Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun ayran detoksumun ilk gunuydu, geriye kaldi son bir gun:)

Sabah 9:30
1 haslanmis yumurta
Domates
Salataik
Zeytin
Peynir
1 dilim kepek ekmegi

Kahvaltidan sonrada her iki saatte bir ayran karisimindan ictim,
Saat 12 de 14 te 16 da 18 de ve 20:30 da olmak uzere 5 sefer..

Spor
45 dk leslie
70 mekik
Bir kac hareket daha...

Su 2,5 lt

selam kuzucum artı çıkma hoş olmadı ama verip geleceğine inanıyorum sınavındada başarılarrr

afiyet olsun canımmmm

Su konusunu düzeltmek istiyorum ama zorlamayla bile ancak bu seviyeye geldim.

Yemek saatleri konusunda özellikle öğle yemeği konusunda saati pek kontrol edemiyorum işten dolayı. Çok şükür ramazan geldi de öğle yemeği derdinden kurtuldum. Ekmeği çok aradığım söylenmez ama bazen canım çok çekiyor yarısını yiyiveriyorum ekmeğin. :S

afiyet olsun

Afiyet olsun. Sabah kahvaltın çok ilginç olmuş..

Bende bazen evde yapıyorum..

incelmişimki kıyafetler cuk diye oturdu.Ondan çok mutluyum dedim.

Öğle yemeğine kadar bir biberle durmak zordu bilgisayarın kablosunu kemirecektim az daha

Kızlar suyu nasıl hesaplıyorsunuz?

Gece 12den gece 12ye hesaplıyorum ben:44::44:

Canım kavun çekiyor birazdan kavun yemeyi düşünüyorum arkadaşlar..

uyanıp uyuyuncaya kadar sayıyorum. Şuanda sahura kalkınca + iftardan sonra uyuyana dek
09.07.2013

sahur
10 kiraz

iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates

su
1.5 litre şimdilik 2.5 olur

spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian

Afiyet olsun da sadece kirazla nasıl durabildin? Düşüncesi bile açlık hissetmeme neden oluyor

Kizlar cok mutluyum.nisanimiz icin elbise bakmiyaCam galiba:-D annemdeydik az once 3 tane elbise denedim.3ude oldu:-D ozamana kadar bol gelmezse giyinirim dedim bunları:-D:-D
Tebrik ederim canım. Çok güzel bir duygu dimi? İnsan mutlu oluyor kıyafetlerin içine girince.

Harika görünüyor tartı. Bakalım cumaya daha ne kadar gidecek. Bu arada ramazanda ki ilk tartı yanıltacak bizi. Bayramdan sonra biraz artı görebiliriz tartıda.

Sen istersen herşeyi yapabilirsin Busec'cim. Ben sana güveniyorum. Hadi bakalım o 4 kilodan kurtul da gel

Allah kabul etsin canım. Çok güzel görünüyor menü.
Sana da afiyet olsun Özlem'cim. Çok güzel bir menü.

Kızlar suyu nasıl hesaplıyorsunuz?

Gece 12den gece 12ye hesaplıyorum ben:44::44:

Canım kavun çekiyor birazdan kavun yemeyi düşünüyorum arkadaşlar..
İftardan başla canım saymaya. Sahuruda ekle. İftardan iftara say. Az ye ama kavunu. Gece gece abartma.

09.07.2013

sahur
10 kiraz

iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates

su
1.5 litre şimdilik 2.5 olur

spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian
Klasik Zeliş menüsü. Neden kilo aldığın bu menülerden belli oluyor Zeliş'cim. Düzensiz ve sağlıksız besleniyorsun. Ev içinde kolay gelsin canım sana.

Hoş geldin Nur' cum. Artı çıkman iyi olmamış ama inşallah verirsin biran önce. Sınavında başarılar. Kızlar bu vesileyle söyleyeyim. Özellikle izinden dönen arkadaşlar eğer kiloları artıdaysa eksiye geçene kadar listeye giremiyor. Hatırlatayım dedim.

Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.

Ayşenur' cum canım seni daha sık görmek istiyorum buralarda. Paylaşımlarını biraz daha artırabilirsen eğer daha çabuk ısınırsın takıma. Listeye girmende kolaylaşır. Geçmiş konusunda tebrik ediyorum seni. Fark ettim ki mutlaka okuyorsun geçmişi. Bide dediğim gibi paylaşımların artarsa daha iyi olur.

Peki kaptan :)

Bugünkü menüm:

sahur:
1 kase süt+müsli
2 hurma

iftar:
1 parça kıymalı börek
4 kaşık yoğurt
1 salatalık bolca pul biber ile

şekersiz çay
yarım limon (limon yemeyi çok severim ama uygun mu ki diyete?)

su 1.5 lt içtim
spor konusu yok aslında. Hiç bir şey yapmamış olmak da içime sinmedi leslie nin 500 steps ini yaptım o da 5 dk sürüyor bir de 2 dakika twist yaptım.

