Burcuuu, abartma kuşummm.. zaten kaptişten yemişsin fırçayı
çok güzel de, yeni almayacağına niye sevindin ki anlamadım? yeni iyidir ya.. haa ama küçük elbiselere girdim diye sevindiysen o başka
selam cnm, ben tutmuyorum, tutamıyorum, şekerim düşüyor, daha önceden 2-3kez bayılmışlığım var, ondan artık tutmuyorum...
evet yaa, light yoğurt fena, ben de karıştırmıştım ama çok da manyak kilo vermedim.. 1kg mı neydi o da diyetin başlarındaydım..
wuhuu
kızlar benim karnım ağrıyor.. yrna hastalanıcam heralde.. her ay ki gibi yine 3-4 gün aynı şeyi söyler miyim size acaba
maşallah cnm tebriklerne kadar sürede vermiştin?bir uzman eşliğinde mi yaptın dukan diyetini? hedefine ulaştıktan sonra koruma evresi falan yokmu? diyetten önceki beslenmene geri mi döndün?biraz fazla soru sordum sanırım
benimde o kadar fazlam var aslında
Bende senin gibi meraklıydım o yüzden şuan takımın kaptanıyımBen senden önce ulaşırsam eğer hedefe hazır ol Burcu. Bu arada Buse yarışmaya tekrar dönmeyecek sanırım. O yüzden onun yerine kaptan yardımcısı olarak seni yazdırıyorum canım, haberin ola :34:
Özlem'cim Buse takımımızın eski kaptan yardımcısı. Bir iki ay önce mezun oldu. Dukan ı burda bizimle birlikte yaptı ama gerçekten hiç kaçamaksız çok güzel yaptı. O nedenle çok güzel kilo verdi. Mezun yarışmacıların karnelerine bakarsan orda nasıl kilo verdiklerimizi görürsün. Şimdi sanırım bıraktı dikkat etmeyi, hatta abartmıştır bence o yüzden kilo aldı. Dikkat etseydi eğer kilo alacağını sanmıyorum.
sor canım sor, hepimiz soruyor böyle çok kilo vermiş birilerini yakaladığımızdabu konuda meraklı olmanın hiçbir sakıncası yok ben geçen temmuz 2012 de başladım diyete mayıs 2013 te bıraktım. 59 kilodan 48 kg a dukan'la düştüm. onun öncesinde kendi çabamla kilo vermiştim. aslına bakarsan yavaş verdim ben. ama dukan'ı yaparken hiç kaçamak yapmadım denebilir. çok azimliydim. malesef mayıs geldi ve izmir e kısa bi tatile gittim. bu sırada diyeti bıraktım. aslında dukan'ın güçlendirme evresini yapmalıydım ama yapmadım. ve kaptiş doğru demiş. çok abarttım. ne bulursam yiyorum, üstelik gecenin körü de olsa ee hal böyle olunca 4 kg aldım 2 ayda :26: ama şimdi tekrar normal bir diyete başlayacağım. çünkü dukan hakkı sadece ömür boyu 2 defa var. daha bunun ilerde evliliği, doğumu var. son hakkımı ona saklamayı düşünüyorum. kendi çabamla 45 olmak istiyorum şuan. dikkatli beslenerek, suyu bol tüketip, akşam 7 den sonra yemeyerek neler yapabileceğim görelim bakalım tabi spor da şart ama akşam 7 de bitiyor iş, işten çıkıp eve de gelmiyorum. biraz geziyorum dışarı da. sporu bir süre yapamayabilirim sanırım. ama spor olmadan da olmuyor. benim ev sporlarım meşhurdur bu arada, jullian michaels 30 day shred öneririm, ama dambell ların 0,5 kg olsun. benimkiler 1,5 kg dı kolum kas oldu, kızlar biliyor bu kez 0,5 lik dambell alacağım kendime onlarla yapacağım. geçen sefer 20 gün yapmıştım ayağım rahatsızlandı, doktor yasakladı, 30 a tamamlayamamıştım. ama bu kez tamamlayacağım umarım.
ben buralarda olucam ara sıra geleceğim, havam değişiyor, özlemişim burayı. bana sorularınız olursa diyeceğiniz bir şey olursa özelden yazın kızlar çünkü burdan takip edemeyebilirim benmezun olduğum için tekrar sizinle yarışamıyorum şuan. sanırım 6 ay geçmesi gerekiyordu mezuniyetten sonra :26: ama sürem dolunca hala kilolarımdan kurtulamamış olursam yine aranızda olmak istiyorum. inanın burdaki motivasyonu hiçbir şey sağlayamıyor, bunu mezun olunca çok daha iyi anladım.
