İnşallah cumaya kadar geçer şişkinliğin güzel bir sonuç görürsün tartıda. Ama unutma her gün tartılmak moralini bozar.
Oruç tuttun sanırım canım. Afiyet olsun ama sahur çok az olmuş. Nasıl dayandın? Bide hangi şehirdesin Özlem? İftar saati bizde 20;30 felan olacak sanırım. Henüz bakmadım
Bence de yeme sahur geldi sayılır. Ben ölüyorum ama açlıktan. #direnebru
Tebrik ederim çok güzel yürümüşsün.
Afiyet olsun.Genel olarak güzel bir menü ama aç yatmışsın sen dün yaMENÜM
Sabah (10:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde beyaz peynir
3 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim köy ekmeği
Ara(13:00)
1 avuç leblebi
Öğle (15:00)
1 tabak sarmısaklı yoğurtlu kabak yemeği
Soğan
1 dilim köy ekmeği
Ara (18:00)
1 avuç leblebi
Akşam (20:00)
Küçük bir tabak salata
3 litre su, bol bol yürüdüm elimde pusetle
Şuan açlıktan ölmek üzereyim ama kararlıyım hiç bişey yemeyeceğim. Bu arada yarın oruç tutamayacağım çünkü reglim bitmedi. İnşallah ikinci gün tutabilirim.
AminnSanırım bu saatten sonra gelen olmaz. Bende eşimin kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum. İyi geceler. Oruç tutanların allah orucunu kabul etsin inşallah. Bu arada oruç tutanlar bu hafta perşembe iftardan önce tartılacak. Tutmayanlar ise yine cuma günü sabah tartılacak. Unutmayın bunu olur mu?
öncelikle herkese günaydınnnn
tebrikler tuba71miydin cuma günü?
kızlar günaydııınnn,
ay aptal gibiyim walla, dün o kadar üzüntü içime çöktü.. hiç bugün salı gibi gelmiyor, hafta bitmeli artık, haftasonu gelmeli
neyse, bu sabah tartıldım 70,1im.. acaba 1-2 güne hastalanıcam diye mi yaa:44::44::44: izne ayrıldığım kiloya inmem lazım cumayaaaa 69,7 yani...
bu arada kaptiş, aklım bir yerlerde, dün sana cvp yazdım mı hatırlamıyorum, hergün tartılmadan duramam ben yaa.. alışkanlık oldu... boşver mutluyum da.. diyetisyen de haftada 1 diyor, haklısın sen, doğrusu o ama ben dayanamıyorum işte
ayrıca, tutanların oruçları kabul olsun güzeller...
saol Burcum
cnm bir yorumda bulunmadı mı doktor ekg'ye? ok üzüntüden oluyordur ama ne biliyim... :44: naapacakmışsın peki?
ohh gezin walla kaptişş havalar güzelken...
dsol Kaptiş.. inşallah hayırlısı dediğin gibi..
bu arada ben 3 hafta öncesine kadar çok yoğun spor yapıyordum kaptiş yaa, ondan yavaş veriyor olamam..suyum da bir ara coşmuştu ama normalde hep 2,5-3 arası.. onu artırayım ok.. spora da yeniden bi başlamak lazım, haklısın kaptişş...
menü güzel de cnm leblebiler seni kabız yapmıyor mu?beni çok etkiliyor
bir de köy ekmekleri doygun büyük dilimlerse, 2 avuç leblebi ile acaba çok mu karbonhidrat oldu :44::44: emin olamadım kaptiş, sen daha iyi bilirsin...
öğlen akşam protein yok (yoğurt dışında) ama sabahki bol miktarda olmuş.. afiyet olsun
Vuuuuhuuuuuuuuu
69.2
69.2
69.2
69.2
:)))) harikaaaaaaaaaaa
Rakiplerime duyruluuuurrrrr
Kızlar bu arada size bişey danışmak istiyorum. Ben bir iki saate kalmaz dışarı çıkacağım. Akşam yemeği vaktinde dışarda olacağım. Yanımda yemek götürmeyi düşündüm ama bişey bulamadım. Dışarda çok bir seçeneğim yok. Ekmek arası köfte, tavuk döner, çiğköfte dürüm gibi kaçamak tarzı yiyecekler var. Öğle yemeğini henüz yemedim. Biraz daha geç yiyip akşamı sadece ayranla geçiştirsem mi diye düşünüyorum. Çünkü diğerlerinden yiyecek olsam yine kaçamak yapmış olacağım. Takım kaptanı olarak size kötü örnek olmak istemiyorum. Kaçamak yaptığım zaman da size yeterince kızamıyorum kaçamaklarınızda. Hadi bakalım bana bir fikir verin. Akşam yemeğini ne yapayım?
