- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
Bugün ne yemek yiyesim ne de birşey yapasım var.Kolumu kaldıracak halim yok ne oldu ki bana
İvit canımcım
pilav evet çok oldu kaptancım. 2 lt su içtim vs unutmuşum onları ya kepekli lavaş yuvarlak böyle ama baya ince
Bebeişim çikolata değil aslında pilav ve lavaş bozdu. O çikolata 5-10 gr en fazla ve %85 çikolata oranlı bitter acı resmen. Bir yeneseniz anlarsınız. Ağzım tatlansın diye atmıştım godivanın özel çikolatasıymış. Kahve çekirdeklerini kemirirsin ya öyle tadı var. Şekersiz
ayy bak deme öle kız içim bi hoş oluyorrrrr utanıyorum bak amaaaaaaaaa:78::78::78:
canım yıl dönümünüz kutlu olsun sağlıkla ,huzurla bir ömür boyu mutluluklar dilerim
yirim seniutanma be yalan mı , kuzuuuu..
çok teşekkürler cnm..
8 kişi aynı anda gruptaiananmıyorum maşallah maşallahhh
inşallah canım biraz geç cevap veriyorum 2 ooglum var onlarla ilgileniyorum arada bakıyorum
kızlarrrrrrrrrrrrr yarın derste sonra ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİNE gitcez gencay la açıldığından beri kaçıncı gidişim bilmiyorum ama her seferinde aynı devrimci ruhla gidiyorumkitap alcaz yie ordan dönüşümlü okucaz aşkitomla
iyi gezmeler canım. müzede başka neler var ? neler sergileniyor?
Kizlar ocağa yemek koymaya gittim kaynatmışsınız yine.Burcu neden negatifsin cnm?
canım müze o çok ünlü ulucanlar cezaevi deniz gezmiş ve arkadaşlarının idam edildiği müze vee herşey tamamıyle gerçek hiç birşeye dokunulmamış sadece yangında biraz kaybolan yerler var oralarıda restore etmişler zindanlar tecritler dar ağaçları koğuşlar herşey orjinal son haliyle kalan ve balmumu heykeller yapmışlar vee oranın ruhu çok ayrııı
ay ankara'ya yolum düşerse ben de istiyorum Burcuuuu... tüylerim diken diken oldu...
kilo konusunda öle canım bu hafta düzenim bozuk bi tuhafım hep şişim gibi filan işte
Olur böyle inişler çıkışlar ama sen kendini bırakma cnm.;-)
kilo konusunda öle canım bu hafta düzenim bozuk bi tuhafım hep şişim gibi filan işte
Olur böyle inişler çıkışlar ama sen kendini bırakma cnm.;-)
Kendini yemeğe verme sakın benim gibi..:-D geçer.
Telefonun azizliği 2 defa gitmiş mesaj.:-Dsen kendini yemeğe mi verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?