Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet güzel bir tespit. ben başlayınca bitirirdim tüm bardağı

Günaydın kızlaaar! Dünkü menümü müsait olunca paylaşayım da bir kontrol edin. Yavas yavas düzeltmem lazım.
günaydın venüsss
Çizelge kısmı yok ki sadece mesajlarım,aboneliklerim ve ayarlarım var ve ordada çizelge diye birşey yok (((

çizelge diye yazmıyor ama altında çizelgenizi ekleyebilirsiniz gibi bir açıkmala var dur bi bakayım

Çizelge kısmı yok ki sadece mesajlarım,aboneliklerim ve ayarlarım var ve ordada çizelge diye birşey yok (((
Önce yukarıda kullanıcı kontrol paneli kısmını açıyorsun. Sol tarafta ayarlarım yazan yerin altında profil düzenleyi tıklıyorsun. O zaman çıkacak aşağıya doğru in. Çizelge diye yazıyor. Dikkatli incele mutlaka bulursun.

profil düzenle kısmına tıkla

aşağıda kişisel bilgiler başlığı var

onun altında 4. kutucuk
çizelge yazıyor karşısında da kutucuk var

Ton balıklı makarna bile daha iyi olurmuş pizzadan Dünde dominos bana mesaj yolluyor. Bir fiyatına üç tane pizza diye
Eşine diyet yaptığını söylememen daha iyi olmuş. Büyük bir sürpriz olacak Telafi edeceğim diye aç kalma sakın. Bu arada ben o adımsayarı indirdim Burcu' nu söylediği. İyi oldu aklıma geldiği hemen telefonumu cebime koyayım.
Günaydın kızlaaar! Dünkü menümü müsait olunca paylaşayım da bir kontrol edin. Yavas yavas düzeltmem lazım.

Günaydın canım hoş geldin.

teşekkürler ebrucum....ben damla,37 yaşındayım boy:156 cm şu anki kilom :54 kg veeeee 47 kg olmak istiyorum:18:canım....
çalışmıyorum ev hanımıyım kısaca böyle canım....

kaptan ben adımsayarı araştırdım ama yapılan yorumlar pek olumlu değildi. telefona indirilenlerden bahsediyorum. sen randıman alıyor musun doğru hesaplıyor mu?

ben buralarda bulursam alacağım bir tane 9-10 tl bişeymiş zaten. olmazsa internetten alırım hepsiburda da vardır.

evet eşime söylemedim .çünkü destek olmuyor bana. ona göre kılom gayet iyiymiş. külliyen yalan defalarca da başlayıp bırakınca evde makara konusu oldu benim diyetlerim. zaten yeni aldığım tartıyı görünce bile dalga geçti ama üzerinde çok durmadı

Merhabalar.Listene baktım sahur çok güzel olmuş ama iftarda pizza yemeseymişssin iyiymiş.Başka çaren olmadığı için bu seferlik birşey olmaz inşallah.Yürüyüş ve su süper :)

teşekkürler ebrucum....ben damla,37 yaşındayım boy:156 cm şu anki kilom :54 kg veeeee 47 kg olmak istiyorum:18:canım....

54 kilomuu inanmıyorum ya 54 kilo birinin diyet yaptığına ilk defa şahit oluyorum da benim hedefim bile 54 den fazla neden memnun değilsin kilondan damla?

Merhabalar.Listene baktım sahur çok güzel olmuş ama iftarda pizza yemeseymişssin iyiymiş.Başka çaren olmadığı için bu seferlik birşey olmaz inşallah.Yürüyüş ve su süper :)

çok haklısın yememelıydim ama o yorgunlukla itirz etmeye takatım yoktu. zaten iftardan önce gelmiş. kurumuş çok lezzetsiz bişey olmuş. oturdu mideme kıvrandım akşam.

Buldum yaptım çok teşekkürler :)
Ne demek canım rica ederiz. Biz bunlar için bir takımız

Memnun oldum tanıştığımıza. Not aldım bilgilerini.

Tatlım dün gece sahurdan sonra indirdim. Az önce denedim adımımı saydım sanırım fazla gidiyor ama onunda kolayı var Mesela 100 adım atmışım ben onu 50 kabul ediyorum. Çünkü 2 katı artıyor gibi geldi. Gerçeğini alana kadar bu işime yarar. Ama gerçeği daha iyi olur tabii ki.

54 kilomuu inanmıyorum ya 54 kilo birinin diyet yaptığına ilk defa şahit oluyorum da benim hedefim bile 54 den fazla neden memnun değilsin kilondan damla?

canım aslında memnun değil demiyelim de daha sağlıklı olmak için diyelim....boyumda pek uzun değil bu yüzden biraz daha kilo vermek istiyorum ....aslında 50 kg olsam yeter ama bakalım zoru başarırım umarım:18:

Damla'nın boyuna göre fazlalığı var canım. 156 boya 46 kilo olması lazım. Fit olabilmesi için. Aslında şimdide şişman değil zaten ama fit olmak başka bişey biliyorsun

seyyahçım adım sayar bir ara bende almak istedim ama bir türlü mağazada bulamadım....her defasında kalmadı ve gelecek dediler....bu da demek oluyorki baya rağbet var....kilon konusunda da hiç canını sıkma ramazanda çok fazla veremesende en fazla 3 ayda ki sürmez okadar diye düşünüyorum verirsin canım:13:

Hissettirmeden diyet yapmakta çok zordur Allah yardımcın olsun...
yok şimdiye kadar hissetmedi
evet ben de buna benzer yorumlar okudum. gerçeğini arayacağım çarşıya çıkınca

Damla'nın boyuna göre fazlalığı var canım. 156 boya 46 kilo olması lazım. Fit olabilmesi için. Aslında şimdide şişman değil zaten ama fit olmak başka bişey biliyorsun

valla ben daha o fitlik mertebesine erişemedim şimdilik kilo versem kafi damlacım inşallah hedefine ulaşırsın kı eminim ulaşacağına
ay sağol canım ya inşallah kısa zamanda hepimiz veririz

Nihayet takımımız yine eski günlerine döndü. Capcanlı bol muhabbetli dolu dolu bir takımdık her daim öyle olmaya da devam edeceğiz. Tek kötü tarafı birazcık uzak kalıp dönünce geçmişi okuma işkencesi

günaydın kızlaaaarrr,
tahmin edebileceğiniz üzere uyudum akşam
hatta sabah çok zor kalktım yaaa.. uyku ne güzel şey....

neyse, bugün bizim 3. ewlilik yıldönümümüüüzzzz
Bir ömür boyu birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah..;-)
günaydın arkadaşlar....sizlerin desteğiyle bende istediğim kiloya geleceğim inşallah.....hepimize kolay gelsin

Kuralları anladım canım ve kabul ediyorum...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. Bende 24,5 yaşındayım.:-D 20 aylık bebegim var. Bütün gün onunla ilgileniyorum.
Inşallah hep birlikte burada fazlalíklarımızdan kurtulacağız.;-)

günaydın ozlemcim. dün kabus gibi bir gündü benim için

Bende neden diye soracaktım.aşağıda açıklamışsın.
Neyseki yolda yürürken bişey olmadı sana.dikkat et kendine..:-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…