Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilgisayardan internete baglanamadım..:-( telefondan tam bir işkence.özelliklede sayfalar birikmişse.:-/

yok ya ben seviyorum geçmişi okumayı
sağol özlemcim eskisi kadar hızlı yürmüyorum biraz daha nefes ala ala yürüdüm. zaten yürümek değil de sıcak zorluyor beni.
Bilgisayardan internete baglanamadım..:-( telefondan tam bir işkence.özelliklede sayfalar birikmişse.:-/
kesinlikle çok zor telefonla. 3 gün en çektim be

Dünkü menüm

03:00
1 domates,1 biber,1 yumurtadan oluşan menemen
Biraz peynir
3 siyah zeytin
1 salatalık
2 dilim kavun
1 parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

20:10
2 parça ızgara tavuk
Soğan ve yesil salata
2_3 lokma humus
3 parça kebap ekmeği
600ml ayran

21:00
2 sade soda
Toplam 2 litre su

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım güzel menü

10.07.2013
Sabah
1/2 pors. yeşillik
3 light siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
Ara
5 kırmızı erik
1 ceviz
Öğle
1 pors. köri soslu tavuk
1 pors. mevsim salata
1 kase pilav
1 kutu light yoğurt
Ara
1 bitter madlen çikolata
(Godiva'nın %85 çikolata oranı olanından, 10 gr falan en fazla)
Akşam
8 kiraz
1 ceviz
1 kepekli lavaş
2 dilim salam
1 kk beyaz light peynir
1 kutu light ayran

Aynen oyle kaptancim:)

Kizlar yaa benim butun hayatim telefonla.. Ben de arada anneme gittigimde pcden baglaniyorum onun disinda hep telefonla okuyup yaziyorum, butun islerimi yapiyorum, zor valla

Bu arada kizlar gunaydin , ancak gelebildim, is guc var bugun , yarin kayinvalidemlerle annemleri davet ettim iftara.. Hazirlik yapicam

Bu arada hepimiz ayran detoksumun sonucunu merak ettik ettik ama hic de bekledigim sonucu alamadim, ilk yaptigimda 73 kiloyken , 1,5 kilo vermisim bununla 2 gunde... Ama bu sefer 700 gr filan gitti.. 68.5 kiloyum simdi, daha cok bekliyordum

menünde göze batanlar humus ve kebap ekmeği canım. gerçi humus çok azmış
venüscüm erikler ve pilav olmamış bence. bir de kaptan lıght ürünleri kullanmamamız gerektiğini söylemişti

Kizlar yaa benim butun hayatim telefonla.. Ben de arada anneme gittigimde pcden baglaniyorum onun disinda hep telefonla okuyup yaziyorum, butun islerimi yapiyorum, zor valla

kolay gelsin tubacım ne yemekler yapmayı düşünüyorsun ?
1,5 kg kötü bi sonuç değil bence . herkezin 1 haftada verdiğini sen 2 günde verdin.

menünde göze batanlar humus ve kebap ekmeği canım. gerçi humus çok azmış

venüscüm erikler ve pilav olmamış bence. bir de kaptan lıght ürünleri kullanmamamız gerektiğini söylemişti
Canım benim diyetisyenim diyet ürünler konusunda yasak koymuyor. Hatta yağ oranlarının düşüklüğü işime yarıyor. Light diye yazdıklarımın yağ ve tuz oranları en düşük olanlardan. O yüzden tartıda çıktığımda yağ oranımın düşüşünde işime yarıyorlardı. Bir süredir gitmiyorum diyetisyene ama 1 ağustosta tekrar diyetisyene gideceğim bakalım

Canim ben bu sefer 1.5 kg vermedim iste, oyle olsa cok sevinirdim.. Onceki yaptigimda vermistim. Bu sefer 700 gr verdim , tabi buna da sukur:)

diyetisyene mı gidiyordun? onlar işin uzmanı öyle diyorlarsa öyledir :)
Canim ben bu sefer 1.5 kg vermedim iste, oyle olsa cok sevinirdim.. Onceki yaptigimda vermistim. Bu sefer 700 gr verdim , tabi buna da sukur:)
ben yanlış anlamışım. olsun 700 gr. da iyi.

