Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

70 dk leslie yaptım kızlar
tebrikler
Kactane aliyordun ki? Ben evde yapıyordum çeşit çeşit pastalar,kekler,pizzalar,poğaçalar:-D eşim artık yapmıyorsun diyerek dert yanıyor bazen..:-D
2 şer tane alıyordum
ben 2 tane 2 tane alıyodum ya nası yiyomşum o yağ torbalarını diyorum şimdi bende gece 2 de 3 te canım sıkıldı yok moralim bozuk diyip kek yapanlardandım
aynen bende öyledim. karaköy favorimdi

iftarda 2 hurma ve salata da yedim yarım kase çoban salata
menün çok kötü değil bence. reçel ve nutella az da olsa yenmemeli. üstelik sahurdan sonra hemen yatıyoruz. vişne suyunu kendin yaptığını yazmışsın aşağılarda. bence içilebilir. dolmaları da bulgurla yapmanı öneririm. gayet lzzetli oluyorlar.
kızlar şimdi gittim bir kabak çorbası koydum ocaga iftar için yeni tarif umarım iyi olur
güzel olduysa tarif isteriz.
Eki Görüntüle 753248 Eki Görüntüle 753249 Eki Görüntüle 753251 Eki Görüntüle 753252

bunlar telkinlerimn bi kaçı diğerleri temize çekiyim yüklicem en kısa zmnda kızlar
ha ha süper fikir
her zamankı gibi süper menü
kaptan adımsayar arıyorum bulduğumilk yerden alacağım. netten alayım dedim ama 6 liralık şey için daha fazla kargo ücreti ödemek akıl karı gelmedi.
valla 2şer 2şer alıyordum kaptan
ben dukan diyetini pek bilmıyorum ama yıne de sabah sabah kola pek mantıklı gelmedi
kaptan naptın ya
haftaya daha iyi olur kaptan eminim
aslında az yemişsin ama olmasaymış iyiymiş. aslında baştan hata yapmışsın. keşke hiç pişirmeseydin . evde olunca dayanamıyo insan aç aç
Kaptacim ya sende mi cezalik oldun, ay ben de cezayi hakettim bu aksam fazla kacti ya, butun gun super gidiyordu, telafi edicez artik.. Yarin misafirim var yine evde guzel guzel yiyecekler hazirlicam, uf boyleyken kendine hakim olmak cok zor oluyoooo
sen de diyet menü hazırla misafirlere
evet uyku çok öenmli. sahura kalkamam diye korkundan mı uyumuyordun ?
nerde ekledin canım?
Cuma zayıflama yarışmasında başlangıç;

25 mayıs:75.200

Geçen hafta: 70.100

Bu hafta:69.100

Fark: 1

Yüzde:%1.42653352354

Resim:

Eki Görüntüle 753435
özlemcim harikasın tebrikler
akşamki menü olmamış canım ya kola içmişsin bide
afiyet olsun canım. gecenın 12sinde kavun nerden aklına geldi
bence gayet iyi. yarım litre sudan sonra 1,5 lt su da iyi
Aa bir de kilo bildirimimi yapayım. Kilo almamışım. Ama az vermişim.
Başlangıç kilosu: 72.1
Bu haftaki kilo: 71.1
verilen: 0.2 kg
0.2/72.1= 0.00277 >>>
Yüzde: %0.27

Doğru mu yaptım??
:44: :44:
canım hem öğlen sarma hem akşam dolma yemişsin. tavuk göğsü de üstüne tuz biber olmuş
Aa bir de kilo bildirimimi yapayım. Kilo almamışım. Ama az vermişim.
Başlangıç kilosu: 72.1
Bu haftaki kilo: 71.9
verilen: 0.2 kg
0.2/72.1= 0.00277 >>>
Yüzde: %0.27

Doğru mu yaptım??
he doğrusu burdaymış
başlangıç: 76 kg

geçen hafta: 63 kg

bu hafta:63 kg

fark: 0

yüzde: 0

burcu üzülme şimdiye kadar verdiklerine say. bu hafta da böyle olsun napalım. üstelik hafta boyu tüm menülerin güzeldi.
ben de ölçülerimi alayım iyi aklıma getirdin.
Kilo bildirimimi yapiyorum

Baslangic : 75
Gecen hafta : 69.9
Bu hafta : 69.5
Fark : 400gr

Dun aksamki kotu menu ne bicim etkiledi yaaa((
evet canım dolmaların ahı . ama yıne de vermişsin
Kizlar gunaydin, toplantidayim uzun yazamayacagim,telden girdim..

