaman dediğin gibi ertesi gün yazarsın toplu şekilde menülerini.
Evet canım. Ben daha önce 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim bu takımda. Mezuniyetten sonra hamile kaldım. Henüz bebişim 3 aylık ama emmeyi bıraktığı için bende diyete başladım.
Öğle yemeklerini evden getirmen en doğrusu. Şansım yok deme eğer istersen yapabilirsin. Hem böylelikle yemek parasından da tasarruf etmiş olursun.
Tatlım şimdiki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yeniden burayada yazar mısın? Bide kendini daha detaylı anlatırsan sevinirim.
iradene hayran kaldım. malesef ben bu konuda başarısızım. ama bu böyle gidecek değil. bürodaki dolaba yoğurt ve ayran koyabilirim. akşam salata yapıp tupper e koyup büroda limon sıkabilirim. düşündükçe alternatifler geliyor aklıma.Bence nesfitte yiyebilirsin. Kahvaltını güçlendirirsin. Saat 10 gibi ara öğün yaparsın çok acıktığında. Öğlende 1 kase sütlü nesfit harika olur bence. Aslında düşündüğün kadar kötü değil durumun. İstersen başarabilirsin.
Sabah arasında meyve tüketebilirsin. Leblebi, kuru mevyeler, yoğurt ve ayran en sağlıklı ara öğünlerden. Ben evde yapsamda dışardan alsamda tadına bile bakmam. Çünkü bakınca gerisi gelir. Mesela diyete başladığım ilk gün kardeşimin evinde dolabı bi açtım. Dolapta kakaolu puding duruyor. Öyle çok canım çektiki anlatamam. Ama yemedim. Böyle yemediğim zamanda kendimle gurur duyuyorum. Sanırım iradem çok kuvvetliBide kendini hiç bir zaman aç bırakmayacaksın. Aç kalınca insan neye saldıracağını şaşırıyor.
hep staj dosyam yuzunden bunlarpeki bu sabah tercih edecegim tesekkur ederim bu arada bisey sorayım aklımdayken ya dun farkettım bagdas kurarak oturdugumda baldırlarımda kucuk kucuk cukurlar oldu elimi gezdirdigimde mayın tarlası gıibiydi çok çirkin bi görüntü. bunlar selülitmi oluyor kilo verdikce giderlermi bi fikriniz varmı
tünaydın bebişler sabahtan beri temizlik yapıyorum bi yandan da hazırlık yapıyorum yarın denizliye gidicem 1 hafta tatilim var onu değerlendirip ailemle vakit geçireyim dedim :) geçmişi okuyup geliyorum
Günaydın kızlar yarım saat kadar önce uyandım. Bugün kahvaltimin yanında ayran ıcmek istiyorum sade sizce icmelimiyim?
Hoş geldin Emoş cum. Benimde temizlik yapmam lazım ama oooooo. Ben buralarda pinekliyorum. Kızı uyuttum direkt geçmişe daldım. Ancak çıktım. Neden bu kadar az tatilin?
Hoş geldin Emoş cum. Benimde temizlik yapmam lazım ama oooooo. Ben buralarda pinekliyorum. Kızı uyuttum direkt geçmişe daldım. Ancak çıktım. Neden bu kadar az tatilin?
özlemciğim bulgur şişkinlik yapmadı umarım. afiyet olsun canım güzel menü :)
yok canım daha evliliği bırak sözümüz bile yok :) esad erkek arkadaşım 3 yıldır birlikteyiz :) ben okul dolayısıyle ıspartada yaşıyorum. ailem denizlide çok uzak değiliz ama bu ara hem dersane hem okul yorucu ve yoğun bie dönemdeydim. bi de okulda yarı zmaanlı çalışmaya başladım hiç vaktim kalmadı. bi hasret giderelim artık :)
ben evlendiğimden beri dolmalarımı bulgur ile yapıyorum.tevsiye ederim. hatta evde pirinç pilavı pişmeyeli çookk uzun zaman oldu. hep bulgur yapıyoruz.Kızlar 200ml süt 136 kaloriymiş:44::44:
1 porsiyon pilav kaç kaşık kaptan sen bilirsin.1 porsiyon pilavın hepsini yememek lazım sanırım.
birde 1 porsiyon sarma dolma kaç tane
aslında ölçüleri tam olarak bilsem daha iyi olacak
dolmalarımı bulgurla deniyecem bir ara
staj dosyanda kolaylıklar dilerim.sorunsuz halledersin umarımbi staj dosyam var en iyi şekilde teslim edebilmek için her akşam geç saatlere kadar çalışmak durumunda kalıyorumsabahlarıda kalkamıyorum acı cekıyorum resmen ama bundan sonra daha cok dıkkar edecegıım
selülitle riçin spor yapıp sıkılaşmak da gerekıyor diye biliyourmhep staj dosyam yuzunden bunlarpeki bu sabah tercih edecegim tesekkur ederim bu arada bisey sorayım aklımdayken ya dun farkettım bagdas kurarak oturdugumda baldırlarımda kucuk kucuk cukurlar oldu elimi gezdirdigimde mayın tarlası gıibiydi çok çirkin bi görüntü. bunlar selülitmi oluyor kilo verdikce giderlermi bi fikriniz varmı
Özlem pilav derken pirinç pilavından bahsetmiyorsun dimi? Pirinç pilavını asla yemememiz lazım. Pirinç işlenmiş gıda olduğu için oldukça zararlı. Kalorilere çok takılmamak lazım. Süt oldukça sağlıklı bir içecek. Bence içilmeli. Dolmaları bulgurla yap ama az ye olur mu? Porsiyon olarak düşünme dolmaları. Zaten sık sık tüketmemek lazım.Kızlar 200ml süt 136 kaloriymiş:44::44:
1 porsiyon pilav kaç kaşık kaptan sen bilirsin.1 porsiyon pilavın hepsini yememek lazım sanırım.
