Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay ceren ya bi reçel istio canım anlatamam
kızlar benim karnım ağrıyor.. yrna hastalanıcam heralde.. her ay ki gibi yine 3-4 gün aynı şeyi söyler miyim size acaba

ayyy deme hemen ol inş. bu ay

sor canım sor, hepimiz soruyor böyle çok kilo vermiş birilerini yakaladığımızda bu konuda meraklı olmanın hiçbir sakıncası yok ben geçen temmuz 2012 de başladım diyete mayıs 2013 te bıraktım. 59 kilodan 48 kg a dukan'la düştüm. onun öncesinde kendi çabamla kilo vermiştim. aslına bakarsan yavaş verdim ben. ama dukan'ı yaparken hiç kaçamak yapmadım denebilir. çok azimliydim. malesef mayıs geldi ve izmir e kısa bi tatile gittim. bu sırada diyeti bıraktım. aslında dukan'ın güçlendirme evresini yapmalıydım ama yapmadım. ve kaptiş doğru demiş. çok abarttım. ne bulursam yiyorum, üstelik gecenin körü de olsa ee hal böyle olunca 4 kg aldım 2 ayda :26: ama şimdi tekrar normal bir diyete başlayacağım. çünkü dukan hakkı sadece ömür boyu 2 defa var. daha bunun ilerde evliliği, doğumu var. son hakkımı ona saklamayı düşünüyorum. kendi çabamla 45 olmak istiyorum şuan. dikkatli beslenerek, suyu bol tüketip, akşam 7 den sonra yemeyerek neler yapabileceğim görelim bakalım tabi spor da şart ama akşam 7 de bitiyor iş, işten çıkıp eve de gelmiyorum. biraz geziyorum dışarı da. sporu bir süre yapamayabilirim sanırım. ama spor olmadan da olmuyor. benim ev sporlarım meşhurdur bu arada, jullian michaels 30 day shred öneririm, ama dambell ların 0,5 kg olsun. benimkiler 1,5 kg dı kolum kas oldu, kızlar biliyor bu kez 0,5 lik dambell alacağım kendime onlarla yapacağım. geçen sefer 20 gün yapmıştım ayağım rahatsızlandı, doktor yasakladı, 30 a tamamlayamamıştım. ama bu kez tamamlayacağım umarım.

ben buralarda olucam ara sıra geleceğim, havam değişiyor, özlemişim burayı. bana sorularınız olursa diyeceğiniz bir şey olursa özelden yazın kızlar çünkü burdan takip edemeyebilirim ben mezun olduğum için tekrar sizinle yarışamıyorum şuan. sanırım 6 ay geçmesi gerekiyordu mezuniyetten sonra :26: ama sürem dolunca hala kilolarımdan kurtulamamış olursam yine aranızda olmak istiyorum. inanın burdaki motivasyonu hiçbir şey sağlayamıyor, bunu mezun olunca çok daha iyi anladım.

kendinize çok iyi bakın, bol kilo vermeli haftalarınız olsun

teşekkür ederim kaptancım

abartma konusunda doğru demişsin, aynen öyle. :26: abarttım da abarttım. dukan'da aylarca ağzıma hiç sürmediğim tatlı sonunda çok fena patlak verdi ve gecem gündüzüm tatlı oldu. bir dönem hatta kahvaltımı dahi çikolata kekle yapıyordum, gün içinde sulu yemek dahi yemiyordum :18: şimdi daha iyi durumdayım. toparlamaya başladım kendimi. iş yerinde yemek vermiyorlar, o sıkıntı oluyor. akşamdan evde diyet yemeklerimi hazırlayıp götürmeye başlayacağım

Cevabın için teşekkürler okadar kilo vermişsin 4 kilo senin için hiç birşey bence.Biraz dikkat etsen belkide kendi kendine gider o 4 kilo.Belkide dengesiz,sağlıksız beslenmeden kaynaklanan şişkinlik,ödem falandır o 4 kilo