Bu sabahki kilom 70.3
Izne ayrildigim 69,7ydi, listeye donemiyorum yaniiii (

2 hafta sonra yine tatile gitcem, naapcam ben yaa (

tamam kpatan öyle yaparım bundan sonra

günaydın arkadaşlar. sabah oğlanı aşıya götürdüm. yıktı ortalığı. özlemcim senin kızın 18 ay aşılarında ateşlendi mi? yanında değilim ya evham yaptım. gerçi annem var ama.

neyse kilo bildirimi yapıyorum.
dün iftardan önceki kilom : 61,4
geçen haftaki kilom:62,10
aradaki fark 700 gr.

bu da dünkü menüm:

sahur(2.45)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı tereyağ
2bardak tarçınlı süt

iftar(20.36)
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe taze fasülye
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı tavuklu pirinç pilavı.

su :2,5 litreden fazla
yürüyüş:
sabah oğlumu anneme bıraktım. 15 dk
öğlen takipçiye gittim. gidiş geliş .1 saat
akşam evden anneme gittim. 15 dk.
iftardan sonra eşimle ailece yürüdük. 1 saat

Haklısın aslında canım. Evde olmasa yenilmiyor ama maalesef ki sadece kendimiz yaşamıyoruz evde. Dolma sürekli yaptığım bişey değil zaten ama eşim çok sever. O oruçlu olunca kıyamıyorum bende onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum. Yapınca da tadına bakmadan olmuyor. Aslında yesem bi tencere dolmayı, sarmayı gözüm görmez ama allaha şükür dün durabildim Uyuyup uyanmak bana daha zor geliyor canım. Dün gece öyle yaptım. Ama geç yattım yine saat 01:00 e geliyordu uyuduğumda. 02:30 da eşim uyandırdı. Çok kötü hissettim kendimi. Sahuru gözü kapalı yaptım. Birimizden birisi gece uyumazsa eğer sahura uyanamıyoruz. Telefonları bile duymuyoruz o derece yani. Bizde nöbetleşe uyanık kalıyoruz. Kahvaltıyı hazırlayıp diğerimizi uyandırıyoruz

tebrikler..

Gercekten oyle kaptancim, ayran detoksu bile yalan oldu, son gun bu yapilmazdi... Haftaya listede cok daha iyi olurum insallah, oruca da baslicam bakalim...

30 days shred in 1. Bolumunu yapiyordum ben, 30 gune tamamlayamadim hic:)
Simdi 6 weeks olanina basladim:)

Evet burcucum, dolmalarin ahi...
Aslinda en az 1 kg vermistim

1 kase çorba bir dilim ekmeğe eşittir keşke çorba yerine sebze yemeği falan yeseydin.Onun haricinde birde limonata var ama genel olarak iyi :)))

Günaydın canım. Geçmiş olsun oğluna. Bizde pazartesi Rota virüsü aşısını yaptıracağız ama geçen ay minişime 3 aşı birden yaptılar. Karma aşı ayıydı. Kıyamam yavruma kıyamet koptu. Kilon için tebrik ediyorum seni. Ben senin başlangıç kilonu 64 olarak almışım. :44: Yanlış mı?

