Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Özlem cim Tuba yla Ceren den fayda yok. Yarışalım dedim pek oralı olamadılar. Seninle de kilomuz çok yakın. Ne dersin yarışalım mı?

Canlarım ben artık kaçıyorum. Biraz dinlenip yapmam gereken işleri yapayım. Sonra uğramaya çalışırım. Çok kaynatmayın yoksa geçmişi okumak zor oluyor

Kızlar 200ml süt 136 kaloriymiş:44::44:
1 porsiyon pilav kaç kaşık kaptan sen bilirsin.1 porsiyon pilavın hepsini yememek lazım sanırım.
birde 1 porsiyon sarma dolma kaç tane
aslında ölçüleri tam olarak bilsem daha iyi olacak
dolmalarımı bulgurla deniyecem bir ara

Son düzenleme:

bi staj dosyam var en iyi şekilde teslim edebilmek için her akşam geç saatlere kadar çalışmak durumunda kalıyorum sabahlarıda kalkamıyorum acı cekıyorum resmen ama bundan sonra daha cok dıkkar edecegıım

hep staj dosyam yuzunden bunlar peki bu sabah tercih edecegim tesekkur ederim bu arada bisey sorayım aklımdayken ya dun farkettım bagdas kurarak oturdugumda baldırlarımda kucuk kucuk cukurlar oldu elimi gezdirdigimde mayın tarlası gıibiydi çok çirkin bi görüntü. bunlar selülitmi oluyor kilo verdikce giderlermi bi fikriniz varmı

Özlem cim Tuba yla Ceren den fayda yok. Yarışalım dedim pek oralı olamadılar. Seninle de kilomuz çok yakın. Ne dersin yarışalım mı?

evet hepimizin kilosu birbirine çok yakın
olabilir neden olmasın kaptan

ilaç aldıktan sonra daha iyi oldum kaptişş çok teşekkür ettim :)

Alkış alkış alkış maşallah Allah nazarlardan korusun süper bir menü. Tebrik ediyorum. En ufak yorumlanacak olumsuz bir durum yok. Harika bir takımım var yaaa. Gurur duyuyorum sizinle.

ebrruuuu bu menü sen geldin diye düzeldi valla :) geçen hafta pideler pastalar havada uçuştu :) bu hafta 60 altına mutlaka düşmem lazım!

özlemciğim bulgur şişkinlik yapmadı umarım. afiyet olsun canım güzel menü :)

zelişiiimmmm nasılsın bebeğim? dhaa dün aklımdan geçmiştin :) iyi ki geldin kilo vermeye tam gaz devam :) sınavını da takma olur mu? senin yaşadıkların kolay değil. bi daha girersin sınava seneye belki daha iyi olur

canımcım menülerini saatleriyle ve sabah öğle akşam olarak ayırırsan çok daha iyi olur.

hoşgeldin canım :) streç film pek önerilmiyo sadece su kaybettirir. normal olarak yaparsan yağdan yakarsın.
ben emine. 28 şubattan beri bu takımdayım yaklaşık 15 kilo verdim :) bilgisayar mühendisliği okuyorum. 24 yaşındayım. sen de kendini tanıtabilir misin?

imkanın olduğunca girmeye çalış canım. burdan uzak kalınca kilo vermen zorlaşıyo. inşallah çabuk hallolur telefonun.

memnun oldum canım bende emine. 24 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum. 28 şubattan beri 13. takımla 15 kiloya yakın verdim :) inşallah sen de hedefine çabucak ulaşırsın :)

acıktığını hissettiğinde sabahları meyve yiyebilirsin 1 porsiyon olarak 1 elma 1 avuç kiraz gibi. ya da 1-2 kaşık yoğurt çok iyi olur.

ayy zeliş annenin iyi olmasına çok sevindim inşallah çok daha iyi olur :)

akşam toplu olarak yaz canım çok daha iyi olur :)

Günaydın kızlar yarım saat kadar önce uyandım. Bugün kahvaltimin yanında ayran ıcmek istiyorum sade sizce icmelimiyim?

ayran gayet güzel tabiki içebilirsin :) benim en büyük kurtarıcım ayran :)
tünaydın emoş ellerine sağlık ve şimdiden iyi tatiller

Ailenden uzakta oturuyorsun galiba.evlimsin sen esat adı geçmişti sanırım bir ara o aklımda kalmış

yok canım daha evliliği bırak sözümüz bile yok :) esad erkek arkadaşım 3 yıldır birlikteyiz :) ben okul dolayısıyle ıspartada yaşıyorum. ailem denizlide çok uzak değiliz ama bu ara hem dersane hem okul yorucu ve yoğun bie dönemdeydim. bi de okulda yarı zmaanlı çalışmaya başladım hiç vaktim kalmadı. bi hasret giderelim artık :)

büroda tost makınemız var. olmadı kepe ekmeği ile peynirli tost yaparım
kabuk tarçın ve süt fikri iyiymiş. sütü severim.
tatlı konusunda kendimi durdurmam lazım hele ki yaz aylarında dondurmayı çok yiyorum. eşim de sürekli sütlü tatlı ister. ama iredeli olmak lazım.

yeniden hoşbulduk. daha önce yarıştığım takımdan hamile kalmaya karar verdiğim için isteyerek ayrıldım. kısa süre sonra da hamile kaldım. zaten yarışmaya katılma amacım da daha düşük kilo ile hamile kalmak istememdi. ama tarihi hatırlamıyorum. hatta acaba 13. takımmıydı yoksa 14. takımmıydı diye tereddütte bile kaldım :/ oğlum 18 aylık + 9 ay hamilelik 27 ay eder. 28-29 ay öncedir en fazla.

