Nihayet , gecmisi bitirdim.. Ayy varya bukadar zaman okumak yerine hazir bebisim yokken spor yapabilirdim, ay nyse , ben simdi hazirlanip anneme gideyim, orda ipadime leslie filan yukleyeyim, sonrada ufakligi onlara birakip avl gezmezi yapayim, bardak almam lazim kirila kirila 3-5 tane kldi:))
1 saat walk at home yaptımmmmm
Uf yaa avm nin musteri servisi gelmedi, gec oldu bide.. Ben eve gidiyorum, artik annemden alirim kizimi bir ara, uyuyor suan cunku..
Annenler fazla uzak değil sanırım size;-)
selam kızlaaarrrr,
sabah kayınvalidemler geldi kahvaltıya.. az önce gittiler... ancak girebildim
hoşgeldin canımmmm
kızlar, bana gelen mesaj sayıları aşağıdaki gibi..
göndermeyenlerden bekliyoruuum, kaptiş sana özel mesajla mı atmam lazım?
Özlem:
5 temmuz 13
6 temmuz 21
Burcugncy:
5 temmuz 10
6 temmuz 26
mid_night_sun:
5 temmuz 8
6 temmuz 22
seyyah2806:
5 temmuz 13
hoşbulduk cnm.... bi daha göğsün ağrıdı mı cnm senin, aklım takıldı walladikkat et lütfen..
bi geçmişi okiyim hemen, geliyorumm....
kızlar annm evde yarışıo benle yaaaa kilo vermeye çalışıo 40 gündür diyet yapıo 7 kilo verdi yawwww
Merhaba ben 13. takımın yenisiyim. Merhaba! :) Ben VasthaNerada. Aslında VashtaNerada olacaktı ama yanlış yazmışım hatta ondan giriş yapmaya çalışırken epey sıkıntı yaşadım. :)
Kilo durumumu ve geçmişimi anlatacak olursam; 167 boyundayım, uzun zamandır 65 kilo civarındaydım. Hep aklımda kilo vermek olsa da bir çaba göstermedim. Son bir kaç ayda kilo aldım. 72 kilo civarındayım. Bir ara 75 i görünce artık kilo almamam lazım dedim ama pek bir şey yapmadım. Ama kıyafetlerim olmamaya başladı. İyice canım sıkılıyor bugünlerde. Artık bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum.
ahahha şeker hapı kullnıodu canım bıraktı ondan sonra kilo vermeye başladı
Bayrama kadar haftada bir kilo versen eğer 5 kilo verirsin. Ama hiç kaçamak yapmadan ve sporunu aksatmadan. Daha düzenli beslenirsen eğer bayrama aşağı yukarı 65 olursun. Benim hedefimde bayrama kadar 65 e yaklaşmak. Çünkü bayramda İzmir e gidiyoruz. Deniz, kum ve güneş. Zayıf olmak lazım zayıf
Günaydın arkadaslar herkese az kalorili,bol sporlu,saglıklı ve mutlu birgün geçirmesini diliyorum.;-)
Ceren bilgisayarı açtığımda dünkü mesajlarıda sayıp yollarim sana.B-)
kızlar kusura bakmayın gelemiyorum cuma günü hastamız vardı. 2 gündür onun başındayız. ev baya kalabalık. bilgisayar başına oturmaya vaktim yok. duruma göre yarın gelmeye çalışırım. öpüyorum hepinizi hoşçakalın
1 saat walk at home yaptımmmmm
kızlarrr ben bi ev temizlicemmmmm
yok canım ağrımadı şimdilik bi sıkıntım yok bakalım yarın gitcem bi teşkkür ederim kuzucum düşündüğün için
sabah(10:30)
Eki Görüntüle 750351
şekersiz çay
öğle(14:30)
patlıcan salatası
300 ml ayran
akşam(18:30)
1 kase yarım yağlı yoğurt
2 tane salatalık
4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat walk at home
1.5 saat ev temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?