Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(10:30)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
2 haşlama sosis
şekersiz çay

öğle(15:00)
5 yk semiz
2 yk yoğurt
taze biber

akşam(18:30)
ızgara tavuk gögsü
salata
ayran
ızgara biber domates soğan

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
1 saat walk at home
1.5 saat ev temizliği

begendim hem hareketliliği var hem az az yemissin bende gec uyanmasam 3 ogun beslenicem ama..:2::2:

biraz gec uyandıgım icin oguzlerimi sık tutamadım

14.45'te KAHVALTI: kibrit kutusu kadar peynir
1.5 dilim kepekli ekmek
4 tane siyah zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5-6 dal limonlanmis roka.

15.30'da: 2 bardak yeşil çay

18.30'da AKSAM YEMEĞİ: 3 kaşık nohutlu pilav
3 adet kofte
1 bardak ayran
cay kasesi kadar tabakta marul salatası

simdiye kadar 2.5 litre su ictim daha devam edicek ilerleyen saatlerdede salatalık tuketıp yesil cay icmeyi dusunuyorum ^^

begendim hem hareketliliği var hem az az yemissin bende gec uyanmasam 3 ogun beslenicem ama..:2::2:

canım bu benm klasik menüm dün bide dışarda biraz ipin ucunu kaçırmıştım kızlara toparlıcam die sözüm vardı o yüzden spor yaptım normalde temizlik yaptığım gün spor yapmam

canım suyun yeşilçayın çok iyi ama yeşilçayı 1 lt yi geçirme yinede menülerinde iyi ama sabah 12 de bile kahvaltı yapsan çok iyi saat 3 e doğru yapmışsın ve metabolizman büyük ihtimal o kadar yavaşlamıştır ki bu kadar az yemene rağmen kilo alışı olabilir

yeni gelen arkadaşlar arkadaşlık isteğimi kabul edip resimlerime bakabilrsinzzzzzz

saat 12de 1 yumurta ile yaptığım domates biberli menemen

15:00 gibi 1 tane salatalık

17:00de yarım saat leslie ile yürüyüş

maydonoz yedim 7 8 sap, çok güzeı tadı umarım uygundur diyete böyle çiğ yemek.

18:30 ıspanak yemeği +yoğurt (ama sadece 2 yk yiyebildim çünkü çok acı olmuş ıspanak, yapamamışım yemeği

1 lt su içmişimdir şimdiye kadar,
2,5 lt yapacağım onu. + bitki çayı vs içerim.

canım maydanoz istediğin kadar yiyebilirsin ödem attırır menün biraz az geldi gözüme sabah zeytin filan yememişsin tabi tercih meselesi ama doyduysan sıkıntı yok afiyet olsun

iste erken kalmaya calisicam onumuzdeki gunlrde 45 dk leslie yaptim simdi dinlenicem

Bugünkü menüm

08:00
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 üçgen peynir
1 salatalık
Yarım domates
1 dilim cavdar ekmegi
2 fincan sekersiz çay

13:30
1 elma
1 salatalık
1 fincan nescafe(inek sütü ile)

17:00
5 kaşık menemen
Biraz peynir
2 siyah zeytin
Yarım salatalık
2 fincan sekersiz çay

3.5 litre su

Egzersizler
18:00
1.5 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş (5 dakika kadarı koşu) )

afiyet olsun canım çok beğendim

Böyle söylemişsin ama yine bakmamışsın geçmişe. Lütfen geçmişe dönüp senin için yazdığım mesajlara cevap verir misin? Afiyet olsun tatlım çok güzel bir menü olmuş.
Kahvaltın gerçekten çok geç olmuş. Onun haricinde pilav olmasa iyiymiş. Menün gayet güzel. Afiyet olsun.

Hiç bişey yememişsin ki? Unutma az yemekle kilo veremezsin. Düzenli ve sağlıklı beslenerek gider kilolar. Özlem cim tebrik ediyorum çok güzel menü. Bu arada senin maşallahın var eminim cumaya güzel bir sonuç alacaksın tartıda. Yarışa seni dahil etmese miydim acaba

düzelteceğim demiştim kaptişşşşşş

Menümü yazayım bende hazır kimse yokken

MENÜM

Sabah (08:30)

Peynir, domates, salatalık
Omlet, bir dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

Öğle (14:00)

1 porsiyon patatesli tavuk yemeği (nihayet bitti)
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık yoğurt, bikaç dilim domates

Akşam (19:00)

Ekmek arası köfte
Ayran

Su 2,5 litre
Şimdide bir fincan sütlü şekersiz nescafe içiyorum.

Not: Akşam dışarda olduğum için böyle oldu ama yarın telafi edeceğim inşallah. Yoksa Özlem le zor yarışacağım

Burcu cum bi sen varsın diye sana yazayım. Bugün bi değişiklik olsun diye bebek arabasını aldım, bebişimle beraber tramvaya binip babişkomuzu ziyaret ettik. Bide topuklu ayakkabı giymiştim. Ayaklarımın altı zonkluyor resmen. Sabah da raporun peşinden koşayım derken yoruldum. Hazır kimsede yokken bende gidip ayaklarımı uzatıp dinleneyim. Yarın sabah görüşmek üzere. Öpüyorum kocaman seni

afiyet olsun kaptişşşşş

Senin menüye yorum yapmışım dimi? Onu söylüyorsun. Ayyyy bunadım galiba

bnamadın uykun vardırrrrr

Kızlar yaaa bi ara yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işini anlatır mısınız? Anlatmadık şimdiye kadar. Benim miniş uyandı. Mama hazırlamam lazım. Kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler

kızlar naptınız :) bi heyecanlıyım sormayın :) valizimi hazırladım biletimi aldım yarın saat 13:30 da yola çıkıyorum :) yarın anne yemekleri yicem geçmişi okuyup geliyorum :)

ooooo bugünkü menüye nazarlar gelsinnnn afiyet olsun bebeğim özüne döndün :)

pirinç pilavı yeme canım. çok faydasını göreceksin :) bi de sabah erken kalkmak çok etkiliyo. metobolizman hızlı çalışır. uykunu düzene sokmaya çalış. 2 hafta önce benim de uyku düzenim bozuldu sınavlardan dolayı 100-200 gr veriyodum yeni yeni düzene girdi. faydasını göreceğim inşallah bu cuma

yediklerin çok az olmuş canım. daha dolu olsun menülerin. az yiyince vücut savunmaya geçer az yesen de kilo alırsın ne yesem yarıyo olur sonucu :)

özlemcim süper menü afiyet olsun geçen haftaki +1i bu hafta telafi edeceğine inanıyorum

Niye kimsecikler yok bakim yine

ebrucum bende dışarıdaydım yeni geldim daha. esadla vakit geçirelim dedik biraz. saat 11 olmuş göz açıp kapayana kadar :)

kaptancım bende tam dicektim 2 gündür patates yemeği yiyosun diye afiyet olsun ebrucum

Kızlar yaaa bi ara yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işini anlatır mısınız? Anlatmadık şimdiye kadar. Benim miniş uyandı. Mama hazırlamam lazım. Kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler

kaptancım ben bi ara resim ayarlamıştım mesaj sayma ile ilgili onu tekrar paylaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…