Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm ramazanda oluyor, Kaptiş demişti ya, oruç tutanlar perşembe iftar öncesi tartılacak diye... unutma
suyu 0,5Lt mi? naaptın? iç daha iç.... çok sağlıksız...

kızlar ya iftar sonrası ve öncesi kilo çoook fark ediyo bana mı öyle geliyo yani ben mi çook yiyorum yoksa şişiyor muyumm:26::26:

evet cnm, birden yiyorsun ya ondandır, bol sıvı da alıyorsan...

Selam kizlar bugunku menum dunkunun ayynisi
Ama bu sefer ayran karisuimimi son iki seferini icemedim cunku disarilardayd, onun yerine annemlerde normal ayran ictim, oyle yani..

ayyy heyecanla bekliyorum sonucunu Tubaaaa...

anladım kaptişş, kısmet o zaman.. bu sabah yine 70,1 çıktım, yrna allah kerim menün için sen kendine kızmışsın zaten ama oruç olunca iftarda iradeli olmak daha da zorlaşıyor tabi.. biraz hak verdim yani sana

Merhabalar,

Ben Mine.37 yaşındayım. 2,5 yaşında bir oğlum var. 1.60 boyunda 80.8 kiloyum.Hedefim 60 olmak.Beni de gurubunuza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler
hoşgeldin cnm, ben ceren,30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim (bugün evlilik yıldönümümüz ), çocuğumuz henüz yok, bilgisayar mühendisiyim ve bir gsm firmasında çalışıyorum...

akşam olmamış tatlım, daha sağlıklı beslenmelisin, sebze-protein gibi şeyler...
bu arada suyu da artırmalısın

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün pek görüşemedik..
Önce ev işlerimi aradan çıkartıp sonra rahat rahat vakit ayırırım buraya..;-)

bugün bekleriz tatlıımm

Günaydın Özlem'cim. Hadi çabuk hallet de gel. Bende sabahtan yapacağım iftar yemeğini. Ufaklık uyuyunca

günaydın kızlaaaarrr,
tahmin edebileceğiniz üzere uyudum akşam
hatta sabah çok zor kalktım yaaa.. uyku ne güzel şey....

neyse, bugün bizim 3. ewlilik yıldönümümüüüzzzz
Günaydın canım. Tebrik ediyorum sizi. İnşallah birlikte daha uzun yıllar geçirirsiniz mutlu bir şekilde

günaydın arkadaşlar....sizlerin desteğiyle bende istediğim kiloya geleceğim inşallah.....hepimize kolay gelsin

günaydın arkadaşlar....sizlerin desteğiyle bende istediğim kiloya geleceğim inşallah.....hepimize kolay gelsin
Günaydın canım hoş geldin. Sana hemen takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer kurallara uyabileceğini düşünürsen okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Kuralları anladım canım ve kabul ediyorum...

Evet canım çok istekliyim Allahın izni ve sizlerin desteğiyle gidecek bu kilolar inşallah..Yalnız ben Dukan diyeti yapıyorum canım.Protein ağırlıklı beslebiyorum ve dukanda Zero 3 kutuya kadar serbest.Dün yemek yemem az oldu çünkü 13.30 da kalktım kahvaltı yapmam üçü buldu.Akşam yemeğide bir nevi öğlen yemeği givi oldu :)

İnşallah canım. Zaten eğer istersen başaramayacağın hiç bişey yok bunu unutma. Dukanı biliyorum. Her dönem takımda birisi mutlaka dukan yapıyor ama ben zeroya her şekilde karşıyım. İçerken kutunun üzerini okusana. İçinde karbonmonoksit var. Onun yerine ayranı tercih ederim senin yerinde olsam. Sonuçta zaten asitli bir içecek.

Arkadaşlar kilo çizelgesini eklemek istiyorum ama bir türlü ekleyecek yeri bulamadım acaba nerden ekleniyor?
Kullanıcı kontrol panelinden, profil düzenle diyorsun. Ordaki çizelge kısmına http ile başlayıp png ile biten yeri kopyalıyorsun. Tickerını yapabildin dimi?

çok güzel bir menü burcucum
bademler dışında gayet iyi menü. oruçlu değildin dün neden akşamı bu kadar geç yaptın canım iftara mı davetliydin?
burcucum öyle düşünme lütfen. tüm hafta gayet sağlıklı beslendin. mutlaka verirsin.
su hariç menün gayet güzel. birden yüklendiğin için fazla çıkması normal. birden şişiyoruz. ama bu kadar az su ile nasıl yaşıyorsun onu anlamıyorum. suyu arttırmalısın canım
Selam kizlar bugunku menum dunkunun ayynisi
Ama bu sefer ayran karisuimimi son iki seferini icemedim cunku disarilardayd, onun yerine annemlerde normal ayran ictim, oyle yani..
afiyet olsun bakalım sonuç nasıl olacak
sahur gayet iyi. kömbe olmasaydı keşke ama misafirlikte yapacak pekbişey yok yıne 1 dilimle geçiştirmişsin. ama o kolayı anlamadım valla kaptan. 3 yudum içsen ne olacak içmesen ne olacak
Merhabalar,