Bende 30 day shredi bitirdim 2 kiloluk dambıllarla rippede ve 6week 6packe başladım 1 hafta yaptım ama 1,5 hafta olmuştur yapmıyorum. Çok yüklendiğimi düşündüm kendime zaten yürüyüş yapıyorum hergün 2 tanede jillian videosu her gün 2-3 saat ediyordu Ama süper bir egzersiz videosu herkes denemeli bence..

sahur(02:30)
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ince dilim kaşar
şekersiz çay
domates salatalık

iftar(20:30)
1 hurma
yarım su bardağı şehriye çorbası
3 yk taşlık kavurma(az yağlı)
bide fırınlanmış fasulye kavurması
(taze fasulyeyi taş fırınlarda kurutmuşlar
annem haşladı az yağda soğanla kavurdu)
2 bardak ayran
kıvırcık salata
yarım dilimden az zeytiyağlı çavdar ekmeği

3 lt su
yeşilçay ve sporu sonra yazıcam kızlar

Son düzenleme:
Afiyet olsun. Sabah kahvaltın çok ilginç olmuş..

bana gelio köyden valla katkısızzzz teyzem gönderio
Bende bazen evde yapıyorum..

çok güzel de, yeni almayacağına niye sevindin ki anlamadım? yeni iyidir ya.. haa ama küçük elbiselere girdim diye sevindiysen o başka
incelmişimki kıyafetler cuk diye oturdu.Ondan çok mutluyum dedim.

Afiyet olsun cnm.Allah kabul etsin.
Şu roll ekmeği merak ettim ya..

Bugünkü menüm

03:00
1 litre su

20:10

Resimdeki menünün yarısı (salatalık hariç)
1litre su

21:10
1 sade soda

Egzersizler

00:00
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş,biraz koşu ve 411kalori

18:50
1 saat sahilde bebek arabasıyla hafif yürüyüş

Son düzenleme:
hayırlı ramazanlar herkese

ilk gün çoook acıktım ama bu ramazan olayı çok iyi seviyorum ramaznı

taşınmak hiç kolay bi iş değilmiş bu arada yeni anladım

Kızlar suyu nasıl hesaplıyorsunuz?

Gece 12den gece 12ye hesaplıyorum ben:44::44:

Canım kavun çekiyor birazdan kavun yemeyi düşünüyorum arkadaşlar..

09.07.2013

sahur
10 kiraz

iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates

su
1.5 litre şimdilik 2.5 olur

spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian

afiyet olsun canım

sanada hayırlı ramazanlar kuzucummm. taşınmak çok zor 2 sene önce bide tüm iş bendeydi annem izin alamadı filannn çok zorlamıştım

Kızlar suyu nasıl hesaplıyorsunuz?

Gece 12den gece 12ye hesaplıyorum ben:44::44:

Canım kavun çekiyor birazdan kavun yemeyi düşünüyorum arkadaşlar..

ben sahura kadar 2.5 içcem canım işte sahurda yarım içmiştim:44:

09.07.2013

sahur
10 kiraz

iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates

su

spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian

bebegim menü bana çok sağlıksız geldi suyun ramazan dolasıyla afedilebilir ama sporun çok güzel

Kolay gelsin
09.07.2013

sahur
10 kiraz

iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates

su

spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian
Sahurda bir tek kiraz olmamış bence.Akşamki menüne yoğurt yada ayran eklersen daha iyi olur bence.Afiyet olsun

Sporun güzel

Son düzenleme:
sahur az olmuş biliyorum kızlar :26: şimdilik bu kadar çıkıyorum ben yarın menümü yazıp kaçarım yine sanırım şu telaşe bi bitseydi görüşürüz kızlar

selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli?
hayirli ramazanlar bu arada
iftara burada az kaldi hazir isim yok iken girip selam vereyim dedim.
cok özledim sizi kizlar,
ama dönmek icin sinavimi atlatmis olmam gerekiyor ve artida oldugum kiloyu vermek zorundayim gelmeden.
suan 73.7kg kizlar
sizleri cok özledimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…