Ekmek hariç gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.

Pilav, çikolata ve akşam ki meyveler olmamış canım. Bide saatlerini yazmamışsın. Su ne kadar içtin? Bir kepekli lavaş derken? Büyüklüğü ne kadar?

Hiç olmamasından iyidir telefondan bağlanmak. Bende masaüstü var ona bişey olunca netbooktan onada bişey olursa cepten

Bir yerde hata olmalı ya da vücudunda ödem azdı ondan da olabilir. Ben şoklardayım bugün akşama tartılacağız yaaa iftardan önce. Meraklandım iyice tartıldım. Resmen şok durumdayım. İmkanı yookk kilo almış olamam ama ödem olma ihtimali ne kadar bilmiyorum. Sıkı durun kafayı yiyeceğim resmen. Tartıda 72 kilo yu gördüm. Günlerce kaçamak yapsam zor göreceğim kiloyu gördüm neden olduğu konusunda hiç bir fikrim yok. Bakalım iftardan önce kaç çıkacağım. Akşamdan itibaren de yeşil çay içmeye başlayacağım. :26:

tartıyı başka yere koy tekrar tart. benim tartı 3 kılo fark çıkarttı bu şekilde. bir de ben bugun tuvalete çıkamadım burcu gibi. ramazan başından beri düzeni bozuldu. senın de böyle bi sorunun olabilir mi?

Hep aynı yerde tartılıyorum dediğin gibi denerim başka yere koyup tartmayı. Kabızlık sorunum yok bu sabah çıktım tuvalete. Ufak tefek kaçamaklar haricinde çok dikkat ediyorum. Dediğim gibi +1,1 imkanı yok almış olamam. Acaba diyorum daha sahurun etkilerimi var üstümde, yada tartının pillerini felan mı değiştirsem? Ben bi daha tartılıp geleyim. Acaip taktım kafaya. Tartıldım şimdide 71,5 çıktım. Bakalım iftara kadar ne kadar inecek:26:

Keşke dün iftardan önce merakını giderseydin kaptan daha iyi sonuç görürdün tartıda.sahurun etkisi vardır.aksama kadar daha cok su atarsın.kilon kaçtı geçen cuma?

Keşke dün iftardan önce merakını giderseydin kaptan daha iyi sonuç görürdün tartıda.sahurun etkisi vardır.aksama kadar daha cok su atarsın.kilon kaçtı geçen cuma?
Dün iftarda evde değildim canım. Geçen hafta 70,9 dum canım. Tickerda var. Ama iftara gideceğini tahmin ediyorum. Büyük ihtimal sahurun etkisi geçmedi hala.

valla tartının yerinden yerine de fark ediyo birde iftar öncesi ve sonrası kilo çoook fark ediyoo ben iftar öncesi 62.1dim yemek yedim çok da yemedim anlamadım ama suyu mu çok içtim onu da tam bilemedim:26:bi çıktım 63.5 çıktım

canım ya bu ayran detoksu nedir beni de aydınlatır mısınn????

Haklısın bekleyeceğim bakalım iftar öncesini. Şerife'cim geçmişte senin için mesaj yazmıştım. Görmedin sanırım. Tekrar bi bakar mısın geçmişe? Ayran detoksu senin için uygun olmayabilir. Bebiş için tedavi görüyorsun yaa onun için yapman sakıncalı bence. :26:

Dün iftarda evde değildim canım. Geçen hafta 70,9 dum canım. Tickerda var. Ama iftara gideceğini tahmin ediyorum. Büyük ihtimal sahurun etkisi geçmedi hala.
Daha 7 saat var üzme kendini. 1kilo fark etmiş cok degil cnm. O kadar su,yemek bir anda atılmaz,sindirilmez.;-)

Cok normal cnm.:-D

Oruçlu olan arkadaşların dikkatine

Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen. Yoksa yarın sahurdan sonra kilonuz çok yüksek çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…