İftarın olmamış canım. Hiç bişey yememişsin ki? Daha doyurucu olsun iftarların. Yoğurt bile çok az. Eğer oruçtan sonra hemen yiyemiyorsan aradan biraz zaman geçmesini bekle ama mutlaka sağlıklı beslen. Limonun bence hiç bir sakıncası yok. Su biraz çoğalmış. Daha da artacak inşallah. Sporda ne yaparsan kardır.

Aa yazmayı unutmuşum bir de ballı limonlu su içmiştim iftarda :)

Adamakıllı spora sanırım ramazandan sonra başlayacağım. Ramazan süresince yarım saati geçirebileceğimi sanmıyorum.

MENÜM

Sabah (08:00)

2 tane minik yaz elması

Kahvaltı (10:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Ara (13:00)

1 avuç leblebi

Öğle (14:00)

Yarım tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (20:30)

Köfte, domates, salatalık, biber
Bir kaç parça kızarmış patates
1 bardak ayran

1 fincan şekersiz sütlü nescafe

Suyu hesaplayamadım. Ama 3 lt ye yaklaşmıştır. Spor yok ama mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum evin içinde. Ama en kısa zamanda yürümeye yeniden başlamalıyım yoksa çok yavaş gidecek kilolar.

Afiyet olsun kaptan. :) 3lt su nasıl içebiliyorsunuz? Midenizde ağırlık, şişkinlik yapmıyor mu?

arkadaşlar beşikte minnoşun dallamasını beklerken bende dalmışım valla. şimdi uyandım kavunlarda hayal oldu.

akşam çok az yiyince insan hemen acıkıyor.menümün yarısını yiyebildim.2 saat sonra karnım zil çalmaya başladı

Afiyet olsun.Menün çok güzel bence patatesler dışında zaten çok yememişsin oda nazar boncuğun olsun..

Son düzenleme:

Evet güzel duracağıda hiç aklıma gelmemişti kıyafetlerin oda şaşırttı beni.
Sırf yakışmıyor diye bişey almak istemiyordum kendime.Çünkü olmayınca daha çok moralim bozuluyordu
Fit bir vücuda sahip olmak için daha çookk yolum var..

Birde akşam yemeğinden hemen önce tartıldım 68.6 mı 68.8 mi çıktı hatırlamıyorum

Sağol kaptan.ama bitiremedim yarısını yiyebildim akşam. normalde çok yerim diye takardım şimdide az yedim diye takıyorum

Ama daha sonra normal beslenmeye döndüğümüzde daha az kilo gider hatta + bile olur dediğin gibi...
KAvun yiyemedim zaten artık 3te yerim onuda

1 salatalık yedim ve 400ml su içtim az önce..

Son düzenleme:
Afiyet olsun kaptan. :) 3lt su nasıl içebiliyorsunuz? Midenizde ağırlık, şişkinlik yapmıyor mu?
Ben su içmeyi çok seviyorum canım. Su sağlık bence. Ama bazen kasıyor sırf tamamlayım diye içiyorum. Ama şu sıcaklarda daha çok içmek lazım. Asıl sen içmeden nasıl durabiliyorsun? Yanında sürekli 0.5 lt lik pet şişe taşı. Öyle daha kolay içiliyor. Ben bardakla içemiyorum illaki pet şişe olacak.

Çok acıktıysan ara öğün gibi yeseydin hafif bişeyler. Bende de oluyor ooo kızı uyutayım derken ben uyuyorum.

Afiyet olsun.Menün çok güzel bence patatesler dışında zaten çok yememişsin oda nazar boncuğun olsun..
Ayyy Özlem'cim o nazar boncukları az az ama birleşince gram ediyor gram Biran önce eski günlerime dönmem lazım. Bundan sonra cısss yok benim menülerimde diyeceğim ama yarın oruç olacağım. İnşallah kaçamaksız atlatırım iftarı:18:

Oooooo sanırım bi ben varım sahura kadar uyumayan. Gerçi şimdi uyumuyorum ama inşallah gün içinde bizim bızdık izin verir uyumama. Kızlar bu arada saray şerbeti diye bişey aldık bugün Tamek'in. Merak ettik içinde zencefil felan var. Nasıl bişey diye? Bir su bardağı içtim ama çok beğenmedim. Çok şekerli geldi. Denemek isteyen olursa denemesin derim. Normalde güzel bir içecek eminim çok enerji verir ama diyete uygun değil.

canım menün çok az olmuş ya

sağol kaptişşş

o kadarda nazar boncuğu olsun kaptişşş

Nihayet birisini yakaladım. Ben bu saate kadar uyumadım ama bakalım yarın ne yapacağım Naber Burcu'cum? Sahura mı kalktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…