kızlar büronun bilgisayar i çöktü format atmaya götürdüler kaldım bilgisayarsiz. tüm işler de kaldı inşallah masa üstünü kurtarır .
o yüzden giremedim yarın a yetistirecek inşallah. Tlf dan girmek de işkence ya yarım saattir grubu arıyorum. hala geriye dönük mesajlar nerden okunuyor bulamadın. ancak iletı yazabiliyorum
Afiyet olsun, güzel görünüyor :)Bugünkü Menüm
03:00
1 kibrit kutusu kadar pane harçlı tavuk
1 parça ekmek
biraz peynir
1 litre su
20:10
1 litre su
tavuklu karnıyarık ve yoğurt
karnıyarık kızartılmamış
Eki Görüntüle 751113
Egzersizler
18:15
1 saat 10 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
Afiyet olsun, güzel görünüyor tavuk göğsü hariç :)Bugunki menum
Sabah 9:30
1 yumurtayla menemen
3-4 zeytin
Azicik orgu peyniri
Oglen 14:30
2 kasik patlican salatasi
2-3 kasil kabak yemegi
2 kasik tavuk kusbasi
Ara 17:15
3-4 lokma tavuk gogsu
Aksam 18:30
2 kasik tavuk kusbasi
1 kase yogurt
3 kucuk zeytinyagli sarma
Su 3 lt simdilik, yatana kadar icerim daha
2 kupa yesil cay
Spor yapamadim
selam kızlar, şimdi eve geldim... kuzenimin morali çok bozuk.. yaklaşık 1,5-2 sene kadar önce eşinden ayrılmıştı..7-8 yıl evli kalmışlardı.. araları da çok iyiydi ama kendisi de söylüyor ama ayrıldılar işte, sanıyorum eşi çocuk istemediği için...
neyse, sonra kuzenim 4-5aydır biriyle birlikteydi.. hatta eylülde evlenmeyi planlıyorlardı, bir ara çocuk hemen evlenelim yurtdışında falan demiş.. neyse işte, sonra 1 hafta araları bozulmuş, çok garip davranmaya başlanmış.. dün ne dese beğenirsiniz, ben eski eşime bir şans daha vericem!!! (o da önceden evliymiş 2 sene kadar önce boşanmış, hatta aynı insandan 2 kez).. yuh yani...
kuzenim çok fena, kızcağız ilaçlarla ayakta duruyorçok seviyordu, anlam da veremiyor.. biz de anlayamıyoruz walla.. bööle işte.. anlatayım dedim.. menümü yazacağım şimdi de....
Kızlar bugün garip bi gündü sabah kardiyolojiye gittim sinirine stresine ruh haline hakim ol dedi bana doktorcum. çok da severim kendisini. neyse sonra araştırma için hastamın yanına gittim çocgun durumu çok kötüydü ondan etkilendim sanırım biraz bi baş ağrısı geçmek bilmedi. sonra o gögüs ağrısı geri geldi önce çaktirmadım kmseye ama sonra kötüleşince gencay a söledim hastaneye gittik bi ekg baktı kötü bi dil altı verdi geçti biraz gözlediler sonra yolladılar ama başım çok ağrıo halaa bugün menümde saçmaydı biraz umarım bu hafta kendimi toplarım birazz
Sanırım bu saatten sonra gelen olmaz. Bende eşimin kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum. İyi geceler. Oruç tutanların allah orucunu kabul etsin inşallah. Bu arada oruç tutanlar bu hafta perşembe iftardan önce tartılacak. Tutmayanlar ise yine cuma günü sabah tartılacak. Unutmayın bunu olur mu?
