Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu şekilde yapamazsın edemezsin v.s gibi azarlayici tepkiler de içeren bir konuşmayı hiç sevmem ama sana teşekkür ediyorum azme getiriyorsun. Nasıl kilo verdiğimi ve nasıl korudugumu gorcez

Azme getiriyorsam ne mutlu bana canim

Süperr

ya ama niye ikiye bölünüyo ki ( sabit diye mi..? Ama sonra hemen yine tartılınca 100 gr eksik çıkmıştım ki

11:30
2 haşlanmış yumurta
Salatalık, marul
Beşi bi yerde çay

13:30
1 kivi

14:30
Şekersiz türk kahvesi

17:00
1 alabalık
Salata
Şekersiz cay

Biliyorum hiiiiç güzel olmadı ama dışarıdaydım sabah gec kalkınca ögün atladım ama haftaarası çok daha iyi olacak inş...
Çok yoruldum..evin eksiklerini tamamlıyoruz yavaş yavaş...1 ay kaldı resmennn

Süperr

ya ama niye ikiye bölünüyo ki ( sabit diye mi..? Ama sonra hemen yine tartılınca 100 gr eksik çıkmıştım ki

Hayir canim soma nedeniyle yarisma yapilmadigi icin

Canim bnce iyi bi menu olmus gec kalkmanla 2 ogun dengelemissin ama yinede kahvenin yaninda kavrulmamis yemis olabilirdi bide protein agirlikli olmus fakat su 5li cay 9 lu hayat cayi filan uzak durun barsak tembelligine neden oluyo basta bende kullanmistim birakinca kabiz oluyorsun onun yerine sut yesilcay yada normal cay ic tatlim

Son düzenleme:

Hmm herkesin ki bölünecekse sorun yok :)

Dışarıdaydık ya öyle bi secenek yoktu

Beşli çayda midemi rahatlatıyo diye içtim reglde midem çok hassas oluyo..elimde bi paket var arada sırada içsemde zararlı mı olur..?

arkadaşlar menüm :
sabah geç kalktık bide kahvaltılık bitmişti eşim alıp gelene kadar 11 30 oldu 12 gibi yedik
haliyle öğlen yok
akşam 20 00 da
patatesli bezelye az şekerli vişne hoşafı
yoğurt
1 buçuk litre su

yarın bizim ewlilik yıldönümüz
yarın için (kahvaltı) izin istiyorum sizlerden
kahvaltı olsun ki diğer öğünler dengeleyebileyim:)

bu aralar zihnimiz çok yoğun cici bi kahvaltı hoşumuza gider

Gunaydin kizlarr..
Kacamaksiz,az kalorili,bol sporlu,saglikli ve guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..:):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kernaz'cıgım bence olmamıs.
Birde sabah neyi ne kadar yedin onlarida yazsan menun daha iyi yorumlanir cnm afiyet olsun ..

Bence gayet guzel olmus rakibim.Afiyet olsun..

Gunaydin kizlarr..
Kacamaksiz,az kalorili,bol sporlu,saglikli ve guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..:):)

Günaydın canım...ya ben artık yumurta yiyemiyorum bi ııyk oldum onun yerine sabah ne yesem acaba..

Günaydın canım...ya ben artık yumurta yiyemiyorum bi ııyk oldum onun yerine sabah ne yesem acaba..

Bahat koy uzerine kimyon,pulbiber,kuru nane ve yesilllik maydonoz nane... Taze soganda olur.sonra biraz karistir.miss gibi olur
Inan bende zor yiyorum sanki bu gunlerde..

Gunaydin kizlarr..

Günaydın kuzumm her zamanki gibi erkencisin bgn bnde 7:15 ten beri ayaktayım uyuyamadım ☺️

Her turlu alternatif bize uymaz cnm yoksa secenek bol..
Saglikli besinler yemeliyiz.yulafin varmi? Sutle yada yogurtla karistirabilirsin.

Son düzenleme:
Günaydın kuzumm her zamanki gibi erkencisin bgn bnde 7:15 ten beri ayaktayım uyuyamadım ☺️

Esimi ise gonderdim cnm.ufaklik uyoyor daha.benimde uykum vardi aslinda ama uyuyamam tekrardan.
Gece 3te minnosum annee diye uyandi.ruya gordu sanirim.sabaha karsi uyudu geri.
bende uyku dengesizliginden olsa gerek kabus gordum sanki.
Sen niye uyuyamadin?dersin varmi bugun?

Son düzenleme:
2 kuru incir yedim.sonra kahvaltimi ettim.1 yumurta yesillikli,1 dilim peynir ve 1 tb domates,salatalik yedim.veee yesil cayy.:)
Buzlukta 1 levrek vardi onu indirdim.oglen kizimla yeriz yaninda salatayla.
Aksam ne yesem bilemedim.
Yogurt yesem olurmu acaba?balikla yogurt olmaz diyorlar ama.uzerinden 5 saat gecmis olacak bilemedim.

Son düzenleme:
Kizcelelr gunaydinnn bugun cok mutluyum cunku benim dogum.gunum bugun hazirlaniyim gencayla kahvaltiya gitcez

Kizcelelr gunaydinnn bugun cok mutluyum cunku benim dogum.gunum bugun hazirlaniyim gencayla kahvaltiya gitcez

Dogum gunun kutlu olsun cnm.
Nice saglikli,mutlu yillar..
ve tabiki zayif

Doğum günün kutlu olsun burcucum. Sevdiceginle bir ömür mutlu olun inşallah

Dogum gunun kutlu olsun cnm.
Nice saglikli,mutlu yillar..
ve tabiki zayif

doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere

teşekkür ederim kızçeler sizin sayenizde daha zyıf doğum günlerine inş. geçen sen doğum günümde 66 kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…