selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli?
hayirli ramazanlar bu arada
iftara burada az kaldi hazir isim yok iken girip selam vereyim dedim.
cok özledim sizi kizlar,
ama dönmek icin sinavimi atlatmis olmam gerekiyor ve artida oldugum kiloyu vermek zorundayim gelmeden.
suan 73.7kg kizlar
sizleri cok özledimmmmm
Bugun ayran detoksumun ilk gunuydu, geriye kaldi son bir gun:)
Sabah 9:30
1 haslanmis yumurta
Domates
Salataik
Zeytin
Peynir
1 dilim kepek ekmegi
Kahvaltidan sonrada her iki saatte bir ayran karisimindan ictim,
Saat 12 de 14 te 16 da 18 de ve 20:30 da olmak uzere 5 sefer..
Spor
45 dk leslie
70 mekik
Bir kac hareket daha...
Su 2,5 lt
saol cnm...
wuhuu tebrikleeerrr..
anladım cnm , geçmiş olsun tatlım...
su çok çok azz, sabahı da geç kaldın diye görmedik , normal kahvaltı yaparsan süper olur...
hadi bekliyoruz o zaman cnm...
kaptiş evet de dayanamıyoruuuummdenicem ama söz veremem
Ayda en fazla iki defa yapılabiliyor biliyorsun dimi? Bi ara bende denemek istiyorum. Vücudumuz toksinlerden arınıyor böylelikle.
Aferin sana. Bakalım bu cuma neler olacak. Geçen haftanın kaydını alayım. Sonra değişen sıraları takip etmek kolay olur. Tickerını değiştirsene hala 71 de duruyor.
Yürüyüş yeter canım. Jilianı bence hedefine ulaştıktan sonra sıkılaşmak için yap. Bu arada sahil varsa eğer bulunduğun yerde nerde olduğunu biliyorum, şuan büyük kızımda orda tatilde. Ama merkezde. İsminini söylemek istemedin sanırım kaldığın yeri? Pot kırmayayım diye bende yazmadım. Sizin oralarda yaşayıp da diyet yapmak çok zor
Ne güzel işe başında geçiyor. Bazen hem başına hem sonuna denk geliyor yada arada bırakmak daha zor oluyor. Bende yarın başlıyorum inşallah. Bugün güvenemedim çünkü reglimin son günleri.
Kahvaltı mutlaka yapmalısın canım. Öğle yemeğini de çok geç yemişsin. Yiyecekler açısından menün güzel yanlış bişey yememişsin ama düzensiz olmuş. Ekmek yemiyor musun normalde yoksa diyet için mi bıraktın? Su olmazsa olmaz. Hele ki bu sıcaklarda. Biran önce suyu artırmaya çalış canım. Su sağlık içinde çok önemli.
Kahve çarpıntı yapıyor canım. Biliyorsun dimi?
afiyet olsunsahur(02:30)
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ince dilim kaşar
şekersiz çay
domates salatalık
iftar(20:30)
1 hurma
yarım su bardağı şehriye çorbası
3 yk taşlık kavurma(az yağlı)
bide fırınlanmış fasulye kavurması
(taze fasulyeyi taş fırınlarda kurutmuşlar
annem haşladı az yağda soğanla kavurdu)
2 bardak ayran
kıvırcık salata
yarım dilimden az zeytiyağlı çavdar ekmeği
3 lt su
yeşilçay ve sporu sonra yazıcam kızlar
Afiyet olsun. Sabah kahvaltın çok ilginç olmuş..
Bende bazen evde yapıyorum..
incelmişimki kıyafetler cuk diye oturdu.Ondan çok mutluyum dedim.
Kızlar suyu nasıl hesaplıyorsunuz?
Gece 12den gece 12ye hesaplıyorum ben:44::44:
Canım kavun çekiyor birazdan kavun yemeyi düşünüyorum arkadaşlar..
09.07.2013
sahur
10 kiraz
iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates
su
1.5 litre şimdilik 2.5 olur
spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian
Tebrik ederim canım. Çok güzel bir duygu dimi? İnsan mutlu oluyor kıyafetlerin içine girince.Kizlar cok mutluyum.nisanimiz icin elbise bakmiyaCam galiba:-D annemdeydik az once 3 tane elbise denedim.3ude oldu:-D ozamana kadar bol gelmezse giyinirim dedim bunları:-D:-D
Harika görünüyor tartı. Bakalım cumaya daha ne kadar gidecek. Bu arada ramazanda ki ilk tartı yanıltacak bizi. Bayramdan sonra biraz artı görebiliriz tartıda.