Her sene nasil basariyorum bilmiyorum ama mutlaka ramazanin ilk gunu ben regl oluyorum. Herkesle birlikte o heyecani yasayamiyorum.. Ben herkesten sonra basliyorum yani , hic sevmiyorum bu durumudaha benim yaklasik bir haftam var ramazanima...
Bu mesaj artık zaman aşımına uğramış ama yine de yazacağım.Dün ben de aynı durumdaydım. iş yerimde yemek konusunda sıkıntımız var, dışarıda yiyoruz. Dün tavuk döner yemeye gitmiştik, içini yedim. Tabi lavaşının ucundan da biraz yemiş olabilirim ama azıcık
Bilgisayarsız olmuyor. Umarım kısa zamanda bilgisayarına kavuşursun. :)
Afiyet olsun, güzel görünüyor :)
Afiyet olsun, güzel görünüyor tavuk göğsü hariç :)
Çok üzüldüm kuzenine, umarım yakında toparlar kendini.
Tam olarak neyin var Burcu? Ne dedi doktor?
Tamamdır :)
Bir hafta sonra seninle birlikte tekrar yaşarız biz o heyecanı.
Dün gelemedim. Çalışmaya alışamadım onu anladım dün. Akşam sekiz buçuk gibi dönüyorum işten. Dün yemek yedikten sonra balkonda uyumus kalmışım tee sahura kadar. Uyandığımda hala yorgundum. Aslında şu anda da öyleyim. Sanırım aç hissettiğim için böyle. Dünkü menümü yazayım.
Sabah8:30) (uyuya kalmışım on dakikada evden fırladım. Dolapta elime ilk geçen şeyi kahvaltı diye aldım. )
1 tane büyük kırmızı biber
Öğle (15:00 civarı)
tavuk dönerin içini
Lavaşın da ucundan bir parça
1 ayran
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1,5 bardak ayran
su yarım litre içimspor da yok.
gecmis olsun canim cay kahve falan pek icmiyorsun degil mi canimritim bozukluğum var canım benim
Kahvaltin komik olmus:))
Su cok cok azz , olmaz oylee helede bu yaz gunlerinde, daha da cok suya ihtiyacimiz var, suyu bir daha oyle az gormeyelim lutfen:)
canım menün çok güzel ama su iye az o kadarrr
gecmis olsun canim cay kahve falan pek icmiyorsun degil mi canim
Su konusunda tam bir bas belasiyim sahurda zorla yarim litre ictim.
İnşallah inersin o kiloya. Hatta daha fazlası giderse daha iyi olur. Bence tartılma. Sürpriz oluyor cumaya güzel oluyor.kızlar günaydııınnn,
ay aptal gibiyim walla, dün o kadar üzüntü içime çöktü.. hiç bugün salı gibi gelmiyor, hafta bitmeli artık, haftasonu gelmeli
neyse, bu sabah tartıldım 70,1im.. acaba 1-2 güne hastalanıcam diye mi yaa:44::44::44: izne ayrıldığım kiloya inmem lazım cumayaaaa 69,7 yani...
bu arada kaptiş, aklım bir yerlerde, dün sana cvp yazdım mı hatırlamıyorum, hergün tartılmadan duramam ben yaa.. alışkanlık oldu... boşver mutluyum da.. diyetisyen de haftada 1 diyor, haklısın sen, doğrusu o ama ben dayanamıyorum işte
Menü hakkında doğru söylüyorsun ama dedim yaaa akşam yemeği için böyle olması gerekti. Yapsam kesin kaçamak yapardım. Böylesi iyi oldu ama yine sağlıksız oldu. Neyse artık telafi edeceğim. Leblebi diyette yenilebiliyor canım. İki ara yaptım sorun yok yani leblebide. Hatta aklıma geldi şimdide bir avuç yiyeyim. Allaha şükür kabızlık problemimde yok.saol Burcum
cnm bir yorumda bulunmadı mı doktor ekg'ye? ok üzüntüden oluyordur ama ne biliyim... :44: naapacakmışsın peki?
ohh gezin walla kaptişş havalar güzelken...
dsol Kaptiş.. inşallah hayırlısı dediğin gibi..
