Oruçlu olan arkadaşların dikkatine
Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen. Yoksa yarın sahurdan sonra kilonuz çok yüksek çıkar.
daha iner o kaptan takma kafana.Hep aynı yerde tartılıyorum dediğin gibi denerim başka yere koyup tartmayı. Kabızlık sorunum yok bu sabah çıktım tuvalete. Ufak tefek kaçamaklar haricinde çok dikkat ediyorum. Dediğim gibi +1,1 imkanı yok almış olamam. Acaba diyorum daha sahurun etkilerimi var üstümde, yada tartının pillerini felan mı değiştirsem? Ben bi daha tartılıp geleyim. Acaip taktım kafaya.Tartıldım şimdide 71,5 çıktım. Bakalım iftara kadar ne kadar inecek:26:
ben de dün iftar öncesi ve sonrası tartıldım. tam tamına 1 kg. farketti. sürahi gibi 2 bardakla ayran içtim su da aynı şekilde çok içtim.valla tartının yerinden yerine de fark ediyobirde iftar öncesi ve sonrası kilo çoook fark ediyoo ben iftar öncesi 62.1dim yemek yedim çok da yemedim anlamadım ama suyu mu çok içtim onu da tam bilemedim:26:bi çıktım 63.5 çıktım
Oruçlu olan arkadaşların dikkatine
Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen. Yoksa yarın sahurdan sonra kilonuz çok yüksek çıkar.
merhabalar şuanda regliden dolayı tutamıyorum sabah tartıldım 60,6 çıktım kahvaltıda domates salatalık şekersiz çay bir incae dilim ekmek birazda peynir yedim kahvaltıdan sonra form çayı içtim bakalım neler olacak
merhaba . yeni mi katıldın gruba?
evet dün istek göndermiştim sizde davet etmişsiniz bulmuşken kaçırmak istemedim
hoşgeldin öyleyse :)
Takımımıza hoşgeldin.. Kaçırmak istememekte iyi etmişsin.:-D Burada güzel güzel kilolarımızdan kurtulacağız inşallah hepbirlikte..evet dün istek göndermiştim sizde davet etmişsiniz bulmuşken kaçırmak istemedim
bu arada ben kmlerce yürüyüp geldim tam 1 saat sürdü gidip gelmem. akşam olsun diye bakıyorum ama saat daha 2 buçuk bile değil
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakma canım. Teşekkür ederim. :)
Afiyet olsun canım.
Biraz geç kaldım kaptan ^^
Afiyet olsun canım.
İnşallah geçer canım. Kayısıyı nasıl tüketiyorsun bilmiyorum ama istersen olmadı gece suya koyup sabah öyle yiyip suyunu içmeyi dene canım. Tadı pek hoş değil ama epey etkili diye duydum.
Şeytan dürttü gittim tartıldım bugün ve kilomda artış var. Nasıl oldu bu anlamıyorum. Neyse menümü yazayım ben.
Sahur:
1 kase müsli+süt
3 hurma
iftar:
Bir kase çorba (tavuk, süt ve bademli)
4 kaşık bamya yemeği
1 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
bolca roka
İftardan yarım saat sonra:
1 bardak erik suyu (annem yapmış yaklaşık 3 litrede toplam 5 kaşık şeker varmış)
9 tane antep fıstığı
Su toplamda yarım litre içebildim. Spor yok.
Aynen işte böyle canım, Takımı hep bu şekilde aktif görmek istiyorum. Azıcık uzak kalanın geçmişi düşünüp korkmasını istiyorum
Humus diyette nasıl olur acaba? Senin bi fikrin var mı canım?
Harika bir menü olmuş. Tebrik ediyorum.
Not aldım canım.
Badem ağacı çıkacak midende. Bademler çok olmuş. Akşam yemeğin çok geç kalmış, su da az olmuş.
Hangi ortak alana baktın ki?
Düşünce gücünü unutuyorsun her defasında Burcu. Kilo veremeyeceğim diye düşünürsen eğer veremezsin. Geçen hafta ben 70,9 u göreceğim dedim ve gördüm.Kötü düşünme sakın.
Ceren'cim zaten izne ayrıldığın kilondan fazla çıkarsan eğer bir hafta daha bekletmek zorunda kalacağım seni. İzinden sonra artı kiloda olan üyeler o hafta listeye giremiyor. En az eksi 100 gitmiş olması lazım. Ben yokken sanırım bu kuralı uygulamamışlar. Son zamanlarda da biliyorsun ki sarı kart olayı var takımlarda. Yüzdemizin 0.30 un üstünde olması lazım.
