Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok güzel bir menü.afiyet olsun.umarım acıkmazsın;-)

Tartının markası gold master sanırım.rakamda güzel görünüyor:-D

annem kronik şeker hastası değildi kuzucum sadece bi düzensizlik vardı kullandı işte düzenli seyredince dktor bıraktrdı ay ceren ya zayıflaayınca bi tuhaf geliolar gözümee ayacıklarım

bu arada bu sabah yine 70.0dım.. 69u göremedim yani :44::44::44::44::44:

daha cumaya 5 gün varrrrr bebegimmmmmmmmmmmmm :)
Cok güzel bir menü.afiyet olsun.umarım acıkmazsın;-)

Tartının markası gold master sanırım.rakamda güzel görünüyor:-D

acıkırsam salatalık yerim canım ya tartımın markası sinbo kuzucum

Son düzenleme:
burcucum ayakların gerceekten de sekilsizmişş

şaka şakaa:)) ben de cekeyim bir ara da benimkileri de gorun bari, ama once kilomun cekilebilecek guzellikte olması lazıımm

burcucum ayakların gerceekten de sekilsizmişş

şaka şakaa:)) ben de cekeyim bir ara da benimkileri de gorun bari, ama once kilomun cekilebilecek guzellikte olması lazıımm

ayyy ben beğenmiyorum gerçekten tubi ya parmaklarım filan bi tuhafff

ayyy ben beğenmiyorum gerçekten tubi ya parmaklarım filan bi tuhafff

kızım ööle deme, benim ayağıma 2005 senesinde 15kg kasa düştü... kemiklerim kırılmadı ama yamuldu.. dr keşke kırılsaydı dedi

böyle daha çok zarar görürmüş..

neyse başparmağımın tırnağı düştü tabii, sonra da hiç normal bir tırnak çıkmadı.. bi garip... çok yavaş uzuyor, senede 2 kez falan kesiyorum o da laf olsun diye, aslında 1 kez de kessem olur neyse yani bi garip işte, çok doktora gittim ama tırnak yatağı çok zedelenmiş, düzelmez diyorlar... ben yine de sahip olduğuma şükrediyorum... (bazen söylensem de beğenmesem de sonuçta var allaha şükür)..

bööle yani, ayağın çok güzel kuzuummm, ya olmasaydı??!!!! (allah korusun)

ay canım çok geçmiş yaaaa evet ya olmasaydı bide orası senide Allah korumuş canımmmm

Selam kızlar Geçmişi okuyamadım ama ilerleyen saatlerde gelip okurum inşallah. Menümü yazıp kaçayım. Tekrar uğramaya çalışırım.

MENÜM

Sabah (10:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Ara (16:00)

1 avuç beyaz leblebi (avuçlarım çok küçük)

Akşam (19:00)

Izgara tavuk (Mangal yaptık)
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık, közlenmiş biber, soğan
1 bardak kola

Suyu sayamadım bugün. Spor olarak da bol bol yürümeye çalıştım.

güzel olmuş cnm, afiyet olsun

Afiyet olsun Burcu. Patlıcan salatasını çok severim. Yıldızlı pekiyi aldın menüyle

Hoşbulduk, memnun oldum. Benim annem de şeker hastası. Hatta insülinisinden. İnsülinden dolayı kilo veremiyor. Bir ara siniri çok bozulmuştu insülini bıraktı, inanılmaz kilo vermişti, benden zayıftı o zaman.

Kırık da ayrı sıkıntı. Ben de parmağımı kırmıştım. Çok doğru kaynamadı sanırım. Parmağımı kıpırdatamıyorum artık. Düz, oynamaz bir şey oldu neredeyse.

Afiyet olsun. Böyle mangallı kalabalık ortamlarda insanın kendini tutması zor oluyor bence iyi tutumuşsun.

Çizelgemi düzelttim. :) Menümü de yazayım hemencicik:

Kahvaltı:
2 kk peynir
1 zeytin
domates salatalık biber
1 tane haşlanmış patates
yarım dilim kek
Çay ne kadar içtim bilmiyorum sayamadım ama hepsi şekersizdi

Öğle:
Izgara kırmızı et
Salata (biraz fazla yemiş olabilirim salatayı 1 tabak kadar mesela )

Akşam:
1 dilim karpuz
1 fincan türk kahvesi (az şekerli istemiştim ama herkes orta şekerli içtiği için ben de öyle içtim. )

Su pek içemedim. 1 litre içtim. Uyuyana kadar bir litre daha içmeye çalışacağım.Eve yeni döndüm sayılır spor yapamadım. Elimde bir tek leslie'ciğimin videosu var onu yapacağım şimdi. Bitirdikten sonra döneceğim buraya.

kaptişşş kola dışında olmuşşşş o kadarı nazar boncuğuu olsun

bende çok severim canım patlıcan salatasını arada yapar yerim böleeeeee

canım patatesi diyet yapıosan yememelisin çünkü şeker deposudur bu nedenle direk yağa dönüşür. öğlen 15:00 de sonra asla meyve tüketmemelisin ki karpuz en şekerli meyvelerden biridir hele ki akşm tüketince düşün artık. bide suyu artır faydasını çok göreceksinnn

sana da geçmiş olsun cnm..
şeker kötü hastalık, umarım bizler olmayız, fazlaca risk altındayız...

Afiyet olsun.bence kacamagini kafaya takma.arada bir oluyor.nerde gunde 1 litre icmek nerde arada bir 1 bardak.
Maksat bu tarz seylerin esiri olmamak.;-)

cnm kek ve patatesle sabaha yanlış bir başlangıç yapmışsın...
akşam da orta kahve karpuz şeker bombası olmuş... meyvelere dikkat ediyoruz, ve su en az 2,5Lt olmalı, en az
daha iyi menülerini bekliyoruuuzzz

tamam canım dikkat ederim bunlara. Su konusunu ne yapacağım bilmiyorum. İçemiyorum pek.

mesajlarda son durum;

Özlem:
5 temmuz 13
6 temmuz 21

Burcugncy:
5 temmuz 10
6 temmuz 26

mid_night_sun:
5 temmuz 8
6 temmuz 22

seyyah2806:
5 temmuz 13

mavera87:
5 temmuz 2
6 temmuz 1

Selam kizlar bugunku menumu yazip yatayim

Sabah 9:30
1 ufak dilim su boregi
1 kase tavuk gogsu ( sabahim kotu gecti kabul, ama telafi ettim)

Oglen 2:30
Yarim kase yogurt
3-4 kasik tarhana corbasi

17:30
1 kase kabak yemegi
Yarim kase kozlebmis patlican salatasi
2-3 kasik tavuk ( kusbasi)

Aksam 20:00
1 kase yogurt
4-5 dilim firinda patates
3-4 kasik salata

Su 2,5 lt
1 kupa yesil cay

Yarim saat tempolu yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…