evet evde netim yok ama büroda olduğum sürece çok yoğun değilsem sık sık girerim .

yemek paramı patronum günlük veriyor . büroda yersek hesabı o ödüyor yani yemek param cebimden çıkmıyor çok şükür ki. ama tabiki en sağlıklısı kendi yaptığım yemeği getirmek. bir süre nesfit ve kepekli tostla idare etmeyı planlıyorum. dışarda yediğim günler sorun yok zaten.

benim boyum 1,60 şuan 64 kiloyum. fakat bu yüzde yüz doğru değil çünkü şuan evimde tartım yok. en kısa zamanda kılomu netleştireceğim. hedef kilom 56. hamile kaldığım kiloya dönmek istiyorum. ama asıl hedefim sezeryandan sonra kalan iğrenç göbeğimden kurtulmak. biraz kılo verip sıkılaştırma egzerzisleri yapmak istıyorum.
iradene hayran kaldım. malesef ben bu konuda başarısızım. ama bu böyle gidecek değil. bürodaki dolaba yoğurt ve ayran koyabilirim. akşam salata yapıp tupper e koyup büroda limon sıkabilirim. düşündükçe alternatifler geliyor aklıma.

selülittir muhtemelen.sağlıklı beslenmenin yanındaa daha sıkı bir vücuda sahip olmak için ve kilo verimini hızlandırmak için sporda yapman lazım bence.

Son düzenleme:
tünaydın bebişler sabahtan beri temizlik yapıyorum bi yandan da hazırlık yapıyorum yarın denizliye gidicem 1 hafta tatilim var onu değerlendirip ailemle vakit geçireyim dedim :) geçmişi okuyup geliyorum

ellerine sağlık emoşummmmm

Günaydın kızlar yarım saat kadar önce uyandım. Bugün kahvaltimin yanında ayran ıcmek istiyorum sade sizce icmelimiyim?

canım çok geç uyanıyosun bence sabah erken kalkıp raporlarını yazman daha iyi çünkü gece uykusu .ççok önemli

Hoş geldin Emoş cum. Benimde temizlik yapmam lazım ama oooooo. Ben buralarda pinekliyorum. Kızı uyuttum direkt geçmişe daldım. Ancak çıktım. Neden bu kadar az tatilin?

hadi kaptişşşşşş yap temizliği

Hoş geldin Emoş cum. Benimde temizlik yapmam lazım ama oooooo. Ben buralarda pinekliyorum. Kızı uyuttum direkt geçmişe daldım. Ancak çıktım. Neden bu kadar az tatilin?

kaptiş ben yine kurslara başladım ingilizce ve kpss var. bi de okulda yarı zamanlı çalışıyorum 2 hafta oldu başlayalı. bu hafta hocalarımın çoğu yok dün yapmam gereken her şeyi hallettim izin aldım :) kısa ama çalışmak istiyodum iyi oldu :)

yok cnm abartmadığım için bulgur şişkinlik yapmadı
anladım o zaman Allah kısmet eder o zaman evliliği diyelim
Zordur aileden uzakta.Allah kavuştursun

ben evlendiğimden beri dolmalarımı bulgur ile yapıyorum.tevsiye ederim. hatta evde pirinç pilavı pişmeyeli çookk uzun zaman oldu. hep bulgur yapıyoruz.
bi staj dosyam var en iyi şekilde teslim edebilmek için her akşam geç saatlere kadar çalışmak durumunda kalıyorum sabahlarıda kalkamıyorum acı cekıyorum resmen ama bundan sonra daha cok dıkkar edecegıım
staj dosyanda kolaylıklar dilerim.sorunsuz halledersin umarım

selülitle riçin spor yapıp sıkılaşmak da gerekıyor diye biliyourm

Özlem pilav derken pirinç pilavından bahsetmiyorsun dimi? Pirinç pilavını asla yemememiz lazım. Pirinç işlenmiş gıda olduğu için oldukça zararlı. Kalorilere çok takılmamak lazım. Süt oldukça sağlıklı bir içecek. Bence içilmeli. Dolmaları bulgurla yap ama az ye olur mu? Porsiyon olarak düşünme dolmaları. Zaten sık sık tüketmemek lazım.
Sanırım tarif ettiğin şey selülit. Zayıflayınca azalır. Zayıfladıktan sonrada sıkılaşmak için spor yaparsın. Yaşın henüz çok genç. İlerde bişeyciğin kalmaz inşallah.

evet hepimizin kilosu birbirine çok yakın
olabilir neden olmasın kaptan
Tamam o zaman bu hafta başlıyoruz. Hatta başladık bile. Bişeyler yerken yarışı düşün daha çok gaza gelirsin

Tamam canım not aldım bilgilerini. Geçmişe dönüp bakarım. Bu arada tartı markam tefal. Çok memnunum. 4 tane hafızası var. Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar ama maşallah bende kalmıyor yaaaa. Yapıdan mı acaba. Şuan çok yeni olduğum için var ama zayıflayınca kaybolacağını biliyorum. Dondurma tatlı meselesine gelince bırak onlar yesin sen yeme. Bunca zaman yedin yedin de eline ne geçti? Hiç bişey. İstersen başarırsın unutma bunu. Yeter ki iste. Çünkü ben tam tamına 23,7 kilo verdim burda. Sadece yememen gereken yiyecekleri yemeyerek.

tamam kaptan anlaştık

hiç dondurma,tatlı,çikolata,dürüm v.b.... şeylerden yemedinmi o süre zarfında:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…