Antep fıstığı haricinde güzel bir menü. Ama su hiç mi hiç olmamış. Çok az içiyorsun. Lütfen suyunu çoğalt. Yoksa çok zor kilo verirsin. O tartıdaki artışında mutlaka bir sebebi vardır. Yanlış zamanda tartılmış olabilirsin. Yarına daha iyi çıkar umarım kilon.
Ayyy allahım yaaa sizin hiç mi işiniz gücünüz yok dakika başı tartılıyorsunuz? Vallahi tartı yasağı getireceğim takıma. Sürekli tartılmak moralinizi bozar. Sadece cumadan cumaya tartılın. Kaldırın tartıları uzak bir yere.
Demek ki çok yiyorlarBenim sodaya ihtiyacım olmadı mesela
İyi geceler canım. Bende yatsam mı yatmasam mı karar veremedim? Acaba uyanabilir miyim sahura :44:
MENÜM
Sahur (03:15)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde beyaz peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
1 tane minik köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:23)
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Minicik bir dilim kömbe (Malatya usulü) (Misafirlikte olduğum için tadına bakmak zorunda kaldım. )
3 yudum kola
1 fincan şekersiz sütlü nescafe (00:30)
suyu daha sayıyorum. Sahura kadar 3 litreyi geçer. Spor yok maalesef.
Merhabalar,
Ben Mine.37 yaşındayım. 2,5 yaşında bir oğlum var. 1.60 boyunda 80.8 kiloyum.Hedefim 60 olmak.Beni de gurubunuza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler
Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah
2 yumurtadan yapılmış soğanlı yumurta
Şekersiz çay
Öğle
Yarım tavuk
Yoğurtlu patlıcanlı kırmızı biber salatası
1 bardak zero
Akşam
1 kupa yarım yağlı sütten yapılmış nescafe
1,5 litre su + 30 dk.spor
günaydın kızlaaaarrr,
tahmin edebileceğiniz üzere uyudum akşam
hatta sabah çok zor kalktım yaaa.. uyku ne güzel şey....
neyse, bugün bizim 3. ewlilik yıldönümümüüüzzzz
günaydın arkadaşlar....sizlerin desteğiyle bende istediğim kiloya geleceğim inşallah.....hepimize kolay gelsin
çok güzel bir menü burcucum
bademler dışında gayet iyi menü. oruçlu değildin dün neden akşamı bu kadar geç yaptın canım iftara mı davetliydin?
burcucum öyle düşünme lütfen. tüm hafta gayet sağlıklı beslendin. mutlaka verirsin.
su hariç menün gayet güzel. birden yüklendiğin için fazla çıkması normal. birden şişiyoruz. ama bu kadar az su ile nasıl yaşıyorsun onu anlamıyorum. suyu arttırmalısın canım
afiyet olsun bakalım sonuç nasıl olacak
sahur gayet iyi. kömbe olmasaydı keşke ama misafirlikte yapacak pekbişey yok yıne 1 dilimle geçiştirmişsin. ama o kolayı anlamadım valla kaptan. 3 yudum içsen ne olacak içmesen ne olacak
aramıza hoşgeldin canım. ben de burcu. 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarım için burdayım .
canım sabah kahvaltına peynir, zeytin , domates vs. de eklemelisin.
kolayı hayatımızdan çıkartıyoruz . zerıo yada lıhgt farketmez.
akşam ı da sadece nescafe ile geçiştirme daha sağlıklı bişeyler ye mutlaka.
ayrıca suyu mutlaka 3 lt ye tamamlamaya çalışıyoruz grup olarak.
günaydın zlemcim. dün kabus gibi bir gündü benim için
daha nice 3... hatta 30 senelere canım
hoşgeldin aramıza.
merhaba arkadaşlar. dün zor geçti benim için.
bilgsayarım saat 11den sonra geldi. o saatten sonra birikmiş işleri halletmeye çalıştım. sonra 2 kere 5 km. uzaklıktaki ssk ya gittim. allahtan ilk gidişim sabah saatlerindeydi.