Kaşar peynir ve pilav haricinde süper bir menü canım. Oruç olunca aslında bunlara da yorum yapmak istemiyorum çünkü insanın canı daha bir farklı çekiyor ramazanda. Yine de azla yetinebilmemiz güzel. Dün akşam eşim söyleniyor bana ramazanda neden diyet yapıyorsun diye. Garibimin canı tatlı çekmiş, ben yiyemiyorum diye alamamış.

nöbetleşe kalkmak iyi fikirmiş. benim oğlumun gece uykuları hala sıkıntılı olduğundan ıh dese uyanıyorum ben. ama dün gece ben de kalkamadım. eşim tutmuyor zaten. sabah bi niyetlendim sahursuz tutarım diye ama dayanamayacağım.
teşekkür ederim canm. malesef iki gündür kabızım. yıne de 500 gr. mı geçtiysem benim için iyi bir sonuç

kesinlikle

O kadardan bişey olmaz bence kaptan.Sonuçta hergün hergün yapıp 10 tane yemiyorsunki ters etki göstersin.Abartmazsak sorun olmaz bence. Dediğin gibi kendini frenleyebilmek önemli olan.Nasıl yiyeceğimizi bilmek.?Dikkat ederek onların esiri olmayacağız..
Bende ne zamandır yapıcam hep erteliyorum dolmayı..

kızlar ben dün gece sahura kalkamadım. bi ara oğlum uyandı. bende mutfağa gidip süt çıkarttım dolaptan ılınsın diye. sonra erken biraz yatayım alarm çalar dedim alarm çaldı kapattım. onu hatırlıyorum ama sonrasını hatırlamıyorum. uyandığımda 3buçuktu. ezan okunuyordu

sabah acaba dayanabilirmiyim sahursuz dedim ama dışarı çıkacağım dayanamam sanırım. kahvaltı olarak da sandvıç yedim . oğlanı aşıya götürüp işe yetişm durumum olduğundan kahvaltı yapamadım evde.

Günler çok uzun canım. Nerdeyse 17 saat. Sahursuz tutmak oldukça zor. Gerçi allah onun sabrını verir ama sen dışarıda çıkıyorsun çalışmak için. Artık ramazandan sonra telafi edersin. Bi soru sormuştum sana görmedin galiba. Takıma geliş kilonu ben 64 olarak yazmışım. Kafam karıştı :44:

Haklısın canım ama sen biraz daha ertele dolma yapmayı Ya da erteleme sen az kilo ver ben çok vereyim ki seni geçeyim yarışta. Bu hafta birinci sensin bizim yarışta. Tuba birinciydi aldın ondan birinciliği

seyyah2806 11 temmuz mesaj sayısı: 25

Ben minnoşuma ilk aşı yaptıkları zaman ağladım cnm benim ya
teşekkür ederim canm. malesef iki gündür kabızım. yıne de 500 gr. mı geçtiysem benim için iyi bir sonuç
Bende bugün 3 gün olacak kabızım

beyaz peynirden sıkıldım kaptan ya köy peyniri alacağım bu bitince. kaşar yemeseydim iyiydi evet. pilavı da okadr az yedim ki. annem o ne kızım tabağı kirlettiğine değmez diyo

aşağıda açıkladım kaptan. şimdi yukarda kalmıştır tabi 62,10 olarak alalım başlangıç kılosunu

ben içeri bile giremedim babası tuttu

önce dünkü menümü paylaşayım hala uyku sersemiyim açılamadım daha

sahur :
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
3 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay

iftar:
1 hurma
1 kase yayla çorba
1/2 servis kaşığı nohut
1/2 servis kaşığı pilav
1 kase cacık
2 kk kadar sakızlı muhallebi

3.5 lt su
30 dk da hafif tempoda yürüyüş yaptım

Sahurun güzel.Yayla çorbasında da pirinç ve un var sanırım.Birde Pirinç pilavı var.İkisi birden olmamış bence.Muhallebide varmış AFiyet olsun..

Son düzenleme:

canım kabızlık için bitki çayı denesen ben arada kırmızı meyveli yada kiraz saplı çay içiyorum hurma vede yeşil biberde iyi gelir....gerçi bu her bünyede farklı ama hatta bazılarına ayran bazılarınada çekirdek iyi geliyormuş tabi bol suyla geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…