Sen istersen herşeyi yapabilirsin Busec'cim. Ben sana güveniyorum. Hadi bakalım o 4 kilodan kurtul da gelsor canım sor, hepimiz soruyor böyle çok kilo vermiş birilerini yakaladığımızdabu konuda meraklı olmanın hiçbir sakıncası yok ben geçen temmuz 2012 de başladım diyete mayıs 2013 te bıraktım. 59 kilodan 48 kg a dukan'la düştüm. onun öncesinde kendi çabamla kilo vermiştim. aslına bakarsan yavaş verdim ben. ama dukan'ı yaparken hiç kaçamak yapmadım denebilir. çok azimliydim. malesef mayıs geldi ve izmir e kısa bi tatile gittim. bu sırada diyeti bıraktım. aslında dukan'ın güçlendirme evresini yapmalıydım ama yapmadım. ve kaptiş doğru demiş. çok abarttım. ne bulursam yiyorum, üstelik gecenin körü de olsa ee hal böyle olunca 4 kg aldım 2 ayda :26: ama şimdi tekrar normal bir diyete başlayacağım. çünkü dukan hakkı sadece ömür boyu 2 defa var. daha bunun ilerde evliliği, doğumu var. son hakkımı ona saklamayı düşünüyorum. kendi çabamla 45 olmak istiyorum şuan. dikkatli beslenerek, suyu bol tüketip, akşam 7 den sonra yemeyerek neler yapabileceğim görelim bakalım tabi spor da şart ama akşam 7 de bitiyor iş, işten çıkıp eve de gelmiyorum. biraz geziyorum dışarı da. sporu bir süre yapamayabilirim sanırım. ama spor olmadan da olmuyor. benim ev sporlarım meşhurdur bu arada, jullian michaels 30 day shred öneririm, ama dambell ların 0,5 kg olsun. benimkiler 1,5 kg dı kolum kas oldu, kızlar biliyor bu kez 0,5 lik dambell alacağım kendime onlarla yapacağım. geçen sefer 20 gün yapmıştım ayağım rahatsızlandı, doktor yasakladı, 30 a tamamlayamamıştım. ama bu kez tamamlayacağım umarım.
ben buralarda olucam ara sıra geleceğim, havam değişiyor, özlemişim burayı. bana sorularınız olursa diyeceğiniz bir şey olursa özelden yazın kızlar çünkü burdan takip edemeyebilirim benmezun olduğum için tekrar sizinle yarışamıyorum şuan. sanırım 6 ay geçmesi gerekiyordu mezuniyetten sonra :26: ama sürem dolunca hala kilolarımdan kurtulamamış olursam yine aranızda olmak istiyorum. inanın burdaki motivasyonu hiçbir şey sağlayamıyor, bunu mezun olunca çok daha iyi anladım.
kendinize çok iyi bakın, bol kilo vermeli haftalarınız olsun
teşekkür ederim kaptancım
abartma konusunda doğru demişsin, aynen öyle. :26: abarttım da abarttım. dukan'da aylarca ağzıma hiç sürmediğim tatlı sonunda çok fena patlak verdi ve gecem gündüzüm tatlı oldu. bir dönem hatta kahvaltımı dahi çikolata kekle yapıyordum, gün içinde sulu yemek dahi yemiyordum :18: şimdi daha iyi durumdayım. toparlamaya başladım kendimi. iş yerinde yemek vermiyorlar, o sıkıntı oluyor. akşamdan evde diyet yemeklerimi hazırlayıp götürmeye başlayacağım
Allah kabul etsin canım. Çok güzel görünüyor menü.sahur(02:30)
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ince dilim kaşar
şekersiz çay
domates salatalık
iftar(20:30)
1 hurma
yarım su bardağı şehriye çorbası
3 yk taşlık kavurma(az yağlı)
bide fırınlanmış fasulye kavurması
(taze fasulyeyi taş fırınlarda kurutmuşlar
annem haşladı az yağda soğanla kavurdu)
2 bardak ayran
kıvırcık salata
yarım dilimden az zeytiyağlı çavdar ekmeği
3 lt su
yeşilçay ve sporu sonra yazıcam kızlar
Sana da afiyet olsun Özlem'cim. Çok güzel bir menü.Bugünkü menüm
03:00
1 litre su
Eki Görüntüle 751813
20:10
Resimdeki menünün yarısı (salatalık hariç)
1litre su
Eki Görüntüle 751835
21:10
1 sade soda
Egzersizler
00:00
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş,biraz koşu ve 411kalori
18:50
1 saat sahilde bebek arabasıyla hafif yürüyüş
İftardan başla canım saymaya. Sahuruda ekle. İftardan iftara say. Az ye ama kavunu. Gece gece abartma.Kızlar suyu nasıl hesaplıyorsunuz?
Gece 12den gece 12ye hesaplıyorum ben:44::44:
Canım kavun çekiyor birazdan kavun yemeyi düşünüyorum arkadaşlar..
