Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi yapmışsın tatlım doğru söylüyorsun onu ye bişey olmaz bunu ye bişey olmaz şiştik

teşekkür ederim :))

Ya ben kahvaltıyı çok yiyerek mi yapıyorum acaba :/

1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kk peynir
2 yumurta
4 yeşil zeytin
Domates,salatalık.
2 dilim tb
Bir parça biber

Kıyamam ben ona ☺️☺️ e tabi hem eş hem anne olmak kolaymı... Yok bgn dersin cnm ama dün öğleden sonra uyumuştum uykuyu almışım sanırım bidaha uyuyamadım

Happy birthday Burcuuu ! Happy birthday Burcuuu 😍😘✨👏💝🎂

Ya ben kahvaltıyı çok yiyerek mi yapıyorum acaba :/

1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kk peynir
2 yumurta
4 yeşil zeytin
Domates,salatalık.
2 dilim tb
Bir parça biber

Günaydın rakibemmm ya ben de senin gibi kahvaltıyı dolu dolu yapıyorum özellikle haftadonları... Ama kahvaltı sonuçta bide metabolizmayı canlandırır bence zararlı olduğunu düşünmüyorum tabi diğer öğünleri azaltarak gitmek şartıyla

İyi yapmışsın tatlım doğru söylüyorsun onu ye bişey olmaz bunu ye bişey olmaz şiştik
Aynen öyle cnm biz çöplük değiliz önümüze her konanı yememeliyiz bazen öyle bi psikolojiye giriyoruz kii yediğimizi kar sayıyoruz bnm bi bedenci arkadaşım var kız taş ama sadece yaşamak için yiyo gecenlerde bi mekanda kahve içiyoruz yanına minik çikolatalar koymuşlar ben tattım kız ittiriyo onları başkasının önüne yemiyo mesela düşün en basitinden ki bu hatun hem zayıf hem hareketli...
Cnm saatlerden dolayı pek dengeli bir menü olmamış kahvaltıda ne yediğini de yazarsan iyi olur

Doşarıda olmana rağmen fazla kaçırmamışsın cnm tebrikler 😊

tamam canım, haklısın galiba. Bazen acaba çok mu diyorum :)

Eda çok tatlısın yahu,,,bence sadece senınkını ikiye bölelimm. Bide benimkini böleriz. Zaten kilo da veremiyoruz. Elde var sıfır. Böyler giderse atacaklar bizi takımdan. Yan alamıyorum. Tamam hafta içi tartılmamız gerekiyor biliyorum. Ama merak da ediyorum kilomu arada tartılıyorum. Bak geçen hafta içi kilom 81.9 cıkmıstı sevındım. Gaza geldımm..Sonra cuma gunu bı baktım 82.7. Bütün hevesim kaçtı. Bugün yıne tartıldım. 81.9...Cumaya kadar artmaz inşallah yine...

Kelebekcim birazda yediklerimizle alakali.mesela bir gun az ve saglikli yiyoruz.birgun cok yiyoruz,birgun sagliksiz.
hep ayni sekilde beslensek az ve saglikli tardida surekli eksiyi gorebiliriz.tabiki kilo vermemizi engelliyecek bir saglik sorunumuz yoksa..

Bugunku beslenmem cok iyi gidiyor.kendimi cok mutu hissediyorumm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben size bir şey danismak istiyorum. Ben oruç tutmak istiyorum. Bu hafta sonuna kadar. Zaten hafta sonu da kandil. Ama sorun şu ki iftar saati çok geç oluyor izmirdeyim. En son iftar yapılan şehirlerden biri malum sahurda da yiyip uyuma duruma var. İftarı hafif geçirip sahurda kahvaltı yapmayı düşünüyorum. Sahurdan sonra uyumasam mi acaba. Çok kararsız ve fikirsiz kaldım bu konuda anliycaniz. Help me!

Canım merhaba bende izmirdeyim ve kandil de tutmak istiyorum oruç allah nasip ederse bence sahurdan sonra yat iftardan sonra yürüyüş yaparsin

:thumbup:
Bencede uyu cnm.Asus'un dedigi gibi iftardan sonra yada uyumadan once yuruyus yaparsin.
K.bisikletin vardi sanirim onuda kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Canım merhaba bende izmirdeyim ve kandil de tutmak istiyorum oruç allah nasip ederse bence sahurdan sonra yat iftardan sonra yürüyüş yaparsin

Ben normalde de altıda uyanıyorum sabahları birazda bu yüzden uyumayabilirim sahurdan sonra çünkü dolu karına uyumak pek faydalı olmiycak gibi yani karataydan dinlediğim kadarıyla yağ yakıcı hormanlar uyurken ve boş mideyle salgilaniyomus bu yüzden akşam yemeğini geç yemeyin diyo zaten. Sahurdan sonra uyumayip gün içinde uyurum diye düşünüyorum. Çalışmıyorum evdeyim zaten. Spor olayını da dediğin gibi iftardan sonra yapabilirim herhalde. Ayıptır söylemesi 12 gün oruç tutmam lazım da bir günlük olsa idare ederim de gün sayısı fazla olunca bi düzen istiyor.

Bencede uyu cnm.Asus'un dedigi gibi iftardan sonra yada uyumadan once yuruyus yaparsin.
K.bisikletin vardi sanirim onuda kullanabilirsin.

Ah bisikletim kurtarıcı melegim o zaten benim. Çalışmaya başlarsam koşu bandı da alcam Zaten evde spor salonu accam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…