kendinize çok iyi bakın, bol kilo vermeli haftalarınız olsun
Afiyet olsun. Sabah kahvaltın çok ilginç olmuş..Dün gelemedim. Çalışmaya alışamadım onu anladım dün. Akşam sekiz buçuk gibi dönüyorum işten. Dün yemek yedikten sonra balkonda uyumus kalmışım tee sahura kadar. Uyandığımda hala yorgundum. Aslında şu anda da öyleyim. Sanırım aç hissettiğim için böyle. Dünkü menümü yazayım.
Sabah8:30) (uyuya kalmışım on dakikada evden fırladım. Dolapta elime ilk geçen şeyi kahvaltı diye aldım. )
1 tane büyük kırmızı biber
Öğle (15:00 civarı)
tavuk dönerin içini
Lavaşın da ucundan bir parça
1 ayran
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1,5 bardak ayran
su yarım litre içimspor da yok.
Bende bazen evde yapıyorum..bana gelio köyden valla katkısızzzz teyzem gönderio
incelmişimki kıyafetler cuk diye oturdu.Ondan çok mutluyum dedim.çok güzel de, yeni almayacağına niye sevindin ki anlamadım? yeni iyidir ya.. haa ama küçük elbiselere girdim diye sevindiysen o başka
sahur(02:30)
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ince dilim kaşar
şekersiz çay
domates salatalık
iftar(20:30)
1 hurma
yarım su bardağı şehriye çorbası
3 yk taşlık kavurma(az yağlı)
bide fırınlanmış fasulye kavurması
(taze fasulyeyi taş fırınlarda kurutmuşlar
annem haşladı az yağda soğanla kavurdu)
2 bardak ayran
kıvırcık salata
yarım dilimden az zeytiyağlı çavdar ekmeği
3 lt su
yeşilçay ve sporu sonra yazıcam kızlar
kızlar benim karnım ağrıyor.. yrna hastalanıcam heralde.. her ay ki gibi yine 3-4 gün aynı şeyi söyler miyim size acaba
Evde su yoktu az vardi , coluk cocuk icer diye ben suya yuklenemedim:)) neyse geldi su artik:)
Afiyet olsun cnm.Allah kabul etsin.
Şu roll ekmeği merak ettim ya..
Bugünkü menüm
03:00
1 litre su
Eki Görüntüle 751813
20:10
Resimdeki menünün yarısı (salatalık hariç)
1litre su
Eki Görüntüle 751835
21:10
1 sade soda
Egzersizler
00:00
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş,biraz koşu ve 411kalori
18:50
1 saat sahilde bebek arabasıyla hafif yürüyüş
hayırlı ramazanlar herkese
ilk gün çoook acıktım ama bu ramazan olayı çok iyi seviyorum ramaznı
taşınmak hiç kolay bi iş değilmiş bu arada yeni anladım
Kızlar suyu nasıl hesaplıyorsunuz?
Gece 12den gece 12ye hesaplıyorum ben:44::44:
Canım kavun çekiyor birazdan kavun yemeyi düşünüyorum arkadaşlar..
09.07.2013
sahur
10 kiraz
iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates
su
1.5 litre şimdilik 2.5 olur
spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian
hayırlı ramazanlar herkese
ilk gün çoook acıktım ama bu ramazan olayı çok iyi seviyorum ramaznı
taşınmak hiç kolay bi iş değilmiş bu arada yeni anladım
Sahurda bir tek kiraz olmamış bence.Akşamki menüne yoğurt yada ayran eklersen daha iyi olur bence.Afiyet olsun09.07.2013
sahur
10 kiraz
iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates
su
1.5 litre şimdilik 2.5 olur
spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian
Niye güldün acaba?
Bugünkü menüm
03:00
1 litre su
Eki Görüntüle 751813
20:10
Resimdeki menünün yarısı (salatalık hariç)
1litre su
Eki Görüntüle 751835
21:10
1 sade soda
Egzersizler
00:00
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş,biraz koşu ve 411kalori
18:50
1 saat sahilde bebek arabasıyla hafif yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?