Ben Mine.37 yaşındayım. 2,5 yaşında bir oğlum var. 1.60 boyunda 80.8 kiloyum.Hedefim 60 olmak.Beni de gurubunuza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler
aramıza hoşgeldin canım. ben de burcu. 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarım için burdayım .
canım sabah kahvaltına peynir, zeytin , domates vs. de eklemelisin.
kolayı hayatımızdan çıkartıyoruz . zerıo yada lıhgt farketmez.
akşam ı da sadece nescafe ile geçiştirme daha sağlıklı bişeyler ye mutlaka.
ayrıca suyu mutlaka 3 lt ye tamamlamaya çalışıyoruz grup olarak.
günaydın zlemcim. dün kabus gibi bir gündü benim için
günaydın kızlaaaarrr,
tahmin edebileceğiniz üzere uyudum akşam
hatta sabah çok zor kalktım yaaa.. uyku ne güzel şey....

neyse, bugün bizim 3. ewlilik yıldönümümüüüzzzz
daha nice 3... hatta 30 senelere canım
hoşgeldin aramıza.

hoşbuldum canımöncelikle takıma kabul ettiğin için çok teşekkür ederimevet kuralları okudum ve anladım:13:

hoşbuldum canım....teşekkürler....

Kullanıcı kontrol panelinden, profil düzenle diyorsun. Ordaki çizelge kısmına http ile başlayıp png ile biten yeri kopyalıyorsun. Tickerını yapabildin dimi?

tickerı yapabildim de nereye yapıştıracağımı bulamamıştım :) teşekkürler.Bu arada kabul edilirsek cuma günü mü gruba alınacağız.Heralde ondan sonraki hafta bizim için baz alınacak?

sahur gayet iyi. kömbe olmasaydı keşke ama misafirlikte yapacak pekbişey yok yıne 1 dilimle geçiştirmişsin. ama o kolayı anlamadım valla kaptan. 3 yudum içsen ne olacak içmesen ne olacak
Tamamen beni iradesizliğim Burcu' cum. Eğer istesem hem kömbeyi hem de kolayı tüketmeyebilirdim ama oruçlu olunca insanın gözü dönüyor. Kolayı çok canım çekti. Bir bardak içeceğime nefsimi körlemek için aldım üç yudum. Yani başlayınca durmayı biliyorum o bile güzel. Özrüm kabahatimden beter

merhaba arkadaşlar. dün zor geçti benim için.
bilgsayarım saat 11den sonra geldi. o saatten sonra birikmiş işleri halletmeye çalıştım. sonra 2 kere 5 km. uzaklıktaki ssk ya gittim. allahtan ilk gidişim sabah saatlerindeydi.
1 kere bankaya gittim geldim. sıcakta beynim pişti öldüm bittim.
akşam eve gelince yatağa kendimi zor attım. sağolsun kocam oğlanla da ilgilendi yemeği ben hallederim sen dinlen dedi.
fiks menüsü ton balıklı makarna yapayım mı iftara sana dedi.olmaaazzz istemıyorum dedim. diyet yaptığımı bilmıyor bu arada . veremeyince dalga geçiyı benle bu sefer çok kararlıyım zayıflayıp tartıyı gözüne sokacağım .
neyse tamam ben hallederim dedi. ben uyudum iftar saatine kadar. sonra kalktım ve yemekte ne göreyim .
pizza söylemiş

dünkü menüm şöyle oldu
sahur (2.45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığından az tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
2 büyük bardak tarçınlı süt

iftar(20.37)
3 dilim pizza
2 büyük bardak ayran

toplam da 2,5 tl su
13-14 km yol yürüdüm.

malesef haftayı pizza ile bozdum. ama söz veriyorum telafi edeceğim . özür diliyorum hepinizden hafta ortasına kadar güzel gelip hafta ortasında batırdım

hoşbuldum canımöncelikle takıma kabul ettiğin için çok teşekkür ederimevet kuralları okudum ve anladım:13:
Tekrardan hoş geldin canım aramıza. Benim adım Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum. 31 yaşındayım. İki tane kızım var. Sen de bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim. Bu arada boyunu, şuan ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan eğer not almam lazım.

tickerı yapabildim de nereye yapıştıracağımı bulamamıştım :) teşekkürler.Bu arada kabul edilirsek cuma günü mü gruba alınacağız.Heralde ondan sonraki hafta bizim için baz alınacak?
Mine' cim takım kurallarında yazdığı gibi 3 hafta deneme süremiz var. Bu süre içerisinde takıma girip girmeyeceğiniz belli olacak. Eğer çok iyi devam edersen takıma ve diyete ilk hafta bile girebilirsin listeye. Ama dediğim gibi bu durum tamamen senin performansına bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…