Klasik Zeliş menüsü. Neden kilo aldığın bu menülerden belli oluyor Zeliş'cim. Düzensiz ve sağlıksız besleniyorsun. Ev içinde kolay gelsin canım sana.09.07.2013
sahur
10 kiraz
iftar
3 hurma
3 kiraz
6 parça fırında tavuk
biraz patates
su
1.5 litre şimdilik 2.5 olur
spor
1 saat yürüyüş
30 dk jillian
Hoş geldin Nur' cum. Artı çıkman iyi olmamış ama inşallah verirsin biran önce. Sınavında başarılar. Kızlar bu vesileyle söyleyeyim. Özellikle izinden dönen arkadaşlar eğer kiloları artıdaysa eksiye geçene kadar listeye giremiyor. Hatırlatayım dedim.selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli?
hayirli ramazanlar bu arada
iftara burada az kaldi hazir isim yok iken girip selam vereyim dedim.
cok özledim sizi kizlar,
ama dönmek icin sinavimi atlatmis olmam gerekiyor ve artida oldugum kiloyu vermek zorundayim gelmeden.
suan 73.7kg kizlar
sizleri cok özledimmmmm
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.Bugun ayran detoksumun ilk gunuydu, geriye kaldi son bir gun:)
Sabah 9:30
1 haslanmis yumurta
Domates
Salataik
Zeytin
Peynir
1 dilim kepek ekmegi
Kahvaltidan sonrada her iki saatte bir ayran karisimindan ictim,
Saat 12 de 14 te 16 da 18 de ve 20:30 da olmak uzere 5 sefer..
Spor
45 dk leslie
70 mekik
Bir kac hareket daha...
Su 2,5 lt
Tebrik ederim canım. Çok güzel bir duygu dimi? İnsan mutlu oluyor kıyafetlerin içine girince.
Harika görünüyor tartı. Bakalım cumaya daha ne kadar gidecek. Bu arada ramazanda ki ilk tartı yanıltacak bizi. Bayramdan sonra biraz artı görebiliriz tartıda.
Sen istersen herşeyi yapabilirsin Busec'cim. Ben sana güveniyorum. Hadi bakalım o 4 kilodan kurtul da gel
Allah kabul etsin canım. Çok güzel görünüyor menü.
Sana da afiyet olsun Özlem'cim. Çok güzel bir menü.
İftardan başla canım saymaya. Sahuruda ekle. İftardan iftara say. Az ye ama kavunu. Gece gece abartma.
Klasik Zeliş menüsü. Neden kilo aldığın bu menülerden belli oluyor Zeliş'cim. Düzensiz ve sağlıksız besleniyorsun. Ev içinde kolay gelsin canım sana.
Hoş geldin Nur' cum. Artı çıkman iyi olmamış ama inşallah verirsin biran önce. Sınavında başarılar. Kızlar bu vesileyle söyleyeyim. Özellikle izinden dönen arkadaşlar eğer kiloları artıdaysa eksiye geçene kadar listeye giremiyor. Hatırlatayım dedim.
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.
Ayşenur' cum canım seni daha sık görmek istiyorum buralarda. Paylaşımlarını biraz daha artırabilirsen eğer daha çabuk ısınırsın takıma. Listeye girmende kolaylaşır. Geçmiş konusunda tebrik ediyorum seni. Fark ettim ki mutlaka okuyorsun geçmişi. Bide dediğim gibi paylaşımların artarsa daha iyi olur.
İyi geceler canım. Allah izin verirse ben sahura kadar ayaktayım. İnşallah yarın oruçlu olacağım.İyi geceeler herkeseee
İftarın olmamış canım. Hiç bişey yememişsin ki? Daha doyurucu olsun iftarların. Yoğurt bile çok az. Eğer oruçtan sonra hemen yiyemiyorsan aradan biraz zaman geçmesini bekle ama mutlaka sağlıklı beslen. Limonun bence hiç bir sakıncası yok. Su biraz çoğalmış. Daha da artacak inşallah. Sporda ne yaparsan kardır.Peki kaptan :)
Bugünkü menüm:
sahur:
1 kase süt+müsli
2 hurma
iftar:
1 parça kıymalı börek
4 kaşık yoğurt
1 salatalık bolca pul biber ile
şekersiz çay
yarım limon (limon yemeyi çok severim ama uygun mu ki diyete?)
su 1.5 lt içtim
spor konusu yok aslında. Hiç bir şey yapmamış olmak da içime sinmedi leslie nin 500 steps ini yaptım o da 5 dk sürüyorbir de 2 dakika twist yaptım.
İftarın olmamış canım. Hiç bişey yememişsin ki? Daha doyurucu olsun iftarların. Yoğurt bile çok az. Eğer oruçtan sonra hemen yiyemiyorsan aradan biraz zaman geçmesini bekle ama mutlaka sağlıklı beslen. Limonun bence hiç bir sakıncası yok. Su biraz çoğalmış. Daha da artacak inşallah. Sporda ne yaparsan kardır.