birde 1 porsiyon sarma dolma kaç tane
aslında ölçüleri tam olarak bilsem daha iyi olacak
dolmalarımı bulgurla deniyecem bir ara
Sanırım tarif ettiğin şey selülit. Zayıflayınca azalır. Zayıfladıktan sonrada sıkılaşmak için spor yaparsın. Yaşın henüz çok genç. İlerde bişeyciğin kalmaz inşallah.hep staj dosyam yuzunden bunlarpeki bu sabah tercih edecegim tesekkur ederim bu arada bisey sorayım aklımdayken ya dun farkettım bagdas kurarak oturdugumda baldırlarımda kucuk kucuk cukurlar oldu elimi gezdirdigimde mayın tarlası gıibiydi çok çirkin bi görüntü. bunlar selülitmi oluyor kilo verdikce giderlermi bi fikriniz varmı
Tamam o zaman bu hafta başlıyoruz. Hatta başladık bile. Bişeyler yerken yarışı düşün daha çok gaza gelirsinevet hepimizin kilosu birbirine çok yakın
olabilir neden olmasın kaptan
Tamam canım not aldım bilgilerini. Geçmişe dönüp bakarım. Bu arada tartı markam tefal. Çok memnunum. 4 tane hafızası var. Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar ama maşallah bende kalmıyor yaaaa. Yapıdan mı acaba. Şuan çok yeni olduğum için var ama zayıflayınca kaybolacağını biliyorum. Dondurma tatlı meselesine gelince bırak onlar yesin sen yeme. Bunca zaman yedin yedin de eline ne geçti? Hiç bişey. İstersen başarırsın unutma bunu. Yeter ki iste. Çünkü ben tam tamına 23,7 kilo verdim burda. Sadece yememen gereken yiyecekleri yemeyerek.büroda tost makınemız var. olmadı kepe ekmeği ile peynirli tost yaparım
kabuk tarçın ve süt fikri iyiymiş. sütü severim.
tatlı konusunda kendimi durdurmam lazım hele ki yaz aylarında dondurmayı çok yiyorum. eşim de sürekli sütlü tatlı ister. ama iredeli olmak lazım.
yeniden hoşbulduk. daha önce yarıştığım takımdan hamile kalmaya karar verdiğim için isteyerek ayrıldım. kısa süre sonra da hamile kaldım. zaten yarışmaya katılma amacım da daha düşük kilo ile hamile kalmak istememdi. ama tarihi hatırlamıyorum. hatta acaba 13. takımmıydı yoksa 14. takımmıydı diye tereddütte bile kaldım :/ oğlum 18 aylık + 9 ay hamilelik 27 ay eder. 28-29 ay öncedir en fazla.
evet evde netim yok ama büroda olduğum sürece çok yoğun değilsem sık sık girerim .
yemek paramı patronum günlük veriyor . büroda yersek hesabı o ödüyor yani yemek param cebimden çıkmıyor çok şükür ki. ama tabiki en sağlıklısı kendi yaptığım yemeği getirmek. bir süre nesfit ve kepekli tostla idare etmeyı planlıyorum. dışarda yediğim günler sorun yok zaten.
benim boyum 1,60 şuan 64 kiloyum. fakat bu yüzde yüz doğru değil çünkü şuan evimde tartım yok. en kısa zamanda kılomu netleştireceğim. hedef kilom 56. hamile kaldığım kiloya dönmek istiyorum. ama asıl hedefim sezeryandan sonra kalan iğrenç göbeğimden kurtulmak. biraz kılo verip sıkılaştırma egzerzisleri yapmak istıyorum.
iradene hayran kaldım. malesef ben bu konuda başarısızım. ama bu böyle gidecek değil. bürodaki dolaba yoğurt ve ayran koyabilirim. akşam salata yapıp tupper e koyup büroda limon sıkabilirim. düşündükçe alternatifler geliyor aklıma.
selülittir muhtemelen.sağlıklı beslenmenin yanındaa daha sıkı bir vücuda sahip olmak için ve kilo verimini hızlandırmak için sporda yapman lazım bence.
Özlem pilav derken pirinç pilavından bahsetmiyorsun dimi? Pirinç pilavını asla yemememiz lazım. Pirinç işlenmiş gıda olduğu için oldukça zararlı. Kalorilere çok takılmamak lazım. Süt oldukça sağlıklı bir içecek. Bence içilmeli. Dolmaları bulgurla yap ama az ye olur mu? Porsiyon olarak düşünme dolmaları. Zaten sık sık tüketmemek lazım.
Tamam o zaman bu hafta başlıyoruz. Hatta başladık bile. Bişeyler yerken yarışı düşün daha çok gaza gelirsin
Tamam canım not aldım bilgilerini. Geçmişe dönüp bakarım. Bu arada tartı markam tefal. Çok memnunum. 4 tane hafızası var. Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar ama maşallah bende kalmıyor yaaaa. Yapıdan mı acaba. Şuan çok yeni olduğum için var ama zayıflayınca kaybolacağını biliyorum. Dondurma tatlı meselesine gelince bırak onlar yesin sen yeme. Bunca zaman yedin yedin de eline ne geçti? Hiç bişey. İstersen başarırsın unutma bunu. Yeter ki iste. Çünkü ben tam tamına 23,7 kilo verdim burda. Sadece yememen gereken yiyecekleri yemeyerek.
1 saat leslie yapppptımmmmmmm
hem zevkli hemde ise yarayan bi yontem cok tebrik ederim
yaparken film filan izlemezsem çok sıkılıyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?