1 kere bankaya gittim geldim. sıcakta beynim pişti öldüm bittim.
akşam eve gelince yatağa kendimi zor attım. sağolsun kocam oğlanla da ilgilendi yemeği ben hallederim sen dinlen dedi.
fiks menüsü ton balıklı makarna yapayım mı iftara sana dedi.olmaaazzz istemıyorum dedim. diyet yaptığımı bilmıyor bu arada . veremeyince dalga geçiyı benle bu sefer çok kararlıyım zayıflayıp tartıyı gözüne sokacağım .
neyse tamam ben hallederim dedi. ben uyudum iftar saatine kadar. sonra kalktım ve yemekte ne göreyim .
pizza söylemiş
dünkü menüm şöyle oldu
sahur (2.45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığından az tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
2 büyük bardak tarçınlı süt
iftar(20.37)
3 dilim pizza
2 büyük bardak ayran
toplam da 2,5 tl su
13-14 km yol yürüdüm.
malesef haftayı pizza ile bozdum. ama söz veriyorum telafi edeceğim . özür diliyorum hepinizden hafta ortasına kadar güzel gelip hafta ortasında batırdım
Nihayet takımımız yine eski günlerine döndü.Capcanlı bol muhabbetli dolu dolu bir takımdık her daim öyle olmaya da devam edeceğiz. Tek kötü tarafı birazcık uzak kalıp dönünce geçmişi okuma işkencesi
Dünkü menüm
03:00
1 domates,1 biber,1 yumurtadan oluşan menemen
Biraz peynir
3 siyah zeytin
1 salatalık
2 dilim kavun
1 parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
20:10
2 parça ızgara tavuk
Soğan ve yesil salata
2_3 lokma humus
3 parça kebap ekmeği
600ml ayran
21:00
2 sade soda
Toplam 2 litre su
10.07.2013
Sabah
1/2 pors. yeşillik
3 light siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
Ara
5 kırmızı erik
1 ceviz
Öğle
1 pors. köri soslu tavuk
1 pors. mevsim salata
1 kase pilav
1 kutu light yoğurt
Ara
1 bitter madlen çikolata
(Godiva'nın %85 çikolata oranı olanından, 10 gr falan en fazla)
Akşam
8 kiraz
1 ceviz
1 kepekli lavaş
2 dilim salam
1 kk beyaz light peynir
1 kutu light ayran
Hep aynı yerde tartılıyorum dediğin gibi denerim başka yere koyup tartmayı. Kabızlık sorunum yok bu sabah çıktım tuvalete. Ufak tefek kaçamaklar haricinde çok dikkat ediyorum. Dediğim gibi +1,1 imkanı yok almış olamam. Acaba diyorum daha sahurun etkilerimi var üstümde, yada tartının pillerini felan mı değiştirsem? Ben bi daha tartılıp geleyim. Acaip taktım kafaya.Tartıldım şimdide 71,5 çıktım. Bakalım iftara kadar ne kadar inecek:26:
merhabalar şuanda regliden dolayı tutamıyorum sabah tartıldım 60,6 çıktım kahvaltıda domates salatalık şekersiz çay bir incae dilim ekmek birazda peynir yedim kahvaltıdan sonra form çayı içtim bakalım neler olacak
inşallah canım biraz geç cevap veriyorum 2 ooglum var onlarla ilgileniyorum arada bakıyorumTakımımıza hoşgeldin.. Kaçırmak istememekte iyi etmişsin.:-D Burada güzel güzel kilolarımızdan kurtulacağız inşallah hepbirlikte..
Cnm kolay gelsin sana bu sıcakta yürümek kolay değil.:-/
valla tartının yerinden yerine de fark ediyobirde iftar öncesi ve sonrası kilo çoook fark ediyoo ben iftar öncesi 62.1dim yemek yedim çok da yemedim anlamadım ama suyu mu çok içtim onu da tam bilemedim:26:bi çıktım 63.5 çıktım
canım ya bu ayran detoksu nedir beni de aydınlatır mısınn????
teşekkürler cnm..Günaydın Özlem'cim. Hadi çabuk hallet de gel. Bende sabahtan yapacağım iftar yemeğini. Ufaklık uyuyunca
Günaydın canım. Tebrik ediyorum sizi. İnşallah birlikte daha uzun yıllar geçirirsiniz mutlu bir şekilde
günaydın arkadaşlar....sizlerin desteğiyle bende istediğim kiloya geleceğim inşallah.....hepimize kolay gelsin
çok güzel bir menü burcucum
bademler dışında gayet iyi menü. oruçlu değildin dün neden akşamı bu kadar geç yaptın canım iftara mı davetliydin?
burcucum öyle düşünme lütfen. tüm hafta gayet sağlıklı beslendin. mutlaka verirsin.
su hariç menün gayet güzel. birden yüklendiğin için fazla çıkması normal. birden şişiyoruz. ama bu kadar az su ile nasıl yaşıyorsun onu anlamıyorum. suyu arttırmalısın canım
afiyet olsun bakalım sonuç nasıl olacak
sahur gayet iyi. kömbe olmasaydı keşke ama misafirlikte yapacak pekbişey yok yıne 1 dilimle geçiştirmişsin. ama o kolayı anlamadım valla kaptan. 3 yudum içsen ne olacak içmesen ne olacak
aramıza hoşgeldin canım. ben de burcu. 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarım için burdayım .