bu arada ben 3 hafta öncesine kadar çok yoğun spor yapıyordum kaptiş yaa, ondan yavaş veriyor olamam..suyum da bir ara coşmuştu ama normalde hep 2,5-3 arası.. onu artırayım ok.. spora da yeniden bi başlamak lazım, haklısın kaptişş...
menü güzel de cnm leblebiler seni kabız yapmıyor mu?beni çok etkiliyor
bir de köy ekmekleri doygun büyük dilimlerse, 2 avuç leblebi ile acaba çok mu karbonhidrat oldu :44::44: emin olamadım kaptiş, sen daha iyi bilirsin...
öğlen akşam protein yok (yoğurt dışında) ama sabahki bol miktarda olmuş.. afiyet olsun
Gunaydin hanimlarr
Gidip bi tartilayim , ayran deoksuna baslicam bugun ,
Cerencim uzuldum ya kuzeninin durumuna, hayirlisi insallah
Ozlemcim ayran sade degil , icinde bulgur yesisl mercimek nohut ve salatalik var :)
Vuuuuhuuuuuuuuu
69.2
69.2
69.2
69.2
:)))) harikaaaaaaaaaaa
Rakiplerime duyruluuuurrrrr
anladım cnm , geçmiş olsun tatlım...günaydın canım sağol bakalım nası geçecek bugün
canım bende zaten ritim bozukluğu var arada bi oluyorum böle bu aralar zor bi dönem geçiriyorum bide aşırı bi sıcak var onlardan filan dedi
tebrikler tubi bende iftardan önce tartılcam malum şu an fazla çıkarım
Dün gelemedim. Çalışmaya alışamadım onu anladım dün. Akşam sekiz buçuk gibi dönüyorum işten. Dün yemek yedikten sonra balkonda uyumus kalmışım tee sahura kadar. Uyandığımda hala yorgundum. Aslında şu anda da öyleyim. Sanırım aç hissettiğim için böyle. Dünkü menümü yazayım.
Sabah8:30) (uyuya kalmışım on dakikada evden fırladım. Dolapta elime ilk geçen şeyi kahvaltı diye aldım. )
1 tane büyük kırmızı biber
Öğle (15:00 civarı)
tavuk dönerin içini
Lavaşın da ucundan bir parça
1 ayran
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1,5 bardak ayran
su yarım litre içimspor da yok.
merhaba kızlar bilgisayar im hala gelmedi öğleden sonra gelecekmis. Tlf dan tüm geçmişi okudum alıntı yaptın fakat cevaplarken bir yerden sonra takıldı yazamadım daha fazla.
bezelye nin şeker içerdiğini bilmiyordum hatta seviniyordum sebze ile ogun atlattım diye. ben diyet yapmayı bilmiyorum diye boşuna demiyorum :-( bilgisayarım gelince uzun uzun yazarım . herkes in ramazani mübarek olsun.
İnşallah inersin o kiloya. Hatta daha fazlası giderse daha iyi olur. Bence tartılma. Sürpriz oluyor cumaya güzel oluyor.
Menü hakkında doğru söylüyorsun ama dedim yaaa akşam yemeği için böyle olması gerekti. Yapsam kesin kaçamak yapardım. Böylesi iyi oldu ama yine sağlıksız oldu. Neyse artık telafi edeceğim. Leblebi diyette yenilebiliyor canım. İki ara yaptım sorun yok yani leblebide. Hatta aklıma geldi şimdide bir avuç yiyeyim. Allaha şükür kabızlık problemimde yok.
saol cnm...
wuhuu tebrikleeerrr..
anladım cnm , geçmiş olsun tatlım...
su çok çok azz, sabahı da geç kaldın diye görmedik , normal kahvaltı yaparsan süper olur...
hadi bekliyoruz o zaman cnm...
kaptiş evet de dayanamıyoruuuummdenicem ama söz veremem
ben geçen sabah bir çay kaşığı kadar kızarmış ekmekle yemiştim tereyağı. aslında doğal tereyağ bulabilsem az az yenebilir. sonuçta yağ a da ihtiyaç var ama doğal tereyağı nerde bulacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?