Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oruçlu olan arkadaşların dikkatine

Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen. Yoksa yarın sahurdan sonra kilonuz çok yüksek çıkar.

merhabalar şuanda regliden dolayı tutamıyorum sabah tartıldım 60,6 çıktım kahvaltıda domates salatalık şekersiz çay bir incae dilim ekmek birazda peynir yedim kahvaltıdan sonra form çayı içtim bakalım neler olacak

daha iner o kaptan takma kafana.
ben de dün iftar öncesi ve sonrası tartıldım. tam tamına 1 kg. farketti. sürahi gibi 2 bardakla ayran içtim su da aynı şekilde çok içtim.
Oruçlu olan arkadaşların dikkatine

Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen. Yoksa yarın sahurdan sonra kilonuz çok yüksek çıkar.

aklımda kaptan. akşam iftarda annemlerde olaağız ama ben önce eve gidip tartılacağım hem üstümü de değiştiririm eşortmanlarla giderim

merhaba . yeni mi katıldın gruba?

bu arada ben kmlerce yürüyüp geldim tam 1 saat sürdü gidip gelmem. akşam olsun diye bakıyorum ama saat daha 2 buçuk bile değil

evet dün istek göndermiştim sizde davet etmişsiniz bulmuşken kaçırmak istemedim
Takımımıza hoşgeldin.. Kaçırmak istememekte iyi etmişsin.:-D Burada güzel güzel kilolarımızdan kurtulacağız inşallah hepbirlikte..
bu arada ben kmlerce yürüyüp geldim tam 1 saat sürdü gidip gelmem. akşam olsun diye bakıyorum ama saat daha 2 buçuk bile değil

Cnm kolay gelsin sana bu sıcakta yürümek kolay değil.:-/

canım kayısıyı her türlü tkettim ama hiç bi şekilde yarar sağlamadı

antep fıstığı hariç iyi bi menü ama o su ne öle gurban olduğum ayşegülümmmmmm az artır artır

kaptiş valla bu hafta çok negatifim yaaaaa buda yansıcak sanırımmmm

kaptiş sende iyi alıştın haaa benim idolüm sensin olmuo böleeee

Merhabalar,

Ben Mine.37 yaşındayım. 2,5 yaşında bir oğlum var. 1.60 boyunda 80.8 kiloyum.Hedefim 60 olmak.Beni de gurubunuza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler

hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım sözlüyüm 13 marttan beri burdayım ve 13 kilo verdim bu takıma gelmekle en doğru seçimi yaptın

afiyet olsun canım ama biraz az olmuş metabolizmanı yavaşlatma kaptanın dediği gibi sağlıklı beslen yeterli suyu artır faydasıı çok görceksin

günaydın kızlaaaarrr,
tahmin edebileceğiniz üzere uyudum akşam
hatta sabah çok zor kalktım yaaa.. uyku ne güzel şey....

neyse, bugün bizim 3. ewlilik yıldönümümüüüzzzz

nice nice nice mutlu birlikte seneleriniz olsun canım benim

günaydın arkadaşlar....sizlerin desteğiyle bende istediğim kiloya geleceğim inşallah.....hepimize kolay gelsin

hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım sözlüyüm 13 marttan beri burdayım ve 13 kilo verdim bu takıma gelmekle en doğru seçimi yaptın

sağol canım benim

owww adaşım olmuş mu hiç yaaaaaa ee olmamış tabiii

evet okumak biraz öle oldu kaptişşşş ama iyidir iyi

afiyet olsun kuzucumm

çikilata bozmuş ama güzel ben beğendim

şişlik vardır kaptiş merak etme

kendini daha detaylı tanıtırsan daha mutl oluruz

Takımımıza hoşgeldin.. Kaçırmak istememekte iyi etmişsin.:-D Burada güzel güzel kilolarımızdan kurtulacağız inşallah hepbirlikte..