canım sabah kahvaltına peynir, zeytin , domates vs. de eklemelisin.
kolayı hayatımızdan çıkartıyoruz . zerıo yada lıhgt farketmez.
akşam ı da sadece nescafe ile geçiştirme daha sağlıklı bişeyler ye mutlaka.
ayrıca suyu mutlaka 3 lt ye tamamlamaya çalışıyoruz grup olarak.
günaydın zlemcim. dün kabus gibi bir gündü benim için
daha nice 3... hatta 30 senelere canım
hoşgeldin aramıza.
merhaba arkadaşlar. dün zor geçti benim için.
bilgsayarım saat 11den sonra geldi. o saatten sonra birikmiş işleri halletmeye çalıştım. sonra 2 kere 5 km. uzaklıktaki ssk ya gittim. allahtan ilk gidişim sabah saatlerindeydi.
1 kere bankaya gittim geldim. sıcakta beynim pişti öldüm bittim.
akşam eve gelince yatağa kendimi zor attım. sağolsun kocam oğlanla da ilgilendi yemeği ben hallederim sen dinlen dedi.
fiks menüsü ton balıklı makarna yapayım mı iftara sana dedi.olmaaazzz istemıyorum dedim. diyet yaptığımı bilmıyor bu arada . veremeyince dalga geçiyı benle bu sefer çok kararlıyım zayıflayıp tartıyı gözüne sokacağım .
neyse tamam ben hallederim dedi. ben uyudum iftar saatine kadar. sonra kalktım ve yemekte ne göreyim .
pizza söylemiş
dünkü menüm şöyle oldu
sahur (2.45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığından az tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
2 büyük bardak tarçınlı süt
iftar(20.37)
3 dilim pizza
2 büyük bardak ayran
toplam da 2,5 tl su
13-14 km yol yürüdüm.
malesef haftayı pizza ile bozdum. ama söz veriyorum telafi edeceğim . özür diliyorum hepinizden hafta ortasına kadar güzel gelip hafta ortasında batırdım
54 kilomuuinanmıyorum ya 54 kilo birinin diyet yaptığına ilk defa şahit oluyorum da benim hedefim bile 54 den fazla neden memnun değilsin kilondan damla?
haklısın kaptiş, siz bakmayın bize..Damla'nın boyuna göre fazlalığı var canım. 156 boya 46 kilo olması lazım. Fit olabilmesi için. Aslında şimdide şişman değil zaten ama fit olmak başka bişey biliyorsun
Nihayet takımımız yine eski günlerine döndü.Capcanlı bol muhabbetli dolu dolu bir takımdık her daim öyle olmaya da devam edeceğiz. Tek kötü tarafı birazcık uzak kalıp dönünce geçmişi okuma işkencesi
Bir ömür boyu birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah..;-)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. Bende 24,5 yaşındayım.:-D 20 aylık bebegim var. Bütün gün onunla ilgileniyorum.
Inşallah hep birlikte burada fazlalíklarımızdan kurtulacağız.;-)
Bende neden diye soracaktım.aşağıda açıklamışsın.