Afiyet olsun kaptan. :) 3lt su nasıl içebiliyorsunuz? Midenizde ağırlık, şişkinlik yapmıyor mu?MENÜM
Sabah (08:00)
2 tane minik yaz elması
Kahvaltı (10:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Ara (13:00)
1 avuç leblebi
Öğle (14:00)
Yarım tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (20:30)
Köfte, domates, salatalık, biber
Bir kaç parça kızarmış patates
1 bardak ayran
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
Suyu hesaplayamadım. Ama 3 lt ye yaklaşmıştır. Spor yok ama mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum evin içinde. Ama en kısa zamanda yürümeye yeniden başlamalıyım yoksa çok yavaş gidecek kilolar.
Afiyet olsun.Menün çok güzel bence patatesler dışında zaten çok yememişsin oda nazar boncuğun olsun..MENÜM
2 tane minik yaz elması
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 avuç leblebi
1 bardak ayran
Suyu hesaplayamadım. Ama 3 lt ye yaklaşmıştır. Spor yok ama mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum evin içinde. Ama en kısa zamanda yürümeye yeniden başlamalıyım yoksa çok yavaş gidecek kilolar.
Tebrik ederim canım. Çok güzel bir duygu dimi? İnsan mutlu oluyor kıyafetlerin içine girince.
İftardan başla canım saymaya. Sahuruda ekle. İftardan iftara say. Az ye ama kavunu. Gece gece abartma.
Ben su içmeyi çok seviyorum canım. Su sağlık bence. Ama bazen kasıyor sırf tamamlayım diye içiyorum. Ama şu sıcaklarda daha çok içmek lazım. Asıl sen içmeden nasıl durabiliyorsun? Yanında sürekli 0.5 lt lik pet şişe taşı. Öyle daha kolay içiliyor. Ben bardakla içemiyorum illaki pet şişe olacak.Afiyet olsun kaptan. :) 3lt su nasıl içebiliyorsunuz? Midenizde ağırlık, şişkinlik yapmıyor mu?
Çok acıktıysan ara öğün gibi yeseydin hafif bişeyler. Bende de oluyor ooo kızı uyutayım derken ben uyuyorum.arkadaşlar beşikte minnoşun dallamasını beklerken bende dalmışım valla.şimdi uyandım kavunlarda hayal oldu.
akşam çok az yiyince insan hemen acıkıyor.menümün yarısını yiyebildim.2 saat sonra karnım zil çalmaya başladı
Ayyy Özlem'cim o nazar boncukları az az ama birleşince gram ediyor gramAfiyet olsun.Menün çok güzel bence patatesler dışında zaten çok yememişsin oda nazar boncuğun olsun..
canım menün çok az olmuş yaPeki kaptan :)
Bugünkü menüm:
sahur:
1 kase süt+müsli
2 hurma
iftar:
1 parça kıymalı börek
4 kaşık yoğurt
1 salatalık bolca pul biber ile
şekersiz çay
yarım limon (limon yemeyi çok severim ama uygun mu ki diyete?)
su 1.5 lt içtim
spor konusu yok aslında. Hiç bir şey yapmamış olmak da içime sinmedi leslie nin 500 steps ini yaptım o da 5 dk sürüyorbir de 2 dakika twist yaptım.
Sen istersen herşeyi yapabilirsin Busec'cim. Ben sana güveniyorum. Hadi bakalım o 4 kilodan kurtul da gel
Klasik Zeliş menüsü. Neden kilo aldığın bu menülerden belli oluyor Zeliş'cim. Düzensiz ve sağlıksız besleniyorsun. Ev içinde kolay gelsin canım sana.
Hoş geldin Nur' cum. Artı çıkman iyi olmamış ama inşallah verirsin biran önce. Sınavında başarılar. Kızlar bu vesileyle söyleyeyim. Özellikle izinden dönen arkadaşlar eğer kiloları artıdaysa eksiye geçene kadar listeye giremiyor. Hatırlatayım dedim.
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.
Ayşenur' cum canım seni daha sık görmek istiyorum buralarda. Paylaşımlarını biraz daha artırabilirsen eğer daha çabuk ısınırsın takıma. Listeye girmende kolaylaşır. Geçmiş konusunda tebrik ediyorum seni. Fark ettim ki mutlaka okuyorsun geçmişi. Bide dediğim gibi paylaşımların artarsa daha iyi olur.
MENÜM
2 tane minik yaz elması
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 avuç leblebi
1 bardak ayran
Nihayet birisini yakaladım. Ben bu saate kadar uyumadım ama bakalım yarın ne yapacağımNaber Burcu'cum? Sahura mı kalktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?