Cnm kolay gelsin sana bu sıcakta yürümek kolay değil.:-/
inşallah canım biraz geç cevap veriyorum 2 ooglum var onlarla ilgileniyorum arada bakıyorum

Ayran detoksunu anlaticam bi ara canim , simdi spora kosmam lazim bebis uyumusken yapayim hemen:))

teşekkürler cnm..
bu arada avatar'ı değiştirmişsin, aa dedim yeni biri mi çok da güzel yazıyor, sonra bi baktım bizim kaptiş yahuu

günaydın arkadaşlar....sizlerin desteğiyle bende istediğim kiloya geleceğim inşallah.....hepimize kolay gelsin

cnm mesaideydim, o kadar geç geldim ki eve, hemen hazırladım ama anca bu saat oldu..
bu arada saol cnm

daha iyi olacak

54 kilomuu inanmıyorum ya 54 kilo birinin diyet yaptığına ilk defa şahit oluyorum da benim hedefim bile 54 den fazla neden memnun değilsin kilondan damla?

ahhhahhh, aynen

Damla'nın boyuna göre fazlalığı var canım. 156 boya 46 kilo olması lazım. Fit olabilmesi için. Aslında şimdide şişman değil zaten ama fit olmak başka bişey biliyorsun

haklısın kaptiş, siz bakmayın bize..

evet çok güzell ama okuması zor yani, test ettim onayladım

saol tatlımm

kebap ekmeği olmasaymış bir de su fazl olsaymış daha iyiymiş cnm ...

venüsüm pilav ve çikolata olmamış bence... akşam da çok sağlıklı değil.. bir de su sporu alta yazmamışsın..
unuttun mu kız

olsun hiç yoktan iyidir

:44::44: kaptiş oluyor arada, sen 8de falan tartıl, ineceksin mutlaka...

evet dün istek göndermiştim sizde davet etmişsiniz bulmuşken kaçırmak istemedim
hoşgeldin cnm..
ben ceren,30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim (bugün evlilik yıldönümümüz ), çocuğumuz henüz yok, bilgisayar mühendisiyim ve bir gsm firmasında çalışıyorum...
13 takımın hastayısım süper bir takımız

Bugün ne yemek yiyesim ne de birşey yapasım var.Kolumu kaldıracak halim yok ne oldu ki bana
ay sıcaklardan cnm yaa, ben de çok fena hissediyorum.. hala hastalanmadım da, onun da sıkıntısı var.. fenayım yani

diyetisyene mı gidiyordun? onlar işin uzmanı öyle diyorlarsa öyledir :)
ben yanlış anlamışım. olsun 700 gr. da iyi.
İvit canımcım

Pilav, çikolata ve akşam ki meyveler olmamış canım. Bide saatlerini yazmamışsın. Su ne kadar içtin? Bir kepekli lavaş derken? Büyüklüğü ne kadar?

pilav evet çok oldu kaptancım. 2 lt su içtim vs unutmuşum onları ya kepekli lavaş yuvarlak böyle ama baya ince
çikilata bozmuş ama güzel ben beğendim
Bebeişim çikolata değil aslında pilav ve lavaş bozdu. O çikolata 5-10 gr en fazla ve %85 çikolata oranlı bitter acı resmen. Bir yeneseniz anlarsınız. Ağzım tatlansın diye atmıştım godivanın özel çikolatasıymış. Kahve çekirdeklerini kemirirsin ya öyle tadı var. Şekersiz

ben31 yaşında 7 senelik evliyim 2 oglum var biri 5 diğeri 3 yaşında vaktim onlarla geçiyor

nice nice nice mutlu birlikte seneleriniz olsun canım benim

saol kuzuuumm, hepimizin tüm sevdikleriyle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzur dolu upuzuuuuunn yıllar geçirmesi dileğiyle..

yerim senin kendini tanıtmanı.. çıtır yaa...
bu arada Burcu'muz hemşireeeee .. en güzel hemşire bizim hemşireee

selam kızlar....tekrardan hoşbuldum hepinize çok teşekkürler ediyorum ....
burcucum allah tamamına erdirsin canım:123:....çok güzel kilo vermişsin tebrikler
kaptancım bence de sahurun etkisi vardır artı çıkmanın....malum yeme düzenimiz tamamen değişti....akşama suyuda bolca içersen o fazlalık gider bence....

ben31 yaşında 7 senelik evliyim 2 oglum var biri 5 diğeri 3 yaşında vaktim onlarla geçiyor

memnun oldum canım

ayy bak deme öle kız içim bi hoş oluyorrrrr utanıyorum bak amaaaaaaaaa :78::78::78:

canım yıl dönümünüz kutlu olsun sağlıkla ,huzurla bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…