Neyseki yolda yürürken bişey olmadı sana.dikkat et kendine..:-/
Dünkü menüm
03:00
1 domates,1 biber,1 yumurtadan oluşan menemen
Biraz peynir
3 siyah zeytin
1 salatalık
2 dilim kavun
1 parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
20:10
2 parça ızgara tavuk
Soğan ve yesil salata
2_3 lokma humus
3 parça kebap ekmeği
600ml ayran
21:00
2 sade soda
Toplam 2 litre su
10.07.2013
Sabah
1/2 pors. yeşillik
3 light siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
Ara
5 kırmızı erik
1 ceviz
Öğle
1 pors. köri soslu tavuk
1 pors. mevsim salata
1 kase pilav
1 kutu light yoğurt
Ara
1 bitter madlen çikolata
(Godiva'nın %85 çikolata oranı olanından, 10 gr falan en fazla)
Akşam
8 kiraz
1 ceviz
1 kepekli lavaş
2 dilim salam
1 kk beyaz light peynir
1 kutu light ayran
Bu arada kizlar gunaydin , ancak gelebildim, is guc var bugun , yarin kayinvalidemlerle annemleri davet ettim iftara.. Hazirlik yapicam
Bu arada hepimiz ayran detoksumun sonucunu merak ettik ettik ama hic de bekledigim sonucu alamadim, ilk yaptigimda 73 kiloyken , 1,5 kilo vermisim bununla 2 gunde... Ama bu sefer 700 gr filan gitti.. 68.5 kiloyum simdi, daha cok bekliyordum
Hep aynı yerde tartılıyorum dediğin gibi denerim başka yere koyup tartmayı. Kabızlık sorunum yok bu sabah çıktım tuvalete. Ufak tefek kaçamaklar haricinde çok dikkat ediyorum. Dediğim gibi +1,1 imkanı yok almış olamam. Acaba diyorum daha sahurun etkilerimi var üstümde, yada tartının pillerini felan mı değiştirsem? Ben bi daha tartılıp geleyim. Acaip taktım kafaya.Tartıldım şimdide 71,5 çıktım. Bakalım iftara kadar ne kadar inecek:26:
hoşgeldin cnm..evet dün istek göndermiştim sizde davet etmişsiniz bulmuşken kaçırmak istemedim
ay sıcaklardan cnm yaa, ben de çok fena hissediyorum.. hala hastalanmadım da, onun da sıkıntısı var.. fenayım yaniBugün ne yemek yiyesim ne de birşey yapasım var.Kolumu kaldıracak halim yok ne oldu ki bana
İvit canımcımdiyetisyene mı gidiyordun? onlar işin uzmanı öyle diyorlarsa öyledir :)
ben yanlış anlamışım. olsun 700 gr. da iyi.
pilav evet çok oldu kaptancım. 2 lt su içtim vs unutmuşum onları ya kepekli lavaş yuvarlak böyle ama baya ince
Pilav, çikolata ve akşam ki meyveler olmamış canım. Bide saatlerini yazmamışsın. Su ne kadar içtin? Bir kepekli lavaş derken? Büyüklüğü ne kadar?
Bebeişim çikolata değil aslında pilav ve lavaş bozdu. O çikolata 5-10 gr en fazla ve %85 çikolata oranlı bitter acı resmen. Bir yeneseniz anlarsınız. Ağzım tatlansın diye atmıştım godivanın özel çikolatasıymış. Kahve çekirdeklerini kemirirsin ya öyle tadı var. Şekersizçikilata bozmuş ama güzel ben beğendim
canım kayısıyı her türlü tkettim ama hiç bi şekilde yarar sağlamadı
antep fıstığı hariç iyi bi menü ama o su ne öle gurban olduğum ayşegülümmmmmm az artır artır
kaptiş valla bu hafta çok negatifim yaaaaa buda yansıcak sanırımmmm
kaptiş se
hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım sözlüyüm 13 marttan beri burdayım ve 13 kilo verdim bu takıma gelmekle en doğru seçimi yaptın
afiyet olsun canım ama biraz az olmuş metabolizmanı yavaşlatma kaptanın dediği gibi sağlıklı beslen yeterli suyu artır faydasıı çok görceksin
nice nice nice mutlu birlikte seneleriniz olsun canım benim
hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım sözlüyüm 13 marttan beri burdayım ve 13 kilo verdim bu takıma gelmekle en doğru seçimi yaptın
sağol canım benim
owww adaşım olmuş mu hiç yaaaaaa ee olmamış tabiii
evet okumak biraz öle oldu kaptişşşş ama iyidir iyi
afiyet olsun kuzucumm
çikilata bozmuş ama güzel ben beğendim
şişlik vardır kaptiş merak etme
kendini daha detaylı tanıtırsan daha mutl oluruz
nice nice nice mutlu birlikte seneleriniz olsun canım benim
ben31 yaşında 7 senelik evliyim 2 oglum var biri 5 diğeri 3 yaşında vaktim onlarla geçiyor
ben31 yaşında 7 senelik evliyim 2 oglum var biri 5 diğeri 3 yaşında vaktim onlarla geçiyor
saol kuzuuumm, hepimizin tüm sevdikleriyle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzur dolu upuzuuuuunn yıllar geçirmesi dileğiyle..
yerim senin kendini tanıtmanı.. çıtır yaa...
bu arada Burcu'muz hemşireeeee .. en güzel hemşire bizim hemşireee
saol kuzuuumm, hepimizin tüm sevdikleriyle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzur dolu upuzuuuuunn yıllar geçirmesi dileğiyle..
yerim senin kendini tanıtmanı.. çıtır yaa...
bu arada Burcu'muz hemşireeeee .. en güzel hemşire bizim hemşireee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?