Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nihayet , gecmisi bitirdim.. Ayy varya bukadar zaman okumak yerine hazir bebisim yokken spor yapabilirdim, ay nyse , ben simdi hazirlanip anneme gideyim, orda ipadime leslie filan yukleyeyim, sonrada ufakligi onlara birakip avl gezmezi yapayim, bardak almam lazim kirila kirila 3-5 tane kldi:))

görüşürüzzzz canım

Uf yaa avm nin musteri servisi gelmedi, gec oldu bide.. Ben eve gidiyorum, artik annemden alirim kizimi bir ara, uyuyor suan cunku..

kızlar, bana gelen mesaj sayıları aşağıdaki gibi..
göndermeyenlerden bekliyoruuum, kaptiş sana özel mesajla mı atmam lazım?

Özlem:
5 temmuz 13
6 temmuz 21

Burcugncy:
5 temmuz 10
6 temmuz 26

mid_night_sun:
5 temmuz 8
6 temmuz 22

seyyah2806:
5 temmuz 13

eline sağlık canım

hoşbulduk cnm.... bi daha göğsün ağrıdı mı cnm senin, aklım takıldı walla dikkat et lütfen..

bi geçmişi okiyim hemen, geliyorumm....

yok canım ağrımadı şimdilik bi sıkıntım yok bakalım yarın gitcem bi teşkkür ederim kuzucum düşündüğün için

sabah(10:30)

şekersiz çay

öğle(14:30)
patlıcan salatası
300 ml ayran

akşam(18:30)
1 kase yarım yağlı yoğurt
2 tane salatalık

4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat walk at home
1.5 saat ev temizliği

kızlar annm evde yarışıo benle yaaaa kilo vermeye çalışıo 40 gündür diyet yapıo 7 kilo verdi yawwww

ahhhaaa, onu da alalım mı ekibe

cnm hoşgeldin.. ben ceren, 30 yaşındayım, 3 yıllık ewliyim, 8 yıldır bir gsm firmasında çalışıyorum, bilgisayar mühendisiyim.. 13.takımla zayıflıyoruuuum

ahahha şeker hapı kullnıodu canım bıraktı ondan sonra kilo vermeye başladı

cnm ya, benim annem yaklaşık 15 yıldır şeker hastası... ilaç kullanıyor hep, oda ilacı değiştiği zaman çok kilo vermişti.. o zamana - kadar hep 70-73 kilo arasıysı (boy 1,69) ama ilacı değişince 60a düştü, 3 yıldır da zayıf... seninki niye bıraktı? düzeldi mi?

sen olursun kaptişş

Günaydın arkadaslar herkese az kalorili,bol sporlu,saglıklı ve mutlu birgün geçirmesini diliyorum.;-)

Ceren bilgisayarı açtığımda dünkü mesajlarıda sayıp yollarim sana.B-)

tamam cnm, yayınladım ama eklerim...

geçmiş olsun Emooşş...

1 saat walk at home yaptımmmmm

kızlarrr ben bi ev temizlicemmmmm

yerinde dursan şaşarım zaten, kolay gelsin kuzucumm..

yok canım ağrımadı şimdilik bi sıkıntım yok bakalım yarın gitcem bi teşkkür ederim kuzucum düşündüğün için

haber wer bize kuzumm

aa niye ki, gayet normaller, sen bi de benimkileri görsen
bu arada 62,5 yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…